Astăzi 17 Iunie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 20:57
Abonamente

Horoscop 27 Aprilie 2019, ora 10:06

HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MAI 2019

Marime Font

Cancan îți prezintă horoscopul lunar mai 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii mai 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii mai sunt Luna Nouă din data de 5 mai care se formează în zodia Taur și Luna Plină din 19 mai care se formează în zodia parteneră, Scorpion. Aceste fenomene astrologice care amprentează a cincea lună a anului 2019 aduc noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, dar și încheierea unor etape pentru a culege roadele a ceea ce am sădit până acum într-un anume sector de viață. Soarele, energia, va tranzita semnul Taur până pe data de 21 mai, moment când va intra în zodia Gemeni.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în zodia Taur pe data de 6 mai, zodie pe care o va tranzita până pe data de 21 mai, când va trece în zodia Gemeni. Marte, planeta acțiunii, a determinării și a războiului, va tranzita zodia Gemeni până pe data de 16 mai, moment când va intra în zodia Rac.


Pe data de 15 mai, Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va părăsi zodia Berbec pentru a-și continua tranzitul prin zodia pe care o guvernează, Taur.

Punctăm că în contextul astrologic al lunii mai 2019 se regăsesc în continuare în mers retrograd și cele trei mari planete lente, Marele Benefic al zodiacului și planeta expansiunii, Jupiter, care retrogradează în zodia Săgetător, dar și planeta Învățător și Marele Malefic al zodiacului, Saturn, care retrogadează în zodia Capricorn. De asemenea, planeta transformărilor profunde, a voinței divine și a renașterii, Pluton, retrogradează în zodia Capricorn.

Începută deja din luna februarie, toată această perioadă, care se întinde pana în toamnă, are conotații karmice foarte puternice, intens resimțite la finele lunii aprilie și în luna mai. Spunem asta deoarece acum se întâlnesc și retrogradeaza împreună în aceeași zodie a Capricornului, Saturn și Pluton, două planete care vorbesc despre karma. În plus, ele fac aspecte cu Nodul Sud, nod karmic, de asemenea. Acest context astrologic se petrece o dată la aproximativ 500 de ani, prin urmare trăim vremuri impactante și unice în viața noastră, atât la nivel individual, cât și colectiv. Punctăm că și Neptun, planeta viselor și a imaginației, se găsește în domiciliul său natal, în zodia Pești, de asemenea, aspect care se petrece o dată la aproximativ 164 de ani. Este momentul să ne descoperim destinul, karma și să ne învățăm lecțiile pentru a reuși să evoluăm.

Tot acum, pe data de 3 mai 2019, Lilith, Luna Neagră, reprezentând provocarea, obsesia, karma, suferința în viață, dependența și tentația, va intra în zodia Pești și va aduce noi lecții de învățat pentru toate zodiile.

Luna mai 2019 va fi o perioadă în care ne vom pune mai mult senzualitatea în valoare, vom căuta frumosul din viața noastră, însă trebuie să avem grijă la modul în care ne exprimăm emoțiile și sentimentele deoarece putem deveni ușor brutali. Totodată, va fi o perioadă favorabilă să ne reechilibrăm energiile interioare la cele exterioare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Berbec
Carieră
Cei născuți în zodia Berbec au parte de un aspect favorabil creat de Mercur care le poate favoriza surprize financiare sosite de la locul de muncă, poate o creștere de salariu, poate semnarea unui contract avantajos financiar, poate schimbarea unui loc de muncă cu unul mai bine plătit. În orice caz, cei mai norocoși și avantajați sunt nativii care și-au descoperit vocația în profesia lor. Ceilalți ar cam trebui să caute locul de muncă care îi definește cu adevărat.

Dragoste
Dacă în prima parte a lunii cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de momente ușor tensionate în cuplu, ulterior, odată ce Venus le părăsește semnul (unde nu s-a simțit deloc bine) situația se va mai detensiona. Se poate să existe probleme în relațiile unde libertatea este asuprită și, în acest spirit, și cei care sunt singuri s-ar putea să evite relațiile și să opteze pentru aventuri, însă nu este exclus ca după jumătatea lunii nativii să se îndrăgostească la prima vedere.

Sănătate
Cei născuți în zodia Berbec sunt agitați, irascibili și destul de nervoși în prima parte a lunii, însă odată ce Marte, guvernatorul lor, se instalează în Rac, vedem să se întoarcă mai mult către analiza trăirilor interioare. Nu se întrevăd probleme de sănătate care să le afecteze starea de spirit.

Bani
Luna Nouă se formează pe o casă financiară, prin urmare nativii Berbec vor reuși, împreună cu persoana iubită sau terți, să-și îmbunătățești situația financiară. Vor veni oportunități spre ei, inclusiv moșteniri, sume de bani din partaje sau alte avantaje materiale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Taur
Carieră
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să stea liniștiți în prima parte a lunii și să evite deciziile și acțiunile care vizează sectorul profesional, însă din a doua jumătate a lunii este impetuos necesar să se apuce de treabă. Vor veni propuneri de nerefuzat către ei care îi vor propulsa în carieră, iar de-a dreptul avantajați (chiar de Venus, planeta lor guvernatoare) vor fi nativii care pleacă pe cont propriu și care activează independent. Cu alte cuvinte, progresul profesional este garantat.

Dragoste
Pentru cei născuți în zodia Taur, luna mai este o perioadă înfloritoare în plan sentimental. Atât Luna Nouă formată în semnul lor, cât și Luna Plină care se formează în zodia parteneriatelor, activând puternic axa Taur-Scorpion, vorbesc de noi începuturi sentimentale, dar și de găsirea echilibrului cu ei înșiși și cu persoana iubită. Pentru nativii singuri vor exista numeroase ocazii de a începe noi povești de dragoste, vor fi foarte curtați în această perioadă, însă mesajele transmise de ei pot bulversa posibilii parteneri și spunem asta deoarece Taurii tind să devină egoiști emoțional în sensul bun al cuvântului. Se vor axa pe reinventarea personală și mai puțin pe reinventarea alături de un partener de viață.

Sănătate
Pentru cei născuți în zodia Taur această perioadă este de-a dreptul favorabilă sănătății și vor fi chiar invidiați pentru asta. Nativii trebuie să iasă în față acum, să se afirme, să se facă cunoscuți pentru că întreg contextul astrologic îi favorizează să strălucească.

Bani
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Taur trebuie să evite cheltuielile majore și împrumuturile în prima parte a lunii. Abia după 21 mai vor simți într-adevăr că au atins stabilitatea financiară de care atât aveau nevoie pentru a funcționa la nivel optim. De atnci vor avea porțile deschise să facă bani.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Gemeni
Carieră
Din punct de vedere profesional, cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să stea la locul lor și să nu-și manifeste nici nemulțumirile, nici entuziasmul la locul de muncă. Este o perioadă în care trebuie să dea dovadă de echilibru. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să adopte diplomația în proiectele de grup pe care le inițiază, să fie solidari, dar și atenți la ceea ce vorbesc, la ceea ce comunică pentru a nu-și pune singuri bețe în roate. Nativii care-și caută de muncă în această perioadă pot fi ajutați de prieteni sau pot primi un pont de la o persoană din anturaj în acest sens.

Dragoste
Cei născuți în zodia Gemeni sunt marii cuceritori ai lunii mai. Nativii vor avea un elan puternic în a flirta, în a curta, însă există și riscul de a fi percepuți ca aventurieri și neserioși. În prima parte a lunii pot avea parte de experiențe sexuale la fiecare pas, însă din a doua parte a lunii vor căuta sentimentele, romantismul și apropierea emoțională de o persoană. De altfel, tot acum se pot naște noi povești de iubire. Cei care sunt căsătoriți sunt sfătuiți să calce cu prudență pentru că este vorba de un teren minat. Cu alte cuvinte pot fi infideli, pot avea aventuri extraconjugale care, însă să iasă la suprafață.

Sănătate
În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Gemeni nu vor fi în apele lor și nu este exclus ca situații și persoane din trecut să le revină în viață. Ceea ce este important de punctat este că aceste reviniri ale trecutului au scopul karmic de a fi rezolvate și vindecate. Sunt trăiri revelatoare care vor propulsa nativii în evoluție, dar trebuie conștientizate, iertate și acceptate. După jumătatea lunii stare psihică se îmbunătățește remarcabil.

Bani
Cei născuți în zodia Gemeni își pot atinge scopurile financiare, însă pentru asta trebuie să dea dovadă de tenacitate, determinare și răbdare. Nu este momentul investițiilor riscante, însă din asocieri se pot obține surse de venit stabile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Rac
Carieră
Cei născuți în zodia Rac au parte din a doua jumătate a lunii de influența lui Marte în acest sector (fiind planeta care le guvernează cariera și fiind în tranzit prin semnul lor) și nativii se vor simți determinați să-și ducă la bun sfârșit niște planuri, să-și atingă niște obiective. Tot acum cei care-și caută de muncă s-ar putea angaja.

Dragoste
Cei născuți în zodia Rac au parte de o lună tumultoasă la capitolul sentimental. Nativii vor fi încercați sentimental, se vor întreba în ce măsură sunt mulțumiți de relația lor, iar cei singuri sau care sunt la început de relație vor urmări să-și atingă niște scopuri îndoielnice cu ajutorul sau prin intermediul partenerelui. Cei căsătoriți pot avea o relație extraconjugală, mai ales dacă sunt nemulțumiți de soț/soție. Din a doua jumătate a lunii vedem să se intensifice pasiunea în cuplu, iar cei singuri să-și găsească un partener stabil, posibil din anturajul profesional sau din cercul de prieteni.

Sănătate
Cei născuți în zodia Rac încep luna cu multe frământări sufletești care și-ar putea lăsa amprenta nu doar asupra stării de spirit, dar și asupra sănătății. Afecțiunile de acum vor avea strict cauză emoțională, motiv pentru care este recomandat să evite stresul și gândurile nagative și pesimiste. Cu Marte în tranzit prin semnul lor, din a doua jumătate a perioadei analizate, nativii vor simți că un văl li s-a ridicat de pe ochi și, totodată, vor avea parte de energie și bună dispoziție.

Bani
Cei născuți în zodia Rac sunt favorizați astrologic să găsească noi surse de venit prin intermediul prietenilor sau proiectelor comune, de grup, prin asocieri și parteneriate, prin urmare sunt sfătuiți să fie atenți la tot ce vine înspre ei din această zonă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Leu
Carieră
Cei născuți în zodia Leu sunt favorizați din foarte multe privințe să avanseze în carieră și sunt sfătuiți să dea tot ce este mai bun din ei pentru asta. Luna Nouă le deschide larg porțile unei avansări, unei noi colaborări, unui nou parteneriat. Atenție, însă la bârfele care pot lua naștere în jurul tău la locul de muncă și care îți pot afecta imaginea.

Dragoste
Cei născuți în zodia Leu tind să fie mai geloși ca niciodată în relația de cuplu și chiar să-și supună partenerul la diferite încercări. Nativii care sunt singuri sunt tentați să se întoarcă în trecut, chiar să contacteze persoane cu care cândva au avut o relație, însă dacă vor face asta pentru a înțelege ceva și pentru a evolua, atunci vor fi favorizați astral să se vindece. Nu este exclus ca din a doua jumătate a lunii să fie tentați de o aventură amoroasă cu o persoană de la locul de muncă sau cunoscută într-un context profesional.

Sănătate
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a deveni ipohondri și, totodată, de a lăsa emoțiile și gândurile negative să le amprenteze sănătatea. Cu toate că se întrevede o reală îmbunătățire a stării generale, dacă nu-și vor controla și vindeca ce au în interior din punct de vedere emoțional și sentimental, nu trebuie să se aștepte la un mare progres.

Bani
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Leu au începutut de lună promițător. Nu este exclus ca o sumă de bani să le revină dintr-un proiect mai vechi. Ulterior, din asocieri, se poate îmbunătăți considerabil bugetul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Fecioară
Carieră
Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să iasă din zona de confort și să fie mai determinați în îndeplinirea obiectivelor. Pe această cale, pot tânji către o funcție mai înaltă sau către legarea de noi parteneriate profesionale. Nu este exclus să primească o ofertă avantajoasă din străinătate. Pentru acești nativi se cam conturează nevoia de a risca pentru a câștiga și evolua, totdată.

Dragoste
Chiar dacă în prima parte a lunii, cei născuți în zodia Fecioară vor fi mai geloși, mai răutăcioși, ciniși și critici cu persoana iubită, dina doua jumătatea lunii vor reuși să-și pună ordine în sentimente și chiar să facă planuri de viitor. Din a doua jumătate a lunii, Marte le cere nativilor să fie mai dezinhibați și mai extrovertiți (nu va fi ușor) pentru că doar așa vor reuși, cei singuri, să lege o nouă poveste de dragoste. Vor analiza, dar trebuie să o facă mai superficial ca de obiceu ca astfel să-și poată deschide și sufletul.

Sănătate
Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să acorde mai multă atenție alimentației și stilului de viață sănătos. Se întrevăd momente sporadice de stres și irascibilitate.

Bani
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Fecioară trebuie să aibă curaj să investească, dar și să încheie proiectele care le consumă resursele financiare și chiar timpul neaducându-le profitul dorit. Din a doua jumătatea a lunii ar putea primi o sumă de bani neașteptată și nesperată, poate o finanțare pentru un proiect personal.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Balanță
Carieră
Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să nu ia inițiativa în această perioadă, indiferent că este vorba de asumarea de noi sarcini și responsabilități, sau de schimbarea locului de muncă. Este o perioadă bună de reanaliză și revizuire profesională. Posibil ca proiecte din trecut lăsate nefinalizate să fie acum încheiate cu succes.

Dragoste
Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să dea dovadă de mult echilibru în relația de cuplu deoarece se întrevăd, dincolo de tensiuni comune, conflicte legate de principii, valori morale și chiar stil de viață. Nu este exclus ca în cuplurile nesudate să intervină despărțiri sau pauze care să conducă, în lipsă de înțelepciune, la despărțire. Din a doua jumătate a lunii lucrurile tind să se mai așeze, să intre pe un făgaș mai normal și pasiunea în cuplu să se reaprindă. Tot acum, și Balanțele care sunt singure pot avea parte de aventuri sentimentale și experiențe sexuale. Atenție la relațiile extraconjugale care pot ieși la suprafață!

Sănătate
Chiar dacă nu se întrevăd probleme de sănătate majore, cei născuți în zodia Balanță ar putea fi puși pe drumuri de către medici sau chiar nativii să simtă o nevoie interioară de a-și face analize, de a se consulta doar pentru a-și liniști gândurile.

Bani
Cei născuți în zodia Balanță trebuie să fie atenți la Luna Plină care le poate aduce încheierea unei etape financiare, iar adcă aceasta a fost prosperă, cu siguranță de acum înainte se vor ciocni de probleme cu banii. Nu este exclus ca ceea ce rezolvă, ceea ce le intră în conturi la Luna Nouă să se termine la Luna Plină. Se recomandă prudență în administrarea finanțelor și pe cât posibil evitarea cheltuielilor care nu sunt urgente.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Scorpion
Carieră
Dacă în prima parte a lunii cei născuți în zodia Scorpion vor intra în conflicte cu colegii și superiorii, vedem ca din a doua jumătate să se reinstaleze armonia la locul de muncă. De asemenea, tot acum cei care-și caută un job pot avea șanse mai mari de angajare, existând posibilități de semnare a unor colaborări și asocieri.

Dragoste
Pentru cei născuți în zodia Scorpion se anunță o lună destul de bună la capitolul sentimental. Luna Nouă le va deschide porțile unei noi iubiri și celor care sunt deja într-o relație le va aduce consolidare și poate trecerea la un alt nivel. Nu este exclus să fie vorba inclusiv de cereri în căsătorie în luna mai. Pasiunea în cuplu cunoaște culmi înalte, însă sunt sfătuiți să renunțe la gelozii și posesivități absurde.

Sănătate
Dacă la început de lună se vor confrunta cu posibile afecțiuni și neplăceri de ordin medical, situația se va mai îmbunătăți ulterior. Cei născuți în zodia Scorpion pot fi tentați să cadă în vicii și dependențe, iar sfatul nostru este să evite aceste asocieri.

Bani
Din punc de vedere financiar este o etapă mai puțin favorabilă în viața nativilor Scorpion. Jupiter retrogradează pe casa financiară și poate aduce întârzieri legate de plăți, de salarii și chiar blocaje relaționate cu investițiile. Prin urmare se recomandă maximă prudență în administrarea banilor și evitarea oricărui fel de risc financiar.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Săgetător
Carieră
Luna Nouă poate aduce noi colaborări pentru cei născuți în zodia Săgetător, însă trebuie să aibă grijă la tendința de a se supraevalua și astfel să refuze parteneriate care ar putea fi profitabile. De asemenea, se întrevede o dorință de ascensiune bruscă, însă nesusținută de astre. Atenție la conflictele cu partenerii de afaceri, colegii de muncă și superiorii!

Dragoste
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea un început de lună tumultos la capitolul sentimental. Acum se pot naște pasiuni înflăcărate, se pot îndrăgosti brusc, pot face obsesii amoroase. Abia din a doua parte a lunii lucrurile par să se așeze la locul lor și nativii să facă planuri de viitor raționale. Există posibilitatea de a începe noi relații după data de 21 mai, iar cei care formează deja un cuplu să treacă la pasul următor.

Sănătate
Luna Nouă poate aduce un interes aparte pentru capitolul sănătate și nativii sunt sfătuiți să profite de contextul asrrologic al momentului pentru a-și schimba stilul de viață cu unul mai sănătos. Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să nu se epuizeze și să acorde atenția cuvenită odihnei și activităților relaxante și detensionante.

Bani
Cei născuți în zodia Săgetător nu se pot plânge de situația financiară, însă vor trebui să depună destul efort pentru a avea parte de o oarecare stabilitate și lejeritate în a cheltui bani.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Capricorn
Carieră
Cei născuți în zodia Capricorn traversează o etapă dificilă în plan profesional. La locul de muncă se întrevăd nemulțumiri, conflicte și există chiar posibilitatea de a-și da demisia sau de a pierde un parteneriat important. Lucrurile se mai calmează dina doua parte a lunii și tot atunci pot apărea noi oferte de colaborare, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja. Nativii care desfășoară activități independente sunt, însă, foarte avantajați în această lună.

Dragoste
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de foarte multe aspecte pe casa sentimentală, ceea ce înseamnă că se vor preocupa foarte mult de acest sector. Luna Nouă le poate aduce celor singuri o nouă poveste de dragoste, iar în cuplurile bine sudate poate fi vorba de o trecere în etapa următoare, poate chiar să afle că vor deveni părinți. Aventurile și pasiunile fulgerătoare (chiar cu persoane din trecut) nu sunt excluse. Nativilor li se cere totuși raționament și diplomație pentru că atât Pluton, cât și Saturn, guvernatorul lor, sunt retrograde și în tranzitul lor activează axa relațională.

Sănătate
Pentru cei născuți în zodia Capricorn, mai ales care știu să abordeze înțelept aceste retrogradări, luna mai va fi o lună bună din punct de vedere al sănătății. Totuși, recomandarea noastră este să înceapă o dietă și să facă mai mult sport. Pot descoperi relaxarea în plimbări în aer liber, activități artistice și chiar scurte deplasări la munte sau la mare.

Bani
Cei născuți în zodia Capricorn nu se laudă cu un sac de bani, dar nici nu au portofelul gol. Prin urmare, cu echilibru și înțelepciune în administrarea finanțelor pot face față cu brio la toate cheltuielile neașteptate pe care trebuie să le onoreze.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Vărsător
Carieră
Marte va aduce energie pe casa muncii dina doua parte a lunii mai, însă cei născuți în zodia Vărsător vor fi mult mai mult preocupați de familie și locuință decât de ascensiunea profesională. Cu toate acestea, nu ar fi rău să-și reevalueze niște situații care le-au pus bariere și obstacole în avansare, cel puțin pentru a ști ce decizie să ia pe viitor.

Dragoste
Cei născuți în zodia Vărsător nu sunt ajutați nici de Soare și nici de Mercur în prima parte a lunii să lege noi povești de dragoste, iar în cuplu pot apărea tensiuni majore. Însă, cele două planete vor sări în ajutor după jumătatea lui mai și vor aduce echilibru în cuplu și noi relații pentru cei singuri, dar mai mult cu caracter de aventură. Se întrezărește o înclinație către flirt (superficialitate amoroasă) din 21 mai încolo.

Sănătate
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să-și vindece emoțiile toxice și sentimentele negative pentru că tot ceea ce gândesc și simt se va reflecta asupra stării de spirit, inclusiv asupra sănătății, dacă vor continua să-și adâncească introspecțiile. Se recomandă odihnă și captarea atenției în zona activităților distractive și relaxante.

Bani
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a se lăsa înșelați de tertipluri care promit câștiguri rapide, prin urmare sfatul nostru este să evite radical aceste forme de îmbunătățire a veniturilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2019, zodia Pești
Carieră
Cei născuți în zodia Pești trec printr-o perioadă de frustrări și nemulțumiri profesionale. Nativii sunt confuzi și indeciși în privința locului de muncă, dar și a carierei. Pentru unii poate fi o perioadă de reevaluare a direcției profesionale și nu este exclus să-și schimbe locul de muncă. Este o perioadă favorabilă cursurilor de calificare sau de dezvoltare profesională.

Dragoste
Pentru cei născuți în zodia Pești începutul de lună nu este favorabil comunicării cu persoana iubită și nici flirturilor sau încercărilor de împăcare cu cei dragi. Abia când Marte va intra pe casa iubirii va aduce un suflu necesar pentru activități care implică sentimente, erotism și pasiune. Însă, tot Marte poate aduce și conflicte dacă nativii Pești nu vor ști să-și canalizeze în scop productiv energia pe care o au. Degeaba devin cuceritori dacă nu obțin niciun rezultat.

Sănătate
Cei născuți în zodia Pești traversează o etapă benefică din punct de vedere al sănătății, inclusiv cei care se confruntă cu afecțiuni cronice observând acum o ameliorarea a simptomelor.

Bani
Prima parte a lunii mai aduce nemulțumiri majore legate de contextul financiar, inclusiv de salariu, iar cei născuți în zodia Pești vor simți că sunt pe linia de plutire abia către finele lunii. Se recomandă evitarea cheltuielilor care nu sunt necesare, mai ales că acum tendința este de a se expune financiar la riscuri și pierderi. Sunt favorizați nativii care desfășoară activități independente, care au afaceri personale.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 17 Iunie 2019, ora: 20:57

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

La mai bine de șapte decenii de la primul val al deportărilor, comemorăm zecile de mii de victime care au căzut pradă teroarei comuniste, făcând publice numele câtorva din cei care au răpit, pe nedrept, viețile condamnaților și s-au scăldat în sângele lor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 19:38

ULTIMA ORĂ! Mohamed Morsi, fostul președinte al Egiptului, a murit în sala de judecată

ULTIMA ORĂ! Mohamed Morsi, fostul președinte al Egiptului, a murit în sala de judecată

Fostul preşedinte egiptean Mohamed Morsi a murit luni, la vârsta de 67 de ani, într-o instanţă judiciară, afirmă surse citate de presa egipteană şi internaţională, relatează Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 18:43

Parlamentul ar putea stabili, mâine, data ALEGERILOR LOCALE generale

Parlamentul ar putea stabili, mâine, data ALEGERILOR LOCALE generale

Parlamentul va examina, în ședința plenară din 18 iunie curent, un proiect de hotărâre privind stabilirea datei alegerilor locale generale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 17:26

ÎNCEP ABUZURILE? Năstase ar fi percheziționat ILEGAL în trafic mașina procurorului-șef al PCCOCS /// Ce pedeapsă riscă Ministrul de Interne

ÎNCEP ABUZURILE? Năstase ar fi percheziționat ILEGAL în trafic mașina procurorului-șef al PCCOCS /// Ce pedeapsă riscă Ministrul de Interne

Andrei Năstase, noul ministru al Afacerilor Interne, împreună cu bodyguardul său, veteranul de război Ion Caraman, au inceput edificarea statului de drept. Liderul PPDA ar fi stopat și percheziționat în plină stradă automobilul de serviciu al șefului Procuraturii pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 16:33

Maia Sandu anunță CREȘTERA numărului de ministere în Guvern

Maia Sandu anunță CREȘTERA numărului de ministere în Guvern

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale ar putea reveni la forma inițială, de până la reforma administrației implementată de Guvernul Filip, când existau două instituții separate: Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 16:26

Democraţii condamnă cumetrismul instaurat de noua guvernare de la Chişinău

Democraţii condamnă cumetrismul instaurat de noua guvernare de la Chişinău

Partidul Democrat din Moldova condamnă, într-un comunicat de presă, modul în care exponenţii alianței PSRM-PAS-PPDA promovează în funcții rude ale liderilor acestor partide.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 16:02

Virgil Pâslariuc: Două secole de la răpirea Basarabiei! Ruşii prezintă anexarea ca pe un act mesianic

Virgil Pâslariuc: Două secole de la răpirea Basarabiei! Ruşii prezintă anexarea ca pe un act mesianic

Ce reprezenta Basarabia la 1812? În primul rând, o asemenea regiune nici nu exista. Acel sector din sudul provinciei pruto-nistrene, numit Basarabia, cel mai probabil după numele dinastiei muntene care ar fi stăpânit, scurt timp, gurile Dunării, nici nu mai era menţionat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 15:35

Sandu anunță că Năstase ar putea rămâne fără cumătru său la IGP

Sandu anunță că Năstase ar putea rămâne fără cumătru său la IGP

Premierul Maia Sandu spune că Mihai Balan, șeful interimar de la IGP numit de Andrei Năstase ar putea fi demis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 15:27

Boli agravate de expunerea la soare. Sfaturile doctorilor!

Boli agravate de expunerea la soare. Sfaturile doctorilor!

Cea mai gravă problemă, de fapt, ar fi cea cu alunițele. Expunerea lor la soare poate duce, în cazuri rare, ce-i drept, la cancer de piele, numit melanom și din păcate este un cancer destul de agresiv, depistat, cel puțin la noi în România, în faze destul de...

( ) Citeşte tot articolul

Fotbal 17 Iunie 2019, ora: 15:20

Programul complet de la Euro 2019. Când joacă România U21 și cum se poate califica în semifinale

Programul complet de la Euro 2019. Când joacă România U21 și cum se poate califica în semifinale

Euro 2019 | Campionatul European Under-21 va avea loc în perioada 16-30 iunie în Italia şi San Marino, cu participarea a 12 echipe, printre care şi România.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 15:13

Anatol Țăranu: „Apariția lui Usatîi pe planul de stânga complică peisajul politic de pe acest segment”

Anatol Țăranu: „Apariția lui Usatîi pe planul de stânga complică peisajul politic de pe acest segment”

Întoarcerea în Republica Moldova a liderului formațiunii „Partidului Nostru”, Renato Usatâi, după trei ani în care s-a aflat în Rusia și Germania, este una suspectă și cu multe semne de întrebare, consideră comentatorii politici. Ei cred că...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 14:44

Ministrul Popescu RENUNȚĂ la serviciile șefului său de cabinet Andrei Popov, care ar fi și NAȘUL său

Ministrul Popescu RENUNȚĂ la serviciile șefului său de cabinet Andrei Popov, care ar fi și NAȘUL său

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Nicu Popescu, a anunțat de la Washington D.C, unde întreprinde prima vizită în calitate de șef al diplomației moldovenești, că se desparte de șeful său de cabinet, Andrei Popov, care ar fi și nașul său de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 14:12

Pavel Filip: PDM va fi în opoziţie cu cei care vor submina integritatea teritorială a Republicii Moldova şi care vor încălca Constituţia şi legile ţării

Pavel Filip: PDM va fi în opoziţie cu cei care vor submina integritatea teritorială a Republicii Moldova şi care vor încălca Constituţia şi legile ţării

Partidul Democrat din Moldova va participa la şedinţele Legislativului şi va fi în opoziţie cu cei care vor submina integirtatea teritorială a Republicii Moldova, care vor încălca Constituţia şi legile ţării, precum şi cei care vor călca valorile Uniunii Europene....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 14:01

Aproape 20 de tone de căpșune din R. Moldova au fost INTERZISE în Rusia

Aproape 20 de tone de căpșune din R. Moldova au fost INTERZISE în Rusia

Direcția Rosselhoznadzor din regiunea Breansk a interzis importul în Rusia a 17,68 de tone de căpșuni din Republica Moldova care urmau să ajungă pe piețele din Moscova, informează serviciul de presă al serviciul federal fitosanitar și veterinar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 13:42

24 iunie, ora 15:30, Teatrul Mihai Eminescu - In memoriam Constantin Tănase

24 iunie, ora 15:30, Teatrul Mihai Eminescu  - In memoriam Constantin Tănase

În această vară toridă, jurnalistul Constantin Tănase ar fi împlinit 70 de ani.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 17 Iunie 2019, ora: 13:40

Cele mai bune alimente pentru articulații

Cele mai bune alimente pentru articulații

 Dacă ai puțină atenție poți alege pentru dieta ta cele mai bune alimente pentru articulații. Aceasta înseamnă că ai posibilitatea de a preveni deteriorarea cartilajului articular, protejezi încheieturile prin reducerea inflamației și durerii, menținând un corp...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 13:35

Mai multe state membre UE cer EXTINDEREA rapidă a Uniunii. Ce țări din estul Europei ar putea A ADERA blocul comunitar

Mai multe state membre UE cer EXTINDEREA rapidă a Uniunii. Ce țări din estul Europei ar putea A ADERA blocul comunitar

Ekaterina Zaharieva, adjunctă a ministrului de externe bulgar, a cerut alături de şefii diplomaţiilor din alte 12 ţări membre ale Uniunii Europene integrarea mai rapidă a Balcanilor Occidentali, scrie presa de la Sofia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 13:11

Un monument al lui Ștefan cel Mare va fi edificat la Glodeni. Apelul autorităților locale!

Un monument al lui Ștefan cel Mare va fi edificat la Glodeni. Apelul autorităților locale!

Autoritățile din Glodeni intenționează să instaleze, în fața Consiliului raional al localității, un monument al Domnitorului Moldovei – Ștefan cel Mare și Sfânt, informează Provincial.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 13:02

Deputații din PD revin la muncă în Legislativ / Monica Babuc, propusă la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului (VIDEO)

Deputații din PD revin la muncă în Legislativ / Monica Babuc, propusă la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului (VIDEO)

Fracțiunea Partidului Democrat din Parlament va veni la următoarea ședință a Legislativului. Anunțul a fost făcut de Pavel Filip în cadrul unui briefing de presă. Acesta a spus că democrații vor fi în opoziție, dar vor vota proiectele de legi care sunt importante pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 12:06

Raport al Comisiei Europeane: Alegerile europene au suferit din cauza dezinformării rusești

Raport al Comisiei Europeane: Alegerile europene au suferit din cauza dezinformării rusești

„Surse rusești au făcut încercări continue și consecvente de dezinformare pentru a reduce prezența la vot și a influența preferințele alegătorilor în alegerile parlamentare din luna trecută”, este concluzia cuprinsă în raportul inițial al Bruxellesului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 11:58

Pakistan: Conferința de presă a unui ministru regional a fost transmisă live pe Facebook cu filtrul „PISICĂ” activat

Pakistan: Conferința de presă a unui ministru regional a fost transmisă live pe Facebook cu filtrul „PISICĂ” activat

Un ministru din provincia pakistaneză Khyber Pakhtunkhwa a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume după ce o conferință a sa a fost transmisă live pe Facebook cu filtrul „cat” activat. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 11:24

Construcția gazoductul Iași-Chișinău nu va fi terminată în acest an / R. Moldova va trebui să caute o soluție să evite ȘANTAJUL rusesc

Construcția gazoductul Iași-Chișinău nu va fi terminată în acest an / R. Moldova va trebui să caute o soluție să evite ȘANTAJUL rusesc

Compania românească Transgaz din România nu va reuşi să finalizeze în acest an construcţia gazoductului Ungheni-Chișinău, așa cum era convenit anterior. Cel mai probabil că interconectorul va fi gata abia în august 2020, transmite Mold-street.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 11:21

Vlad Plahotniuc: „Sunt pe baricade”

Vlad Plahotniuc: „Sunt pe baricade”

În opoziție, dar la fel de puternici!

( ) Citeşte tot articolul

Sport 17 Iunie 2019, ora: 10:48

Doriți la „pachet”: Gică Hagi şi Ianis Hagi, pe lista celor de la Spartak Moscova

Doriți la „pachet”: Gică Hagi şi Ianis Hagi, pe lista celor de la Spartak Moscova

Gică Hagi şi Ianis Hagi ar putea începe un nou proiect interesant, tot împreună, la una dintre cele mai puternice echipe din Rusia. Conform celor de la Sovsport.ru, tatăl și fiul Hagi sunt doriți la Spartak Moscova. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 10:33

Ambasadoarea R. Moldova în America, Cristina Bălan a demisionat din funcție

Ambasadoarea R. Moldova în America, Cristina Bălan a demisionat din funcție

Ambasadoarea Republici Moldova în SUA, Cristina Bălan a demisionat din funcție.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)