Horoscop

Horoscop 9 noiembrie 2016

Berbec – Horoscop 9 noiembrie 2016
Afacerile tale ar trebui să cunoască azi o ameliorare, poate pentru că găseşti noi idei profitabile care îţi vor asigura un venit în creştere. Clienţii vor aprecia ceea ce le oferi, poţi primi felicitări şi laude sincere, ceea ce devine motivant să te implici şi mai mult în ceea ce faci. Eşti mândru de ceea ce iese din mâinile tale sau din mintea ta şi, cât timp apar şi aprecieri, dar şi bani deopotrivă, eşti capabil de reuşite şi mai grozave! Cum să nu lucrezi cu pasiune când vezi bucurie şi plăcere în ochii celor cărora le dedici muncă ta?

Taur Horoscop 9 noiembrie 2016
Nu e momentul potrivit să porneşti o acţiune nouă, de la care ai mari speranţe. Ceva îţi spune să mai aştepţi o vreme, să mai aduni ceva informaţie, pentru că urmează să se mai întâmple unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profită de o zi liberă pentru a stă şi a cântări pe îndelete nivelul pe care te afli sic e resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauză înainte de a da startul, dar acest răgaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ţi stabili o strategie corectă.

Gemeni Horoscop 9 noiembrie 2016
Tu eşti capul tuturor deciziilor importante în mediul în care te afli, pentru că toată lumea aşteaptă părerea ta. Ţi se recunoaşte astfel valoarea, superioritatea, experienţă în diverse domenii. Simţi greutatea deciziei tale, îţi dai seama cât de mult aşteaptă ceilalţi de la ceea ce ai de spus şi nu ai vrea să faci vreo alegere greşită şi să dezamăgeşti pe cei care stau cu ochii pe ţine că la salvatorul lor. Eşti convins că orice decizie ai lua, toţi vor fi de acord cu ţine şi vor îmbrăţişa alegerea făcută, dar nu poţi spune ultimul cuvânt înainte de a analiză situaţia cu atenţie.

Rac Horoscop 9 noiembrie 2016
Fii critic, ai tupeu, fii stăpân pe ţine, fă un pas înainte şi arată la ce eşti cel mai bun, fii tu însuţi pentru că e un moment în care aceste trăsături ale tale joacă un rol esenţial pentru rezolvarea unei probleme. Dacă ai stă modest în banca ta şi ai trece cu vederea lucrurile care nu-ţi convin, nu ai face altceva decât să laşi nepriceputii să te depăşească. Trebuie să arăţi că nu eşti dispus să faci compromisuri ci că ai nişte principii solide de la care nu te abaţi şi că eşti gata să te lupţi pentru a arată că tu ai dreptate! Cu siguranţă azi eşti cu un pas înainte şi cu un cap deasupra!

Leu Horoscop 9 noiembrie 2016

Nu eşti mulţumit de ceea ce fac ceilalţi pentru ţine. Aveai alte aşteptări şi alte pretenţii, dar înainte de a o face pe supăratul, pune-te un pic în pielea lor şi gândeşte-te ce ai făcut şi tu, la rându-ţi, pentru ei, cu alte ocazii. Poate ţi se răspunde cu aceeaşi moneda, în acelaşi fel în care ai participat şi tu cândva la problemele altora şi acum poţi descoperi cu adevărat cât de mult te-a preocupat soarta altora. Mulţumeşte-te cu cât primeşti, chiar dacă ajutorul sau contribuţia celor din jur nu se ridică la nivelul aşteptat, pentru că doar atât pot şi ei să facă. Nu pretinde imposibilul!

Fecioara 9 noiembrie 2016

O vorba aruncată în vânt poate avea efecte mai grave decât s-ar putea crede, de aceea trebuie să manevrezi cuvintele cu maximă prudenţă. Poate nici nu poţi prevedea cât de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie să umbli cu mănuşi, mai ales cu cei mai agresivi decât ţine, deoarece reacţia lor poate fi cruntă! Rişti să rupi o relaţie de colaborare, să pierzi un prieten, să fii exclus dintr-un colectiv în care te simţeai bine, şi totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorinţei de a atrage cuiva atenţia că greşeşte. Spune adevărul cu diplomaţie, dacă tot o faci! 

Găsești continuarea aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *