Horoscop

Horoscop 17 iunie 2016. O zodie nu se află astăzi în cea mai bună formă

Berbec

De unde nici nu te aştepţi, primeşti exact soluţia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. O consideri o rezolvare justă după ce, o vreme, te-ai simţit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate par să se calmeze în jurul tău şi ai din nou motive de mulţumire. Trăieşti mereu cu speranţa că fiecare primeşte ceea ce merită, că atare răspunsul pe care-l primeşti azi de la viaţă este just, că răsplată pentru faptele tale. Chiar de-ar fi o sancţiune, nu trebuie să reacţionezi agresiv, ci înseamnă că o meriţi şi ai ceva de învăţat din asta!

Taur

Dacă stai şi te complaci într-o zona ternă în care nu se mai schimbă nimic fără a-ţi pune imaginaţia la treaba, fii sigur că totul se va transformă într-o confortabilă banalitate. Nu eşti tu genul de om care se lasă furat de lene şi dezinteres, aşa cum te influenţează unii din jurul tău mult prea comozi să facă ceva cu viaţă lor, că atare scoate la lumina gândurile tale cele mai originale, ideile tale cele mai creative, pentru că tu ai un bagaj imens de resurse. Alungă-i din viaţă ta pe cei care te trag înapoi în loc să te lase să urci şi începe să clădeşti cu încredere ce ai în minte.

Gemeni

Nu eşti în cea mai bună formă, laşi gândurile negative să te conducă, deşi ai în jurul tău suficiente motive de bucurie. Ascultă-i pe cei care îţi prezintă viitorul în lumini optimiste, nu te lasă copleşit de temeri, de îndoieli sau de propriile slăbiciuni! Ai pe cineva alături care te îmbărbătează şi nu ai decât de câştigat, dar vai, grijile te omoară, nu altă! Încearcă, măcar pentru o zi, să nu îl mai iei pe nu în braţe şi să nu o mai ţii doar pe a ta, că şi cum toate ar fi groaznice. Un pic de detaşare de norul cel negru te-ar ajută să descoperi deja soarele la orizont.

Rac

Prea pui la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten care nu-şi da seama ce simţi. Sunt vorbe fără rost, nici nu ar merită atenţia, dar te prind într-un moment sensibil când orice fleac te deranjează. Ba chiar ai tendinţa de a te consideră pe toate u n front personal, când de fapt nu e altceva decât o banală replică ce se dorea a fi amuzantă. Cum umorul nu prea te caracterizează azi, ai tendinţa de a reacţiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, în loc să-i răspunzi celuilalt cu aceeaşi armă!

Leu

Dacă îi ai pe cei dragi alături, eşti cel mai puternic om din lume! Îţi extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranţă partenerului, din acceptarea lor necondiţionată, şi acelaşi lucru îl oferi şi tu înzecit înapoi. Există o bună cooperare în cadrul familiei şi nimic nu ţi se pare mai frumos decât să fiţi alături la tot ce aveţi de făcut. Faceţi planuri de viitor la care fiecare îşi aduce contribuţia cu entuziasm şi optimism, şi cât timp sunteţi alături, umăr la umăr, nimic nu va poate opri din elan. Împreună sunteţi o forţă de neînvins!

Fecioara

Ai o senzaţie ciudată cum că lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie greşită. Totul vine din propria ta atitudine negativă despre ţine, pentru că îţi vezi numai defectele şi slăbiciunile şi crezi că şi ceilalţi te văd la fel. Nimeni nu are cum să-ţi vadă aceste puncte sensibile dacă tu nu le scoţi atâta la iveală, că atare învaţă să arăţi ceea ce e mai bun din ţine, nu invers! Dacă tu te plângi întruna de cât de imperfect eşti, cum ai vrea că ceilalţi să spună exact pe dos? Începe să te apreciezi tu însuţi mai mult aşa cum eşti şi această se va oglindi şi în felul în care te respectă ceilalţi.

Balanţă

Contactul cu reprezentanţii puterii (cu un părinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un şef aspru) este dificil şi îţi da numai motive de nemulţumire de câte ori te adresezi lor. Baţi cu oarecare smerenie şi teamă la poartă lor, că la un for suprem de la care aştepţi un răspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine în formă pe care ai fi sperat-o. Eşti dezamăgit, având impresia că nu ai nici un drept, ci numai obligaţii, dar, de dată această, trebuie să te supui lor umil, dacă vrei să obţii totuşi ceea ce aştepţi de la aceştia. Au nişte condiţii mai dure, pe care trebuie să le respecţi, altfel, în loc de un răspuns favorabil, vei primi o uşa trântită în nas.

Scorpion

Oboseală îşi lasă amprenta pe activităţile zilei, pentru că nu prea dai randament în ceea ce faci. Nu ai nicio tragere de inima să te apuci de treaba şi refuzi orice invitaţie de a colabora la reuşită planurilor începute. Spui nu la orice, critici tot ce auzi şi, cu asemenea atitudine negativistă, e greu de crezut că vei ajunge totuşi undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comportă te determina să fii atât de reticent şi să mai aştepţi o vreme, înainte de a te implică mai serios. Ai mereu impresia că ceilalţi vor să profite de ţine şi, uşor egoist, stai pe margine că să-ţi cruţi energia. De ce s-o consumi pentru ei?

Săgetător

Ai norocul de a te alătură unui colectiv de persoane a cărei prezenţa te încarcă pozitiv, te stimulează să te implici într-o activitate nouă şi palpitantă, iar cooperarea merge strună. Când ai asemenea anturaj alături, simţi că eşti capabil de orice, parcă ai aripi şi toate evoluează într-un ritm susţinut către scopul cel mai înalt. Când ai alături echipa de oameni potrivită pentru ceea ce ţi-ai propus, nimic nu te opreşte şi ai forţă necesară chiar şi pentru cele mai dificile confruntări. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie să profiţi de excelenţă comunicare pe care o ai cu grupul care te susţine.

Capricorn

În cursul dimineţii, colaborarea cu un partener de afaceri va da dureri de cap. Totul porneşte de la bani: se pare că nu va înţelegeţi în legătură cu o investiţie. Va sfătuim să evitaţi disputele şi să căutaţi o soluţie comună. Dacă reuşiţi să evitaţi o ceartă, perspectivele afacerii sunt foarte bune.

Vărsător

Te-ai putut baza o perioada pe ajutorul unor persoane care a contribuit trup şi suflet la unul din planurile care te preocupă, dar iată că orice relaţie ajunge, totuşi, şi la un sfârşit. E vremea să pui punct acestei asocieri din care ai avut şi tu multe de câştigat şi de învăţat, dar de acum fiecare merge pe drumul sau, privind cu recunoştinţă la ceea ce aţi construit împreună. Nimic nu e veşnic: nici prieteniile, nici parteneriatele de orice formă ar fi ele, nici sprijinul grupului din care ai făcut parte, de aceea azi trebuie să-ţi iei rămas bun de la cineva care ţi-a stat, o perioada, alături cu sinceritate şi dorinţa de a te ajută. Probabil îţi va lipsi, dar trebuie să te descurci şi singur.

Peşti

Ai alături de ţine oameni care te îndrăgesc, care te susţin, care te încurajează cu vorbe frumoase, şi faci tot posibilul că să nu-i dezamăgeşti. Ştii că şi ei oferă mult, dar şi ei aşteaptă enorm de la ţine. La gesturile lor de afecţiune, de prietenie, de susţinere ai şi tu multe de oferit în schimb. Te simţi bine când eşti încurajat de oameni care cred în ţine, de aceea descoperi cât de puternic devii când ai pe cei dragi alături. Ei te împing de la spate iar tu, înapoi, le dai tot ce stă în puterea ta.

Horoscop 17 iunie 2016 oferit de Acvaria.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *