Horoscop

Horoscop 23 august: Scorpionii au realizări pe toate planurile

Berbec

Este posibil să doreşti schimbarea stilului de viață astăzi. Ai senzaţia că viaţa ta este destul de riscantă şi vrei să ai mai multă stabilitate în tot ceea ce faci. Dar, în mod paradoxal, în cadrul familiei ar putea exista o provocare pe care trebuie să o depășești.

Taur

Ziua de azi este sub semnul senzualității și voluptății. Foarte ancorată în realitate, te vei bucura de bucuriile pământești în toate formele lor. Acest lucru nu te împiedică să continui cu seriozitate și obstinație obiectivele pentru a obține rezultate concrete. Seara este momentul ideal pentru aventură.

Gemeni

Vrei o schimbare în viaţa ta, de aceea începi să faci diverse experimente pentru a stabili exact ce ţi se potrivește. Pentru a vedea mai clar în sentimentele tale, va trebui să te izolezi, dar într-un loc frumos și confortabil, nu într-o mănăstire!

Rac

Azi este o zi reconfortantă. Poți conta pe un mediu propice, stabil și liniștitor, care va sprijini acțiunile fundamentale pe care le desfășori. Tenacitatea care te caracterizează te va ajuta să ieşi dintr-o situaţie dificilă.

Leu

Nu trebuie să-ţi încarci prea mult agenda astăzi. Rezolvă doar problemele cu adevărat urgente şi rezervă-ţi timp pentru tine, pentru a te bucura de ceea ce-ţi place cu adevărat. Petrece seara alături de prieteni sau de persoana iubită!

Fecioară

La locul de muncă, norii din ultima vreme se estompează şi va răsări soarele, după o perioadă destul de dificilă. Din fericire, acasă toate merg bine şi te bucuri de sprijinul celor dragi.

Balanța

Lumea se schimbă uşor, dar sigur, şi asta se întâmplă şi cu relaţiile din jurul tău. Nu este cazul să-ţi faci griji inutile, toate se vor rezolva de la sine.

Scorpion

Ziua de azi stă sub semnul realizărilor pe toate planurile. Vei termina un proiect amplu la locul de muncă şi vei primi recompensele binemeritate, iar acasă vei termina redecorarea sau poate chiar vei achiziționa un apartament nou.

Săgetător

Astăzi te vei ocupa mai mult de tine, vei ţine cont de starea ta de sănătate, vei începe un sport nou şi vei aborda o alimentaţie mai sănătoasă. Toate sunt bune şi frumoase, dar ideal ar fi să nu te plictiseşti a doua zi şi să renunţi la tot ce ţi-ai propus.

Capricorn

„Carpe diem” este mottoul zilei, aşa că azi te vei bucura de plăcerile vieţii, vei lua o mică pauză de la grijile cotidiene şi te vei ocupa de ceea ce-ţi place cu adevărat.

Vărsător

Ritmul de azi pare a fi unul foarte lent, nu te mişti la reala ta viteză şi asta te nemulţumeşte profund. Dar acesta poate fi un semn că ai nevoie de o pauză de la munca obositoare, pentru a te bucura de familie şi prieteni şi pentru a-ţi reîncărca bateriile…

Pești

Comunicarea este esenţială azi, pentru că vei avea de depăşit diverse situaţii tensionate şi evenimente total neaşteptate. Totul se va rezolva spre seară, când vei avea parte de o cină romantică organizată de persoana iubită, care îţi va alunga stresul de peste zi.

yve.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *