Astăzi 21 Ianuarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 08:57
Abonamente

Horoscop 1 August 2019, ora 06:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 AUGUST 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA LEU

Marime Font

Horoscopul zilei de 1 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor.

Luna Nouă reprezintă un moment al noilor începuturi, iar faptul că se formează în zodia Leu vorbește de afirmare, de conturarea unei profunde dorințe de a ieși în față, de a străluci în lumina reflectoarelor. De asemenea, este un moment oportun pentru a ne manifesta creativitatea și a ne pune în evidență zona artistică. Particular, această Lună Nouă în zodia Leu, ne aduce marea ocazia de a ne vindeca de trecut, însă ne cere să ne întoarcem privirea către Dumnezeu, către Divinitate, să fim mai conștienți că avem un destin de urmat și să facem tot posibilul să ne atingem idealurile și țelurile fără a răni și a călca în picioare pe cei din jur. Atenție! Vor exista răsturnări de situație acum, în special în sectorul sentimental și profesional. Trebuie primite cu brațele deschise și trebuie să gândim că aceastea ne vor ajuta în evoluție și în atingerea Sensului Vieții.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Luna Nouă le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia unui nou început în relațiile sentimentale. Nativii singuri vor cunoaște o persoană cu care să înceapă o nouă poveste de dragoste, iar în cuplurile de lungă durată se va aduce în discuție posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le va aduce ocazia să vindece o durere sufletească, o rană din trecut, posibil chiar legată de o fostă relație.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Dacă unii nativi vor reuși să restabilească o legătură cu părinții care a fost mult încercată, să ierte ceva din copilăria lor care i-a amprentat, alți nativi vor reuși să-și cumpere o casă, să o renoveze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în cale o persoană din trecut, chiar din trecutul karmic, și astfel să vindece o rană sentimentală rămasă necicatrizată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Comunicarea va fi punctul forte al nativilor din zodia Gemeni deoarece Luna Nouă întocmai în acest sector se va manifesta. Aceștia vor avea ocazia acum să înceapă niște studii, niște cursuri care să-i ajute pe viitor în definirea unei direcții profesoinale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi dezamăgiți, păcăliți de un prieten sau de o persoană din anturaj.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Luna Nouă se va forma într-un sector financiar, iar cei născuți în zodia Rac vor avea numeroase oportunități de a-și îmbunătăți situația financiară în această perioadă. Este important ca nativii să fie foarte atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor pentru că șansele pot veni într-un mod surprinzător și neașteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite conflictele cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte ed această Lună Nouă întocmai în semnul lor cu impact foarte puternic asupra personalității. Nativii vor trece prin schimbări (retușări radicale) de principii și nu este exclus ca unele convingeri de viață învechite să fie înlăturate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a relua o fostă poveste de dragoste sau de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Pentru Fecioare acest context astrologic, chiar dacă se petrece pe o casă a trecutului și a introspecției, va aduce momente de liniște în care nativii vor putea să se concentreze pe propria lor persoană și să vindece traume și răni sufletești din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o sumă de bani neașteptată, un cadou sau un bun material.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de o perioadă în care distracția va fi cuvântul de ordine. Nativii se vor întâlni cu prietenii, vor petrece timp alături de aceștia, vor călători și vor cunoaște noi persoane cu care să lege relații de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă șansa de a vindeca o iubire din trecut sau ed a cunoaște pe cineva care să le reaprindă flacăra inimii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Nativii din zodia Scorpion vor avea parte de noi începuturi profesionale, de noi oportunități de avansare în carieră și nu este exclus ca în această perioadă să primească sarcini de natură să-i responsabilizeze și să le ofere ocazia de a prelua o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că nu va fi ușor să preia conducerea, dar să-și urmeze aspirațiile cu multă îndrăzneală și îndârjire.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Luna Nouă va deschide apetitul pentru distracție și călătorii, iar nativii din zodia Săgetător vor îmbrățișa cu mult entuziasm contextul. Nu este exclus ca la drum să se îndrăgostească și să înceapă o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot trece printr-un proces de redefinire a unor principii și valori morale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Pentru Capricorni va urma o perioadă în care sectorul financiar va fi centrul de interes și nu este exclus ca nativii să intre în posesia unei sume de bani, fie de la un partener de afaceri, colaborator, asociat, fie de la locul de muncă, poate o sumă restantă, poate obținută în urma unui parteneriat încheiat anterior. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere multă atenție în semnarea contractelor și în negocieri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia la această Lună Nouă să deschidă noi uși, noi orizonturi în relația de cuplu. În timp ce unii nativi pot fi ceruți în căsătorie, alții pot începe o relație de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi poate pune pe nativi în ipostaza de a-și trasa noi direcții în carieră, de a-și recontura scopurile și obiectivele de viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Nativii din zodia Pești pot reuși în această perioadă să vindece o problemă de sănătate mai veche sau chiar să depășească o rană sufletească. Comunicarea le va fi aliat de bază acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că șansele de a face schimbări la locul de muncă există, însă trebuie făcute cu prudență, mai ales dacă este vorba de o schimbare a domeniului, a jobului în sine.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 08:57 de Silviu Tănase

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști Din editia print

Zilele trecute lidera PAS Maia Sandu a oferit un interviu pentru TVR Moldova unde a conturat primele teze referitoare la viitoarea campanie prezidențială. Deși a ezitat să-și anunțe participarea în viitoarea campanie prezidențială, declarând că „PAS va susține un...

( ) Citeşte tot articolul

Film 20 Ianuarie 2020, ora: 20:52

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin se va desfășura între 20 februarie și 1 martie 2020

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:23

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Doi deținuți de la Penitenciarul nr.2-Lipcani intenționau să evadeze printr-un tunel săpat sub zidul închisorii, dar au fost prinși până să-și pună planul în practică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:03

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei Foto: Ramin Mazur

Portalului e-licitatie.md arată că Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova a demarat o licitație publică pentru a achiziționa 110 de tablete noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 19:18

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

 Preşedintele rus Vladimir Putin a depus luni la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei, la mai puţin de o săptămână de la anunţul său surpriză privind o reformă a sistemului politic, transmite AFP. Proiectul de lege, publicat pe site-ul Dumei de Stat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 18:56

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că nu o va susține pe Olesea Stamate în cadrul alegerilor parlamentare anticipate pe circumscripția uninominală Hîncești și optează pentru candidatura lui Mihai Druță. Anunțul a fost luat în cadrul ședinței de astăzi a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 16:35

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Mimarea combaterii corupției, arestări ilegale și învinuiți achitați pe bandă rulantă!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Stare de alertă pe întreg teritoriul Chinei. Cea mai mare temere a specialiştilor s-a adeverit. Noul tip de coronavirus s-a răspândit în alte două provincii din China, după Wuhan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:48

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

O angajată a Serviciului Poliţiei Judecătoreşti a IGP din Bălţi a fost reţinută de ofiţerii DGT,,Nord” a CNA şi procurori pentru corupere pasivă. Potrivit denunțătorului, poliţista i-ar fi cerut 200 de euro pentru a grăbi încetarea dosarului de căutare, pornit pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:24

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

În 2019 s-a înregistrat cel mai mare trafic de mărfuri din istoria porturilor maritime românești, anunță Compania Națională Administrația Porturilor Constanța, citată de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:15

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

Spargerea unei conducte cu apă caldă, în plină noapte, a ucis cel puțin cinci oameni și a rănit alți trei într-un hotel din centrul Rusiei, au anunțat luni autoritățile, citate de AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 Ianuarie 2020, ora: 13:58

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg Din editia print

Consiliul electoral al circumscripției Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea candidatului Partidului Politic ȘOR la funcția de deputat, Vitalie Balinschi. Candidatura propusă locuitorilor circumscripției 38 Hâncești a fost prezentată în...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 20 Ianuarie 2020, ora: 13:21

OPINIA CITITORULUI / Statalismul este preferat de românofobi și de cei care vor să fure miliarde

OPINIA CITITORULUI  / Statalismul este preferat de românofobi și de cei care vor să fure miliarde

Un cititor a reacționat la editoriaul „Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 13:13

Prietenii lui Dodon cad unul după altul //// Putin a cerut DEMISIA procurorului general al Rusiei, Iurie Ciaika

Prietenii lui Dodon cad unul după altul //// Putin a cerut DEMISIA procurorului general al Rusiei, Iurie Ciaika

Procurorul general al Federației Ruse, Iurie Ciaika, va pleca din funcție la cererea lui Vladimir Putin, anunță serviciul de presă al Kremlinului. Putin îl propune în această funcție pe vice-președintele Cimitetului de Anchetă, Igor Krasnov.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 12:11

PPDA cere convocarea Comisiei securitate: „Dodon și-a depășit atribuțiile și acționează în interesele separatiștilor”

PPDA cere convocarea Comisiei securitate: „Dodon și-a depășit atribuțiile și acționează în interesele separatiștilor”

Șeful statului și-a depășit atribuțiile când a promis Tiraspolului și Moscovei anularea normei legale care prevede că din 10 ianuarie 2019 toate autovehiculele din stânga Nistrului pot intra în alte țări doar cu plăcuțe neutre de înmatriculare, însoțite de abțibildul MD lipit pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 10:46

Laura Urschi: Cum e să fii incurabil-bolnav în Moldova?

Laura Urschi: Cum e să fii incurabil-bolnav în Moldova?

 Boala nu alege. Ea vine pur și simplu. Nechemată. Neașteptată. Nemiloasă. Ea vine și încearcă a-ți lua totul: profesie, prieteni, familie, casă, viață. Tu ai de ales: lupți sau nu. Simplu, da? Iar acum fără fabule abstracte și metafore.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 10:35

ULTIMA ORĂ /// Un membru al organizației teroriste ISIS a fost REȚINUT pe Aeroportul Chișinău (FOTO)

ULTIMA ORĂ /// Un membru al organizației teroriste ISIS a fost REȚINUT pe Aeroportul Chișinău (FOTO)

Polițiștii de frontieră în cooperare cu ofițerii Centrului Antiterorist al Serviciului de Informații și Securitate, au reținut un cetățean al Tadjikistanului, aflat în căutare ca fiind membru al organizației extremist-teroriste internaționale "DAESH", în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:31

Iurie Reniță: Majoritatea absolută a factorilor politici decizionali de la Chișinău manifestă o atitudine exclusiv conjuncturală și ipocrită față de România

Iurie Reniță: Majoritatea absolută a factorilor politici decizionali de la Chișinău manifestă o atitudine exclusiv conjuncturală și ipocrită față de România

Recentele declarații ale Președintelui K. Iohannis, Premierului L. Orban și ale Ambasadorului D. Ioniță vis-à-vis de realitățile politice din Republica Moldova au fost mai mult decât necesare, ele fiind așteptate de mult timp mai ales de către cei care simt, gândesc...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Un nou proprietar, în locul lui Oleg Cristal, la televiziuni din holdingul lui Plahotniuc (Mold-street)

Un nou proprietar, în locul lui Oleg Cristal, la televiziuni din holdingul lui Plahotniuc (Mold-street)

Firma Telestar Media SRL ce deține drepturile de emisie a posturilor de televiziune Canal 2 și Canal 3, ce fac parte din holdingul media al oligarhului Vladimir Plahotniuc are un nou proprietar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:04

DOCUMENTE BOMBĂ /// Viorel Morari ar fi pornit URMĂRIREA PENALĂ împotriva „Exclusiv Media” fondată de Furculiță, un apropiat de-a lui Igor Dodon (ZDG.MD)

DOCUMENTE BOMBĂ /// Viorel Morari ar fi pornit URMĂRIREA PENALĂ împotriva „Exclusiv Media” fondată de Furculiță, un apropiat de-a lui Igor Dodon (ZDG.MD)

Procesul penal pe faptul unei eventuale finanțări din exterior a PSRM a fost conexat la cauza penală pe faptul spălării banilor în proporții deosebit de mari cu implicarea „Exclusiv Media”, al cărei fondator este deputatul socialist Corneliu Furculiță. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:43

EVENIMENT /// Moldovan Design Week

EVENIMENT /// Moldovan Design Week

Rezervă-ți un loc la MDW 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:35

Carnea printată 3D pe care nu o deosebești de cea reală

Carnea printată 3D pe care nu o deosebești de cea reală

Într-un context tot mai schimbător din punct de vedere climatic, industria alimentară caută soluții. Carnea printată 3D ar putea fi una dintre ele. Îți spuneam, recent, de carnea artificială, creată în laborator, cea care începe să câștige teren și care...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)