Actualitate

Horoscop 7 mai 2018 // Leii trebuie să se pună serios pe treabă, dacă vor rezultate vizibile

Berbec

Relaţia de iubire capătă din ce în ce mai multă stabilitate. A trecut vremea incertitudinii şi a tatonării, ajungi la un răspuns clar prin care ştii exact dacă poţi avea încredere în partener. Ajungi la concluzia că e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relaţiei, de aceea te gândeşti la un pas major: la logodnă, la căsătorie sau la o promisiune însoţită de dovezi palpabile prin care te arăţi dispus să va creaţi un drum comun împreună.

Taur

Apare o schimbare de direcţie complet neaşteptată în planurile tale şi, deşi pe moment te cam derutează, după ce îţi vei recăpăta orientarea în spaţiu, vei descoperi cât de bine sună acest sens nou. E un noroc chior, profită de el, pentru că s-ar putea să nu se mai ivească altul prea curând, că atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici această ocazie rarisimă. Succesul depinde enorm de câteva aspecte ce ţin absolut de şansă: să fii la locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neaşteptat.

Gemeni

Eşti remarcat în societate pentru ceea ce faci şi pentru felul cum arăţi. Eşti înconjurat de multă lume care te laudă şi te stimulează să te exprimi liber, pentru că ai atâtea de spus. Orice activitate colectivă, care depinde de unirea forţelor a cel puţin trei persoane, va înainta foarte uşor spre succes, deoarece totul se desfăşoară sub aripa protectoare a norocului. Se pare că ai avut noroc mai ales pentru faptul că ai întâlnit oamenii adecvaţi pentru scopurile tale, pentru că aveţi interese comune şi aceeaşi atitudine spre succes.

Rac

Stai ce stai în umbră, dar şi când ieşi în faţă şi îţi exprimi punctul de vedere te remarci într-o aura cu totul specială, pentru că emiţi o idee strălucită ce merită ascultată de toată lumea cu respect. Poţi fi primul în orice confruntare intelectuală, iar competiţiile nu te sperie deloc pentru că te simţi bine pregătit şi ai încredere în forţele proprii. Stăpânirea de sine şi siguranţă că ceea ce spui e de valoare te vor propulsa direct în frunte, iar meritele îţi vor fi recunoscute pe deplin.

Leu

Singurul instrument eficient în orice situaţie este muncă, deci apucă-te serios de treaba fără a speră vreun noroc picat din senin… că nu vine, cel puţin nu azi! Concentrează-te la ce ai de făcut pentru că vei face paşi mari spre rezultatele visate şi vei fi foarte mândru de ţine. Ai mereu ceva de învăţat din tot ceea ce trăieşti, dar ştii foarte bine că nimic nu se ridică de la sine, fără a pune efectiv umărul. Mult mai durabile şi mai solide sunt roadele unei activităţi la care ţi-ai adus contribuţia cu efort susţinut decât dacă ţi s-ar oferi gratis, pe tavă!

Fecioara

Felul în care ţi se adresează unii este nedrept, pentru că te critică, te judecă, te atacă agresivi cu vorbe dure, pe care e şi normal să le pui la inima şi să suferi. Gândeşte-te că relaţia cu aceşti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie să-l faci pentru a-ţi atinge marile scopuri, deoarece drumul către succes nu e întotdeauna presărat de petale de trandafiri ci şi de dispute, controverse, duşmanii şi hopuri. Ei sunt proba ta majoră de încercare, dar de care poţi trece cu brio! 

Balanţă

Dorul te cheamă spre zona ta de baştină, spre casă părintească sau spre o localitate îndepărtată unde se află ceva drag sufletului tău. Ai şanse să vezi cu ochii tăi acel loc la care visai, încât călătoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a întâlni fericirea şi de a-ţi împlini visele. Pe unde treci, vezi locuri frumoase, peisaje încântătoare, oameni plăcuţi, iar deplasările sunt astfel cea mai rapidă metodă de relaxare pentru ţine. Pleacă la drum, aşadar!

Scorpion

Nu te aventurezi în afaceri fără să chibzuiesti atent înainte, pentru că nu ai vrea să dai iama prin bani la primul impuls şi să regreţi mai apoi că ai fi putut face altceva mai bun cu acele sume aruncate pe fereastră. Poate ai nevoie de un sfat de la o persoană cu mai multă experienţă, de aceea o discuţie cu un părinte sau cu un prieten care e expert în chestiuni financiare te-ar putea lămuri ce e mai bine pentru banii tăi. Gândeşte-te la investiţii solide, nu la capricii de moment.

Săgetător

Veştile care sosesc azi te pun serios pe gânduri şi transformă noaptea în zi. Insomnia pare să fie principalul duşman al acestei zile, pentru că nu te poţi relaxa şi îţi pui o mulţime de întrebări pe marginea veştii tocmai aflate. Cel mai mult te supără faptul că nu poţi face nimic pentru a ieşi din această stare şi nu faci altceva decât să te frămânţi întruna, copleşit de neputinţă. Mai aşteaptă o zi, vor mai apărea detalii în plus care vor mai reduce incertitudinea de acum, dar până atunci ţi se pare că e o veşnicie.

Capricorn

Munceşti mult, dar parcă fără niciun rezultat, că într-o lupta cu morile de vânt. Atâta timp cât şi tu te îndoieşti de succesul eforturilor tale, aproape că nu mai are rost să continui. Ori vei lucra fără niciun chef, iar randamentul va fi zero, ori propriile suspiciuni se vor transmite şi către cei care îţi stau alături şi vor începe şi ei să se îndoiască de ceea ce faci. Mai bine mai amâni câteva zile, pentru că un răgaz te va ajută să vezi altfel lucrurile, decât acum când eşti direct implicat.

Vărsător

Eşti cam timid în faţă persoanelor care reprezintă autoritatea şi-ţi găseşti cu greu argumentele de a convinge că ai dreptate. Ţi-e teamă să nu fii criticat sau respins şi fiecare contact cu oficialităţile îţi aduce aminte că birocraţia este cel mai mare inamic al planurilor tale. Dacă reprezentantul instituţiei la care apelezi azi te trimite la plimbare, eşti atât de supărat încât eşti gata să renunţi complet la serviciile acestuia. Răspunsul oficial care ajunge azi la ţine poate sună a refuz categoric ce pune capăt anumitor demersuri.

Peşti

Eşti foarte preocupat de carieră ta şi îţi construieşti, imaginar deocamdată, jobul ideal pe care speri, vreodată, să îl obţii. Foarte bine faci, pentru că e un fel de programare mentală ce va da roade cândva, deci continuă să speri, să te gândeşti cum va fi, folosind tot acest timp pentru a învaţă ce e nevoie pentru acel serviciu pe care îl vei descoperi la momentul potrivit în curând. Fiecare zi care te desparte de materializarea visului tău va aduce noi şi noi informaţii şi experienţe care te vor susţine în succesul spre care te îndrepţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *