Actualitate

Horoscop, 30 noiembrie 2017. Ziua poate deveni interesantă pentru Fecioară

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Berbec

Poate deveni o zi complicată, dacă vei apăsa prea mult pe cuvinte, mai ales în discuțiile cu partenerul de cuplu sau un alt partener, la fel de important.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Taur

Există riscul apariției unor probleme mai puțin obișnuite la serviciu, pe fondul unor dereglări ale stării tale de sănătate sau al stricării unor relații.
Horoscop 30 noiembrie 2017 – Gemeni

Ajungi mai repede decât de obicei la conflicte cu cei dragi și tu vei fi primul care va observa cât de greu e să recuperezi ceva ce ai pierdut în acest domeniu al vieții.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Rac

S-ar putea să fii surprins, neplăcut, de intensitatea unor discuții în contradictoriu cu membrii familiei, din care se ajunge foarte ușor la conflicte consistente.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Leu

In loc să te lași atras în discuții inutile și interminabile cu cei din anturaj, mai bine îți consumi energia cu ceva constructiv, cum ar fi să te ocupi de cei dragi.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Fecioară

Ziua poate deveni interesantă, pentru tine, dacă vei da curs dorinței intense de a te organiza mult mai bine în tot ce faci și de a te ocupa și de ceea ce te revigorează.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Balanță

Poate că nu e deloc ușor să fii tu cel diplomat, întotdeauna, dar cu siguranță nu îți vor fi le plac consecințele, dacă vei face o alegere diferită.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Scorpion

Va trebui să adopți o nouă strategie de abordare a situațiilor complicate, una mai elaborată, mai bine gândită pentru că celelalte s-au dovedit deja falimentare.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Săgetător

Munca este importantă și s-ar putea să fie nevoie de un consum de resurse important, ca să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Capricorn

Ai nevoie de o schimbare de atitudine față de toți ce din jur, să ieși din postura celui care așteaptă să primească și să ajungi să fii tu cel care oferă.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Vărsător

Există un risc major de conflicte în familie, pornind de la o ambiție a ta de moment. Consecințele nu vor întârzia să apară, așa că ar fi bine să fii foarte atent la tot ce faci.

Horoscop 30 noiembrie 2017 – Pești

Va trebui să faci față unor influențe mai puțin plăcute, venite de la persoane din anturaj care nu prea au ocupație sau au preocupări care strică armonia din viața celorlalți.

libertatea.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *