Astăzi 18 Iulie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 11:35
Abonamente

Horoscop 30 Ianuarie 2019, ora 09:01

Horoscop 30 ianuarie 2019. Plimbare în aer liber şi o petrecere în familie

Marime Font

Horoscop 30 ianuarie 2019. O zi norocoasă pentru mulţi nativi, din punct de vedere profesional. Aveţi grijă totuşi în cine aveţi încredere, succesul nu vine fără câţiva inamici.Aveţi curaj, îndemânare şi mult spor şi veţi reuşi să vă îndepliniţi toate visurile.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Berbec
Berbecii au nevoie să îşi întărească imunitatea. Sănătatea voastră este pe primul loc în acest moment. Luaţi vitamine, faceţi sport şi nu vă consumaţi toată energia la serviciu sau în alte activităţi epuizante. Spre seară veţi primi vizita unei rude sau a unui prieten apropiat. Petreceţi timpul împreună, povestiţi, glumiţi şi bucuraţi-vă de relaxare.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Taur
Taurii au parte de o zi frumoasă , relaxantă. La serviciu veţi avea ocazia să vă afirmaţi prin intermediul unui proiect complicat pe care îl veţi duce la bun sfârşit fără probleme. Şefii vor aprecia mult acest lucru şi poate vor lua în considerare o majorare a salariului.


Horoscop 30 ianuarie 2019 Gemeni
Gemenii au ocazia să îşi arate măiestria prin intermediul unui concurs important în oraş. Foarte probabil veţi fi nerăbdători şi veţi depune mult effort pentru a vă situa pe primul loc. Cu mult curaj şi măiestrie veţi dovedi de ce sunteţi capabili. Sărbătoriţi reuşita seara, în sânul familie, ori la o cină romantică alături de persoana iubită.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Rac
Racul în această zi ar trebui să se ferească de oamenii cu cereri stupide sau capricii. Există riscul ca obiectivul dvs. final să nu fie îndeplinit. Dacă doriți să vă atingeți visul, acționați ușor. Astăzi, orice gest spontan, sporturi extreme, bârfe sau răspândirea informațiilor false nu sunt binevenite. Înainte de a spune ceva, cântăriți mental consecințele acestor cuvinte.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Leu
Pentru Leu, această zi poate fi începutul unei mari schimbări. Unii vor alege o nouă cale profesională, poate unii vor începe să-și reformeze viața personală. Alţii poate vor îndrepta toată atenția asupra aranjării unui spațiu de locuit sau către o achiziţie scumpă. Nu uitați de afacerile zilnice. Cei care elaborează un proiect la serviciu ar trebui să efectueze o reevaluare amănunțită. Seara promite să treacă în tăcere, dar nu fără o atingere drăgăstoasă, de la jumătatea cea bună.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Fecioară
Fecioara pe 30 ianuarie 2019 are parte de pace intelectuală şi odihnă fizică. Dacă nu puteți să obţineţi o zi liberă, lucrați încet și fără efort. Este esențial să nu vă epuizați. Este la fel de important să dai corpului tău dreptul de a se relaxa. Fireşte, unele probleme pot apărea în viața dvs. personală, dar nu căutați un înțeles ascuns în cuvintele unui iubit, nu alimentaţi certurile și nu permiteți atacuri de gelozie.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Balanţă
Balanţele vor avea parte, astăzi, de o zi foarte agitată. Astăzi vă veţi lovi de birocraţie. Veţi vizita mai multe birouri ale instituţiilor statului, în speranţa că veţi rezolva o problemă care vă macină, însă veţi afla că lucrurile nu se rezolvă aşa cum speraţi. Dosarele groase, documentele inutile, dar necesare şi atitudinea angajaţilor statului vă va pune la grea încercare. Este imperios necesar să vă calmaţi şi să încercaţi să nu vă stresaţi. Nu puteţi învinge sistemul, iar dacă vă stresaţi vă veţi face singuri rău. Înarmaţi-vă cu răbdare!

Horoscop 30 ianuarie 2019 Scorpion
Scorpionii vor fi, astăzi, în centrul atenţiei. O situaţie în care aţi fost recent implicaţi şi în care aţi salvat un prieten drag, va fi discutată intens de persoanele apropiate, dar şi de colegi. Cu modestia de care daţi mereu dovadă, veţi încerca să schimbaţi subiectul, însă nu veţi avea nicio şansă în faţa avalanşei de aprecieri şi cuvinte de laudă. O veste bună va veni către voi în cursul zilei, iar aceasta va fi în măsură să vă schimbe viaţa în viitorul apropiat. Felicitări!

Horoscop 30 ianuarie 2019 Săgetător
Săgetătorii trebuie să aibă grijă, astăzi, la situaţiile confuze. Astrele vă recomandă să fiţi voi înşivă în conversaţiile cu oamenii din jur. Credeţi cu tărie în ceea ce gândiţi, iar totul va fi bine. Oamenii din jur sunt tentaţi să încerce să vă schimbe părerile despre anumiţi oameni sau anumite situaţii. Aveţi încredere în puterile voastre şi în ceea ce credeţi. Problemele se vor rezolva de la sine!

Horoscop 30 ianuarie 2019 Capricorn
Nativii din Capricorn se vor trezi, astăzi, cu o energie uriaşă. Veţi încerca să schimbaţi lumea, însă veţi realizat, în scurt timp, că unii oameni nu merită schimbaţi. Nu fiţi dezamăgiţi! Încercaţi să vă concentraţi energia pentru un scop nobil. Fiţi buni cu oamenii care v-au dovedit că sunt buni şi merită şi încercaţi să îi ignoraţi pe cei care v-au dezamăgit. În final, veţi descoperi că nimic nu a fost în zadar, iar eforturile voastre au meritat pe deplin. Bucuraţi-vă de viaţă!

Horoscop 30 ianuarie 2019 Vărsător
Vărsătorii vor avea nevoie, astăzi, de ajutorul prietenilor. Astăzi este ziua în care veţi afla cine este cu adevărat alături de voi şi cine este prieten doar la bine. Nu fiţi dezamăgiţi de anumite persoane. Există posibilitatea ca astăzi să nu aibă nicio şansă pentru a vă ajuta, chiar dacă îşi doresc acest lucru. Totuşi, pentru voi nu va fi foarte greu să vedeţi cine este real şi cine este fals. Nu disperaţi atunci când persoana la care vă aşteptaţi cel mai puţin să vă refuze. Într-un final, veţi găsi resursele necesare pentru a trece peste această zi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 30 ianuarie 2019 Pești
Peştii se vor simţi, astăzi, împliniţi din toate punctele de vedere. Totul se va desfăşura şi se va încheia exact aşa cum aţi planificat, iar rezultatele vor fi mult mai bune decât speraţi. Consideraţi că planetele s-au aliniat şi universul întreg contemplează pentru ca voi să fiţi astăzi mulţumiţi. Nu uitaţi să apreciaţi şi să mulţumiţi celor care au fost alături de voi în toată această perioadă în care aţi muncit din greu.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:35

Mai multe surse și e-mail-uri pomenesc de SnapLion, un instrument intern folosit de mai multe departamente pentru accesarea datelor utilizatorilor Spanchat. Mai multe departamente din interiorul gigantului social media Snap au instrumente prin care pot accesa datele utilizatorilor, iar mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:25

 Un adolescent din Adelaide, care a hackuit Apple cu două ocazii separate cu speranța că va primi o ofertă de job din partea companiei, a fost scutit de condamnare de către un tribunal. Băiatul, care are în prezent 17 ani, a hackuit mai întâi sistemul de calculatoare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:05

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

Băiatul de 11 ani, dintr-o suburbie a Chişinăului care a fost muscat de câine, iar ulterior internat în stare gravă la Spitalul municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Capitală a murit în această seară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 09:05

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Locuitorul raionului Hânceşti, acuzat pentru trei capete de acuzare, inclusiv: violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi refuzul, împotrivirea şi eschivarea de la testarea alcooscopică, acțiuni comise de o persoană care nu...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 18 Iulie 2019, ora: 08:44

Rezerva de aur a Băncii Naționale a Moldovei este de 9 kilograme, Banca Națională a României are peste 100 de tone

Rezerva de aur a Băncii Naționale a Moldovei este de 9 kilograme, Banca Națională a României are peste 100 de tone

Banca Națională a Moldovei are în rezerve aproximativ 9 kg de aur. Acesta este împărțit în lingouri și se păstrează în țară, au anunțat ieri reprezentanții Băncii Naționale a Moldovei la ședința Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:30

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Mesajul unui preot din Brazilia a înfuriat atât de tare o enoriașă încât aceasta l-a împins pe slujitorul bisericii de pe scenă, chiar în timpul predicii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:27

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un erou lichidator al dezastrului de la Cernobîl și-a pus capăt zilelor după ce a urmărit serialul eveniment de pe HBO, cu lacrimi în ochi, susține fiica acestuia, citată de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 18 Iulie 2019, ora: 08:25

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

PSD e divizat din cauza candidatului la prezidenţiale: Dăncilă, Firea sau Tăriceanu? Din exterior, partidul e atacat de Adrian Năstase, dar şi de foştii „reformişti“ Adrian Ţuţuianu şi Mihai Tudose, trecuţi în tabăra lui Victor Ponta, cel care arbitrează, de pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:40

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ordine la Piața Centrală din Chișinău poate fi făcută doar cu... buldozerul, afirmă fostul primar general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. Potrivit lui, la Piața Centrală există o complexitate de probleme greu de rezolvat, iar experiența orașului Moscova, acolo unde mai multe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:15

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac, afirmă că modificările propuse la Legea cetăţeniei române privind descentralizarea procesul de procesare a dosarelor, ca în fiecare judeţ din România să poată fi depus dosarul şi în termen de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Iulie 2019, ora: 07:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

Horoscopul zilei de 18 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:07

18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida mâine, 18 iulie, începând cu ora 13.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 05:50

Ce înseamnă funcția de adjunct al secretarului general al NATO pe care o va ocupa din toamnă românul Mircea Geoană

Ce înseamnă funcția de adjunct al secretarului general al NATO pe care o va ocupa din toamnă românul Mircea Geoană

Adjunctul Secretarului General al Alianței Nord Atlantice, cel mai înalt funcționar public al alianței, cel mai de seamă reprezentant și purtător de cuvânt și de mesaje al NATO, este practic a doua voce în cadrul organizației nord-atlantice și va avea, printre altele,...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 18 Iulie 2019, ora: 05:48

Lecţia practică de gramatică: Eşti COOL şi dacă vorbeşti corect - Dezacordul dintre subiect şi predicat

Lecţia practică de gramatică: Eşti COOL şi dacă vorbeşti corect - Dezacordul dintre subiect şi predicat Din editia print

În emisiunile de radio şi de televiziune se întâlnesc destul de frecvent astfel de dezacorduri: Vârful turlelor de biserică sunt înconjurate de… - corect: este înconjurat Partea a doua a calupului de publicitate era rezervat pastilelor pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Iulie 2019, ora: 05:47

Învăţăturile ţăranilor români de acum 100 de ani: cum să cunoști o proastă gospodină și de ce să nu bei rachiu

Învăţăturile ţăranilor români de acum 100 de ani: cum să cunoști o proastă gospodină și de ce să nu bei rachiu Foto: certudinea.ro

La începutul secolului trecut, statul român ducea o muncă intensă pentru a-i convinge pe ţărani cât de benefică este ştiinţa de carte. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 01:45

18 iulie 2017 / Mai mulți absolvenți au refuzat diploma lui Dodon

18 iulie 2017 / Mai mulți absolvenți au refuzat diploma lui Dodon

O sută cei mai buni absolvenți de liceu ai promoției 2017 din Moldova au fost premiați, astăzi, cu „Diploma de Onoare” a Președintelui Republicii Moldova. Majoritatea au participat la marele eveniment și s-au fotografiat alături de președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 00:49

Eurodeputat francez: „Moldova nu a ales Europa. Două clanuri au decis să se alieze ca să lichideze un al treilea clan” Foto: Caricatura de Alex Dimitrov

Eurodeputat francez: „Moldova nu a ales Europa. Două clanuri au decis să se alieze ca să lichideze un al treilea clan”

Eurodeputatul francez Thierry Mariani consideră că „Moldova nu a ales Europa”. În opinia sa, Blocul ACUM şi Partidul Socialiştilor, pe care politicianul le numeşte „două clanuri”, au decis să se alieze ca să lichideze „un al treilea clan”, cel al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 00:31

O persoană și-a pierdut cunoștința la bordul unei aeronave AIR MOLDOVA din cauza căldurii

O persoană și-a pierdut cunoștința la bordul unei aeronave AIR MOLDOVA din cauza căldurii

O persoană care se afla la bordul unei aeronave, de pe cursa Roma-Chișinău a companiei aeriene „Air Moldova” și-a pierdut cunoștința din cauza căldurii. Incidentul ar fi avut loc azi în jurul orei 15:30.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 18 Iulie 2019, ora: 00:14

După ce a recunoscut că primește 700 DE MII de dolari lunar de la Moscova, Putin REFUZĂ să se mai vadă cu DODON

După ce a recunoscut că primește 700 DE MII de dolari lunar de la Moscova, Putin REFUZĂ să se mai vadă cu DODON

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru la Moscova.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Iulie 2019, ora: 00:01 de Mihai Taşcă

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18)

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18) Din editia print

Imediat după ocuparea Basarabiei, la 28 iunie 1940, comuniştii au perseverat în a instaura „viaţa nouă” în sensul pe care îl înţelegeau ei: arestări, deportări, execuţii, toate fiind menite să-i asigurare viitoarei guvernări liniştea pentru mulţi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 18:43

E adevărat că cel mai bogat român din toate timpurile avea lichidități în valoare de 9 tone de aur?

E adevărat că cel mai bogat român din toate timpurile avea lichidități în valoare de 9 tone de aur?

Despre Ioan C. Mihail, cunoscut de toți ca Jean Mihail, se spune că ar fi fost cel mai bogat român din toate timpurile. Un lucru este cert. Între 1929 și 1933, în timpul marii crize economie, Jean Mihail a fost cel care a împrumutat statul român. Da, să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 18:17

Guvernatorul BNM, Octavian Armașu contrazice procurorii: „Nu a fost recuperat niciun leu din banii furați din cele trei bănci”

Guvernatorul BNM, Octavian Armașu contrazice procurorii: „Nu a fost recuperat niciun leu din banii furați din cele trei bănci”

Guvernatorul Băncii Naţionale, Octavian Armaşu, a recunoscut astăzi că nu a fost recuperat niciun leu din banii sustrași din trei bănci moldoveneşti, care au fost delapidate de circa 2,8 miliarde de dolari în perioada 2011-2014.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 18:11

OPINIE / Despre tinerii formați de acele trăsături ale naturii umane care formează batalioane de soldați entuziaști în armata oricărei dictaturi: Ei sînt junii cărora tot timpul li se bagă în cap că lumea trebuie schimbată

OPINIE / Despre tinerii formați de acele trăsături ale naturii umane care formează batalioane de soldați entuziaști în armata oricărei dictaturi: Ei sînt junii cărora tot timpul li se bagă în cap că lumea trebuie schimbată

Poate că am văzut (prea) multe, poate că am citit și ce nu trebuie la viața mea, poate că am îmbătrînit, poate că mi s-a tocit simțul civic, dar nu mai pot să mă inflamez de cîte ori țipă strada sau Facebook-ul că vine dictatura. Țipau cînd cu Băsescu....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 17:41

”Aveți un copil care tocmai a intrat la un liceu de elită? Iată ce îl așteaptă!”

”Aveți un copil care tocmai a intrat la un liceu de elită? Iată ce îl așteaptă!”

Aveți un copil care tocmai a intrat la un liceu de elită? V-ați bucurat de media lui bună și ați spus-o cu mândrie tuturor? Iată ce îl așteaptă (pe majoritatea, că sunt și excepții sau cazuri de ”random excellence” cum le spune T. Wagner):

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 17:26

Deputatul independent Oleinic neagă ABERAȚIILE lui Usatîi: Nu renunț la mandat

Deputatul independent Oleinic neagă ABERAȚIILE lui Usatîi: Nu renunț la mandat

Deputatul independent Alexandr Oleinic susține că nu are de gând să renunțe la mandatul de deputat și califică declarațiile liderului PN, Renato Usatîi, precum că ar urma să plece din Parlament, drept „aberații”. Totodată, acesta afirmă că depunerea de către...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)