Horoscop

Horoscop 12 decembrie 2017. Zodia care va primi o primă la locul de muncă

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea poate face minuni, într-o astfel de zi.

SĂGETĂTOR: Apar surprize la tot pasul şi o să vă bucuraţi de gesturile de simpatie, de cadourile apărute din senin. Daţi zor să rezolvaţi atât probleme de serviciu cât şi personale, să nu vă prindă noul an cu situaţia neîncheiata, pentru că vreţi să păşiţi cu dreptul în noul an.

CAPRICORN: Încă mai aveţi timp să vă faceţi o programare la medic să vedeţi ce se-ntâmplă cu organismul vostru, să funcţionaţi cu toţi parametri. O să luaţi legătura cu nişte oameni care au nevoie de voi să lucraţi împreună, sau să plecaţi la distracţie pe undeva, în week-end, sau în vacanţa de sărbători.

VĂRSĂTOR: Poate plecaţi cu grupul de prieteni la distracţie, în vacanţa de iarnă şi faceţi rezervare, alegeţi meniuri, trasee, daţi avans financiar. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte oameni care sunt activi în perioada asta şi o să lucraţi la câteva proiecte şi veţi continua cu acela care va merge cel mai bine.

PEŞTI: Vă pot intra de undeva nişte bani şi o să-i puneţi pe căprarii, să nu rămână niciun sector fără acoperire, să v-ajungă pentru tot ce v-aţi propus. O să vă implicaţi în organizarea unui eveniment care adună lume multă, poate fi serbarea copiilor, sau e o aniversare cu numeroşi invitaţi, cât de curând.

BERBEC: Poate daţi curs unei invitaţii în străinătate, să petreceţi Revelionul, să vă bucuraţi de compania unor oameni pe care îi iubiţi. Poate faceţi o prospecţie de piaţă să vedeţi la ce hotel e mai ieftin să înnoptaţi dacă vă duceţi la schi, la relaş, la ce e mai bine pentru voi sau unde e mai bine.

TAUR: Se pare c-aţi nimerit un tratament care v-aduce un tonus de întreţinere, şi o să fiţi în mare formă. O să investiţi mai mulţi bani în casă şi o să le faceţi pe plac alor voştri, c-or fi lucruri pe care şi le doreau de multă vreme, dar abia acum s-au găsit bani pentru astfel de lucruri.

GEMENI: Se poate să apară cineva să vă facă viaţa mai frumoasă şi să uitaţi de toată singurătatea şi supărările din dragoste pe care le-oți fi avut. Se-anunţa veşti bune, poate şi voi aveţi de transmis un gând, o urare, faceţi un anunţ de logodnă, de căsătorie, c-o s-aveţi copii, ori poate nepoţi.

RAC: Poate-i duceţi la doctor, la consultaţie pe părinţi sau vreun bunic, o bunică are nevoie de sfatul unui medic să-i recapete sănătatea. O să vă-ngrijiți şi mai mult de familie, o să ţineţi cont de tot ce v-au rugat şi o să le-mpliniți toate dorinţele, ba chiar şi pe deasupra, aşa cum faceţi de obicei.

LEU: O să faceţi un efort financiar să-i trimiteţi pe copii într-o excursie, în vacanţă sau într-o tabără, dacă nu puteţi pleca împreună. Vă pregătiţi de o relansare, pe care o puteţi face până la sfârşitul anului, dar dacă sunteţi mai exigenţi cu voi, atunci o să amânaţi până în ianuarie, să iasă totul perfect.

FECIOARĂ: Se pare c-o să luaţi bani, poate fi ceva în plus la salariu, prima de Crăciun, un bonus, ori bani din colaborări. Poate v-apucaţi de treburi casnice, răsturnaţi casa cu susul în jos să fie totul curat, aranjat, mai adăugaţi lucruri noi care să aducă strălucire, şi bunăstare în familie.

BALANŢĂ: O să vă scoată la o cafea, o cină romantică, o persoană care vă iubeşte, dar nu sunteţi cu totul convinşi de stabilitatea relaţiei. Se va regla, cumva, partea financiară şi o să aveţi cu ce pleca în vacanţă, să luaţi şi cadourile la care visaţi şi să terminaţi cu datoriile pe care, unii, le mai aveţi.

SCORPION: Or să vă parvină acei bani de care aveţi nevoie în perioada asta şi o să ţineţi cont – în primul rând – de priorităţi – şi după aceea treceţi la cadouri. O să aflaţi noutăţi legate de un contract care poate fi prelungit, dar trebuie văzut dacă oferă garanţii de-aici înainte, că poate mai aveţi o ofertă în stand-by.

Sursa: Pro TV 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *