Horoscop

Horoscop 5 iulie 2016

Berbec

Nu reuşeşti să te faci înţeles foarte bine, pentru că ai tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul tău. Fă un efort să laşi la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună asupra ta, dându-le altora senzaţia că te joci tot timpul, că eşti superficial, că nu iei nimic în serios sau că vorbeşti în dodii. Concentrează-te mai bine, lasă glumă la o parte, pentru că nu e recomandabilă chiar în orice situaţie. Chiar dacă o faci într-o formă amuzantă, vorbeşte despre ceea ce faci cu argumente solide, că să te înţeleagă lumea corect.

Taur

Nu trebuie să pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sărbătorit. Nu e dovadă de egoism faptul că razi, când altul, alături plânge, pentru că nu poţi rezolva necazurile tuturor de pe pământ. Acum contează bucuria ta şi a celor care au contribuit la acest succes, deci nu te jenă să te distrezi. Sunt unii care nu ştiu să se bucure de lucrurile bune pe care le au şi tot caută ceva ce nu vor obţine. Tu ai obţinut şi trebuie să profiţi de norocul tău, pentru că viaţă nu e echitabilă. În timp ce tu câştigi ceva, altul pierde, dar aşa e viaţă.

Gemeni

Eşti implicat într-un proiect care cere enorm de la ţine. Ai toate resursele necesare pentru a-i face faţă cu brio, că atare implică-te cu tot ce ai şi tot ce ştii, deoarece roadele vor fi demne de laudă. Îţi pui şi mintea serios la contribuţie, şi umărul la treaba, pentru că este un plan care cere de la ţine investiţii imense din toate direcţiile: şi argumente logice, şi atenţie, şi concentrare, dar şi efort fizic susţinut. Dar le poţi face pe toate cu succes, pentru că sunt în joc reputaţia şi renumele tău, scopurile sau visele tale cele mai înalte, deci tragi tare orice ar fi!

Rac

Nu te grăbeşti, nu dai nimic peste cap, ci reuşeşti să te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fără a dezechilibra nimic. Dai dovadă de o armonizare perfectă cu condiţiile din jurul tău şi nu ceri nimic din ceea ce nu poţi obţine. Faci totul cu calm, cu cap, cu răbdare, fără a pretinde rezultate imediate, şi te implici trup şi suflet în ceea ce ai început. Eşti un exemplu de echilibru şi toleranţă, de răbdare şi luciditate, pe care ar merită să-l urmeze şi alţii. Tu taci şi faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul şi nici nu pierzi controlul. Îţi manageriezi perfect resursele proprii.

Leu

Iubirea nu cere doar declaraţii pompoase şi aprinse, ci poţi demonstra celui drag ce simţi pentru el şi prin fapte concrete. Vei şti să-i arăţi ce simţi pentru el, nu doar să-i declari cu surle şi trâmbiţe, că atare partenerul ar trebui să aprecieze mai mult la ţine gesturile mature, înţelepte, răbdarea şi toleranţă cu care tratezi relaţia, şi nu neapărat vorbele dulci sau cadourile scumpe. Dacă doar asta aşteaptă de la ţine, înseamnă că nu va aprecia niciodată modul matur şi lucid cu care îi arăţi că vrei să clădeşti ceva de perspectiva.

Fecioara

Veştile bune care sosesc pe neaşteptate te iau prin surprindere, dar te fac să speri şi mai mult de la viitor. Nici nu ai fi sperat asemenea schimbare de direcţie, este mai bine decât ai fi crezut că se poate întâmplă, semn că hazardul stă totuşi la baza multor evenimente fericite din viaţă ta. Planurile îndelung concepute şi construite nu au rezultate la fel de bune că cele decise în ultima clipă, că atare ar fi bine să te mai laşi, uneori, şi la voia întâmplării, fără să ai control asupra tuturor detaliilor. Fie ce-o fi!

Balanţă

Prieteniile se nasc şi mor, relaţiile încep şi se termină, că atare nicio persoană pe care o cunoşti, de-a lungul timpul, nu rămâne definitiv în viaţă ta. E posibil să-ţi iei rămas bun de la un amic, dar relaţia dintre voi s-a înrăutăţit major în ultima vreme şi simţi că nu mai poţi continuă aşa. Unul din voi trebuie să fie tranşant şi să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărul doare şi poate declanşa o criză în relaţia voastră. Decât să te minţi mai departe că totul e perfect, mai bine priveşti adevărul în faţă şi termini aici.

Scorpion

Nu te juca aşa cu banii de care dispui, pentru că azi eşti cam aerian şi eşti gata să închei tranzacţii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenţă cu care manipulezi banii şi atitudinea uşuratică pe care o abordezi când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăti pot avea că efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate aşa cum ai crede. Cântăreşte mai atent orice tranzacţie financiară, oricât de măruntă, numără-ţi până şi restul pe care-l primeşti la cumpărături, pentru că eşti pasibil de o pagubă. Nu mare, dar suficient cât să-ţi strice ziua.

Săgetător

Cu cât intri în contact cu mai multă lume, cu atât nervii tăi sunt mai întinşi, pentru că ai de a face cu oameni extrem de diferiţi şi care nu pot coopera cu ţine. Eşti iritat de replicile din jur, eşti scos din sărite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu eşti în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren paşnic. Ai mare grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii complet necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur din partea ta nu ar fi decât scânteia unui conflict de proporţii, că atare mai bine te abţii chiar dacă te mănâncă limba…

Capricorn

Şeful te trimite în delegaţie de urgenţă şi pleci, cumva, cu inima neîmpăcată şi împovărată, cum că e doar o obligaţie şi atât. Nu ai nicio plăcere pe parcursul acestei deplasări, dar dacă nu ai fi atât de concentrat la scopul în sine, ai descoperi pe parcurs şi o mulţime de lucruri mărunte care îţi pot face călătoria mult mai plăcută. Nu trebuie să devii obsedat de stresul călătoriei, pentru că ai atâtea alte aspecte care merită atenţie şi care te pot face să zâmbeşti, deci descoperă-le şi pe ele!

Vărsător

Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionată a acestei zile. De fapt, nu reuşeşti să te rupi de motivele de enervare de peste zi şi vii cu ele acasă, gata să strici şi aici atmosfera. Fă un efort să te debarasezi de tot ce te-a supărat pe parcursul zilei, că acasă să menţii dialogul pe un teren armonios, altfel arunci în aer toată bună înţelegere dintre ţine şi membrii familiei. Mai mult: prezenţa celor dragi devine balsamul de care ai nevoie la capătul unei zile agitate, deci bucură-te de veselia copiilor sau de afecţiunea partenerului îndreptate spre ţine. Nu-i alungă!

Peşti

Nu mai ai timp de nimic altceva decât de o lista întreagă de sarcini pe care le-ai tot amânat în ultima vreme şi nu mai pot aştepta. Nu vrei să rămâi cu atâtea datorii neterminate, de aceea faci un efort azi să le rezolvi şi pe ele. Nu mai rămâne timp şi pentru odihnă sau distracţie, dar nici măcar nu ai satisfacţia că ai scăpat de aceste sarcini. Chiar dacă eşti frânt de oboseală, tot consideri că nu ai făcut tot ce trebuia şi că nu ai rezolvat nici jumătate din ce aveai pe lista. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *