Actualitate

Horoscop 12 mai 2016 Leu, înainte de a porni o nouă aventură, stai un pic şi chibzuieste la rece.

Berbec

Unii încearcă să te oprească din elan, vorbindu-ţi despre viitorul unui proiect în cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie să asculţi ce spun aceştia. Ei nu se simt în stare să facă faţă acelei provocări şi, pentru că altădată au eşuat, vor să te influenţeze şi pe ţine să te opreşti, să nici nu mai încerci. Nu te lua după ei şi implică-te serios în această acţiune care se deschide în faţă ta. Dacă ei nu au reuşit, nu înseamnă că toţi ceilalţi vor eşua că şi ei. Tu te bazezi pe alte resurse şi, la urmă urmei, fiecare cu norocul lui. Implică-te în această nouă confruntare cu încredere deplină în şansele tale, pentru că la ţine va fi altfel.

Taur

Trebuie să te ocupi de un aspect care nu-ţi face nicio plăcere, dar de care nu poţi scapă, că atare taci şi suporţi situaţia aşa cum e. Consideră-l un sacrificiu necesar pentru a-ţi asigura mai apoi o evoluţie fără probleme. Orice început poate fi mai dificil, aşa cum simţi şi tu această zi, dar va veni momentul când vei aprecia forţă ta de sacrificiu de acum şi efectele acestui compromis se vor arată într-o lumina optimistă. Să nu te sperii de eventuale surprize neplăcute picate din senin, deci lasă superstiţiile!

Gemeni

Greu să faci pace între cele două energii care-ţi dau târcoale astăzi. Una te împinge la acţiune, să te apuci să faci ceva curajos, să nu stai pe loc. Altă te trage de mânecă şi îţi spune s-o laşi mai moale, să ai răbdare, pentru că rezultatele visate sunt încă departe. Cum tu eşti o fire activă, de felul tău, vei da până la urmă întâietate acţiunii, pentru că nu-ţi place să stai pe margine aşteptând că lucrurile să evolueze că melcul. Pui mâna pe unelte şi începi să construieşti chiar tu ceea ce vrei să obţii, zorind cumva lucrurile. Oricât te-ai grăbi tu, totuşi, acest proiect va dura mai mult şi tot vei ajunge să aştepţi momentul adecvat pentru toate. Chiar dacă sări peste etape, timpul trece tot cum vrea el!

Rac

Te afli înaintea unui eveniment căruia îi acorzi o importantă specială. Ai emoţii, desigur, că înaintea oricărui moment capital. E nevoie să iei decizii foarte clare, pentru a fi sigur că alegi calea cea mai bună pentru ţine. Că să poţi trasă o direcţie dreapta şi bună înaintea ta, mai întâi ar fi bine să arunci o privire limpede înapoi, că să cureţi spaţiul din jurul tău. Da la gunoi ce nu-ţi mai este de folos (relaţii, amintiri, informaţii, resentimente) şi abia după aceea porneşte pe noul drum cu inima complet purificată, gata să primeşti altceva. Deschide-ţi aripile şi zbori eliberat de balastul trecutului!

Leu

Erai liniştit şi credeai că vei menţine această stare de confort cât mai mult timp posibil, dar se pare că lucrurile stau cu totul altfel decât ţi-ai planificat. În loc de linişte, de pasivitate, de comoditate, apar brusc tot felul de evenimente neprevăzute care îţi cer reacţii foarte rapide. Nici vorba de aşteptat şi stat degeaba în asemenea condiţii, ci trebuie să pui imediat mâna pe unelte că să intervii rapid. Încearcă să menţii ceva din calmul iniţial, că să fii sigur că iureşul de noutăţi care dau năvală nu te împinge în direcţii incomplet analizate, deci înainte de a porni o nouă aventură, stai un pic şi chibzuieste la rece.

Fecioara

Uneori e nevoie şi de mici compromisuri, iar tu eşti una din zodiile care le poate face uşor, fără să le pună la suflet şi fără să le transforme în motiv de depresie. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe, pentru că îi aşezi pe ceilalţi deasupra ta, cu prioritate. Nu se ştie dacă ei ar face la fel pentru ţine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucură pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde mulţumiri pentru asta!

Balanţă

Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut şi mai mult… Nu te mulţumeşti cu puţin, sperai ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepţi ceea ce ţi se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia ta e mai mare şi visezi că, într-o zi, să obţii mai mult şi să ajungi mai sus decât acum. Simţi că poţi mai mult, simţi că meriţi mai mult, de aceea nu te poţi bucură cu ceea ce ai acum.

Scorpion

Nu poţi ajunge încă la rezultatele la care ai visat atunci când ai pornit o activitate la care îţi aduci contribuţia şi în prezent. Ai impresia că nu se mai urneşte nimic şi eşti pus numai în faţă unor sacrificii continue. Te întrebi până când vei tot tolera situaţii din care nu ai nimic de câştigat ci doar de pierdut, dar trebuie să accepţi situaţia că atare încă o vreme, pentru că orice sacrificiu va avea, într-un final, şi efectele dorite. Merită să faci diverse compromisuri din când în când.

Săgetător

Un mare noroc apare în calea ta şi te găseşte într-o pasă bună, pentru că ştii să profiţi de şansă că să o faci să lucreze în beneficiul tău. Că primeşti o veste foarte bună sau întâlneşti persoană de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o acţiune importantă, eşti de-a dreptul fericit că ţi-au ieşit toate atât de bine. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a întâlni persoană potrivită gata să-ţi împărtăşească soluţia problema la situaţia care te frământă. Aşa da noroc!

Capricorn

Te rupi un pic de activităţile pe rol şi arunci o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Ai timp suficient să te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine să te opreşti din mers şi să te întorci în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de peste. Acum ai instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a duce totul la îndeplinire cu mai mult elan, pentru că timpul scurs de atunci a devenit experienţă folositoare care poate stă la baza succesului de astăzi.

Vărsător

Când e în joc o acţiune pe care tu ai iniţiat-o şi tu ai dezvoltat-o, nu suporţi să vină alţii să ţi-o critice, de aceea îţi vei apară muncă şi drepturile până în pânzele albe. Unii pun la îndoială eforturile tale, alţii consideră că nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or tu eşti convins că ai făcut tot ce era corect. Argumentează-ţi punctul de vedere, nu ridică tonul fără motiv, pentru că nu prin agresivitate vei câştigă, ci prin dovezi incontestabile în favoarea ta.

Peşti

Nu erai mulţumit de direcţia în care mergea un proiect de la care aveai mari speranţe. Aproape că erai pregătit să-l abandonezi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promiţător la orizont, dar iată că răbdarea ta a ajuns într-un punct în care lucrurile încep din nou să se mişte. Ai stat pe loc o vreme, totul părea blocat, dar toate sacrificiile făcute pe parcurs au acum efecte benefice. Un ritm alert, proaspăt, te scoate din impas şi îţi da alt chef de acţiune. La nevoie o iei şi de la capăt, dar convins în reuşită.

Horoscop 12 mai 2016 oferit de Acvaria.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *