Horoscop

HOROSCOP 27 septembrie

Berbec – Horoscop 27 septembrie
Nu insistă să termini repede ce ai început, pentru că un ritm susţinut nu naşte decât extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cât te străduieşti mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari, de aceea azi trebuie să faci totul lent şi chibzuit, fără a ţinti prea departe. Din aproape în aproape, vei materializa acest tel, iar oboseală nu ar fi la fel de mare că acum, când încerci să-ţi depăşeşti limitele. Eşti om şi neputinţă poate fi atinsă la un moment dat.

Taur Horoscop 27 septembrie
Lucruri care nu mai aduceau nimic nou în peisaj par dintr-o dată să dea semne de revigorare, înfloresc sub ochii tăi, renasc speranţa în inima ta şi eşti încântat de perspectivele promiţătoare care se văd la orizont. Depune pasiune chiar şi în cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente ieşite din comun, pentru că bucurii poţi primi şi din direcţii complet neaşteptate. Mulţumeşte-te cu mărunţişuri şi acordă-le şi lor atenţie, fără a aştepta doar evenimente sclipitoare. Monotonia poate fi şi ea sursă de fericire!

Gemeni Horoscop 27 septembrie
Drumul pe care ai pornit nu demult duce la un nivel demn de toată aprecierea, pentru că pe parcurs vei acumula noi şi noi informaţii care vor crea, la final, un nivel superior pe care te vei putea baza mai apoi o viaţă. Călătoria în care ai pornit e o şcoală a vieţii şi fiecare etapă mai pune o cărămidă la cel care vei deveni cândva. Că e un curs de specializare, că e o perioada de ucenicie sub supravegherea unui expert, tot ce acumulezi acum devine bagaj bogat de cunoştinţe care te va propulsa mai apoi în poziţia de maestru! Trage tare, învaţă, munceşte, pentru că e o ascensiune lentă.

Rac Horoscop 27 septembrie
Nu eşti în apele tale, se vede că te macină nişte griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Dacă eşti încăpăţânat şi îţi tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care acum eşti tu implicat. Ridică privirea din pământ şi priveşte cu încredere la cel care este acolo să te susţină!

Leu Horoscop 27 septembrie

Ţine sub control atitudinea ta un pic cam agresivă care nu va fi interpretată corect de cei din jur, chiar dacă e modul tău de a te ridică pentru cine ştie ce nedreptăţi, chiar dacă e că o revoluţie personală prin care vrei să te eliberezi de un blocaj care te-a ţinut pe loc, ai grijă totuşi în ce direcţie canalizezi această criză de furie. Ai putea da peste oameni şi mai nervoşi, şi mai agresivi, şi mai războinici, şi din confruntarea celor două tabere la fel de puternice e greu de crezut că va ieşi ceva bun. Unii te văd că pe un rebel care nu ţine cont de nimic, nici de reguli, nici de limitări, dar e dreptul tău să te ridici pentru ceea ce îţi doreşti.

Horoscop 27 septembrie 2016
Fecioara Horoscop 27 septembrie

Dacă primeşti susţinerea potrivită de la cei din jur, eşti capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să-ţi alegi tovarăşii potriviţi. Eşti în faţă unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii alături de ţine. Vei adună un grup mai larg de persoane şi veţi vâsli împreună în acelaşi sens. Ei devin motorul secundar pentru ţine, pentru că altfel evoluezi când ştii că ai pe cineva alături care ţine cu ţine, te încurajează şi crede în ceea ce doreşti să faci!

Balanţă Horoscop 27 septembrie

HOROSCOP
Horoscop 26 septembrie 2016

HOROSCOP
Horoscop 25 septembrie 2016

Nu fi niciodată atât de sigur că un lucru, odată ajuns pe un teren aparent stabil, se va menţine aşa multă vreme. Oricând poate apărea o surpriză care să dea peste cap tot echilibrul şi să te oblige s-o iei de la capăt cu eforturile depuse până în acel moment. Aşa se poate întâmplă şi azi, când ceea ce ai construit cu răbdare în ultima perioada este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ai luat în seama. Cu alte cuvinte, trebuie să rămâi în alertă chiar şi după ce crezi că ai ajuns la nivelul sperat, pentru că riscuri pot apărea la tot pasul. Nu te culcă pe laurii victoriei ci lupta să păstrezi ce ai cucerit.

Scorpion Horoscop 27 septembrie

Nu te poţi detaşa de problemele majore de serviciu, ci simţi nevoia să discuţi cu cât mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate încă. Discuţiile au un efect eliberator, pentru că, spunând altuia ce ai realizat până acum şi încotro vrei să mergi, descoperi ori o altă viziune asupra evenimentelor, ori o soluţie salvatoare, ori o eventuală eroare pe care, de unul singur, nu ai fi observat-o. Partenerul de viaţă sau un părinte îţi atrage atenţia asupra punctului cheie, astfel încât vei putea repara totul cu brio, deci cere păreri şi sfaturi.

Săgetător Horoscop 27 septembrie
Unele persoane îţi descriu viitorul în culori foarte promiţătoare, dar, deşi eşti genul optimist de felul tău, de dată această ai rezerve dacă să-i crezi sau nu. De fapt, aştepţi dovezi mai clare că va fi chiar aşa de bine pe cât promit ei şi stai în expectativă, precaut şi un pic temător, că nu cumva tot ce spun ei să fie doar un scenariu fantezist dus la extrem. Vei crede totul atunci când se va şi întâmplă, de aceea preferi să aştepţi să vină acel moment şi abia apoi să te entuziasmezi la fel că ceilalţi.

Capricorn Horoscop 27 septembrie
Deciziile bune sunt o combinaţie între ceea ce îţi transmite inima şi ceea ce te sfătuieşte mintea. Dacă ai găsi o varianta care să unească ambele lături, ai avea numai de câştigat. Nimic în exces nu e bun, iar o fire echilibrată că ţine nu va turna nici prea multă emoţie, nici prea multă logică în reţeta acestui moment. Alegerea făcută se va dovedi a fi cea mai bună care răspunde şi la nevoile tale sufleteşti, şi la cele mentale, aducând la un numitor comun dorinţa şi datoria.

Vărsător Horoscop 27 septembrie

Deşi te apropii cu mari rezerve de un grup de persoane, vei descoperi din partea lor o reală bunăvoinţa de a te acceptă printre ei. Eşti primit cu braţele deschise într-un colectiv faţă de care, iniţial, nu simţi că ai avea vreo afinitate, dar, după ce te vei obişnui, te vei integra perfect în acest mediu încât vei avea impresia că eşti de aici de o viaţă! Dacă cineva te invită să te alături unui grup nou, nu refuză! Poţi găsi aici exact ce aveai nevoie: prieteni noi, interlocutori interesanţi, tovarăşi de afaceri.

Peşti Horoscop 27 septembrie
Proiectul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme ajunge într-un impas care te obligă să iei o pauză. Profită de acest răgaz, pentru că poate fi de folos pentru a-ţi face ordine prin gânduri şi a găsi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. După o perioada de detaşare binefăcătoare, te întorci la vechile probleme cu multe soluţii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauză poate fi de bun augur pentru a continuă după aceea cu alt tonus.

Horoscop 27 septembrie 2016 oferit de Acvaria.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *