Horoscop

HOROSCOP 28 IULIE 2019: HOROSCOP ZILNIC: VENUS ÎNTRĂ ÎN ZODIA LEU

Venus, planeta iubirii, a banilor și a micilor beneficii, intră în mândra și creativă zodie Leu. Tranzitul său va dura până pe data de 21 august și ne va aduce o perioadă de manifestare a sentimentelor într-un mod măreț, sincer, vom fi înflăcărați, vom face declarații de dragoste, dar vom fi și mai dramatici și teatrali. Pe de altă parte, vom vrea să ajungem mai repede sus, în vârf, în lumina reflectoarelor, însă dacă vom uita de cei din jur, dorința noastră nu se ve îndeplini sau nu va avea rezultatele așteptate.

Horoscop zilnic Berbec – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi norocoșii zodiacului la capitolul sentimental deoarece planeta iubirii le va tranzita casa iubirii și le va aduce noi și intense povești de dragoste, armonie în relația de cuplu, dar și poftă de aventură. Nativii vor alege distracțiile, vom fi dornici de flirt, vor deveni mai cuceritori ca niciodată. În plus, zona de creație, zona artistică va fi foarte bine susținută și nativii pot avea succes. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce un interes deosebit pentru copii, discuții pe tema procreației sau dorința de a petrece cât mai mult timp cu copiii, dacă sunt părinți.

Horoscop zilnic Taur – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o perioadă foarte bună pentru a-și armoniza legătura cu membrii familiei. Cei necăsătoriți pot discuta cu partenerul de viață despre posibilitatea întemeierii unei familii. Guvernatoarea lor, Venus, însă, le va aduce și o poftă de a cheltui peste măsură pe obiecte de lux, pe expunere publică. Taurii vor dori să fie remarcați și adulați. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate favoriza dorința de a renova, reamenaja locuința și pot exista discuții și planuri în această direcție în perioada imediat următoare. Cei care au întreprins demersurile necesare pentru a-și achiziționa o casă, acum pot deveni proprietari.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor cuceri în jurul lor prin inconfundabila capacitate de comunicare pe care, mai ales după data de 1 august, o vor duce la rang de artă. Nu este exclus să se lege relații de dragoste, prietenie, ca urmare a acestui talent de a vorbi pe care-l dețin Gemenii. Perioadă favorabilă pentru studiu și pentru scurte călătorii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține dialogurile în public și evidențierea într-o astfel de situație.

Horoscop zilnic Rac – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă intensă și benefică îmbunătățirii situației financiare. Planeta banilor nu îi uită pe nativii greu încercați în ultima perioadă și le oferă în această perioadă o serie de oportunități de natură să le mărească considerabil veniturile. Poate fi vorba inclusiv de o mărire salarială. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot deveni cheltuitori și pot dori un lux pe care nu și-l pot permite, cel puțin nu momentan.

Horoscop zilnic Leu – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt vedetele zilei. Cu Soarele și Venus în semnul lor, acești nativi vor fi imbatabili și chiar dacă nu vor avea toate atuurile necesare pentru a străluci așa cum își doresc, ei tot vor simți nevoia să iasă în față și să se facă remarcați. Este momentul să-și schimbe look-ul, să-ți ajusteze personalitatea, să dea credit distracțiilor și mai ales să se îndrăgostească sau reîndrăgostească de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a vedea cu alți ochi o situație de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă de vindecare interioară. Nativii vor reuși să depășească o despărțire, să vindece o rană din trecut, însă, în anumite cazuri, o fostă iubire se poate întoarce în viața lor. De asemenea, este o perioadă în care afecțiunile fizice, neplăcerile organice se vor ameliora. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot fi mai meditativi și mai introspecți, stare benefică conștientizării unei probleme amoroase.

Horoscop zilnic Balanță – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de o perioadă în care distracția va fi la ea acasă. Nu este exclus ca nativii să cunoască noi persoane de care să se îndrăgostească sau poate acum își vor recunoaște sentimentele reale pentru un prieten, pentru cineva din anturaj. Este o perioadă de socializare și legare de noi prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a purta o discuție care să le schimbe aspirațiile, să le aducă un suflu nou privind viitorul.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia în toată această perioadă să se pună în evidență la locul de muncă, să iasă în față și să se facă nu doar remarcați, ci și admirați. Este foarte probabil ca Scorpionii să primească o avansare în funcție, să primească onoruri, laude și premii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că mândria nu le va aduce niciun avantaj și îi sfătuiește să fie autentici.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor simți nevoia în toată această perioadă să călătorească, să cunoască locuri noi, oameni noi și nu este exclus ca cei singuri să lege o relație la distanță, să se îmdrăgostească de o persoană de altă cultură sau din altă țară. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce discuții de natură să le schimbe niște principii, convingeri de viață, prejudecăți avute.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de acest tranzit într-un sector financiar. Nativii care așteaptă să primească o sumă de bani, să intre în posesia unei moșteniri, să încheie un partaj, vor reuși acum să rezolve situația. Nu sunt excluse în acaestă perioadă discuțiile legate de bani cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține puternic în zona intimă, a sexualității și vedem ca mulți nativi să se lase pradă unei pasiuni. Capricornii pot avea parte de experiențe sexuale intense în această perioadă.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de acest tranzit în sectorul căsătoriei și al parteneriatelor. Astfel, cei care sunt în relații de lungă durată ar putea fi ceruți în căsătorie sau ar putea propune ei înșiși trecerea la următorul nivel în cuplu. Cei singuri vor cunoaște pe cineva cu care, cel mai probabil, vor lega o relașie de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le susține colaborările, asocierile, indiferent de tipul acestora.

Horoscop zilnic Pești – 28 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de o perioadă foarte benefică legată de muncă și sănătate. Planeta micilor beneficii le poate aduce noi șanse la locul de muncă, poate chiar schimbarea jobului, reprioritizarea sarcinilor sau discuții favorabile pe tema măririi salariului. Cei care-și caută un loc de muncă, acum vor reuși să se anhajeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o stare de sănătate excepțională și chiar, în această perioadă, posibilitatea de a vindeca o afecțiune mai veche, de a scăpa de niște simptome neplăcxute și supărătoare cu care s-au confruntat.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *