Actualitate

Horoscop 11 mai 2016: Peştii sunt puşi în faţă unei situaţii fără precedent

Berbec

Ce e de făcut când inima te trage în două părţi şi nu te poţi decide? Va trebui să pui în balanţă avantajele şi dezavantajele pentru a alege totuşi o singură cale. Nu poţi face la fel de bine două lucruri dragi ţie, tot aşa cum nu poţi iubi două persoane diferite în acelaşi mod. Oricât de greu ţi-ar fi să renunţi la unul din obiectele afecţiunii tale, va veni o zi când unul trebuie să treacă pe un nivel secund, dedicându-te în totalitate unei singure alegeri. Şi azi va trebui să faci distincţia dintre cele două planuri, pentru că nu le poţi avea pe amândouă.

Taur

Nu pune la suflet glumele nevinovate ale unei persoane care nu-şi da seama că depăşeşte limitele bunului simt. Crede că face poante bune, dar pe ţine mai mult te deranjează ceea ce spune. Arată-i că nu e cea mai bună metodă de a te face să razi, pentru că subiectele pe care le atacă nu sunt de glumit, ci mai degrabă pot răni pe cei mai sensibili. Nu că ai face tu parte dintre cei fragili sufleteşte, dar îţi dai seama totuşi că a cam întins coarda.

Gemeni

Pregăteşti o călătorie şi orice pas costă. Nu contează prea mult sumele pe care le cheltuieşti în acest sens, dacă scopul final sunt plăcerea şi relaxarea ta, că atare nu te uită la bani dacă destinaţia spre care te îndrepţi te va face fericit. Îţi canalizezi visele spre un loc deosebit, spre o localitate unde visai demult să ajungi, spre o viitoare vacanţă, de aceea începi să pregăteşti terenul încă de pe acum, că să fii sigur că va fi o deplasare perfectă. Ocupă-te de fiecare detaliu şi scoate din buzunar fără nicio reţinere banii necesari, pentru că merită fiecare leuţ!

Rac

Discuţia pe care o ai azi cu reprezentantul unei instituţii îţi oferă startul ideal către o direcţie nouă. Ai terenul asigurat pentru un succes de toată frumuseţea, având de partea ta şi legea, şi instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficială pe care o primeşti este stimulativă încât ar fi bine să pui imediat în practică ideea pe care o ai, pentru că ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreşte din elan, ci sunt întrunite toate condiţiile.

Leu

Faci o analiză la rece a resurselor financiare de care dispui şi rezultatul nu prea e vesel. Discuţi cu partenerul de viaţă despre veniturile fiecăruia şi descoperi că există un mare deficit în buget, pe care trebuie să-l echilibrezi cumva. Pe partener nu te poţi baza, pentru că nu are de unde oferi mai mult, deci singură salvare eşti tu. Găseşti tu o soluţie profitabilă de a mai face rost de un ban, arătând o imensă compasiune faţă de nevoile şi lipsurile celui de lângă ţine. Ba eşti deschis la gesturi caritabile chiar din puţinul pe care-l ai.

Fecioara

Cea mai mare preocupare este legată de bani şi afaceri, acesta fiind domeniul asupra căruia te vei apleca azi cu mai multă atenţie. Fie că îţi faci un calcul al banilor pe care îi ai prin conturi sau prin sertare, fie că treci un pic în revista ce ai realizat în ultima vreme în acest sens, oricare ar fi activitatea cu iz financiar asupra căreia îţi concentrezi azi energia, se pare că rezultatele sună promiţător. N-ar fi rău să stai un pic de vorba cu ţine însuţi că să descoperi mijloace concrete pentru a-ţi îmbunătăţi bugetul.

Balanţă

Eşti vesel şi te bucuri de tot ceea ce vezi şi îţi încânta inima. Dragostea este una din preocupările preferate ale acestei zile şi faci tot posibilul să fii mereu în compania persoanei iubite care te răsfaţă, pur şi simplu, de atâta afecţiune. Spiritul jucăuş care încă te cuprinde are totuşi şi o latura superficială, şi anume te face să te comporţi că un adolescent în relaţia cu sexul opus, încât faci declaraţii de dragoste fără consistentă, doar de dragul iubirii.

Scorpion

Gelozia şi posesivitatea sunt trăsături care, de obicei, te reprezintă, dar azi parcă le duci la extrem. Îţi doreşti atât de mult un anumit lucru, încât devii obsedat de acel scop şi faci tot posibilul pentru a-l atinge. Tot posibilul înseamnă chiar mai mult decât îţi este permis şi apelezi la toate mijloacele pentru a pune mâna pe acel tel suprem, căruia îi acorzi o importantă mult prea mare. Parcă ai depinde de el şi te agăţi de acest vis cu toată încăpăţânarea, fără să mai auzi nimic în jur.

Săgetător

Nimereşti într-un mediu ostil în care nu ai nicio plăcere a dialogului, a cooperării. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice, că atare adună-ţi forţele înainte de orice încercare de a colabora cu lumea. Nu ai norocul de a atrage alături oameni care cred în aceleaşi lucruri, oameni uşor de condus sau de îndrumat, oameni dornici de ceva constructiv, ci, dintr-o dată, descoperi în jur rivali gata să-ţi strice ţie toate planurile. Mai bine te-ai descurcă singur, dar oricum nu poţi evita contactul cu lumea ce se va dovedi a fi un dezastru.

Capricorn

Nu ai parte de tovarăşi cooperanţi prin preajma. Propunerile tale rămân fără ecou, parcă ai vorbi la pereţi, dar totuşi insistă să-ţi exprimi punctul de vedere în faţă tuturor, în ciuda ostilităţilor la care eşti supus. Până la urmă tot vei convinge pe cineva să te asculte şi să nu mai respingă orice idee care vine de la ţine. Prin exemplu personal, poţi atrage atenţia asupra ideilor tale, că atare trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalţi, pentru că unii aşteaptă mai întâi dovezi palpabile înainte de a crede. Nu te supără aşa de tare pe cei care resping dialogul.

Vărsător

O discuţie faţă în faţă, că de la egal la egal, va rezolva cu brio o problema majoră de comunicare. La originea acestor animozităţi se află interpretarea greşită a unui cuvânt sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de o explicaţie în care fiecare să aibă dreptul sau la cuvânt că să-şi expună punctul de vedere. Vei fi foarte mulţumit când vei vedea că ambele părţi au ajuns la un consens şi se clarifica situaţia, ceea ce va restabili bună înţelegere şi atmosfera amicală de dinainte.

Peşti

Ce să alegi: noul sau vechiul, schimbarea sau stabilitatea? Pentru că eşti într-o pasă uşor comodă, vei acceptă să rămâi pe un nivel cu care eşti deja obişnuit, de parcă ţi-ar fi teamă să porneşti spre ceva nou care te-ar solicită prea mult din punct de vedere fizic şi mental. Eşti la mijloc între două direcţii diametral opuse: una te stimulează să faci o schimbare, să te implici cui ambiţie spre ceva nou, în timp ce cealaltă te îmbie să preferi lucrurile deja cunoscute, aşezate pe un teren confortabil.

Horoscop 1 mai 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *