Horoscop

HOROSCOP 20 IANUARIE 2016

Nu există o singură cale de mers, ci ar fi mai multe, dar deocamdată nu te opri asupra uneia singure. Aşteaptă să apară toate variantele sau să analizezi situaţia din mai multe unghiuri şi abia la final să stabileşti care e cea mai bună pentru aşteptările tale. Important e că ai de unde alege, nu eşti presat de o singură soluţie care, eventual, nici să nu te mulţumească. Acum ai la dispoziţie atât de multe posibilităţi, încât e o plăcere să stai şi să le analizezi pe fiecare în parte.

Taur
Azi nu prea ai chef de nimic, te copleşeşte o stare de comoditate pentru că nu eşti motivat de nimic care să te tragă înapoi la treaba. Dacă ai putea, ţi-ai lua o zi de vacanţă în care să dormi mai mult şi să nu faci nimic complicat. Tu ai uneori astfel de momente când lenea pune stăpânire pe ţine, dar probabil ai ajuns într-un impas şi nimic nu te ajută să depăşeşti piedică, de aceea te cam laşi doborât de hop. Poate o zi de pauză nu strică pentru a te detaşa, a te relaxa un pic, pentru că, ieşit cumva din miezul evenimentelor, s-ar putea să vezi mai uşor soluţia. Acum n-o vezi, fiind extenuat fizic şi mental.

Gemeni
Parcă ai mai trecut printr-un astfel de moment, care se repetă obsedant la intervale de timp, aproape ciclic. Tocmai pentru că nu e prima oară când simţi emoţia de acum, vei şti să-i faci faţă cu brio, chiar dacă nu pare a fi cea mai plăcută senzaţie. Eşti epuizat, dar tu ştii că după o astfel de cădere, vine imediat şi partea bună. Tu evoluezi pe o sinusoidă, ba sus, ba jos, dar întotdeauna după un coborâş eşti convins că vine iar urcuşul. Îl aştepţi cu încredere, dar profiţi momentan de ritmul mai lent în care se desfăşoară evenimentele. Chiar dacă nu apare încă soarele la orizont, te consolezi cu o oarecare stare de linişte.

Rac
Judecată nu poate fi dreapta pentru toate părţile, dar singură cale de a restabili echilibrul într-o situaţie tensionată pare a fi compromisul. Fie că-ţi convine sau nu, ar fi bine să-l accepţi, pentru că e singură cale prin care nici una nici cealaltă din tabere să nu se simtă defavorizată, dar nici câştigătoare pe deplin. Parcă aţi împărţi victoria, pentru că şi unii şi alţii sunteţi nevoiţi să treceţi de la voi. Nu e loc de orgolii, ci de un dram de resemnare raţională, acceptând faptul că adevărul e undeva la mijloc şi trebuie să lase şi unii şi ceilalţi securea războiului. Vei vedea că e în beneficiul tuturor acest sacrificiu, deci nu are rost să te consideri discriminat.

Leu
Găseşti în religie un fel de leac benefic într-un moment dificil, că atare o vizită la biserica, o discuţie cu un duhovnic sau doar câteva minute de meditaţie în rugăciune au efecte fantastice asupra ta. Parcă eşti revigorat, vindecat, eliberat de tot ce te făcea să nu te simţi în apele tale. Întotdeauna vei găsi alinare, linişte, soluţii şi ajutor de sus, totul e să-l ceri că atare îndreaptă-ţi cu mai multă încredere ochii şi inima spre cer. Cerurile îţi răspund de fiecare dată dacă te deschizi sufleteşte şi soliciţi ajutor divin. Poţi primi azi un fel de sfat edificator la una din problemele care te macină, dar nu vine pus pe tavă, ci sub formă unei metafore, a unei pilde simbolice, a unei poveşti cu talc.

Fecioara
Chiar dacă schimbările pe care le aşteptai nu survin cu surle şi trâmbiţe, adică nu se petrece nimic spectaculos, ai încredere în ele. Uneori, nu e nevoie de ceva ieşit din comun pentru că viaţă ta să se transforme, ci poţi merge pe un teren bine cunoscut, fără nimic nou în peisaj, dar numai ce descoperi la un moment dat că sensul e altul. Fă la fel şi acum, lasă-te dus de normalitatea lucrurilor, dar sperând că acest drum să ducă la acel etaj nou la care speri. Nu pretinde şi nici nu visa evenimente speciale, pentru că viaţă ta se schimbă în cel mai banal ritm şi mod, tocmai pentru a nu-ţi da peste cap firescul cotidian.

Balanţă
Ai mereu impresia că încercările tale de a comunica şi a lua legătură cu unele peroane se soldează cu uşi trântite în nas, cu refuzuri, cu telefoane la care ţi se da ocupat… Nu suferi din această cauza şi nu le privi că pe un afront personal. Uneori cei de care ai nevoie nu sunt de găsit, de parcă cineva acolo sus îţi blochează anume toate căile către ei, tocmai pentru a te determina să iei singuri decizii, să faci tu schimbările care se cer. Dacă ai avea mereu la cine apela, unde ar mai fi efortul personal? Ia taurul de coarne şi rezolva problema de unul singur, pentru că poţi, dar nu te supără că nici un prieten nu sare în ajutorul tău azi.

Scorpion
Lupta cu banalitatea care se aşează peste un anumit proiect de la care tu aveai alte aşteptări. La cât de mult ai muncit şi ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit cândva, e şi normal să nu te mulţumeşti cu un rezultat neînsemnat. Tu vroiai altceva, altele erau pretenţiile tale, dar mai poţi schimbă lucrurile încă. Ia taurul de coarne şi da la o parte cârcotaşii care se opun, conservatorii care nu au curaj să aducă nimic nou, demodaţii care-l iau pe nu în braţe la toate ideile tale îndrăzneţe. La o adică mergi de unul singur pe această cale, pentru că deţii toate resursele unui succes deplin fără ajutor de la alţii.

Săgetător
Eşti un exemplu de succes în ochii multora. Unii chiar se compară cu ţine, lucru care poate genera şi invidii, dacă aceia nu sunt la nivelul tău, ori admiraţie, pentru că unii chiar vor să-ţi calce pe urme. Fii conştient de valoarea ta, nu fi modest şi nici nu te privi cu ochi critic, pentru că ai ajuns aici prin efort susţinut şi studiu îndelungat. Succesul te propulsează şi mai sus, pentru că nivelul pe care te afli poate fi rampă de lansare spre un etaj superior. Chiar dacă eşti mândru de ţine, pentru cel care eşti acum, întotdeauna e loc de mai bine şi simţi că vrei să urci şi mai sus. Te priveşti în viitor şi te vezi şi mai grozav decât acum, deci ţinteşte sus şi urcă!

Capricorn
Dacă planurile tale nu mai aduc nimic nou de la o vreme şi vezi că au încetinit, ar fi bine să te gândeşti la o altă direcţie. O cât de mică schimbare în peisaj ar putea relansa lucrurile într-un sens promiţător. Eşti pe un teren unde nimic nu se mai mişcă, dar poţi face o mică ajustare pentru a vedea imediat că se urneşte iar căruţă împotmolită. Parcă deja ai alt tonus acum, când vezi deja urmările schimbărilor decise de ţine, şi prinzi chef de acţiune şi de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi. Nu te mulţumi nici cu monotonia, nici cu rutină, ci caută mereu să aduci un suflu nou în cotidian.

Vărsător
Se simte un aer că de sărbătoare în jurul tău, poate pentru că eşti la începutul unei etape de la care aştepţi enorm. Felul cum iei startul va dicta şi ritmul evenimentelor, şi desfăşurarea acţiunii într-un sens pozitiv, deci zâmbeşte şi bucură-te că ai această ocazie de a lansa un nou gând către cer. De aici se va naşte un succes de toată frumuseţea, dar contează enorm energia pozitivă pe care o aşezi la baza acestui mare tel. Alege cele mai tonice îndemnuri şi cele mai atrăgătoare direcţii şi apucă-te de treaba cu elan, bucurându-te de ceea ce se clădeşte în faţă ochilor tăi. Te îndrepţi spre un succes care merită celebrat cu alai!

Peşti
Iubeşti, dar parcă nu ai curajul să spui sincer ce simţi, din teamă de a nu fi respins, de a nu fi criticat, de a nu se rade de emoţiile tale. Îţi reprimi mare parte dintre trăiri şi sentimente, şi nu faci bine. Dacă nu le scoţi la iveală cu mai mult curaj, cum ai vrea că cel drag să ştie ce e în sufletul tău? Că sunt emoţii frumoase de iubire pură sau senzaţii de singurătate şi nefericire, trebuie să i le spui partenerului tău, pentru că un dialog faţă în faţă poate clarifica situaţia. Îţi cenzurezi prea mult sentimentele, ceea ce poate naşte interpretări greşite din partea jumătăţii tale, care te poate suspectă de orice altceva, numai de ceea ce simţi cu adevărat nu. 

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *