Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:08
Abonamente
 
 
 

Horoscop 23 August 2017, ora 05:38

Horoscop 23 august: Scorpionii au realizări pe toate planurile

Marime Font

Vezi ce ți-au prezis astrele pentru ziua de astăzi! 

Berbec

Este posibil să doreşti schimbarea stilului de viață astăzi. Ai senzaţia că viaţa ta este destul de riscantă şi vrei să ai mai multă stabilitate în tot ceea ce faci. Dar, în mod paradoxal, în cadrul familiei ar putea exista o provocare pe care trebuie să o depășești.

Taur

Ziua de azi este sub semnul senzualității și voluptății. Foarte ancorată în realitate, te vei bucura de bucuriile pământești în toate formele lor. Acest lucru nu te împiedică să continui cu seriozitate și obstinație obiectivele pentru a obține rezultate concrete. Seara este momentul ideal pentru aventură.

Gemeni

Vrei o schimbare în viaţa ta, de aceea începi să faci diverse experimente pentru a stabili exact ce ţi se potrivește. Pentru a vedea mai clar în sentimentele tale, va trebui să te izolezi, dar într-un loc frumos și confortabil, nu într-o mănăstire!

Rac

Azi este o zi reconfortantă. Poți conta pe un mediu propice, stabil și liniștitor, care va sprijini acțiunile fundamentale pe care le desfășori. Tenacitatea care te caracterizează te va ajuta să ieşi dintr-o situaţie dificilă.

Leu

Nu trebuie să-ţi încarci prea mult agenda astăzi. Rezolvă doar problemele cu adevărat urgente şi rezervă-ţi timp pentru tine, pentru a te bucura de ceea ce-ţi place cu adevărat. Petrece seara alături de prieteni sau de persoana iubită!

Fecioară

La locul de muncă, norii din ultima vreme se estompează şi va răsări soarele, după o perioadă destul de dificilă. Din fericire, acasă toate merg bine şi te bucuri de sprijinul celor dragi.

Balanța

Lumea se schimbă uşor, dar sigur, şi asta se întâmplă şi cu relaţiile din jurul tău. Nu este cazul să-ţi faci griji inutile, toate se vor rezolva de la sine.

Scorpion

Ziua de azi stă sub semnul realizărilor pe toate planurile. Vei termina un proiect amplu la locul de muncă şi vei primi recompensele binemeritate, iar acasă vei termina redecorarea sau poate chiar vei achiziționa un apartament nou.

Săgetător

Astăzi te vei ocupa mai mult de tine, vei ţine cont de starea ta de sănătate, vei începe un sport nou şi vei aborda o alimentaţie mai sănătoasă. Toate sunt bune şi frumoase, dar ideal ar fi să nu te plictiseşti a doua zi şi să renunţi la tot ce ţi-ai propus.

Capricorn

„Carpe diem” este mottoul zilei, aşa că azi te vei bucura de plăcerile vieţii, vei lua o mică pauză de la grijile cotidiene şi te vei ocupa de ceea ce-ţi place cu adevărat.

Vărsător

Ritmul de azi pare a fi unul foarte lent, nu te mişti la reala ta viteză şi asta te nemulţumeşte profund. Dar acesta poate fi un semn că ai nevoie de o pauză de la munca obositoare, pentru a te bucura de familie şi prieteni şi pentru a-ţi reîncărca bateriile…

Pești

Comunicarea este esenţială azi, pentru că vei avea de depăşit diverse situaţii tensionate şi evenimente total neaşteptate. Totul se va rezolva spre seară, când vei avea parte de o cină romantică organizată de persoana iubită, care îţi va alunga stresul de peste zi.

yve.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md