Astăzi 22 Septembrie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 09:46
Abonamente
 
 
 

Actualitate 13 Iulie 2018, ora 13:27

HOROSCOP: Ce fac zodiile când sunt părăsite

Marime Font

Iată care este reacția fiecărei zodii în parte atunci când se desparte de persoana iubită:


Berbec
Berbecul neagă inițial realitatea, nu poate crede faptul că cineva și-a permis luxul de a-l părăsi. Abia atunci când înțelege că ruptura chiar s-a produs, va lăsa să se înțeleagă că el e cel care a luat decizia.

Taur
Suprema plăcere a Taurului este mâncarea, astfel că pentru a depăși momentele dificile va începe să mănânce, în special dulciuri. Va avea alături mereu și o cutie mare de șervețele, ca să își șteargă lacrimile.Gemeni
Vorbărețul din zodia Gemeni se va cufunda în tăcere. Nu va spune nimic nimănui, ci va suferi în taină. Își va reveni rapid și va porni într-o nouă aventură, căci el are întotdeauna un plan de rezervă.

Rac
Racul va face o adevărată dramă din despărțirea de partener. Se va izola și se va închide în sine, astfel că îi va lua mai mult decât oricărui alt nativ să își revină. Va lua toată vina asupra sa și se va autopedepsi.

Leu
E atât de mândru de el nativul Leu încât va trece fluierând peste despărțire și își va fi și găsit deja alt partener. Nu are accese de furie, ci pur și simplu merge mai departe convins fiind că nu era cea mai potrivită persoană.

Fecioară
Persoana care îndrăznește să părăsească o Fecioară poate să fie sigură că va fi pe veci bântuită de aceasta. Nativul acesta nu va reuși prea ușor să își refacă viața, pentru că greu va decide să caute pe altcineva.

Balanță
După o despărțire, Balanța își va restabili echilibrul interior citind mult și ascultând muzica. Imediat ce s-au liniștit vor căuta pe altcineva pe care să iubească, pentru că ei nu pot trăi prea mult în singurătate.

Scorpion
Furia pune stăpânire pe nativul Scorpion în momentul în care i se spune că relația se încheie. Urmează răzbunarea, căci va coace planuri diabolice prin care să îi întoarcă ex-ului răul făcut.

Săgetător
Cam două ore. Atât durează tristețea Săgetătorului părăsit de partener. Apoi îi revine bunadispoziție și zâmbetul larg pe chip și pornește deja în căutarea de noi cuceriri. Are puterea să facă noi victime chiar în aceeași zi.

Capricorn
Capricornul începe să se plângă la toată lumea de năpastă care a dat peste el. Va mai și înflori povestea pe ici, pe colo, așa încât să o facă mult mai interesantă. Apoi se va cufunda în cărți și în studiu, ca să uite.

Vărsător
Vărsătorul își va revărsa furia prin intermediul unor jigniri cum rar i-a fost dat cuiva să audă. Pur și simplu nu va avea pic de milă de cel care l-a părăsit. Consideră că puterea cuvântului e cea mai bună pedeapsă, scrie ele.ro

Pești
Nativul Pești se trezește brusc din visarea în care a trăit și nu vrea sub niciun chip să înțeleagă că a fost părăsit. Mult timp după despărțire va continua să își caute fostul partener și să îi ceară împăcarea.


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md