Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente

Horoscop 29 Decembrie 2017, ora 09:21

Horoscop pentru 2018: Zodiile care dau lovitura şi cele care vor da piept cu greutăţile în noul an!

Marime Font

Horoscop 2018 Află ce-ți rezervă astrele în noul an în funcţie de zodia ta. 

Horoscop 2018 BERBEC:
În noul an, berbecii vor putea să ia decizii pe care și le doreau de mult timp. Acești nativi se vor maturiza mai mult, ceea ce îi va ajuta să țină piept greutăților. Pe plan sentimental se vor schimba multe, dar în bine.

Horoscop 2018 TAUR:
Taurii se vor întoarce din concediu plini de energie și cu poftă de noi provocări. Vor începe noul an în forță și vor exista unele schimbări pe plan sentimental. Depinde de ei dacă în bine sau în rău.Horoscop 2018 GEMENI:
Pentru gemeni, luna ianuarie nu va fi prea veselă. Îi va deprima vremea rece și posomorâtă de afară și-și vor aminti de toate lucrurile neplăcute pe care le-au trăit.

Horoscop 2018 RAC:
Racii vor avea schimbări bruște de comportament. Situația din planul sentimental îi nemulțumește foarte tare și acest lucru îi face că fie triști și depresivi. Totuși, vor întâlni pe cineva care nu este doar interesant, ci și foarte interesat de ei.

Horoscop 2018 LEU:
Leii vor deveni foarte stricți cu ei înșiși la început de an. Vor ține diete stricte și vor renunța definitiv la stilul haotic de viață pe care îl aveau înainte. Își doresc să se îmbunătățească ca persoane.

Horoscop 2018 FECIOARĂ:
Fecioarele vor începe să investească încă din prima lună a noului an. Aceste investiții se vor dovedi a fi benefice și profitabile mai târziu. Ar trebui să se preocupe mai mult de sănătatea lor.

Horoscop 2018 BALANȚĂ:
Încă din luna ianuarie, va fi mare forfotă la locul de muncă și balanțele vor avea mult de muncă, însă tot familia ar trebui să fie în fruntea listei de priorități.

Horoscop 2018 SCORPION:
Viața socială a acestor nativi va fi extrem de activă, încât abia vor mai avea timp să doarmă. Nici nu se pune problema să se plictisească pentru că vor avea multă treabă.

Horoscop 2018 SĂGETĂTOR:
Săgetătorii tind să rămână încă în trecut. Ar trebui să trăiască prezentul și să se bucure de el pentru că numai așa pot depăși această perioadă grea care le îneacă sufletul cu melancolie.

Horoscop 2018 CAPRICORN:
Capricornii vor fi favorizați de astre în luna ianuarie și vor simți acest lucru. Toate le vor merge ca pe roate și parcă nici lor nu le va veni să creadă.

Horoscop 2018 VĂRSĂTOR:
Vărsătorii vor fi obosiți încă de la începutul lunii ianuarie și nici nu le va veni să creadă că s-a încheiat concediul. Sunt mai obosiți decât la finalul anului 2017 și acest lucru îi va afecta.

Horoscop 2018 PEȘTI:
Luna ianuarie va fi una dificilă pentru acești nativi, însă vor trece peste obstacole cu bine. Ba chiar ma mult, se vor merge înainte cu capul sus și vor învăța din fiecare greșeală.


rtv.net 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md