Actualitate

Horoscop 18 noiembrie 2016

Berbec – Horoscop 18 noiembrie 2016
Înainte de a judecă pe cineva, gândeşte-te în ce stare psihică este acesta. Nu cumva atitudinea ta e prea agresivă pentru el? Ai în faţă o persoană atât de fragilă încât trebuie să te porţi cu ea că şi cu o floare: cu tact, cu delicateţe, punându-te mai mult în pielea să. Înainte de a deschide gură, analizează un pic tonul şi intenţiile pe care vrei să le transpui în cuvinte. Ţie ţi-ar plăcea să vorbească cineva cu ţine aşa când nu eşti în cea mai bună stare emoţională? Cu siguranţă nu, deci ajustează-ţi şi tu replicile pentru a nu face pe cineva să sufere mai mult decât e cazul. Cu amabilitate, cu duhul blândeţii, cu iubire, poţi să-ţi transmiţi altfel mesajul, chiar dacă e vorba de critici!

Taur Horoscop 18 noiembrie 2016
Chiar dacă nu ai alături de ţine persoană cea mai potrivită pentru starea în care te afli, nu generaliza spunând că eşti singur, că nimeni nu te iubeşte sau nu te înţelege. E doar o perioada mai ternă, mai rece, în care resimţi un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales în relaţia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Femeile nu sunt susţinute de bărbaţi, bărbaţii nu sunt înţeleşi de femei, şi de la o banală confruntare la un conflict conjugal nu mai e decât un pas. S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranţă, deci nu-l privi pe cel de lângă ţine că pe un inamic, ci că pe un om care trece şi el prin momente dificile, la fel că ţine. Sunteţi la fel de stresaţi, deci înţelege-l!

Gemeni Horoscop 18 noiembrie 2016
Discuţi cu familia despre planurile de viitor şi îţi place să le iei pe toate la bani mărunţi că să descoperi pe ce resurse te poţi baza. Fiecare îşi aduce contribuţia cumva, mai pune câte o cărămidă oricât de mică la atingerea acelui scop. Sunt toate şansele să se aşeze lucrurile exact aşa cum doreai, deci, într-un limbaj mai comun, îţi ies pasienţele de minune! Poate nici ţie nu-ţi vine a crede să vezi că toate elementele îşi găsesc exact locul cel mai potrivit, că şi cum ar face parte dintr-un plan divin clar stabilit acolo sus pentru ţine. Există o sincronicitate perfectă, o poţi numi soarta, o poţi numi coincidenţă, dar intervine la tanc pentru că tu să-ţi vezi dorinţa împlinită.

Rac Horoscop 18 noiembrie 2016
Felul în care te priveşte lumea azi îţi măreşte stimă de sine. Chiar aveai nevoie de cuvinte atât de frumoase, de aprecieri sincere, de gesturi de afecţiune şi prietenie că cele care vin azi către ţine, pentru că de aici îţi extragi energia de a merge mai departe. Că atare, când îţi pierzi încrederea în ţine şi stimă de sine e la un nivel periculos, încearcă să te priveşti prin ochii celor care ţin cu adevărat la ţine. Numai cel care te iubeşte profund şi sincer te va ajută să-ţi (re)descoperi calităţile şi te va încarcă de energie pozitivă şi curaj, că atare ţine-i pe cei dragi alături că să-ţi ridice moralul. În ochii lor vezi cât de multe meriţi!
Citeşte şi: Zodia care săptămâna viitoare va primi numai dragoste

Leu Horoscop 18 noiembrie 2016
Eşti nesigur pe unele aspecte şi se vede că mergi că pe o gheaţă subţire, prudent, temător şi pesimist deopotrivă. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jurul tău numai oameni care îţi prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan când ai mai multă energie sau care te influenţează şi pe ţine în mod negativ. Nu ar trebui să ţii cont de factorii de stres din jur, pentru că tu ştii mai bine pe ce te poţi baza, şi în fond, fiecare intră în joc cu resursele proprii către succes. Tu ai destule, foloseşte-te de ele, nu te mai îndoi!

Fecioara Horoscop 18 noiembrie 2016
Nu ai curaj, azi, să-ţi exprimi eficient opinia, pentru că nu ai încredere în ceea ce vrei să spui. De fapt, nu ai încredere în capacitatea ta de a te face corect înţeles, dar ai uitat că tu eşti un expert în tot ce ţine de comunicare! Lasă pesimismul deoparte, spune că da, poţi, ştii, ai toate calităţile să exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau în minte, fără teamă de a fi greşit înţeles sau interpretat în fel şi chip. Doar un pic să dai la o parte frică de a vorbi în public sau de a-ţi expune părerea în faţă unor oameni care nu sunt întru totul de acord cu ţine, şi ai să vezi că discuţia va curge de la sine, atingandu-ţi uşor scopurile. Deschide gură, tu ai ce spune şi, mai ales, ştii s-o spui!

Citeşte continuarea aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *