Horoscop

Horoscop 10 noiembrie 2015

Încearcă să tratezi unele aspecte cu mai multă indiferenţă, pentru că sunt realmente fleacuri! În loc să consumi energie şi timp preţios pentru aceste mărunţişuri, mai bine foloseşti aceleaşi resurse pentru a începe ceva nou, pentru a face un plan îndrăzneţ, pentru a crea ceva de care să fii mândru, pentru că sigur ai multe alte idei care aşteaptă să fie transformate în realitate, dacă nu ai risipi energia în direcţii inutile.

Taur

Să nu te laşi învins de contradicţiile şi furtunile încinse azi în jurul tău, pentru că şi ele au un rol! Te obligă să te implici într-o competiţie cu mai mult curaj, cu mai multă încredere în resursele tale, şi, chiar dacă lumea se aliază împotriva ta, nu e un semn că ar avea ceva cu ţine, ci că părerile tale sunt controversate şi analizate pe toate părţile. Nu te deranjează să faci valuri pe unde treci cu viziunea ta aparte de a privi unele lucruri, pentru că ceea ce inventezi tu acum şi sună ciudat, cândva ar putea fi acceptat de toată lumea că ceva absolut firesc, deci continuă să-ţi pui în valoare originalitatea, creativitatea şi spiritul avangardist, chiar dacă vezi mulţi oponenţi în preajma.

 Gemeni

Azi poţi avea o reală revelaţie care să-ţi răspundă la o întrebare existenţială: ce am de făcut pe această lume? Poate te întâlneşti cu o persoană cu imensă experienţă de viaţă, cu o deschidere specială spre alte dimensiuni ale existenţei, cu o viziune spirituală asupra lumii, şi poţi primi astfel o scânteie de înţelepciune. Că e sub formă unui sfat oferit direct ţie, că e un cuvânt pe care îl prinzi de zbor pe stradă sau că e o carte pe care o citeşti pe nerăsuflate, simţi că închei această zi cu ceva mai bogat sufleteşte decât ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parcă tocmai ai găsit cheia la cea mai îmbârligată problema de matematică! Foloseşte-te de ceea ce tocmai ai primit: e pură inspiraţie divină!

Rac

Eşti eroul salvator al unei persoane care se simte blocată într-un punct sensibil al vieţii sale, dar apariţia ta e că o porţie de energie pentru inima lui extenuată. Tu ai darul de a-l alina, de a-l linişti, de a-l face să vadă şi dincolo de agitaţia în care se simte prins, oferindu-i un motiv de relaxare. Poate doar îi ţii companie şi îl asculţi cu inima deschisă, poate îi dai un sfat care are rolul de a-i alungă frică şi nesiguranţă, deci apropie-te azi de oamenii care au nevoie de un prieten aproape. Face parte din misiunea ta divină să te dedici uneori acestor oameni, pentru că tu găseşti cuvântul cel mai potrivit pentru a le readuce zâmbetul pe faţă.

Leu

Succesul nu e doar un vis îndepărtat la care mai visezi din când în când, ci e atât de aproape şi atât de palpabil încât ajunge doar să întinzi mâna să-l atingi. Azi poţi primi un sfat atât de bun care merită imediat pus în aplicare, fără să mai stai pe gânduri, că atare stai cu urechile pâlnie şi cu ochii larg deschişi la oamenii care îţi trec prin faţă, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că dintre ele sigur sare iepurele bun şi pentru ceea ce cauţi tu în acest moment. Sunt chestiuni cât se poate de concrete, de tangibile, nu simple poveşti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru ţine se întâmplă AICI şi ACUM! Ce mai aştepţi, foloseşte!

Fecioara

Nu te lasă influenţat de criticile şi limitele pe care ţi le impun cei din jurul tău. Ai alături de ţine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu eşti într-o pasă mult mai curajoasă! Dacă nu ai ţine cont de graniţele stricte ale lumii în care trăieşti, ai fi capabil de reale succese, deci lupta cu opreliştile care vin de pretutindeni, că nu cumva să-ţi taie şi ţie elanul. Tu deţii toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus cu singură condiţie de a rămâne imun sau surd la încercările unora de a-ţi pune beţe în roate sau de a strecura frică în sufletul tău. Important e ce crezi tu!

Balanţă

Te simţi plin de energie, de parcă ai renăscut peste noapte, dar această stare de bine şi de lejeritate vine din interiorul tău. Ai reuşit să te debarasezi de o mentalitate care nu-ţi face bine, de griji şi temeri, de nesiguranţă şi stres, şi descoperi dintr-o dată că, scoţând aceste aspecte din minte şi din vocabular, viaţă e de-a dreptul luminoasă şi frumoasă! E exact atitudinea potrivită pentru a te simţi din nou liber să faci ce vrei, că atare caută o cale, poate chiar cu conotaţii spirituale, care să declanşeze această schimbare de optică. Meditează, retrage-te în forul tău interior şi roagă-te, punându-te pe ţine însuţi în centrul luminii!

Scorpion

Visezi frumos, dar acestea nu rămân simple vise, ci tu chiar găseşti azi mai multe cai de a transformă visele în realitate. Ai să descoperi că uneori apar chiar mai multe direcţii la fel de bune de evoluţie, ba chiar ai putea găsi o cale de a merge spre mai multe simultan, cu marea bucurie de a le vedea pe toate, într-un final, împlinite. Nu te opri la o singură direcţie de mers, când tu ai atâtea alternative la dispoziţie, pentru că un vis îl naşte pe altul, un succes îl generează pe altul, şi acelaşi sentiment îl ai şi astăzi: că ai pornit cu încredere şi bucurie spre un anumit scop şi descoperi că, pe parcurs, apar alte şi alte niveluri ale planurilor tale care prin contur din ce în ce mai frumos!

Săgetător

Eşti implicat într-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu ai ajuns încă acolo. Parcă e un proces de coacere, pregăteşti terenul pentru momentul când vei începe să şi culegi recolta. Trage tare, implică-te, investeşte-ţi toate resursele bune pentru acest proiect, pentru că, la final, te aşteaptă lucruri palpabile, materiale, concrete. Nu e doar o muncă pentru aplauze sau felicitări, ci se va solda cu un profit vizibil, pe care vei şti să-l foloseşti în beneficiul tău. Poate e o activitate fizică, lucrezi cu mâinile, modelezi concret ceva care va deveni rodul muncii tale pe care îl vei putea prezenţa unui client ce va fi pe deplin satisfăcut de muncă ta.

Capricorn

În loc să te înarmezi cu voinţă de a-ţi atinge visele, azi ai tendinţa să vorbeşti despre dorinţele tale cu pesimism, luându-l pe nu în braţe. Eşti influenţat de cei din jur, de parcă azi ai atrage alături de ţine doar oameni fricoşi, laşi, care nu au curajul să încerce nimic doar din cauza fricii de a eşua. Nu de asemenea anturaj ai tu nevoie! Tu îţi poţi atinge visele, îţi poţi împlini dorinţele, dar nu cu asemenea tovarăşi pesimişti alături care te vor trage mereu înapoi. Eşti impresionabil, o ştii, şi dacă-l vezi pe altul că-ţi spune că el nu a reuşit în ceea ce tu încerci să atingi, ai fi capabil să nici nu mai încerci nimic, spunând că dacă altul n-a reuşit, nu poţi nici tu. Ba da, poţi, fiecare cu forţele sale!

Vărsător

Deşi nu te afli în cea mai dinamică şi optimistă companie, ceva din interiorul tău îţi spune să rezişti, pentru că e o stare trecătoare. Eşti influenţat de anturaj, şi azi parcă atragi spre ţine cei mai pesimişti, blazaţi şi apatici oameni, ceea ce te poate afecta şi pe ţine în mare măsură, dar faci totuşi efortul să te integrezi printre ei, simţind că ai un rol în acest mediu. Probabil tu vei fi sursă lor de energie pozitivă, colacul ce îi va readuce pe linia de plutire, deci îţi dai seama ce important eşti pentru aceşti oameni? Ei plâng, tu zâmbeşti către ei, ei coboară, tu îi ridici după ţine, deci nu alunecă şi tu pe pantă pe care merg aceştia. Opune-te valului descendent!

Peşti

Ceva intervine în planurile care mergeau promiţător înainte, dar te ia prin surprindere un mare hop. Nu te lasă doborât de el, soluţii există, totul e să nu accepţi acest impas că pe un final de drum. Poate ţi se cere doar o schimbare de atitudine, de sens, de optică în privinţa proiectului la care îţi aduceai contribuţia, semn că nu ai pornit chiar cu cele mai eficiente mijloace la purtător. Faci o pauză, acum, revizuieşti strategia, şi apoi o iei de la capăt, cu alte forţe şi alte intenţii. După aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru că trage un semnal de alarmă că nu ai ales, iniţial, direcţia cea mai bună. A două oară da!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *