Horoscop

Horoscop 16 NOIEMBRIE 2015

Taur
Se pare că te gândeşti la o călătorie îndepărtată. Astăzi sunt momente prielnice pentru a te informa în acest sens, dar şi pentru a lua legătură cu persoanele cunoscute aflate în alte ţări. Este posibil să abordezi o altă fizlozofie de viaţă de acum încolo. Activităţile intelectuale sunt susţinute, dar cele pe care le-ai mai făcut cândva. O discuţie cu cineva din anturajul apropiat îţi va lămuri aspecte profesionale.

Gemeni
Ziua este favorabilă achitării facturilor sau serviciilor de care beneficiezi în mod frecvent. Pe de o parte trebuie să dai bani, însă pe de altă parte este posibil să primeşti bani sau favoruri fie din partea partenerului de viaţă, fie dinspre segmentul profesional. Ar fi bine totuşi să-ţi reformulezi atitudinea faţă de aspectele materiale ale vieţii, pentru că dincolo de ele se află adevăruri de cu totul altă natură.

Rac
Debutul săptămânii te va face să priveşti atent la segmentul partenerial. Persoanele care au roluri importante în acest segment de viaţă reprezintă de fapt faţete ale tale, integrate mai mult sau mai puţin în structura fiinţei tale. Ce îţi displace trebuie reconstruit sau înlăturat. Ce îţi place trebuie cultivat şi dezvoltat în permanentă. Fereşte-te de discuţi aprinse, reproşuri sau aşteptări prea mari vizavi de alţii.

Leu
La serviciu este forfota, ai multe de făcut, iar colegii pare că îţi pun beţe în roate. Hibă este la ţine, în sensul că tu ai nevoie să-ţi revizuieşti atitudinea faţă de muncă şi implicaţiile ei. Pe de altă parte şi sănătatea te necăjeşte, subliniind faptul că echilibrul între viaţă personală şi profesională este precar. Opreşte-te din iureşul cotidian şi priveşte atent în preajma ta. Reorganizează-ţi stilul de viaţă.

Fecioara
Zi importantă la capitolul relaţii sentimentale. Ar fi bine să-ţi laşi deoparte aşteptările vizavi de iubire şi implicaţiile ei. Cei dragi îţi vor oferi lecţii de viaţă interesante, poate cam dificile la prima vedere. Însă, dacă analizezi la rece vorbele şi faptele lor vei constată că nevoile lor afective le poţi îndeplini arareori. Astfel că nici ei nu reusuesc să-ţi răspundă pe măsură aşteptărilor tale.

Balanţă
În segmentul familial se întrezăresc lecţii de viaţă foarte interesante, chiar cu note bulversante. Discuţiile cu un membru mai în vârstă al familiei îţi vor oferi observaţii pertinente vizavi de felul în care relaţionezi cu ceilalţi. Bine ar fi să iei aminte la ce ţi se spune şi apoi să cauţi soluţii de îmbunătăţire a personalităţii tale şi a modului sau de manifestare. Subiectele medicale reprezintă o tema frecvenţa.

Scorpion
Relaţiile cu anturajul apropiat sunt la ordinea zilei. Fie că discuţi cu ajutorul mijloacelor artificiale de comunicare, fie faţă în faţă cu cineva, emoţiile sunt greu de gestionat. Controlează-ţi reacţiile, alege-ţi cu grijă vorbele şi selectează persoanele cărora vrei să te destăinui sau pe care vrei să le asculţi. După-amiază, retrage-te în liniştea şi confortul casei alături de cei dragi.

Săgetător
Posibil să primeşti bani sau cadouri, însă orice şi oricât ai primi, nemulţumirile tale vizavi de avutul tău sunt majore. Interesant este că dispui de suficiente resurse materiale, pentru un trăi decent. Eşti provocat de contextele zilei, să-ţi reformulezi sistemul valorilor morale şi spirituale faţă de tot ce ţine de planul material. Relaxează-te, foloseşte atât cât ai nevoie şi bucură-te de toate.

Capricorn
Se pare că eşti hotărât să schimbi multe în viaţă ta. Creionează planuri şi apoi acţionează. Acum eşti emotiv şi rişti să gafezi serios dacă te avanti în vreo direcţie la întâmplare. Ţine cont de sfaturile sau soluţiile oferite de ceilalţi. Senzaţia că cineva îţi tot pune beţe în roate este pregnantă, dar există un rost şi în asta. Acela de a te mai gândi odată înainte de a întreprinde ceva.

Vărsător
Chiar dacă te ocupi de treburile cotidiene, gândurile tale sunt îndreptate spre forul tău interior şi spre nevoile tale sufleteşti. Este un moment de bilanţ vizavi de relaţiile şi situaţiile în care eşti implicat. Fii discret, evita să povesteşti altora despre stările tale şi mai ales rezervă-ţi clipe de linişte şi relaxare. Sănătatea este vulnerabilă, dar nu se recomandă consultaţii şi analize medicale.

Peşti
Posibil să-ţi revizuieşti atitudinea faţă de prieteni şi faţă de susţinătorii din segmentul profesional. Discuţiile cu aceste persoane vor scoate în evidenţă carenţele din relaţiile cu aceste persoane. Analizează bine pe cine mai păstrezi în preajma ta de acum încolo. Fereşte-te de a s-ţi spune planurile şi intenţiile. Foarte uşor, orice vorba de-a ta poate fi răstălmăcită de ceilalţi.

sursa: jurnalul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *