Horoscop

Horoscop 15 februarie 2019. Excursie cu persoana iubită şi planuri de viitor

Horoscop 15 februarie 2019 Berbec
Berbecii au parte de multe victorii majore. Există o probabilitate ridicată de a avansa profesional ori de a obţine o majorare a salariului. Cei care au deja o afacere personală nu trebuie să renunțe la ideile lor creative. Simțiți-vă liberi să experimentați, indiferent de critica venită din partea necunoscătorilor. Până la urmă şi greşelile vă aduc experienţă şi vă învaţă cum să acţionaţi mai bine în viitor.

Horoscop 15 februarie 2019 Taur
Taurii trebuie să fie atenţi astăzi la serviciu. Daţi dovadă de profesionalism, iar acest lucru vă va aduce succesul şi recunoştinţa superiorilor. Dacă plănuiţi totuşi să vă schimbaţi jobul, este un moment potrivit pentru acest lucru. Aveţi ocazia de a cunoaşte persoane influente şi de a obţine elgături favorabile. Fiţi însă înţelepţi şi cu băgare de seamă, nu orice persoană vă este prieten.

Horoscop 15 februarie 2019 Gemeni
Gemenii sunt sfătuiţi să nu iasă în evidenţă în această zi. Există posibilitatea ca o anumită persoană să încerce cu perseverenţă să afle materiale compromiţătoare despre un prieten. Cel mai bine ar fi să ignoraţi aceste încercări şi să nu vă implicaţi într-un conflict care nu vă priveşte. Gândiţi-vă mai mult la starea voastră de sănătate şi evitaţi supraîncărcarea ori epuizarea.

Horoscop 15 februarie 2019 Rac
E o zi perfectă să faci ordine între relaţiile tale şi să scapi de cele inutile. Chiar şi la serviciu, e momentul să mai renunţi la sarcini care nu îţi aduc beneficii. E posibil să simţi indiferenţă din partea unor prieteni apropiaţi şi lipsă de atenţie de la partenerul de viaţă. Poţi scăpa de stresul unei astfel de zile dacă mergi la cumpărături.

Horoscop 15 februarie 2019 Leu
O stare de spirit schimbătoare aduce anxietate multor nativi, astăzi. Ar fi bine să te concentrezi asupra activităţilor care îţi pot creşte şansele de îmbogăţire. E posibil să vinzi cu succes ceva ce nu îţi mai trebuie. Ziua va trece fără evenimente dramatice.

Horoscop 15 februarie 2019 Fecioară
E recomandat ca astăzi să nu începi conversaţii profunde. Sunt şanse ca astfel să cazi pradă problemelor altcuiva, sau să te trezeşti manipulat de o persoană dezechilibrată. Rămâi concentrat pe tine şi la problemele tale. Poţi să termini cu bine un proiect profesional, sau să rezolvi diferenduri mai vechi cu prietenii.

Horoscop 15 februarie 2019 Balanţă
Balanţele vor avea parte, astăzi, de un sfârşit de săptămână perfect. Aţi aşteptat cu nerăbdare această zi pentru a vă relaxa după multe zile lungi în care v-aţi consumat la locul de muncă. Astăzi aveţi şansa de a vă reîncărca bateriile alături de prieteni sau de familie. Profitaţi de timpul liber pentru a le demonstra celor dragi că sunt importanţi pentru voi. Lipsa voastră fizică, dar şi lipsa de atenţie cu care i-aţi tratat în ultima perioadă i-a rănit. Este de datoria voastră să rezolvaţi situaţia.

Horoscop 15 februarie 2019 Scorpion
Nativii din Scorpion vor avea, astăzi, o zi plină de evenimente. Veţi fi extrem de ocupaţi încă de dimineaţă, iar acest lucru va dura toată ziua. Încercaţi să le luaţi pe rând pentru ca totul să vă iasă şi evitaţi să vă ocupaţi de toate în acelaşi timp. Este singura soluţie prin care veţi putea ieşi la liman. Trebuie să vă calmaţi şi să apelaţi la calitatea voastră cea mai de preţ: organizarea. În altă ordine de idei, există o mare şansă ca astăzi să primiţi un cadou neaşteptat!

Horoscop 15 februarie 2019 Săgetător
Săgetătorii vor face, astăzi, o vizită unei persoane dragi. Vă veţi aminti de o persoană cu care aţi petrecut momente de maximă fericire în trecut şi veţi decide să îi faceţi o vizită. Veţi depăna amintiri şi vă veţi încărca cu energie pozitivă, iar ulterior există o mare şansă să plecaţi din oraş pentru o excursie într-un loc de care sunteţi fascinaţi. Invitaţi-vă prietenii pentru ca totul să iasă perfect şi nu veţi regreta niciun minut din această zi.

Horoscop 15 februarie 2019 Capricorn
Capricornii în această zi vor trebui să muncească dublu. Trebuie să ajungi la serviciu cu cel puţin o oră înainte de începerea programului pentru a termina o lucrare extrem de importantă. De asemenea, este posibil sp apară un conflict familial. Cu toate acestea, norocul este de partea ta când mergi la cumpărături. Există șansa de a achiziționa un obiect valoros la un preţ bun.

Horoscop 15 februarie 2019 Vărsător
Pentru mulți Vărsători, ziua aduce cu ea multe îngrijorări. Există riscul ca un conflict familial pe termen lung să escaladeze. Probabil, ceva legat de o achiziţie imobiliară sau un împrumut. Nu-ţi fie frică să ceri ajutorul celor pe care i-aţi ajutat de mai multe ori. De asemenea, astăzi, nu se recomandă să experimentezi lucruri noi în bucătărie.

Horoscop 15 februarie 2019 Peşti
Peştii vor trece fără probleme de această zi. Totul va fi monoton. O rutină plictisitoare. Încearcă să depăşeşti această relaxare continuă. Viaţa este frumoasă şi trebuie trăită la maxim. Adună-ţi gândurile şi treci la acţiune. Dacă vrei, îţi poţi colora micro-universul prin creativitate. Alternativ, ar trebui să petrecei această zi în natură. Evită emoțiile puternice, alcoolul și abuzul alimentar. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *