Horoscop

Horoscop, joi. Scorpionii vor să culeagă roadele unor eforturi depuse recent, dar e prea devreme

Horoscop 14 decembrie 2017 – Berbec

Vrei ceva și nu contează cine se opune sau drepturile cui va trebui să le încalci, ca să obții acel ceva. Să nu te surprindă dacă și alții vor face la fel, la urma urmei, culegi ceea ce semeni!

Horoscop 14 decembrie 2017 – Taur

Te aliezi cu cine ți-e la îndemână, fără să mai conteze anumite limite, pe care tot tu ți le-ai impus, ca să ajungi acolo unde îți dorești. Poate că nu este cea mai înțeleaptă decizie…

Horoscop 14 decembrie 2017 – Gemeni

Te-ai putea lovi, într-una din inițiativele tale, de opoziția unora dintre colegi, care se dovedesc mai egoiști sau mai orientați spre câștiguri decât tine. Cel mai bun lucru ar fi să îi lași în pace.

Horoscop 14 decembrie 2017 – Rac

Ai tendința de a judeca totul după repere care nu mai sunt valabile și știi asta sau, cel puțin, bănuiești, că nu degeaba ai intuiție și ești obișnuit să lucrezi cu ea.

Horoscop 14 decembrie 2017 – Leu

Ai putea porni un adevărat război în interiorul familiei sau în propriul interior, doar pentru că nu ești suficient de atent la ce spui, cui te adresezi și ce consecințe pot să apară ca urmare a ieșirilor tale.

Horoscop 14 decembrie 2017 – Fecioară

Există riscul unor confruntări cu anumite persoane din anturajul apropiat care au păreri total diferite de ale tale. Poate că, dacă le-ai asculta, ai înțelege că nu spun prostii.

Horoscop 14 decembrie 2017 – Balanță

Multe situații sunt încurcate și dacă vei încerca să le clarifici acum, vei reuși doar să le complici și mai mult. Este mai bine să ai răbdare și să îi abordezi cu diplomație pe toți cei apropiați.

Horoscop 14 decembrie 2017 – Scorpion

Ai vrea să culegi roadele unor eforturi depuse recent, dar e prea devreme și te vei alege doar cu o nemulțumire în plus. Este mai bine să fii corect cu cei din jur. Lasă lucrurile să evolueze în ritmul lor, nu le forța.

Horoscop 14 decembrie 2017 – Săgetător

Ai parcurs mai multe etape dintr-un proces de reconfigurare interioară pe care îl trăiești intens, de ceva vreme încoace. Și cea de astăzi este doar o simplă etapă, nimic mai mult.

Horoscop 14 decembrie 2017 – Capricorn

Unii dintre prieteni îți spun doar ce vrei să auzi, pentru că știu foarte bine cum reacționezi când afli ceva ce nu îți este pe plac. Este un punct slab, pe care ei îl speculează. Un defect pe care ar fi bine să ți-l corectezi.

Horoscop 14 decembrie 2017 – Vărsător

Încerci să îți asumi un rol care nu ți se potrivește, acela al omului care vrea ceva cu orice preț și nu îi pasă ce metode folosește pentru a-l obține. Nu va ieși nimic bun din asta.

Horoscop 14 decembrie 2017 – Pești

Ai nevoie de o mobilizare interioară reală pentru a descoperi mecanismele care îi împing pe unii oameni să facă ceea ce fac. Îți va fi mult mai ușor, dacă îi vei înțelege.

libertatea.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *