Horoscop

Horoscop 21 august 2015

Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricât de empatic ai fi, că atare gândeşte-te mai presus de orice la liniştea ta, la pacea ta interioară şi exterioară, la zâmbetul de pe propriul chip, şi pleacă din acele spaţii tensionate. E o chestiune de voinţă să spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe ţine, deci de ce te sacrifici pentru că altul, alături de ţine, nu a ştiut să-şi rezolve problemele? Ce vină ai tu?

Taur

Relaţia care a început nu demult evoluează foarte bine şi o vezi cum creşte sub ochii tăi în cel mai promiţător sens. Va înţelegeţi de minune, aveţi atâtea vise în comun şi va puneţi forţele laolaltă pentru a le vedea cât mai repede împlinite. Fie că e o relaţie de dragoste care evoluează de minune, fie că e o relaţie de afaceri care se dezvoltă armonios, ai mari aşteptări de la omul din faţă ta. Ai încredere că îşi doreşte la fel de mult că voi doi să mergeţi mai departe pe un teren paşnic şi bun, simţind, reciproc, afinitate, atracţie, interes de a fi împreună pentru un scop de care veţi beneficia şi unul şi altul. Te implici total!

Gemeni

Exact acel lucru de la care nu mai aşteptai nimic şi pe care îl trecusei pe linie moartă, poate reveni spectaculos în prim plan, cu o energie nouă! Îţi da chef de schimbare, deci nu te mulţumi cu rutină, cu monotonia, cu banalul, pentru că nu te caracterizează. Ia tu taurul de coarne şi aprinde din nou scânteia unor iniţiative personale aducătoare de succes. Tu nu eşti genul care aşteaptă minuni de la altul, ci le poţi declanşa chiar tu, iar ideea inspirată care îţi este astăzi insuflată din senin are efecte fantastice asupra ta. Te implici cu entuziasm într-un plan de care depinde întreagă familie, iar roadele bune nu vor întârzia să apară.

Rac

Situaţia în care te simţi, momentan, prins că într-o capcană nu merită atâta stres cât consumi tu pentru ea. Lucrurile pot reveni mult mai uşor la normal dacă priveşti totul detaşat, calm, pozitiv, că şi cum e doar un impas banal peste care vei trece uşor. Fii convins că totul are rezolvare şi, cu cât te stresezi mai mult, cu atât poţi complică şi mai mult lucrurile, că atare priveşte detaşat situaţia, că şi cum, nu ai fi tu direct implicat, pentru că această atitudine zen te va ajută să clarifici mai repede situaţia. După ce va trece, vei uită atât de repede de ea, tocmai pentru că era ceva total neînsemnat, dar căreia i-ai acordat prea multă atenţie.

Leu

Nu te cramponă de un banal hop, pentru că şi astfel de momente sunt absolut fireşti în procesul în care eşti implicat. Chiar dacă acum nimic nu mai înaintează, vei descoperi că până şi aceste momente de repaus aveau rostul lor, pentru a-ţi mai trage puţin sufletul, pentru a privi lucrurile mai detaşat de pe margine. Permite-ţi acest răgaz binevenit şi bucură-te de linişte, chiar dacă ai fi dorit să ajungi mai repede la anumite rezultate. Proiectul pe care îl dezvolţi tu acum e că orarul de la şcoală: ai o ora, apoi o pauză, încă o ora, apoi o altă pauză. Acum eşti în pauză, revizuieşte materia şi pregăteşte-te pentru ora următoare!

Fecioara

Când un aspect al vieţii tale te stresează prea mult, devii sclavul acelui gând, de aceea trebuie să ai întotdeauna un plan de rezervă către care să-ţi îndrepţi atenţia. Nu da atâta importantă unui fleac, unei piedici minore, ci, când vezi că nimic nu mai merge într-o direcţie, ocupă-te imediat de celălalt plan. Asta îţi va abate gândul de la primele tale motive de enervare şi vei vedea că vei trece mult mai uşor peste toate. Nu are rost să te cramponezi de un hop neînsemnat şi să-l transformi în ceva catastrofal, când totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucăuşă, mai superficială, că şi cum n-ar fi!

Balanţă

Apă are pentru ţine, azi, o semnificaţie aparte, de acolo îţi extragi tu energia, liniştea, bucuria, sau de acolo vine sănătatea, că atare acordă mai multă atenţie elementului apă în tot ce te înconjoară. Dacă ai vreun lac în apropierea oraşului în care stai, trage o fugă acolo cu maşină şi petrece câteva minute pe malul lui, privind şi respirând, pentru că efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase. Şi o vizită la spa sau la piscină sau oriunde ai de a face cu purificarea prin apă ţi s-ar potrivi de minune. Dar dacă nu ai alte variante la dispoziţie, ajunge să te cufunzi la finalul zilei sub dus şi să îţi imaginezi că acea apă te purifică în profunzime şi odată cu ea se duc la vale toate grijile. Încearcă!

Scorpion

Nu acceptă răutăţile, criticile sau comentariile maliţioase care mai vin de la ceilalţi. Nu le meriţi, deci nu le primi! Închide orice poartă de comunicare dacă ai în faţă ta oameni pesimişti, negativisti, critici, pentru că tonul lor te poate grăbi şi pe ţine, or ziua ta ar putea fi una de succes. Fii sigur că atunci când toate merg bine în viaţă ta, se ivesc o mulţime de cârcotaşi invidioşi care încearcă să-ţi strice ţie bucuria, de aceea numai de ţine depinde să-i dai afară din calea ta pe aceşti oameni. Îmbracă-te de lumina, iubire, energie pozitivă că într-un scut protector, pentru că aşa ei nu te pot atinge!

Săgetător

Ai mult de muncit până ajungi la nivelul la care speri, dar nu te temi de eforturi! Dimpotrivă, eşti conştient de puterile tale şi, la nevoie, ai şi de la cine să ceri ajutorul. Nu te sfii să baţi la uşa unor persoane care pot participa şi ele la ceea ce clădeşti tu prin forţele tale, pentru că ei pot fi sursă ta principala de energie. Te stimulează, inspiră, te susţin, şi acesta e modul cel mai eficient de a primi ajutor de la ceilalţi. Nu e o ruşine să ceri păreri sau sprijin, când te simţi împotmolit, pentru că ai de la cine le primi. Ai suficienţi prieteni sinceri aproape care sunt gata să se implice dacă îi chemi.

Capricorn

Decizia pe care o iei azi se va dovedi a fi exact gură de aer proaspăt de care aveai mare nevoie într-o perioada de extenuare fizică şi psihică. Faci altceva decât de obicei şi schimbarea de program sau de preocupare are efecte excelente asupra ta. Îţi ridică moralul, îţi da chef de acţiune, îţi readuce zâmbetul pe chip şi chiar un sentiment de eliberare după o perioada plină. Orice ai face azi, adu-ţi aminte de sufletul tău, de nevoile sale cele mai ascunse, pentru că meriţi şi tu un repaus ocupându-te de activităţi lejere, relaxante, vesele, poate chiar în compania copiilor. Cei mici îţi pot duce aminte cel mai uşor că nu merită să-ţi faci griji pentru nimic!

Vărsător

Tu eşti azi un fel de punte între două dimensiuni diferite, între cer şi pământ, între divin şi uman, pentru că reuşeşti să te concentrezi cel mai uşor în orice situaţie cu diferenţe şi extreme majore. Tu poţi să faci faţă cu brio pe oricare din aceste dimensiuni, pentru că ai o conexiune cu totul specială şi cu realitatea, cu ce se petrece concret în jurul tău, dar şi cu energiile înalte, spirituale, celeste, de unde îţi parvin azi cele mai interesante informaţii şi îndrumări. Asculţi ce-ţi transmite divinul din ţine şi apoi transpui în practică, dar se poate şi invers: ce îţi doreşti să se întâmple aici pe pământ vine de sus! Canalul de comunicare e deschis în ambele direcţii!

Peşti

Priveşti spre viitor cu un dram de nesiguranţă, pentru că în planurile tale mai sunt implicate şi alte persoane, dar care nu participa aşa cum ar trebui. Depinzi cumva de contribuţia lor, care nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale, de aceea eşti un pic demoralizat când îi vezi că dau bir cu fugiţii, se eschivează, refuză orice propunere din partea ta. Nu te mai gândi la câte ai făcut tu pentru ei, cu alte ocazii, pentru că aşa e viaţă, inechitabilă. Ei uită că le-ai stat alături de câte ori au avut nevoie iar acum, când şi-ar putea întoarce serviciile faţă de ţine, bat în retragere în cel mai egoist mod.sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *