Astăzi 23 Iulie 2018, Luni - Ultima actualizare la 22 Iulie 2018
Abonamente

a

 
 
 

Actualitate 13 Iulie 2018, ora 13:27

HOROSCOP: Ce fac zodiile când sunt părăsite

Marime Font

Iată care este reacția fiecărei zodii în parte atunci când se desparte de persoana iubită:


Berbec
Berbecul neagă inițial realitatea, nu poate crede faptul că cineva și-a permis luxul de a-l părăsi. Abia atunci când înțelege că ruptura chiar s-a produs, va lăsa să se înțeleagă că el e cel care a luat decizia.

Taur
Suprema plăcere a Taurului este mâncarea, astfel că pentru a depăși momentele dificile va începe să mănânce, în special dulciuri. Va avea alături mereu și o cutie mare de șervețele, ca să își șteargă lacrimile.Gemeni
Vorbărețul din zodia Gemeni se va cufunda în tăcere. Nu va spune nimic nimănui, ci va suferi în taină. Își va reveni rapid și va porni într-o nouă aventură, căci el are întotdeauna un plan de rezervă.

Rac
Racul va face o adevărată dramă din despărțirea de partener. Se va izola și se va închide în sine, astfel că îi va lua mai mult decât oricărui alt nativ să își revină. Va lua toată vina asupra sa și se va autopedepsi.

Leu
E atât de mândru de el nativul Leu încât va trece fluierând peste despărțire și își va fi și găsit deja alt partener. Nu are accese de furie, ci pur și simplu merge mai departe convins fiind că nu era cea mai potrivită persoană.

Fecioară
Persoana care îndrăznește să părăsească o Fecioară poate să fie sigură că va fi pe veci bântuită de aceasta. Nativul acesta nu va reuși prea ușor să își refacă viața, pentru că greu va decide să caute pe altcineva.

Balanță
După o despărțire, Balanța își va restabili echilibrul interior citind mult și ascultând muzica. Imediat ce s-au liniștit vor căuta pe altcineva pe care să iubească, pentru că ei nu pot trăi prea mult în singurătate.

Scorpion
Furia pune stăpânire pe nativul Scorpion în momentul în care i se spune că relația se încheie. Urmează răzbunarea, căci va coace planuri diabolice prin care să îi întoarcă ex-ului răul făcut.

Săgetător
Cam două ore. Atât durează tristețea Săgetătorului părăsit de partener. Apoi îi revine bunadispoziție și zâmbetul larg pe chip și pornește deja în căutarea de noi cuceriri. Are puterea să facă noi victime chiar în aceeași zi.

Capricorn
Capricornul începe să se plângă la toată lumea de năpastă care a dat peste el. Va mai și înflori povestea pe ici, pe colo, așa încât să o facă mult mai interesantă. Apoi se va cufunda în cărți și în studiu, ca să uite.

Vărsător
Vărsătorul își va revărsa furia prin intermediul unor jigniri cum rar i-a fost dat cuiva să audă. Pur și simplu nu va avea pic de milă de cel care l-a părăsit. Consideră că puterea cuvântului e cea mai bună pedeapsă, scrie ele.ro

Pești
Nativul Pești se trezește brusc din visarea în care a trăit și nu vrea sub niciun chip să înțeleagă că a fost părăsit. Mult timp după despărțire va continua să își caute fostul partener și să îi ceară împăcarea.


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Iulie 2018, ora: 13:05

Poza zilei: sute de mascați bine echipați apără sediul lui Andrei Năstase

Poza zilei: sute de mascați bine echipați apără sediul lui Andrei Năstase

Trotuarul din fața sediului partidului lui Andrei Năstase, plin de mascați, mobilizați ca să asigure ordinea publică în timpul protestului susținătorilor lui Ilan Șor. Polițiștii au format un zid viu la intrare în clădire. Exact la fel ei au procedat și la sediul PAS,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iulie 2018, ora: 12:51

Americanii sunt convinși că Rusia va încerca din nou să influenţeze alegerile din SUA

Kirstjen Nielsen, secretarul american pentru Securitate Internă, a declarat că autorităţile SUA ar trebui să fi pregătite pentru noi încercări ale Moscovei de a interveni în alegerile din Statele Unite, site-ul cotidianului The Hill, citat de Mediafax. 

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Iulie 2018, de Răzvan Munteanu

Dosarul transnistrean: Decizia ONU și narativul rusesc

Recenta decizie a Adunării Generale a ONU, prin care s-a elaborat o Rezoluție privind retragerea trupelor Federației Ruse din Transnistria, reprezintă un succes diplomatic pentru Chișinău. Asta chiar dacă, pe termen scurt sau mediu, nu vom asista la mari surprize, Moscova putând face uzanță de dreptul...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Iulie 2018, de Răzvan Munteanu

Macron și politica externă franceză

Pe 14 iulie, pe marile bulevarde ale Parisului, trupele militare franceze, alături de o parte din trupele aliate, au defilat pe sub Arcul de Triumf. A fost ziua națională a Franței, motiv pentru care trebuie să aruncăm o scurtă privire asupra a ceea ce această țară reprezintă acum, pe scena europeană...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Iulie 2018, de Moni Stănilă

Haz de necaz și minciuni de legat ochii

Povestea banilor continuă. Cum altfel, de vreme ce avem de îndurat dispariția miliardului? De atunci stăm pe datorii tot mai mari chiar dacă nu vom avea de unde să le întoarcem. Însă totul e pentru acum: să supraviețuim acum, să fim siguri că vom avea bani de pâine, să nu ne...

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Iulie 2018, de Constantin Tănase

Povara impresionismului (politic) la moldoveni

Eu nu. Răspund celor ce mă (De ce, mă, voi mă?) atacă în presă. Mamei lor de presă gălbuie-vărgată! Eu nu, mai cu seamă. Acum când (precum glăsuiește pe una voce ziarul „Bătrânetul” de sâmbătă), citez: „e sfârșit de toamnă cu semilună pe cer pe la...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Iulie 2018, de Moni Stănilă

Din nou – poezie

Poezia, din regina artelor, ajunge de multe ori în edituri să fie o Cenușăreasă. În Republica Moldova cu atât mai mult. Majoritatea poeților fie publică în România, fie – cei mai mulți – își plătesc cărțile. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Iulie 2018, de Moni Stănilă

Familia creștină – între neînțelegere și bășcălie

Ca de obicei internetul (și mândria) a(u) rupt în două prietenii, colegii de serviciu, oamenii din aceleași sfere de activitate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Iulie 2018, de Moni Stănilă

Câte surprize încap în Campionatul Mondial de Fotbal?

Capul de afiș al optimilor a fost cu siguranță rezultatul obținut de Rusia împotriva Spaniei. Evident un rezultat neașteptat.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Iulie 2018, de Dan Nicu

Statul interimar

Un sistem de justiţie pasibil de multe „calităţi”, însă nu de corectitudine, a anulat nişte alegeri locale perfect valide din nişte motive supte din deget, oferind un exemplu de ignorare şi sfidare a voinţei suverane a cetăţenilor.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 9 Iulie 2018, de Moni Stănilă

Moldova – proiect imposibil

Regretatul jurnalist Andrei Gheorghe ne-a dat – mie și soțului – o importantă lecție care să ne ajute în scris. Atât ca jurnaliști, cât și ca scriitori. Azi o voi da mai departe, tocmai din cauză că o voi încălca parțial.

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Iulie 2018, de Moni Stănilă

Dreptatea divină

Situația din țara noastră, dar și din celelalte – oriunde ne uităm, fie chiar și peste Prut – pare mai dezastruoasă ca niciodată. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 3 Iulie 2018, de Moni Stănilă

Cu avionul la cumpărături

E interesant cât de mult suntem preocupați de teorii. Lăsăm impresia că ne merge atât de bine încât singura grijă e teoria, iar partea practică a vieții se întâmplă de la sine. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 2 Iulie 2018, de Răzvan Munteanu

O nouă bază militară a SUA în România?

„Nu cred că există o zi fără provocări din partea Rusiei”, a declarat în această săptămână ministrul român al Apărării, Mihai Fifor, pentru presa de la București. Potrivit oficialului, provocările ruse sunt în spațiul aerian, maritim și cibernetic, dar totodată...

() Citeşte tot articolul