Horoscop

Horoscop 15 martie 2019. Scorpionii au de făcut o alegere grea

Horoscop 15 martie 2019 – Berbec: Stai foarte bine la capitolul concentrare, dar nu la fel de bine la comunicarea rezultatelor la care ajungi prin cercetarea unor subiecte care te interesează.

Horoscop 15 martie 2019 – Taur: Faptul că se pune accentul pe emoții îți convine, pe de o parte, pentru că ai nevoie de sensibilitatea celor din jur. Există și dezavantaje, pe care le vei observa întreaga zi.

Horoscop 15 martie 2019 – Gemeni: Ori ai mai multe variante pentru a evolua pe plan profesional, ori ești deja împărțit și trebuie să faci o alegere clară, ca să eviți risipa de resurse pe care o practici de ceva timp.

Horoscop 15 martie 2019 – Rac: Ar fi bine să fii foarte atent la informațiile pe care le primești din partea superiorilor, dar nu numai la cele transmise prin cuvinte ci și la cele nerostite, pe care le poți intui.

Horoscop 15 martie 2019 – Leu: Este o zi care avantajează cercetarea pe orice subiect care te pasionează. Este un moment bun și pentru a te pune la punct cu anumite cunoștințe teoretice, de care ai nevoie.

Horoscop 15 martie 2019 – Fecioară: Prietenii sunt mai atenți la solicitările tale, la fel și rudele pe care ai reușit să le ții aproape. Este important să dai dovadă de aceeași înțelegere față de ei. Horoscop 15 martie 2019 –

Balanță: Îți ceri drepturile, dar contează foarte mult cum anume faci acest lucru. Ai argumente, dar va trebui să păstrezi o anumită eleganță în exprimare.

Horoscop 15 martie 2019 – Scorpion: Ai de ales între refugiul în trecut, acolo unde sunt toate bucuriile tale, și prezentul pe care îl poți modela ca să îți aducă la fel de multe bucurii.

Horoscop 15 martie 2019 – Săgetător: Vei obține mai ușor cooperarea celor la care apelezi, dacă vei reuși să îi cointeresezi, să le rezervi și lor ceva bun de pe urma eforturilor depuse.

Horoscop 15 martie 2019 – Capricorn: Relația de cuplu este coloana vertebrală a existenței tale și ar fi bine să o tratezi ca atare. Ai ocazia de a construi ceva solid, durabil.

Horoscop 15 martie 2019 – Vărsător: Munca este pentru tine, în această perioadă, cea mai bună investiție. Peste un timp vei descoperi că ai câștigat multe, concentrându-te pe muncă.

Horoscop 15 martie 2019 – Pești: Se risipește ceața care a acoperit, o vreme, sentimentele tale față de cei dragi. Acest fel de dragoste delicată este o răsplată prin ea însăși.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *