Astăzi 24 Aprilie 2018, Marţi - Ultima actualizare la ora 13:26
Abonamente

Actualitate 12 Ianuarie 2018, ora 08:00

Horoscop 12 ianuarie 2018: Zodia care va avea o ZI PERFECTĂ din toate punctele de vedere

Marime Font

a

 
 
 

Configurația astrală a zilei de azi este marcată de cuadratura Venus-Uranus. Balanța va avea o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere însă nu toate zodiile vor avea acest noroc. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi!

Horoscop 12 ianuarie 2018: BERBEC
La locul de muncă sau în afaceri poți avea realizări frumoase dar nu este exclus să ai de muncă mai mult decât te așteptai. Un coleg sau un partener invidios ar putea încerca să te implice într- ceartă. Nu te lăsa provocat!


Horoscop 12 ianuarie 2018: TAUR
În activitatea profesională sau în afaceri este posibil să întâmpini dificultăți din cauza unui coleg ce nu și-a respectat o promisiune. Dacă ai de cumpărat un obiect de valoare, ar fi bine să nu te grăbești deoarece azi ai tendința de a cheltui prea mult sau de a acționa sub impulsul momentului.
Horoscop 12 ianuarie 2018: GEMENI
Dacă pleci într-o călătorie, fi prudent și nu te grăbi. Există riscul să fi implicat într-un accident de circulație. De asemenea, evită discuțiile importante în plan profesional sau în afaceri, pentru că se pare că nu ești în cea mai bună formă. În a doua parte a zilei puteți petrece momente plăcute împreună cu prietenii. Nu-ți neglija partenerul de viață!


Horoscop 12 ianuarie 2018: RAC
Este posibil ca familia să nu fie de acord cu intenția ta de a face un împrumut pentru rezolvarea unei probleme din locuință. Relația cu partenerul de viață ar putea fi tensionată din cauza unei divergențe de opinii cu privire la un grup de prieteni.


Horoscop 12 ianuarie 2018: LEU
În prima parte a zilei este posibil să încasezi o sumă importantă. Ar putea fi vorba despre recuperarea unei datorii sau despre un credit pe care l-ai solicitat de curând. În această zi posibil să nu fi în cea mai bună formă intelectuală și sp ai dificultăți de concentrare. prin urmare, ar fi de preferat să amâni negocierile și deciziile importante în plan profesional sau în afaceri.


Horoscop 12 ianuarie 2018: FECIOARĂ
Ai ocazia să faci schimbări importante în viață, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizare relațiile de prietenie și de parteneriat. De asemenea, te poți baza pe intuiție.


Horoscop 12 ianuarie 2018: BALANȚĂ
Se pare că parcurgi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Ai șanse de reușită atât în plan financiar, cât și în viața socială. Relația cu persoana iubită ar trebui să fie amoroasă, iar în relațiile cu membrii familiei nu se intervăd probleme deosebite. Azi nu este recomandabil să faci cumpărături deoarece ai tendința de a cheltui prea mult sau de a cumpăra lucruri de care nu ai nevoie.


Horoscop 12 ianuarie 2018: SCORPION
În prima parte a zilei este posibil să ți se propună un loc de muncă sau o colaborare. Analizează propunerea cu atenție, fiindă s-ar putea să nu fie exact ceea ce pare. De asemenea, nu lua decizii în grabă!


Horoscop 12 ianuarie 2018: SĂGETĂTOR
O persoană apropiată ar putea fi dispus să te ajute financiar ca să poți finaliza o activitate casnică pe care ai început-o cu ceva timp în urmă. Poți profita de ocazie, însă discută condițiile înțelegerii cu prudență și diplomație.


Horoscop 12 ianuarie 2018: CAPRICORN
Dacă intenționezi să faci o tranzacție imobiliară, în prima parte a zilei este posibil să se ivească o oportunitate avantajoasă. Familia îți va acorda toată încrederea și te va susține necondiționat, însă astăzi nu este cazul de a lua decizii cu implicații financiare.


Horoscop 12 ianuarie 2018: VĂRSĂTOR
S-ar putea să te simți puțin descurajat de numărul problemelor pe care le ai de rezolvat azi. De asemenea, tot astăzi nu este o zi bună pentru investiții sau pentru a cumpăra obiecte de valoare.


Horoscop 12 ianuarie 2018: PEȘTI
În prima parte a zilei este posibil să dobândești un câștig financiar important dintr-o tranzacție comercială. Astăzi sunt favorizate activitățile casnice și ai posibilitatea să faci o schimbare care te îmbunătățești confortul locuinței. Spre seară poți face planuri de viitor împreună cu persoana iubită.

sursă: eastrolog.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 23 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

Nopțile Moldovei suverane

(Pastel politic, compus din mai multe părți despărțite noaptea de Găinușa cerească).

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

„Un leu pentru Mitea”

Am intrat în iarnă și, de aici înainte, cât mai este până la primăvară?  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Luna mai - primăvara literaturii

Luna mai e în fiecare an o lună a marilor festivaluri literare. În București are loc a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie, unde nu au lipsit și nu vor lipsi poeții basarabeni, mulțumită Muzeului Național al Literaturii Române și celorlalți organizatori. Festivaluri vor fi...

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Când ne vom u(r)ni?

Discursurile despre unire sunt atât de multe și de diferite încât, dacă s-ar aduna textele scrise, am bate folclorul despre strigoi și vrăjitoare. Vorbim de reunire ca de ceva despre care bănuim că este, dar nu știm cum arată. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Găștile urii

Postam cu câțiva ani în urmă câteva gânduri pe o rețea de socializare. Revenind acum la notele de atunci, m-am gândit să le reiau și să le dezvolt, ca să înțelegem că lucrurile sunt întotdeauna mai complexe decât par la o primă vedere. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de George Simion

Cum evităm înfrângerea la primăria Chișinăului pe modelul Maia Sandu?

Cartoful fierbinte al alegerilor pentru Primăria Chișinău a fost ca o grenadă dată în spațiul închis pentru majoritatea forțelor politice din R. Moldova. Și nu doar politice… Nici noi, unioniștii, nu aveam nevoie de aceste alegeri acum, în Anul Centenarului. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Primăvara primarilor

E trist sau vesel să ne pregătim de Paști în plină campanie electorală?

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Ferdinand – o poveste cu o singură pată

„Ferdinand” e o poveste perfectă pentru sărbătorile care se apropie. Fiind vorba de un film de animație 3D, din 2017, e recomandabil, în primul rând, copiilor. Animația, în regia lui Carlos Saldanha, a fost realizată după o carte pentru copii „Povestea lui Ferdinand”,...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Răzvan Munteanu

SUA vs. Rusia: Resetarea relațiilor sau escaladarea tensiunilor globale

Oficialii de la Moscova și Washington au confirmat în această săptămână, înainte de Paște, invitația președintelui SUA, Donald Trump, de a se întâlni la Casa Albă cu omologul său rus, Vladimir Putin.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Darul și dăruitorul

Iepurașul mi se pare că e o invenție stranie de Paști, dar care bucură foarte mult copiii. Deci, nu mă amestec să pun la zid iepurașul, pe care și nepotul meu îl caută prin grădină.

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Aprilie 2018, de Silviu Tănase

Trei lucruri pe care nu le va face Dodon

În această săptămână, Curtea Constituțională, în unanimitate, a emis o nouă decizie istorică. Instituția, care este garantul Constituției, a emis o decizie ce i-a făcut pe mulți să ia apă în gură. N-am văzut reacții pe fond nici de la opoziția parlamentară sau...

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Nu avem nimic, dar nimicul ne e suficient

Evenimentele de la Uniunea Scriitorilor, de pe 27 martie, au decurs foarte bine. Solemnitatea momentului a fost marcată de parastasul pentru membrii Sfatului Țării și scriitorii deportați, oficiat de preoții Mitropoliei Basarabiei. 

() Citeşte tot articolul

 

 Cele mai citite articole Timpul.md