Horoscop

Horoscop 20 iulie 2016

Berbec

Nu ţine cont de nimeni, pentru că azi contezi doar tu şi capacitatea ta de a lua decizii fără influenţele sumbre din afară. Ai alături de ţine oameni pesimişti, îngrijoraţi, neîncrezători în nimeni şi nimic, ce te trag şi pe ţine înapoi, or tu eşti în faţă unei decizii majore în care nu ai voie să baţi în retragere din cauza celor pesimişti. Ştii exact ce trebuie făcut, eşti pregătit să-ţi duci la capăt alegerea fără teamă, de aceea trebuie să ignori complet ce-ţi spun ceilalţi, care oricum nu văd nimic bun. Cea mai mică undă de pesimism, dacă te-ar copleşi, ţi-ar reduce curajul de a lua decizii acum.

Taur

Nu te laşi furat de iluzii, aşa cum te-ar încuraja cei din jur, pentru că tu priveşti lucrurile cât se poate de lucid, doar prin prisma raţiunii. Chiar dacă unii îţi vor reproşa că nu ai curaj să visezi şi că te bazezi numai pe realitate, eşti de părere că e mai sănătos să păstrezi contactul cu realitatea şi să nu construieşti castele de nisip. Vor veni şi momente când vei lasă fantezia să zburde în voie, dar nu şi azi, când respingi poveştile aiuristice ale companionilor tăi care visează lucruri imposibile. Le-o spui cu un dram de severitate încât le-ai putea tăia creangă de sub picioare.

Gemeni

Eşti pregătit să investeşti o mare suma de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimbă un obiect casnic defect. Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că bună funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie. Discuta şi cu ceilalţi membri ai familiei că să primeşti şi din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua, după ce vei analiză la rece oportunitatea acestei achiziţii.

Rac

Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Ai crezut că vei face faţă unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o suma de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum îţi dai seama că te afli pe un teren sensibil. Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.

Leu

Fii generos când vine vorba de gesturi de afecţiune, deoarece vei fi de-a dreptul încântat când îi vei vedea pe ceilalţi ce bine primesc iubirea ta. Ai atât de multe de oferit încât uiţi şi de atitudinea ta un pic egoistă, despre care vorbesc unii, şi de propriile interese, şi dai tot ce ai fără a aştepta nimic în schimb, ştiind cât de multă nevoie au cei dragi de o vorba bună, de un stimulent, de o mâna întinsă. Dai dovadă de un imens altruism, aşezând pe ceilalţi pe primul plan, şi abia la urmă pe ţine, dar eşti fericit dacă ceilalţi zâmbesc.

Fecioara

Nu are rost să rămâi cramponat într-o stare de lucruri doar pentru că te-ai obişnuit cu ea şi ţi se pare confortabilă. E vremea să renunţi la credinţe învechite, la idei care nu mai au nici un rol în viaţă ta, la relaţii care nu mai au nimic de oferit, deci acceptă chiar acum schimbarea. Nimic nu durează veşnic, nici lucrurile frumoase, nici cele mai puţin frumoase, deci vine o zi când trebuie să admiţi că e mai bine să spui rămas bun decât să rămâi captiv într-o zona ternă. Nu mai trage de acest nivel, cât timp nu mai e pentru ţine, deci hai, ridică ochii şi vezi că dincolo de acest punct există atâtea alte cai care merită urmate.

Balanţă

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, deoarece planează un oarecare pericol peste banii tăi. Ori s-a infiltrat cineva în treburile tale care are interese nu tocmai corecte vis-a-vis de bunurile tale, ori chiar tu eşti gata să faci o eroare capitală din care tu sau altcineva ar putea avea enorm de pierdut. Stai cu ochii pe rest la cumpărături, pe portofel în aglomeraţie, pe cheia de la casă, pentru că o clipă de neatenţie te poate lasă fără un obiect de preţ. Dar şi tu încearcă să stai cât mai departe de ispita de a apela la tertipuri incorecte pentru a obţine ceva important!

Scorpion

Lupta că să nu te laţi atras într-o capcană periculoasă de către cineva cu intenţii nu tocmai curate. S-ar putea să pară că-ţi vrea binele, te înconjoară de gesturi prieteneşti şi calde, dar va veni o clipă când intuiţia îţi va atrage atenţia asupra adevăratelor sale gânduri şi te va zgudui un pic, că să te trezeşti. Dacă în joc e fericirea ta şi a celor dragi ţie, vei lua imediat atitudine, deci ascultă ce-ţi transmite vocea ta interioară, care joacă rolul unei antene extrem de fine a celor mai sensibile vibraţii joase, deoarece, dacă cineva cu gânduri negative s-a infiltrat în mediul tău intim, imediat va da alarmă şi vei ridică imediat scutul de protecţie.

Săgetător

Iubirea nu e doar un gest continuu de dăruire, ci trebuie să şi ceri ceva de la cel din faţă ta, altfel nu va face decât să extragă de la ţine, iar şi iar, toată porţia de energie care-l face fericit iar tu cu ce rămâi? Învaţă să şi pretinzi, dar fă-o în cel mai altruist şi generos mod, că nu cumva să creadă că dai semne de egoism. A cere atenţie, a cere semne de iubire, a cere să ţi se şi ofere ceva în schimb nu e deloc egoism, ci e normalitatea oricărei iubiri adevărate, care e un schimb continuu de vorbe şi gesturi frumoase. Dacă doar unul din voi s-ar răsfaţă în iubirea celuilalt, care devine astfel motor principal de energie, iubirea s-ar putea consumă rapid.

Capricorn

Inima te cheamă în altă parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag ţie nu poate fi acum lângă ţine şi încerci să mai reduci distanţele stand ore în şir la telefon sau trimiţându-i mesaje de afecţiune pe toate căile accesibile. Dacă ai ocazia de a călători, ai şansă de a trece printr-un loc cu o încărcătură emoţională aparte, de parcă tânjeai să ajungi din nou pe acolo sau visai să treci vreodată prin acel spaţiu căruia îi acorzi semnificaţii deosebite. Te vei întoarce acasă fericit pentru că ţi-ai împlinit visul!

Vărsător

Muncă ta a ajuns într-un impas în care eşti nevoit să stai şi să chibzuiesti o vreme încotro e mai bine să mergi. Ambele variante pe care le ai la dispoziţie au şi avantaje şi dezavantaje, tocmai de aceea ţi-e atât de greu să o alegi pe una din ele. Ar fi imposibil să încerci să le duci pe amândouă după ţine, deci, vrei, nu vrei trebuie să alegi totuşi una! Chiar dacă te decizi asupra uneia dintre direcţii, mereu vei rămâne cu gândul la cealaltă punându-ţi întrebarea ce-ar fi fost dacă alegeai invers? Asumă-ţi decizia şi nu te mai gândi la alternative tardive.

Peşti

Eşti pe cale să atingi bunăstarea datorită resurselor fantastice pe care le deţii. Eşti un motor de energie care rulează la turaţie maximă, deci pune la treaba creativitatea şi puterea ta de muncă pentru a scoate la lumina lucruri generatoare de prosperitate în viaţă ta. Abundenţă financiară se naşte din abundenţă de idei, deci tu nu trebuie să aştepţi ceva din senin, ci să te apuci chiar tu de treaba, pentru că ai atâtea cai de a câştigă ceea ce îţi doreşti. Pune mâna pe lopata, ar spune cineva, şi asta şi faci, metaforic vorbind, investind tot ce ştii într-o direcţie aducătoare de belşug. Ceea ce iese de aici e cea mai de preţ bogăţie a ta!

Horoscop 20 iulie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *