Horoscop

Horoscop 25 DECEMBRIE 2020. Vezi ce prezic astrele pentru ziua de Crăciun

Taur
Chiar de Crăciun vă gândiți să faceți schimbări majore.Dacă doriți cu adevărat să vă schimbați, ce ar putea îndeplini această dorință mai bine decât mutarea într-un loc complet nou? La urma urmei, asta ar însemna că va trebui să vă schimbați casa, slujba, toate relațiile și toate obiceiurile. Dacă toate acestea sună mai degrabă revigorante decât înspăimântătoare, ocupă-te de ele.

 Gemeni
Nu ați fost niciodată faimos pentru că ați refuzat pe cineva, indiferent de ce ar cere și cât de greu ar fi să ajutați. Ai preferat mereu să pleci fără să vezi pe cineva drag care are nevoie de ceva. Nu asta este ceea ce majoritatea oamenilor ar putea ști despre tine, ci doar cei care sunt cei mai apropiați de tine. Astăzi vor afla, pentru că de Crăciun vei demonstra cine ești cu adevărat.

Rac
În ultimele zile, instinctele tale îți spuneau să eviți orice mișcare bruscă și că orice fel de mișcare nu este o idee bună. Intuiția ta este rareori greșită, deci cea mai bună mișcare este probabil să stai liniștit, să aștepți, să notezi și să vezi ce se întâmplă. Și când cineva la care ții vine să vadă dacă poate face ceva pentru tine, s-ar putea să prinzi curaj.

Leu
Nu lăsați nicio ciudățenie dimineața devreme să distrugă ceea ce s-ar putea dovedi o zi foarte frumoasă. Fie că este un vis urât sau felul în care ai dormit, tu și partenerul tău v-ați putea trezi într-o dispoziție nu atât de grozavă. Dacă trebuie, schimbați-vă planurile și stați aproape de familie în această zi sfântă.

Fecioară
Vă aflați într-un cadru sentimental, nostalgic și sunteți mult mai interesat să vă gândiți la vremuri bune din trecut decât să priviți spre viitor, despre care nu aveți o părere prea bună. Vestea bună este că poți face viitorul pozitiv doar bazându-te pe trecut, așa că, deși ai decis să uiți totul, cei mai buni vor rămâne cu tine. Nu ezitați să scoateți albumele foto de familie și să le răsfoiți azi alături de cei dragi.

Balanță
Farmecul și disciplina sunt punctele tale forte. Adică, puteți face orice trebuie făcut, fiind suficient de ferm și suficient de fermecător pentru a-i convinge pe ceilalți că și contribuția lor este esențială oriunde. Indiferent de ceea ce este mai important – să fii ferm sau să fii fermecător – vei avea la îndemână mai mult decât suficient pentru a mulțumi pe toată lumea azi.

Scorpion
Azi este mai bine să stai acasă, alături de cei dragi, decât să pleci în vreo excursie într-un loc îndepărtat. Dacă ai programat ceva de mult timp, ar fi bine să anulezi totul, pentru că lucrurile vor merge așa cum trebuie doar în sânul familiei, cântând colinde și savurând cele mai bune preparate.

Săgetător
Sunteți unul dintre puținele semne care consideră cu adevărat colegii dvs. de muncă o familie extinsă. Astăzi, unii dintre voi lucrează și petrec Crăciunul alături de cei de la serviciu, deci va fi un moment interesant, departe de familie, dar alături de o altă familie, mai specială.

Capricorn
Este ușor să negi în continuare distracția pe care vrei să o ai, să-ți spui în continuare că o vei face săptămâna viitoare sau luna viitoare sau anul viitor. Din fericire, ai pe cineva în viața ta acum care nu te lasă să scapi așa ușor și să nu te bucuri de această sărbătoare. Vei avea un Crăciun de neuitat.

 Vărsător
Ei bine, acum ai șansa să îți împlinești un vis, acordând atenție la ceea ce îți spune inima să faci chiar de Crăciun. Nu-l transmite, dar nu întinde acel adevăr mai departe decât știi că poate merge nici el. Și fii pregătit să aștepți. Din păcate, realitatea nu se întâmplă întotdeauna la fel de repede ca visele.

Pești
Tocmai când erați sigur că nu veți mai auzi niciodată de ei – și chiar când v-ați obișnuit cu ideea – ghiciți ce? Ai putea vedea sau auzi de la cineva care menționează că această persoană dispărută a fost văzută și că ți-a menționat numele. Amintiți-vă, atunci când vă gândiți la cineva, este adesea pentru că se gândesc și la voi. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *