Astăzi 25 Februarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 07:49
Abonamente

Actualitate 1 Ianuarie 2020, ora 12:26

HOROSCOP 2020 pentru ZODII Cine sunt vedetele anului

Marime Font

Iată predicțiile pentru fiecare zodie în parte: 

Berbec 
Cei născuți în zodia Berbec vor avea un an important în cariera lor, cu mari responsabilități. Anul 2020 este pentru ei anul îl care vor cunoaște o creștere profesională, iar eforturile lor vor fi recunoscute de șefi și de superiori. Același lucru este valabil și în plan financiar. În acest sector al vieții lor, Berbecii vor avea însă mari responsabilități, astfel încât să nu uite totuși că totul poate fi trecător, mai ales banii, și este bine să nu facă cheltuieli inutile. Cel mai bine ar fi că în acest an să strângă bani și să îi investească. 

În dragoste, Berbecii își vor forma legături emoționale sănătoase și puternice.

Taur
Anul 2020 va fi o lecție pentru cei născuți în zodia Taur. Astrologii le recomandă acestor nativi să fie deschise și să învețe să fie mai flexibili. În plan sentimental, Taurii vor cunoaște o ascensiune și își vor explora toată charisma de care dau dovadă în relații, ceea ce le va aduce puțină agitație în amor. Acest aspect charismatic va avea efecte și asupra carierei lor și vor avea parte de noi provocări. În ceea ce privește banii, Taurii ar trebui să facă investiții în 2020, pentru că este un an prosper, care le va aduce venituri mari.

Loading...


Gemeni
Gemenii vor avea parte în 2020 de transformări radicale în unele aspecte ale vieții lor. În carieră, anul 2020 este unul favorabil ca acești nativi să își stabilească noi contacte, care să îi ajute să își îmbunătățească cariera profesională. Dacă vor să aibă prosperitate, Gemenii trebuie să facă investiții mai sigure în 2020. În ceea ce privește relațiile amoroase, anul 2020 va fi unul al învățării pentru Gemeni, în care vor trebui să își dea seamă că timpul alături de persoanele iubite este cel mai prețios.

Rac
Dragostea și cariera vor fi două sectoare puternic afectate în anul 2020 pentru acești nativi. Anul viitor va fi o perioadă în care Racii vor trenui să își ia viața mai în serios și să aibă mai multă responsabilitate, în special în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. Va fi un an de cursă pentru Raci, în care vor trebui să lege legături pe termen lung atât emoțional, cât și profesional. Va fi un an de prestigiu progesional. În legătură cu banii, Racii trebuie să facă în 2020 investiții strategice pentru a obține rezultate bune.

Leu
Pe Lei îi așteaptă un an 2020 plin de muncă asiduă, care îi poate afecta și alte sectoare ale vieții. În domeniul profesional, Leii vor avea mai multe oportunități de creștere, de aceea vor necesită mai multă disciplină pentru a putea profita din plin de ocaziile ce i se vor ivi. În plus, Leii trebuie să aibă grijă și de relațiile din mediul de muncă, deoarece presiunea pentru a obține rezultate mai bune le poate afecta comunicarea cu cei din jur. În dragoste, Leii trebuie să facă mai multe eforturi și să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, astfel încât să echilibreze timpul petrecut pentru sarciniile profesionale și cel cu familia.

Fecioară
Fecioarele se află într-o fază excelentă pentru a studia noi lucruri și pentru a-și explora noi talente. Anul 2020 va fi un an foarte favorabil pentru Fecioare pentru a studia și pentru a învață noi lucruri pe plan profesional astfel încât să își exploreze propriul potențial, care se va reflecta în rezultate financiare cât mai bune. Este un an de muncă pentru acești nativi, așa că ar trebui să fie foarte atenți la cum își separă timpul în ceea ce privește distracția și viață profesională. În plan sentimental, anul 2020 aduce pentru Fecioare mai multe relații pasagere. Le va plăcea să flirteze și să seducă, însă nu vor avea parte de o relație serioasă până la sfârșitul anului. Dacă vor să își întâlnească sufletul-pereche, Fecioarele ar trebui să învețe să își exprime sentimentele.

Balanța
Balențele se vor concentra pe familie și casă. Prin urmare, își vor dori să facă reamenajări în casă și schimbări în mediul familial. Ei se vor dedica foarte mult și carierei, de aceea vor trebui să depună eforturi pentru a echilibra viața de familie și viața profesională. În dragoste, Balanțele trebuie să fie cât mai deschise pentru a-și putea trăi relațiile, însă să își proritizeze însă familia.

Scorpion
Cu multe lucruri în minte, Scorpionii intră într-o fază de învățare profundă în 2020. Vor călători mult și își vor face noi cunoștințe, care le vor fi utile pentru creșterea profesională și financiar, zone destul de agitate din viață Scorpionilor. Odată intrați în această cursă a finanțelor, Scorpionii trebuie să fie atenți și la celalalte aspecte din viață lor, cum ar fi familia și dragostea.

Săgetător
Săgetătorii trebuie să își planifice foarte bine finanțele în 2020. Prin urmare, trebuie să își stabilească priorități pentru cheltuirea banilor anul viitor, pe lângă faptul că trebuie să fie atenți și la achitarea unor datorii mai vechi. În plan sentimental, Săgetătorii ar putea avea parte de aventură, pe care trebuie o privească însă cu foarte multă prudență.

Capricorn
Multe plante se vor poziționa în Capricorn pe tot parcursul anului 2020, ceea ce face că acest semn să iasă în evidență anul viitor. Cei născuți în această zodie vor fi dedica mare parte din timp pentru a-și face planuri pe termen lung în ceea ce privește dragostea, carieră și alte aspecte ale vieții lor. Deși mulți simț că se dezvoltă încet, astrele le recomanda să fie calmi și să aibă răbdare.

Vărsător
Pentru Vărsători, anul 2020 solicită echilibru emoțional, deoarece vine cu multe vești neașteptate. Este un an în care acești nativi se vor conecta cu spiritualitate. Vor prezenta un magnetism deosebit, iar relatiie familiale, profesionale sau sentimentale vor fi dovezi în acest sens. Cu toate acestea, trebuie să aibă grijă la sensibilitatea lor, deoarece le poate pune piedici în unele situații.

Pești
Pentru Pești, viitorul va fi tema principală a anului 2020. Cei născuți în această zodie își vor face planuri pe termen lung în carieră lor și în relațiile emoționale pe care le construiesc. Cu toate acestea, când vine vorba despre bani, astrele le recomanda acestor nativi, impulsivi din fire, să fie prudenți și să se gândească de două ori înainte de a face o investiție.  

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:49

Începutul primăverii este momentul prielnic pentru tăierile de optimizare ale trandafirlor. Tăierea trandafirilor ajută la ramificarea acestora și stimulează înflorirea abundentă a acestora. Dar puțini sunt cei care știum cum se face corect, pentru a nu vătăma arbustul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:31

O persoana a murit, iar masina pe care o conducea a ajuns un bot de fiare dupa ce s-a ciocnit violent cu un alt autoturism, la Bacioi. Potrivit politiei, totul s-a intamplat, in aceasta seara, in jurul orei 20:00 la intrare in satul Bacioi, Ialoveni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:29

CORONAVIRUS: China anunţă 71 de noi decese, un bilanţ în scădere

CORONAVIRUS: China anunţă 71 de noi decese, un bilanţ în scădere

 China a anunţat marţi 71 de noi decese cauzate de coronavirus, fiind cel mai scăzut bilanţ prezentat zilnic de mai bine de două săptămâni, numărul de decese la nivel naţional fiind de 2.663, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:24

Italieni jefuiţi în case de persoane deghizate în paramedici, care spuneau că îi testează pentru coronavirus

Italieni jefuiţi în case de persoane deghizate în paramedici, care spuneau că îi testează pentru coronavirus

Autorităţile italiene atrag atenţia cetăţenilor aflaţi în zonele de carantină pentru coronavirus că s-au primit rapoarte despre anumite persoane care umblă deghizate în paramedici, bat la uşile oamenilor, apoi se oferă să le facă un test pentru coronavirus,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:08 de Mihaela Culcinschi

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

La începutul anului trecut, înainte de alegerile parlamentare în urma cărora Partidul Democrat a pierdut puterea în R. Moldova, fosta cantină a Cancelariei de Stat a fost înstrăinată din proprietatea statului cu numai 9 mln. lei, iar 2000 de metri pătrați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:19

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

Cel mai antinațional, cel mai fariseic, cel mai corupt, cel mai demagogic, cel mai petrecăreț, dar și cel mai trădător președinte din istoria Republicii Moldova elogiază (pentru a câtă oară!) toate sărbătorile sovietice și rusești, dar mai ales pe cele militare. Acest individ,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:06

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop dragoste. Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 24 februarie – 1 martie 2020. Aceasta saptamana contine celebra zi de 29 februarie cu care ne intalnim doar o data la 4 ani si este sambata, fiind urmata si de martisor si de debutul calendaristic al primaverii, deci ne asteapta un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:13

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din cetăţeni consideră că ideea înfiinţării Blocului electoral Unirea ar fi o idee bună. De cealaltă parte, circa 33% consideră că ideea este una proastă. Este rezultatul unui sondaj realizat de Compania sociologică IMAS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:07

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”?

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”? Foto: Usatîi și UE

Locuitorii municipiului Bălți vor beneficia de transport public mai bun și mai prietenos mediului grație achiziției planificate a aproximativ zece troleibuze noi, finanțate de BERD și Fondul „Parteneriatul pentru Eficiență Energetică și Mediu din Europa de Est” (E5P)....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:26

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

 Sâmbătă, 14 martie, ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova, profesoară și expertă de la cel mai cotat institut de modă din Italia și parte din top 10 instituții de modă din lume - POLIMODA (Florența), președintele căruia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:00

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35%

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35% Foto: foto simbol

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, actualul președinte Igor Dodon ar lua 35% din voturi, iar liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu ar acumula 25 la sută, arată datele unui sondaj realizat de IMAS la comanda companiei „Public Media”. Cei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 16:39

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

● Nistrul este foarte poluat și prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor; conține droguri, pesticide, preparate farmaceutice și substanțe chimice.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Februarie 2020, ora: 15:31

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:27

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

Un cerb nobil inclus în Cartea Roșie a Republicii Moldova ar fi fost vânat aseară de braconieri în localitatea Lozova din raionul Strășeni. Potrivit unor informații, care urmează a fi verificate, responsabili din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni ar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:24

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

 Ofițerul de presă de la IP Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat că la 23.02.2020, ora 16:22 poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, de un locuitor al s. Dolna r. Strășeni în vârstă de 43 ani, care a comunicat că soția sa, s-a tăiat la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:23

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

„Se contată gradul de alertă Cod galben la nivel național referitor la situația epidemiologică prin infecția cu COVID -19 existând riscul posibil de declanșare a urgenței de sănătate”, se arată în proiectul de hotărâre al Comisiei pentru sănătate publică, întrunită astăzi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:13

opinie Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Fine Gael avea toate datele pentru a câştiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul său, Leo Varadkar, a devenit cel mai tânăr prim - ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani în urmă. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:48

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Mai mulți oficiali moldoveni, inclusiv președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și unii miniștri din Guvernul Chicu, au participat ieri, 23 februarie, la „primirea solemnă” organizată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău cu ocazia zilei armatei sovietice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:42

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

Bursa de la Bucureşti a deschis luni dimineaţă în scădere cu 3%, pe fondul informaţiilor legate de extinderea coronavirus, acţiunile Banca Transilvania marcând un minus de 3,12%, cele ale BRD cu -2,9%, Purcari Wineries -5,9% şi Romgaz -3,8%.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:36

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

Întrebați, care este cea mai bună soluție pentru Republica Moldova, doar 35% din respondenți ar fi spus că ar fi Colaborarea/coaliţia PSRM cu PDM. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)