Astăzi 22 Octombrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 13:25
Abonamente

Horoscop 30 Ianuarie 2019, ora 09:01

Horoscop 30 ianuarie 2019. Plimbare în aer liber şi o petrecere în familie

Marime Font

Horoscop 30 ianuarie 2019. O zi norocoasă pentru mulţi nativi, din punct de vedere profesional. Aveţi grijă totuşi în cine aveţi încredere, succesul nu vine fără câţiva inamici.Aveţi curaj, îndemânare şi mult spor şi veţi reuşi să vă îndepliniţi toate visurile.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Berbec
Berbecii au nevoie să îşi întărească imunitatea. Sănătatea voastră este pe primul loc în acest moment. Luaţi vitamine, faceţi sport şi nu vă consumaţi toată energia la serviciu sau în alte activităţi epuizante. Spre seară veţi primi vizita unei rude sau a unui prieten apropiat. Petreceţi timpul împreună, povestiţi, glumiţi şi bucuraţi-vă de relaxare.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Taur
Taurii au parte de o zi frumoasă , relaxantă. La serviciu veţi avea ocazia să vă afirmaţi prin intermediul unui proiect complicat pe care îl veţi duce la bun sfârşit fără probleme. Şefii vor aprecia mult acest lucru şi poate vor lua în considerare o majorare a salariului.


Horoscop 30 ianuarie 2019 Gemeni
Gemenii au ocazia să îşi arate măiestria prin intermediul unui concurs important în oraş. Foarte probabil veţi fi nerăbdători şi veţi depune mult effort pentru a vă situa pe primul loc. Cu mult curaj şi măiestrie veţi dovedi de ce sunteţi capabili. Sărbătoriţi reuşita seara, în sânul familie, ori la o cină romantică alături de persoana iubită.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Rac
Racul în această zi ar trebui să se ferească de oamenii cu cereri stupide sau capricii. Există riscul ca obiectivul dvs. final să nu fie îndeplinit. Dacă doriți să vă atingeți visul, acționați ușor. Astăzi, orice gest spontan, sporturi extreme, bârfe sau răspândirea informațiilor false nu sunt binevenite. Înainte de a spune ceva, cântăriți mental consecințele acestor cuvinte.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Leu
Pentru Leu, această zi poate fi începutul unei mari schimbări. Unii vor alege o nouă cale profesională, poate unii vor începe să-și reformeze viața personală. Alţii poate vor îndrepta toată atenția asupra aranjării unui spațiu de locuit sau către o achiziţie scumpă. Nu uitați de afacerile zilnice. Cei care elaborează un proiect la serviciu ar trebui să efectueze o reevaluare amănunțită. Seara promite să treacă în tăcere, dar nu fără o atingere drăgăstoasă, de la jumătatea cea bună.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Fecioară
Fecioara pe 30 ianuarie 2019 are parte de pace intelectuală şi odihnă fizică. Dacă nu puteți să obţineţi o zi liberă, lucrați încet și fără efort. Este esențial să nu vă epuizați. Este la fel de important să dai corpului tău dreptul de a se relaxa. Fireşte, unele probleme pot apărea în viața dvs. personală, dar nu căutați un înțeles ascuns în cuvintele unui iubit, nu alimentaţi certurile și nu permiteți atacuri de gelozie.

Horoscop 30 ianuarie 2019 Balanţă
Balanţele vor avea parte, astăzi, de o zi foarte agitată. Astăzi vă veţi lovi de birocraţie. Veţi vizita mai multe birouri ale instituţiilor statului, în speranţa că veţi rezolva o problemă care vă macină, însă veţi afla că lucrurile nu se rezolvă aşa cum speraţi. Dosarele groase, documentele inutile, dar necesare şi atitudinea angajaţilor statului vă va pune la grea încercare. Este imperios necesar să vă calmaţi şi să încercaţi să nu vă stresaţi. Nu puteţi învinge sistemul, iar dacă vă stresaţi vă veţi face singuri rău. Înarmaţi-vă cu răbdare!

Horoscop 30 ianuarie 2019 Scorpion
Scorpionii vor fi, astăzi, în centrul atenţiei. O situaţie în care aţi fost recent implicaţi şi în care aţi salvat un prieten drag, va fi discutată intens de persoanele apropiate, dar şi de colegi. Cu modestia de care daţi mereu dovadă, veţi încerca să schimbaţi subiectul, însă nu veţi avea nicio şansă în faţa avalanşei de aprecieri şi cuvinte de laudă. O veste bună va veni către voi în cursul zilei, iar aceasta va fi în măsură să vă schimbe viaţa în viitorul apropiat. Felicitări!

Horoscop 30 ianuarie 2019 Săgetător
Săgetătorii trebuie să aibă grijă, astăzi, la situaţiile confuze. Astrele vă recomandă să fiţi voi înşivă în conversaţiile cu oamenii din jur. Credeţi cu tărie în ceea ce gândiţi, iar totul va fi bine. Oamenii din jur sunt tentaţi să încerce să vă schimbe părerile despre anumiţi oameni sau anumite situaţii. Aveţi încredere în puterile voastre şi în ceea ce credeţi. Problemele se vor rezolva de la sine!

Horoscop 30 ianuarie 2019 Capricorn
Nativii din Capricorn se vor trezi, astăzi, cu o energie uriaşă. Veţi încerca să schimbaţi lumea, însă veţi realizat, în scurt timp, că unii oameni nu merită schimbaţi. Nu fiţi dezamăgiţi! Încercaţi să vă concentraţi energia pentru un scop nobil. Fiţi buni cu oamenii care v-au dovedit că sunt buni şi merită şi încercaţi să îi ignoraţi pe cei care v-au dezamăgit. În final, veţi descoperi că nimic nu a fost în zadar, iar eforturile voastre au meritat pe deplin. Bucuraţi-vă de viaţă!

Horoscop 30 ianuarie 2019 Vărsător
Vărsătorii vor avea nevoie, astăzi, de ajutorul prietenilor. Astăzi este ziua în care veţi afla cine este cu adevărat alături de voi şi cine este prieten doar la bine. Nu fiţi dezamăgiţi de anumite persoane. Există posibilitatea ca astăzi să nu aibă nicio şansă pentru a vă ajuta, chiar dacă îşi doresc acest lucru. Totuşi, pentru voi nu va fi foarte greu să vedeţi cine este real şi cine este fals. Nu disperaţi atunci când persoana la care vă aşteptaţi cel mai puţin să vă refuze. Într-un final, veţi găsi resursele necesare pentru a trece peste această zi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 30 ianuarie 2019 Pești
Peştii se vor simţi, astăzi, împliniţi din toate punctele de vedere. Totul se va desfăşura şi se va încheia exact aşa cum aţi planificat, iar rezultatele vor fi mult mai bune decât speraţi. Consideraţi că planetele s-au aliniat şi universul întreg contemplează pentru ca voi să fiţi astăzi mulţumiţi. Nu uitaţi să apreciaţi şi să mulţumiţi celor care au fost alături de voi în toată această perioadă în care aţi muncit din greu.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 13:25

 Prețul la gaz pentru consumatorii finali ar trebui să fie mai mare, spune președintele Moldovagaz, Vadim Ceban. Într-un interviu pentru Newsmaker, noul șef al întreprinderii se declară mirat că, anterior, tarifele au fost micșorate în condițiile unor tendințe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 13:10

De anul viitor, în ţara noastră ar putea fi interzise produsele care conţin plumb: jucării, vopsele şi materiale de construcţie. Propuneri în acest sens au fost elaborate deja de responsabilii Agenţiei Naţionale de Sănătate Publică şi urmează să ajungă pe masa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 13:06

Un incident șocant a avut loc weekendul trecut la Vulcănești. Un bărbat de 67 de ani a ajuns la reanimare. Un vecin al său a intrat în curtea sa și l-a bătut crunt cu o lopată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 12:29

Pretendenții la funcția de director al Serviciului Vamal: Avere și interese

Pretendenții la funcția de director al Serviciului Vamal: Avere și interese

Cinci candidați au rămas în cursa pentru funcția de director al Serviciul Vamal: un actual și trei foști angajați ai instituției, dar și un șef de direcție de la Curtea de Conturi. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 12:00

Trecem la ora de iarnă sâmbătă spre duminică, un motiv în plus de stres pentru organism, alături de schimbările bruște ale vremii. Ceasurile vor fi date înapoi cu o oră și, ca să ne adaptăm schimbării, avem nevoie de cel puțin două săptămâni spun medicii....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 11:53

 Gerrit Jan van Dorsten, în vârstă de 67 de ani, apărea pe rețeaua de socializate Facebook sub numele John Eagles și avea pe profilul diverse fotografii și clipuri video. Bărbatul de 67 de ani din Olanda care și-ar fi sechestrat timp de 9 ani copiii într-o casă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 11:49

Aeroportul Chișinău, gestionat de compania „Avia Invest”, a obținut Premiul Mare „Big See Tourism Award” la prestigiosul festival „Creative Tourism” din Slovenia. Premiul i-a fost oferit Aeroportului pentru designul conceput de compania...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 11:48

Tragedie aviatică în Brazilia. Un pieton, un șofer și pasagerul unui avion de mici dimensiuni au murit după ce aeronava s-a prăbușit pe o stradă aglomerată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 11:00

Soția lui Năstase recunoaște că Chișinăul nu-i suficient de sigur pentru dânsa și copiii ei. Chiar dacă soțul ei e ministrul de Interne

Soția lui Năstase recunoaște că Chișinăul nu-i suficient de sigur pentru dânsa și copiii ei. Chiar dacă soțul ei e ministrul de Interne

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este un model de înțepenire în propria importanță. În opinia jurnaliştilor de la Politics, Năstase este modelul omului care nu învață - pentru că e sigur că le cunoaște pe toate. Totodată, portalul citat demolează ipoteza...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 10:20

Cât fac 2+2x2-2x2? Exercițiul simplu de matematică care a revoltat internetul

Cât fac 2+2x2-2x2? Exercițiul simplu de matematică care a revoltat internetul

O problemă de matematică simplă, pentru elevii de clasa a patra, a revoltat internetul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 10:08

Aliata lui Igor Dodon, Maia Sandu vrea ca Parteneriatul Estic să ofere perspective clare de aderare la Uniunea Europeană

Aliata lui Igor Dodon, Maia Sandu vrea ca Parteneriatul Estic să ofere perspective clare de aderare la Uniunea Europeană

Începând cu 2020, UE își propune realizarea unei noi agende a politicii de vecinătate. Astfel, după 10 ani, este pusă în discuție regândirea formatului și crearea unui PaE 2.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 09:59

Caz HORROR la Dubasari. Un minor a decedat, după ce a fost bătut de prieteni, pentru că nu a vrut să le cumpere alcool. A fost dus pe un câmp și pus să-și sape propria groapă

Caz HORROR la Dubasari. Un minor a decedat, după ce a fost bătut de prieteni, pentru că nu a vrut să le cumpere alcool. A fost dus pe un câmp și pus să-și sape propria groapă

Un minor a fost batut cu sange rece de catre mai multi amici, pentru ca nu a vrut sa le cumpere alcool. Baiatul a fost dus pe un camp si impus sa-si sape propria groapa, iar apoi lasat sa zaca in cimitir.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 22 Octombrie 2019, ora: 09:53

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 OCTOMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT PIERDE O FUNCȚIE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 OCTOMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT PIERDE O FUNCȚIE

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:54

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

BBC relatează că Liviu Pop avea trei copii și că ar fi al șaselea pădurar ucis în ultimii ani. Cazul lui Liviu Pop, pădurarul din Maramureș ucis săptămâna trecută, a ajuns în presa internațională. BBC, televiziunea publică din Marea Britanie, relatează,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:17

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:06

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, cheamă reprezentanții partidelor unioniste din R. Moldova, inclusiv pe liderii acestora, la un Congres al Unioniștilor, în cadrul căruia să fie puse bazele unei formațiuni politice puternice, care să obțină victorii în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:05

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

La alegerile locale generale de ieri, voturile au fost divizate pe criterii geopolitice și etnice, consideră unii analiști politici de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 14:27

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Frumusețea unei femei este foarte importantă, tocmai de aceea ea face tot ceea ce se poate pentru a o menține. Fie că alege să meargă periodic la saloane, să încerce tratamente costisitoare sau pur și simplu să urmeze un ritual propriu, femeia se simte bine atunci când știe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:49

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

 Ken Perenyi știe cum stă treaba cu falsificatul lucrărilor de artă. A făcut-o timp de 30 de ani. Iar acum și-o asumă complet.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:34

Primul stat american care interzice produsele din blană

Primul stat american care interzice produsele din blană

California a devenit primul stat american care interzice procesarea şi vânzarea produselor din blana animalelor, potrivit unui proiect de lege semnat recent de guvernatorul Gavin Newsom. Rezidenţii nu vor mai avea dreptul de a comercializa sau confecţiona haine, pantofi sau poşete...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)