Astăzi 25 Februarie 2018, Duminică - Ultima actualizare la ora 14:27
Abonamente

Actualitate 13 Septembrie 2017, ora 07:22

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2017. Regrete amoroase pentru nativii din această zodie

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Trigonul Venus-Saturn predispune la o responsabilitate sporită în domeniul sentimental. Chiar dacă responsabilitatea se răsfrânge și asupra familiei sau asupra partenerului de viață actual, pot să apară regrete pentru o legătură amoroasă veche.

 HOROSCOP BERBEC

Dimineață s-ar putea să amânați o călătorie în interes de familie, din cauza banilor. Este momentul să vă concentrați asupra proiectelor ambițioase, pe termen lung. Spre seară s-ar putea să fiți invitat la o petrecere. Vă sfătuim să vă eschivați, este mai bine să rămâneți acasă.HOROSCOP TAUR

Dimineață s-ar putea să fiți inhibat și să nu vă exprimați prea clar. Vă recomandăm să evitați întâlnirile cu prietenii, pentru că este posibil să fiți înțeles greșit din cauza problemelor de comunicare. Astăzi nu este indicat să faceți investiții sau să cumpărați obiecte de valoare.

HOROSCOP GEMENI

În cursul dimineții v-ar putea indispune o problemă minoră de sănătate. Nu sunteți prea sociabil și preferați să fiți singur. Vă sfătuim să nu refuzați dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viață. Spre seară, o rudă apropiată reușește să vă redea bună dispoziție.

HOROSCOP RAC

Astăzi aveți tendința de a fi prea puțin sociabil și există riscul să suferiți pierderi în afaceri. Astrologii vă recomandă să evitați călătoriile lungi și să amânați eventualele negocieri. Nu este exclus să suferiți o dezamăgire pe plan social. Relațiile sentimentale nu au de suferit, cu condiția să fiți mai atent la problemele partenerului de viață.

HOROSCOP LEU

Se pare că sunteți inhibat și irascibil. Fiți prudent și evitați cearta cu colegii de seviciu! Puteți să vă ascultați intuiția. Este momentul să vă implicați mai mult în problemele casei.

HOROSCOP FECIOARĂ

În prima parte a zilei s-ar putea să nu aveți chef să discutați cu nimeni și nici măcar să rezolvați problemele care vă privesc în mod direct. Fiți atent la locul de muncă, pentru că există riscul să stricați relațiile cu colegii! Vă recomandăm să fiți mai sociabil. Problemele care vă frământă nu sunt chiar atât de grave.

HOROSCOP BALANȚĂ

La locul de muncă sau în afaceri sunteți foarte bine dispus și munciți cu tragere de inimă. Aveți însă grijă, pentru că se pare că sunt colegi care vă sapă! Astăzi șansele de câștiguri materiale sunt mult diminuate. Vă sfătuim să acordați mai multă atenție partenerului de viață. Puteți face împreună planuri pentru cămin.

HOROSCOP SCORPION

În prima parte a zilei s-ar putea să simțiți nevoia să vorbiți cu cineva despre problemele sentimentale. Aveți impresia că sunteți neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsați pradă sentimentelor, întrucât riscați să deveniți melancolic. Nu fiți morocănos! O asemenea atitudine poate accentuă neînțelegerile cu persoană iubită.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

S-ar putea să pierdeți o afacere profitabilă, din cauza prudenței exagerate. Se pare că nu sunteți prea sociabil și riscați să vă izolați de cei din jur. Când vă veți da seamă, ar putea fi prea târziu. După-amiază puteți să vă gândiți la planuri de viitor și să vă bucurați de armonia din familie.

HOROSCOP CAPRICORN

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți indispus și cei din jur vor încerca să vă scoată din starea de apatie în care ați căzut. De vina pot fi oboseală acumulată și problemele financiare, care vă preocupa serios. Ar fi bine să nu luați decizii de unul singur. De asemenea, astrologii vă recomandă să nu vă implicați în activități importante.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Se pare că vă concentrați mai greu, din cauza neînțelegerilor cu persoana iubită. De aceea, și dificultățile de la locul de muncă vi se păr mai mari decât de obicei. Puteți câștiga bani cu ușurință, cu condiția să nu vă forțați norocul. Vă recomandăm să fiți mai atent cu cei din jur. Ascultați sfaturile celor apropiați!

HOROSCOP PEȘTI

Astăzi aveți șanse de succes în afaceri. Este posibil să încheiați un contract sau să găsiți un al doilea serviciu. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu. Nu refuzați sfaturile unei persoane cu mai multă experiență!

Sursă: eastrolog.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Februarie 2018, ora: 15:08

Obiectele mărunte ingerate de copii le pun viața într-un adevărat pericol

Obiectele mărunte ingerate de copii le pun viața într-un adevărat pericol Din editia print

Baterii, agrafe, piuneze, monede, piese de la jucării – aceste și alte obiecte mărunte pot deveni un adevărat pericol când sunt lăsate pe mâna unui copil de vârstă mică, care nu este supravegheat de un adult.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 21 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Chișinău – o cauză pierdută

Ori de câte ori călătoresc undeva nu mă pot abține să nu compar situația altora cu cea de la noi. Mai ales acum că am călătorit în Ucraina, la Odesa. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Inițiere în dialog

Îmi amintesc deseori de profesorul meu de Noul Testament din primii ani de facultate. El ne cerea insistent să nu intrăm în polemici. Nici într-un caz cu cei care vor să ne demonstreze că ei au dreptate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Constantin Tănase

De ce Roșca atacă intelectualitatea

Scrisoare către învățătorii și profesorii din școli, licee, colegii și universități 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Dan Nicu

Comratul „la datorie” din nou împotriva unioniştilor

Găgăuzii ar trebui informați despre beneficiile unirii în limba lor și în cea rusă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md