Horoscop

Horoscop 16 iunie 2016

Berbec

Bucură-te de momentele superbe ale zilei, simte-te bine în pielea ta. Eşti liber să zbori cu gândul sau cu sufletul oriunde doreşti, iar această atitudine deschisă e soluţia optimă pentru a ajunge într-o zona încântătoare a planurilor tale. Ai numai motive de optimism şi veselie, că un copil lipsit de griji care lasă lucrurile să evolueze în voia lor. Nu are rost să te opreşti la fiecare pas şi să-ţi pui întrebări inutile sau să încerci să preiei controlul, pentru că te afli pe vârful unui val care oricum are direcţia să de înaintare. Lasă-l pe el să te ducă acolo unde vrea şi vei vedea că ţintă finală coincide cu cea a propriilor tale dorinţe. Fii deschis la orice!

Taur

Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o mulţime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai că îţi clarifica anumite nelămuriri, dar îţi oferă dintr-o dată mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final. Dacă înainte nu ştiai ce e de făcut, acum ai mai multe variante, mai multe cai de evoluţie, mai multe soluţii la fel de bune şi ajunge doar să te foloseşti de una din ele că să ajungi la succes. Ai avut încredere, dar ai avut şi noroc, ceea ce te face să spui că cele mai complicate probleme au cele mai simple soluţii. Totul e să la cauţi!

Gemeni

Eşti într-un moment decisiv, gata să spui lumii ce ai ales, dar înainte de a-ţi exprimă punctul final de vedere, asigura-te că ai analizat situaţia corect, pe toate fetele. O discuţie cu mai multe persoane ţi-ar putea oferi şi alte perspective asupra situaţiei în cauza, deci nu ezită să ceri opinii. Chiar dacă unele sunt contradictorii, chiar dacă sună complet altfel decât ai fi dorit să auzi, e de preferat să primeşti şi alte informaţii din afară, pentru a le putea folosi în beneficiul tău. Discuta cu oamenii, oricât de diferiţi par, pentru că în situaţia de faţă chiar ai nevoie de păreri atât de variate, care pot crea o imagine de ansamblu corectă. Pune întrebări, căci vei primi şi răspunsuri!

Rac

Te-ai blocat într-o rutină în care nimic nou nu se mai întâmplă. În loc să stai şi să aştepţi o minune, mai bine ai folosi acest repaus în favoarea ta. Profită de faptul că e linişte şi nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregăti mental o strategie a unei viitoare acţiuni, deci nu stă degeaba! Oricum nici nu e genul tău să stai pasiv şi să aştepţi să se mişte iar lucrurile, că atare ar fi bine să începi să construieşti singur ceea ce vrei să obţii. Cum nu eşti presat de alte termene, te poţi concentra eficient la noile tale vise!

Leu

Ţi se fac propuneri interesante pe care ajunge doar să le accepţi şi ele vor evolua spre împlinirea lor cu brio. Nu mai eşti tu cel temător şi timid, ci profiţi de şansele care ţi se oferă pentru a le transformă în succese palpabile. Nu refuză nimic din ceea ce te invită ceilalţi să faci, sau fii chiar tu iniţiatorul unor proiecte îndrăzneţe. Cineva trebuie să vină cu ideea pentru că această să înainteze spre reuşită cea mai înalta. Tot ce atingi este de succes, deci lasă la o parte frică, fără a te gândi atâta la ce vine, la piedicile inerente, la preţul pe care-l ai de plătit. Acum contează doar rezultatele şi îţi investeşti în acest sens toate resursele!

Fecioara

În mediul tău intim intră un musafir nepoftit a cărei prezenţa nu o agreezi deloc. Popular vorbind, nu e în toate minţile şi preferi să plece cât mai repede, pentru că ai impresia că infestează atmosfera în jurul sau cu zvonuri false, cu poveşti exagerate, cu o stare de panică. Nu că te-ar influenţă cumva – pentru că tu eşti mult prea deschis la minte că să gândeşti negativ că celălalt – dar această atmosfera te frustrează, te face să te închizi în ţine. Fă un efort să-l ţii la distanţă pe acest intrus cu care nu poţi fi de acord: prea vede în jur doar răul, doar pericole, doar duşmani, or tu eşti mult mai optimist şi mai luminos.

Balanţă

Îţi faci griji fără rost, când tot ce ai avea nevoie în acest moment ar fi o strategie foarte detaliată pentru a depăşi hopul care consideri că te ţine pe loc. Nu e deloc un impas, aşa cum ai putea spune, ci doar un moment de respiro înainte de a porni o nouă etapă, şi mai dificilă, şi mai plină de evenimente. Stabileşte obiective, spune clar ce vrei să atingi, pentru că, după ce-ţi clarifici mai bine direcţia, se vor arată foarte repede şi căile de a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Când faci ordine în propriile idei, vei găsi imediat şi oamenii care te pot ajută şi soluţiile de a rezolva orice piedică, deci concentrează-te asupra planului tău!

Scorpion

Nu alimenta o fericire falsă care nu te va duce acolo unde speri. Te amăgeşti singur şi umfli un balon de săpun care într-o zi se va sparge şi rişti să te trezeşti la realitate cam brusc. Posibil să fii indus în eroare de un fals prieten care te împinge într-o direcţie periculoasă pentru ţine, creându-ţi iluzii. Urmăreşte el ceva, pentru că anume te trimite pe cai lăturalnice, alimentandu-ţi un vis frumos, că atare fii prudent dacă vezi că cineva insistă să mergi pe o anumită cale. Chiar dacă acum, pe moment, pare atractivă, peste o vreme vei începe să-i descoperi şi defectele, deci mai bine te trezeşti acum!

Săgetător

Urmează impulsul inimii în situaţia de faţă, nu aştepta sfaturi de la alţii, cât timp tu însuţi eşti sursă succesului. Ajunge doar să spui start şi lucrurile vor evolua foarte repede şi foarte bine spre ţintă propusă. Tu eşti şi sursă de energie a celor din familie care aşteaptă de la ţine idei curajoase şi îndemnuri vii. Eşti gata pentru orice confruntare, deţii toate resursele potrivite pentru a porni la un drum nou şi complicat şi pentru a ajunge la ceea ce visezi. E un moment bun să iei o decizie capitală, pentru că ai adunat deja informaţiile necesare şi ştii foarte bine ce ai de făcut. Ce mai aştepţi? Da-i bătaie!

Capricorn

Porneşti o activitate nouă care cere mult de la ţine, nu neapărat un efort fizic, ci mai degrabă unul mental, pentru că te confrunţi cu principii noi, cu un domeniu necunoscut încă sau cu o viziune complet diferită faţă de cea după care te-ai ghidat înainte. E un fel de upgradare a întregului tău sistem de valori, fiind nevoit să prinzi din zbor o altă viziune asupra proiectului la care îţi aduci contribuţia. O viziune mai modernă asupra sensului de mers e necesară din când în când, deci adaptează noului, fără să i te opui. Efectele se vor vedea curând, dar mai ai de învăţat, nu glumă!

Vărsător

Ai curaj să ceri dacă vrei să şi primeşti ceva de la viaţă. Indiferent care sunt nevoile tale actuale, primul lucru e să ridici ochii spre cer şi să ceri fără frică. Ştii cum se spune: ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să primeşti, deci acelaşi lucru trebuie să stea la baza dorinţelor tale de astăzi. Cere doar ceea ce ştii că poţi duce, doar ceea ce ai cu adevărat nevoie, pentru că, dacă te-ai gândi un pic mai atent, ai vedea că nu pui accent pe lucrurile care sunt cu adevărat esenţiale. Alege cu mai multă grijă ceea ce e cu adevărat potrivit pentru ţine în acest moment, deci fă-ţi lista dorinţelor cu sinceritate şi luciditate. Vezi cât de multe lucruri ai deja înainte de a mai cere!

Peşti

Te afli într-o companie cam rigidă, printre oameni autoritari care vor să deţină controlul în toate. E greu să te supui unor rigori atât de severe, să respecţi orbeşte date fixe, termene clare, restricţii şi interdicţii atât de dure, dar nu prea te poţi opune. Ceilalţi sunt mai puternici decât ţine şi o eventuală rebeliune din partea ta se poate solda chiar şi cu sancţiuni, de aceea cel mai bine e să taci şi să suporţi acest val cam sumbru. Există cineva mai presus de ţine care se poate folosi de poziţia şi puterea să, deci lasă-l să-şi exercite prerogativele iar tu te supui că simplu executant. Nu uită: capul plecat sabia nu-l taie!

Horoscop 16 iunie 2016 oferit de ACVARIA. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *