Actualitate

Horoscop 27 noiembrie 2017: O zi cumplită pentru aceste patru zodii

Horoscop 27 noiembrie 2017 Berbec
A da vina unii pe alții nu e o idee prea constructivă că atare un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi să accepți care a fost rolul tău în situația de față. Admite sincer că ai greșit și tu și nu mai pasă vină pe umerii altora.

Probabil nici nu există o vină, ci fiecare a avut un rol în problema care te ține acum pe loc, dar toate au un rost, la urmă urmei.

Chiar și greșelile sau marile eșecuri conțin o lecție din care fiecare are de învățat, că atare privește cu maturitate ce ai făcut și unde s-a greșit pentru a învață ce e bun și util din asta!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Taur
Totul gravitează azi în jurul inimii tale: dăruiești și primești iubire, te dedici celor dragi iar ei te înconjoară cu fericire.

Tot ce se naște din iubire te împlinește, te face să strălucești, că atare bucură-te de toate formele sub care acest sentiment se poate manifestă azi în lumea ta.

Indiferent spre ce îți îndrepți sentimentele, că e vorba de oameni, de preocupări, de obiecte sau de locuri, tot ce este legat de țintă iubirii tale este trăit la intensitate maximă și cu satisfacții majore.

Esti fericit datorită senzațiilor frumoase și vii cuibărite în inima ta, iar azi poți să spui cu entuziasm și încredere că iubirea este tot ce ai mai de preț pe lume.

Horoscop 27 noiembrie 2017 Gemeni
Te lași învins mult prea ușor de o stare de apatie care, de obicei, nu te reprezintă, dar azi nu ai nimic interesant de care să-ți agăți interesul pentru a ieși din rutina.

Pierzi timpul fără să faci nimic special, dintr-o mare nevoie de odihnă și liniște, numai că, dacă nu ai fi fost atât de copleșit de comoditate, în acest timp ai fi făcut lucruri mult mai interesante.

Poate ești influențat și de cineva din anturaj care te trage în jos, în starea lui negativă, și, în loc să lupți cu energia pe care o degajă, te molipsești de la el fără să te mai opui. Din lene, din indiferență, din plictiseală, din lipsa de motivație sau chef, te lași dominat de stări pasive care nu construiesc nimic bun.

Horoscop 27 noiembrie 2017 Rac
Primul pas pentru a porni cu succes într-o direcție nouă e să fii tu sută la sută convins că e calea cea bună pentru tine.

Dupa un astfel de proces de auto-convingere, vei descoperi în ține toate resursele necesare unui progres rapid către scopul pe care ți l-ai propus.

Nu-ți mai găsi defecte și lipsuri, nu te mai privi în oglindă cu ochi critic, că pe cel mai mare inamic al tău, ci începe să te apreciezi mai mult, să-ți scoți în lumina calitățile, pentru că sunt net superioare și merită valorificate din plin.

Accepta-te așa cum ești, și fă un pas în față, cu încredere deplină în ceea ce ești, crezând cu tărie că ești cel mai bun, cel mai frumos, cel mai grozav! Da, esti!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Leu
Esti într-un moment de cumpăna când pui foarte serios în balanță etapele anterioare ale unei acțiuni și sensul spre care trebuie să mergi de acum inainte.

Esti la mijloc între trecut și viitor, dar ai starea potrivită să înțelegi situația cât se poate de obiectiv și de limpede, fără a te lasă influențat de nimic, nici de ce a fost, nici de ce îți spun alții că se poate întâmplă de acum inainte.

Singur vei lua decizia finală, deci nu pleca urechea la cei care încearcă să te impresioneze. Ai învățat din trecut, te poți elibera cu înțelepciune de cele trăite, că să nu cari după ține un balast emoțional de care nu mai ai nevoie.

Horoscop 27 noiembrie 2017 Fecioară
Mai bine taci și faci, fără să spui tuturor ce intenții ai, că nu cumva să generezi în jurul tău critici care ți-ar putea tăia elanul.

Sunt momente în care e mai bine să păstrezi pentru ține planurile pe care vrei să le ridici, ori din superstiție, după ideea că dacă spui ce dorești, nu se mai îndeplinește, ori că să nu atragi în calea ta o serie de hopuri puse de invidioși, răutăcioși, inamici care nu vor să te lase să ajungi acolo unde ți-ai propus.

In situația de față, cel mai bine e să stai în banca ta, să-ți vezi de ceea ce ai început să construiești și să te lauzi cu reușită ta abia după ce ai dus-o complet la capăt. Păstrează discreția și urmează-ți visul!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Balanța
Felul în care te privești pe ține însuți depinde de comportamentul celor din jur față de ține. Dacă lumea te înconjoară cu bucurie, și tu te simți mai bine în pielea ta, pentru că vezi în ochii lor o oglindă care te prezintă pe tine.

Daca însă observi cea mai mică urmă de negativism, de suspiciune sau de critică la adresa ta, începi să-ți pui tot felul de întrebări și să te supui unui proces sever de conștiința cu privire la valoarea ta.

Nu meriți asemenea tratament, pentru că nu ai cum să fii plăcut în ochii tuturor, oricât te-ai strădui, deci iubește-te așa cum ești, fără să asculți părerile altora.

Horoscop 27 noiembrie 2017 Scorpion
A o lua de la capăt, uneori, e cel mai bun lucru care ți se poate întâmplă. Azi ai ocazia să te întorci înapoi de unde ai plecat și să iei startul din nou. Da, faci același lucru, dar a două oară va ieși de minune.

Nu te teme să desiri tot ce ai tricotat până acum că să refaci țesătură de la zero, pentru că a merge mai departe după un model greșit sau după o dimensiune nepotrivită, ar însemna să consumi timpul și energia inutil.

Intoarce-te de la punctul de start, revezi toate condițiile impuse și mai pornește odată, cu încredere și mai ales cu convingerea că acum știi mai bine ce e de facut.

Horoscop 27 noiembrie 2017 Sagetător
Stresul s-a acumulat și ai tendința de a răspunde agresiv la orice afront, dar această atitudine nu face bine nimanui.

Nici tu nu te simți prea bine că ești nevoit să vorbești pe acest ton și nici interlocutorii tăi nu-ți vor agrea prea mult compania dacă ești mereu pus pe harta.

Incearca să ții cont de starea celor din jur care nu e tocmai bună și chiar și cea mai banală replică îi poate deranja. Dacă amicii tăi trec prin momente dificile, nu mai veni și tu cu nervi și critici odată în plus, pentru că și așa le merge prost!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Capricorn
Nu are rost să ții cu dintîi de o situație din care știi și tu prea bine că nu mai ai nimic de învățat sau de castigat.

Chiar dacă uneori te opui schimbării, vine vremea când trebuie să spui: până aici! Un astfel de moment a venit acum, pentru că te trezești singur dintr-o stare de amorțire și îți dai seama că numai de ține depinde schimbarea.

E timpul să ieși din acest punct inert, e timpul să alegi tu o nouă direcție spre care să mergi, deci rupe-te de ceea ce te ține pe loc.

Nu comoditatea sau obișnuință, nici pasivitatea sau teamă sunt resursele care trebuie să te conducă acum, ci curajul de a aprinde scânteia din care să se nască mai apoi acțiunea. Acum dai startul: succes!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Varsător
Legea își lasă amprenta chiar și pe cele mai mărunte situații, că atare să nu crezi că un fleac nelalocul lui va rămâne nedescoperit.

Chiar dacă e vorba de sancțiuni mărunte, ele totuși există, suficient cât să-ți aducă aminte că nu ai voie să calci strâmb niciodata.

Chiar dacă tu crezi că o banală gafă poate fi trecută cu vederea, va veni o zi când vei vedea că până și această ți-a fost pusă la index și ți se va cere socoteală pentru ea.

Fii corect, chiar dacă ți se pare neimportant, căci nu lucrurile bune sunt cele care ies n evidență, ci cele care nu urmează calea justa!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Pești
Nu poți colabora la fel de bine cu cei care îți sunt alături, chiar dacă unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele îndoieli cu privire la capacitatea unora de a-și duce promisiunile la îndeplinire, pentru că ți-au oferit și altădată ocazia de a te îndoi de calitățile lor.

S-ar putea că adevăratul ajutor să vină din cu totul altă direcție decât ai avea la îndemână, deci nu te mulțumi cu cei pe care-i ai aproape.

Treci dincolo de limitele grupului tău obișnuit de prieteni, pentru că există și alte persoane cu care poți lucra foarte eficient.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *