Horoscop

Horoscop de weekend 10 -11 decembrie pentru toate zodiile

Duminică: Eşti plin de energie, dar nu ar trebui să te suprasoliciti. Ai mare grijă la sănătatea ta azi!

Taur
Sâmbătă: Ar trebui să începi să vezi şi jumătatea plină a paharului şi să laşi deoparte atitudinea negativistă, care îşi strică dispoziţia. Duminică: Primeşti o veste bună care îţi schimbă radical perspectiva. Ai parte de câteva momente de relaxare şi bucurie alături de cei dragi.

Gemeni

Sâmbătă: Ai ocazia să ajuţi o persoană care nu se simte foarte bine. Ai o energie pozitivă care se resfrânge şi asupra celorlalţi.

Duminică: Ai o stare nostalgică şi nu prea ai chef de nimic. Îţi doreşti să stai singur şi să te gândeşti la zile mai bune.

Rac

Sâmbătă: Ai nevoie de câteva momente de linişte, aşa că vrei să te refugiezi cât mai departe de oameni. Puţină singurătate îţi poate face bine.

Duminică: Ai şansă de a face schimbări majore în plan sentimental. Ai mare grijă! Nu toate schimbările sunt bune.

Leu
Sâmbătă: Eşti foarte altruist astăzi şi vrei să faci cât mai mult bine celor dragi, fără a primi ceva în schimb.

Duminică: Îţi petreci ziua în compania persoanei iubite, cu care faci planuri îndrăzneţe pentru viitor.

Fecioara

Sâmbătă: Stai bine din punct de vedere financiar, iar acest lucru nu are cum să nu te mulţumească. Îţi faci planuri pentru cumpărăturile de Sărbători cu buzunarul plin.

Duminică: Primeşti o veste care îţi da programul peste cap. Nu te grăbi să iei decizii importante astăzi.

Balanţă

Sâmbătă: Simţi fiorii dragostei şi doar iubirea e în jurul tău în această zi de sâmbătă. Ai capul în nori şi nu te gândeşti la nimic altceva.

Duminică: Ai şansă să primeşti o suma importantă care să te ajute să îţi redreseze situaţia financiară.

Scorpion
Sâmbătă: Ai o discuţie foarte aprinsă cu familia care te dereglează puţin. Se spun unele reproşuri care nu îţi fac bine.

Duminică: Te simţi sufocat de dificultăţile financiare şi nu reuşeşti să găseşti o soluţie care să îţi convină. Trebuie să îţi păstrezi calmul şi să găseşti răspunsul problemelor tale.

Săgetător

Sâmbătă: Ceri ajutorul unor persoane care îţi întorc spatele, iar acest lucru îţi provoacă o stare de nervozitate. Mai bine ai apela la ajutorul prietenilor apropiaţi.

Duminică: Sunt neînţelegeri destul de serioase în relaţia de cuplu şi te simţi cumva constrâns. Trebuie să ai mare grijă ce îi spui persoanei iubite.

Capricorn
Sâmbătă: Ai unele probleme de sănătate și ar trebui să iei măsuri serioase chiar începînd de astăzi. Nu vrei să ți se strice Sărbătorile de Iarnă din această cauză.

Duminică: Se întrevede o zi destul de dificilă. Cel mai bine ar fi ca azi să te bazezi pe intuiție.

Vărsător
Sâmbătă: Să nu te aștepți ca toată lumea să te aprecieze astăzi, pentru că e posibil ca părerile tale să nu coincidă cu ale celorlalți.

Duminică: Treci printr-o perioadă favorabilă, însă îți dorești să faci schimbări pe plan sentimental. Ai răbdare și nu forța lucrurile.

Pești
Sâmbătă:Încearcă să nu te oboșești prea tare astăzi și să te bucuri de câteva clipe de liniște. Te așteaptă o săptămână stresantă.

Duminică: Ai foarte multă ambiție și este dispus să duci la bun sfârșit tot ce ai început.

Sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *