Horoscop

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE 2015

CAPRICORN
Or să va între nişte bani, poate fi vorba de o restanţă, bani pe care trebuia să-i luaţi mai demult şi-abia acum au ajuns la voi – cel puţin să sperăm. O invitaţie la masă, e ziua cuiva, se-anunţă o seară plăcută şi-o să va faceţi noi prieteni pe-acolo pe unde veţi ajunge.

VĂRSĂTOR
Poate veniţi voi cu o propunere de job, să lucraţi la un proiect care să va pună toată ingeniozitatea în funcţiune, să scoateţi un lucru de excepţie. O să cheltuiţi mai mulţi bani zilele-astea, poate-aţi dat de nişte reduceri sau veţi lua tot ce-aveţi nevoie în rate.

PEŞTI
Aţi putea demara o afacere şi să va meargă din ce în ce mai bine, să prosperaţi şi să aveţi o altă cota, să câştigaţi mai mult de-acum înainte.

BERBEC
Un răspuns afectiv din partea cuiva alături de care vreţi să va petreceţi restul vieţii, că va împărtăşeşte sentimentele şi o să vedeţi dacă ajungeţi şi la
legalizarea relaţiei. Se poate să treacă nişte prieteni pe la voi diseară şi să va hotărâţi rapid să plecaţi în afară oraşului, pentru o zi, două.

TAUR
O să purtaţi încă o rundă de discuţii cu cei care vor să lucraţi împreună, mai puneţi nişte aspecte la punct şi puteţi semna contractul săptămâna viitoare. Un fost partener de cuplu se lupta pentru o revenire dar trebuie să vreţi şi voi – va mai gândiţi dacă se poate sau nu.

GEMENI
Va daţi întâlnire cu grupul de colegi şi prieteni să profitaţi de timpul liber comun şi să practicaţi un sport să plecaţi într-o excursie sau la un teambuilding te pomeni. Poate va-nscrieti într-o competiţie – aveţi meci, spectacol, activităţi deconectante, să nu va obosiţi şi în weekend.

RAC
Poate de dragul copiilor o să faceţi o rezervare pe undeva, într-o zona turistică sau îi duceţi într-un parc de distracţii să va ţineţi o promisiune. Se poate să primiţi o invitaţie la masă, de ziua cuiva de naştere sau va duceţi diseară într-un club.

LEU
O bucurie, un câştig, bani, o revedere emoţionantă şi poate va faceţi planuri de viaţă în doi, pentru că sentimentele sunt reciproce şi nu e puţin lucru. E posibil să vină cineva pe la voi şi să mai ramsna o zi, două şi-o să va faceţi program comun, e de presupus.

FECIOARA
Se pare c-o să va implicaţi în diverse activităţi care ţin de viaţă de familie, poate puneţi umărul la un eveniment care va avea loc mâine, poimâine, o nuntă, un botez. Poate daţi o fugă la rudele de prin ţară să mai staţi la poveşti, că va era dor de ele, sau să le daţi o mâna de ajutor.
BALANŢă
Poate daţi o raită pe la cumpărături, să faceţi provizii pentru zilele-astea, dar mai ales pentru iarnă, puneţi diverse la congelator, sau la borcane, în beci. Poate plecaţi la un drum lung, la o ceremonie religioasă, şi o să cheltuiţi bani dar o să va simţiţi bine, e de aşteptat.

SCORPION
O să plecaţi pe undeva cu prietenii, cu familia, poate are loc vreun eveniment festiv în alt oraş ori îi faceţi o surpriză plăcută fiinţei iubite şi să-i spuneţi pe drum care e destinaţia. Se poate să treceţi cu vederea o supărare cu cineva, ba chiar va retrageţi o plângere sau renunţaţi la un divorţ, un partaj.

sursa: protv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *