Horoscop

Horoscop 7 ianuarie 2019. Promisiuni, o cină romantică şi un sfat preţios

Horoscop 7 ianuarie 2019. O zi interesantă din punct de vedere financiar. Mulţi nativi au oportunitatea de a începe o nouă carieră sau de a avansa în plan profesional, acolo unde lucrează în prezent.

Şi în dragoste lucrurile stau roz, anumite zodii îşi vor găsi perechea de suflet şi vor începe relaţii amoroase de durată.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Berbec
Berbecul trebuie să îşi menţină pozitivitatea astăzi, indiferent de orice impediment. Există o posibilitate ca dimineaţa să nu fie cea mai grozavă, dar mai mult ca sigur vă veţi recăpăta bunadispoziţie imediat ce vă veţi întâlni cu mai mulţi prieteni. Seara, veţi ieşi în oraş alăturid e cineva special şi veţi petrece clipe frumoase împreună.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Taur
Taurii trebuie să facă nişte sacrificii astăzi, pentru a evita nişte conflicte în familie sau între prieteni. S-ar putea să fiţi nevoiţi să renunţaţi la anumite vicii pentru cei pe care îi iubiţi. Dacă vă doriţi ca ei să fie fericiţi, înţelegeţi că acest comportament pe care îl aveţi poate fi dăunător şi trebuie să luaţi măsuri, altfel, lucrurile se vor agrava.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Gemeni
Gemenii au parte de o zi foarte bună. Atât la serviciu, cât şi în dragoste, veţi avea parte de beneficii neînchipuite şi de surprize neaşteptate. Fiţi calmi, nu e nevoie să vă extaziaţi prea tare, până la urmă aceste rezultate sunt datorate efortului vostru şi al perspeverenţei de care aţi dat dovadă. Felicitări.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Rac
Racii s-ar putea să aibă anumite nemulţumiri în plan financiar, ceea ce le va strica bunadispoziţie. Gândiţi-vă totuşi la o rezolvare. Voi sunteţi cei care pot obţine succesul, dar fără muncă şi stăruinţă, nimic nu este posibil. Ordonaţi-vă gândurile şi hotărâţi ce drum alegeţi în viitor.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Leu
Leii nu trebuie să se gândească la schimbări în această perioadă. Nu vă schimbați coafura, nu renunțați la dietă și nu rupeți relația pe care o aveți. Rămâneți conservatori și păstrați-vă obiceiurile. Puteți, în schimb, să experimentați noi modalități de a vă relaxa, cum ar fi o ședință de yoga sau de meditație.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Fecioară
Fecioarele își vor îndeplini azi un vis mai vechi. Nu este un vis existențial, ci poate doar o dorință prețioasă. Unele Fecioare vor redescoperi pasiunea în relație, altele vor renunța la un conflict în familie. În plan financiar, fiți precauți. Nu folosiți dispozitive on-line noi și nici nu accesați link-uri ce ar părea suspecte.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Balanţă
Balanțele simt nevoia de singurătate azi. Nu este clar de ce preferați azi să fiți singuri, deși în mod normal vă plac întâlnirile cu prietenii sau călătoriile. Se pare că nu stați prea bine la capitaolul comunicare, astfel că ar fi mai bine să evitați discuțiile, pentru a nu strica unele relații.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Scorpion
Scorpionii trebuie să-și amintească de promisiuni făcute celor dragi. Dacă v-ați dat cuvântul, trebuie să vi-l respectați. Azi, sunt de evitat și excesele, alimentare sau legate de alcool. Spre seara, vă veți simți obosiți, astfel că odihna este cea mai bună în aceste momente.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Săgetător
7 ianuarie pare a fi norocoasă pentru Săgetători. Veți avea beneficii de pe urma unei noi cunoștințe pe care o întâlniți astăzi – fie o persoană foarte influentă, fie un om de afaceri interesat de ideile voastre. Și în plan financiar se întrevăd mici câștiguri. Spre seară însă, se anunță și cheltuieli, atenționează horoscopul. E posibil să mergeți la cumpărături sau să plătiți niște facturi restante.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Capricorn
O importantă achiziție pare să îi tenteze astăzi pe Capricorni. Dacă vă decideți să o cumpărați, trebuie să luați în calcul că vă reduceți din buget o sumă consistentă. Spre seară aveți parte de o întâlnire romantică. Și în cazul Capricornilor singuri, se întrevede o împăcare cu o persoană cu care ați avut o relație.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Vărsător
O bună parte din ziua de luni va fi rezervată de Vărsători pentru treburile casnice. Veți fi nevoiți să faceți niște reparații sau curățenie după sărbători ori o reamenajare. După amiază, veți avea parte și de o întâlnire spontană sau de un telefon surpriză de la o persoană cu care nu v-ați mai văzut demult și care vă dă vești bune.

Horoscop 7 ianuarie 2019 Pești
Astăzi, nativii din Pești ar trebui să evite să pună presiune pe cei din anturajul lor. Orice problemă ar fi, ar putea fi rezolvată mult mai repede dacă dați dovadă de diplomație. Nu este o zi recomandată pentru investiții sau cheltuieli mari, avertizează horoscopul. Făceți-vă bine calculele financiare și mai degrabă amânați investirea banilor pentru zilele următoare. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *