Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente

Horoscop 15 Ianuarie 2018, ora 08:32

Horoscop, luni. Vărsătorii au resurse limitate. Trebuie să accepte că este o etapă firească, e inutil să se zbată

Marime Font

Horoscop 15 ianuarie 2018. Vărsătorii au resurse limitate. Trebuie să accepte că este o etapă firească, e inutil să se zbată
 

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Berbec

Este o zi a echilibrului pe care ar fi bine să îl construiești și să îl păstrezi, pentru că îți va aduce tot ce ai nevoie, de la liniște la armonie în relațiile de orice fel.Horoscop 15 ianuarie 2018 – Taur

Ai ocazia să slăbești unele dintre nodurile interioare care te-au ținut blocat în pesimism și gânduri rele și să faci un pas înainte, spre un alt fel de a trăi.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Gemeni

Este un moment deosebit de favorabil pentru a descoperi ce se ascunde în spatele unor temeri, cum ar fi cele legate de lipsa unor resurse de care crezi că vei avea nevoie.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Rac

Ai ceva de învățat de la o persoană căreia îi porți un respect deosebit sau ar trebui să faci acest lucru. Trebuie doar să știi cine e.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Leu

Vin mesaje fel de fel de la cei apropiați, dar și de la colaboratori sau asociați. Este important să iei în calcul ce spun acești oameni, chiar dacă nu îți place.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Fecioară

Poți ajunge la o înțelegere cu unul dintre partenerii importanți, cum ar fi cel de cuplu. Șansa e de partea ta, dar nimeni nu poate face aceste lucruri în locul tău.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Balanță

Poți folosi ceva din stilul în care te-ai educat să muncești pentru a rezolva unele probleme intime. E nevoie de răbdare și de asumarea responsabilității.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Scorpion

Cei dragi te pot ajuta să regăsești drumul spre propria inimă sau să recunoști că îți lipsesc sentimentele frumoase, că viața ta e goală fără ele.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Săgetător

Găsești firul interior care te ghida foarte bine în rezolvarea unor probleme personale. Este vocea propriei intuiții, care poate deveni mai puternică.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Capricorn

Poți trăi surpriza de a te implica în problemele unui cunoscut. Rostind vorbele înțelepte de care crezi că are acesta nevoie, îți dai seama că sunt valabile și pentru tine…

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Vărsător

Resursele tale sunt limitate și așa vor fi destul de mult timp de acum încolo. Poți să accepți că este și aceasta o etapă firească sau te poți zbate inutil.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Pești

Ajungi la o concluzie echilibrată într-o problemă legată de un prieten sau de unul dintre protectorii tăi. Îți va fi de folos faptul că ți-ai domolit îngrijorările pe acest subiect.

libertatea.ro 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md