Horoscop

Horoscop 16 noiembrie 2016

Berbec – Horoscop 16 noiembrie 2016
Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o uşoară reţinere, dând dovadă de maximă prudenţă, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizează. E bine să fii atent la fiecare pas pe care îl faci, la fiecare cuvânt pe care îl rosteşti, pentru că orice atitudine impulsivă poate avea efecte asupra planurilor începute. Cu cât evoluezi mai lent şi mai precaut, cu atât cresc şansele că roadele care ies de aici să fie mai bune, deci ia-o încet, fără să pretinzi rezultate imediate. Altădată te-ai grăbit şi ai scăpat multe din vedere, dar acum arăţi că ţi-ai învăţat lecţia şi faci paşi mici spre scopul tău cel mare!

Taur Horoscop 16 noiembrie 2016
Norocul te însoţeşte peste tot încât nici nu-ţi vine a crede ce bine îţi merg toate. De fapt, norocul tău se pare că apare prin oamenii pe care îi întâlneşti, pentru că de fiecare dată dai exact de persoană adecvată pentru problema care te preocupă în acel moment. Baţi la uşa care trebuie, întâlneşti prietenul de care aveai nevoie sau, dacă e vorba de specialişti sau persoane cu anumite funcţii de la care aştepţi rezolvarea unor chestiuni profesionale, îi găseşti în toane bune, disponibili pentru a-ţi oferi exact soluţia optimă. Treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a întâlni persoană-cheie!

Gemeni Horoscop 16 noiembrie 2016
Ai câştig de cauza într-o confruntare în care alţii apelează des la informaţii greşite sau rău intenţionate. Nimeni nu te poate învinge azi, pentru că simţi de la o poştă minciună sau ipocrizia, şi ştii să-ţi iei măsuri de precauţie astfel încât să nu te laşi înşelat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveală adevărul chiar şi în cele mai obscure situaţii, pentru că presimţi că cineva umblă cu cioara vopsită şi nu te laşi până nu-l demaşti prin orice mijloace. Nu-i merge cu ţine şi bine faci că lupţi pentru adevăr până în pânzele albe!

Rac Horoscop 16 noiembrie 2016
E o plăcere să vorbeşti despre meritele tale într-o companie care te stimulează să arăţi ce ai mai bun în ţine. Ai cu cine-ţi măsură forţele, pentru că e vorba de tovarăşi de lucru la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi. E o satisfacţie aparte să-ţi compari cunoştinţele şi valoarea în raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivaţie să fii comparat cu oameni mediocri, insignifianţi, modeşti, care se mulţumesc cu puţin de la viaţă, or aşa, ai în faţă ta persoane la fel de puternice că ţine care vizează succesul la cel mai înalt nivel, că şi ţine! Cu ei să te compari, pentru că te vor ambiţiona şi mai şi!
Citeşte şi: Zodia care săptămâna viitoare va primi numai dragoste

Leu Horoscop 16 noiembrie 2016
La atitudinea bătăioasă pe care o abordezi în relaţia cu ceilalţi, ţi se răspunde exact invers: cu toleranţă, simpatie, amabilitate, prietenie, ceea ce te va dezarmă foarte repede. Nu are rost să vorbeşti agresiv şi nervos în orice situaţie, mai ales cu cei dragi, ci trebuie să-ţi aduci aminte zicala aceea românească: vorba dulce mult aduce! Schimbă-ţi tonul, fii tu cel jovial şi simpatic, aşa cum te ştie lumea, şi ajustează-ţi comportamentul în aşa fel încât să fii pe placul tuturor, nu un pachet de nervi gata să explodeze la prima scânteie.

Fecioara Horoscop 16 noiembrie 2016
Pierzi mult timp pe drumuri azi, transportul public devine motiv de enervare, iar traficul poate fi stresant. Nu te enerva totuşi, astfel de momente când consumi minute preţioase pe drum sunt un motiv bun să-ţi faci ordine în gânduri. În acest timp, în loc să te cerţi cu toată lumea şi să aduci acuze la adresa mai marilor ţării, mai bine te-ai îndrepta spre gândurile tale cele mai profunde, pentru că vei găsi o mulţime de idei noi, de soluţii eficace, de variante optime la care nu te-ai gândit înainte. Când eşti blocat în trafic aşadar, retrage-te în sinea ta şi meditează. Aşa, nu vei mai vedea niciun motiv de stres în jurul tău, ci dimpotrivă, ajungi la destinaţie încărcat de o mulţime de idei noi foarte inspirate. Fără aceste momente de răgaz obligat, nu ai fi descoperit atâtea soluţii interesante! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *