Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 AUGUST 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA LEU

Luna Nouă reprezintă un moment al noilor începuturi, iar faptul că se formează în zodia Leu vorbește de afirmare, de conturarea unei profunde dorințe de a ieși în față, de a străluci în lumina reflectoarelor. De asemenea, este un moment oportun pentru a ne manifesta creativitatea și a ne pune în evidență zona artistică. Particular, această Lună Nouă în zodia Leu, ne aduce marea ocazia de a ne vindeca de trecut, însă ne cere să ne întoarcem privirea către Dumnezeu, către Divinitate, să fim mai conștienți că avem un destin de urmat și să facem tot posibilul să ne atingem idealurile și țelurile fără a răni și a călca în picioare pe cei din jur. Atenție! Vor exista răsturnări de situație acum, în special în sectorul sentimental și profesional. Trebuie primite cu brațele deschise și trebuie să gândim că aceastea ne vor ajuta în evoluție și în atingerea Sensului Vieții.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Luna Nouă le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia unui nou început în relațiile sentimentale. Nativii singuri vor cunoaște o persoană cu care să înceapă o nouă poveste de dragoste, iar în cuplurile de lungă durată se va aduce în discuție posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le va aduce ocazia să vindece o durere sufletească, o rană din trecut, posibil chiar legată de o fostă relație.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Dacă unii nativi vor reuși să restabilească o legătură cu părinții care a fost mult încercată, să ierte ceva din copilăria lor care i-a amprentat, alți nativi vor reuși să-și cumpere o casă, să o renoveze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în cale o persoană din trecut, chiar din trecutul karmic, și astfel să vindece o rană sentimentală rămasă necicatrizată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Comunicarea va fi punctul forte al nativilor din zodia Gemeni deoarece Luna Nouă întocmai în acest sector se va manifesta. Aceștia vor avea ocazia acum să înceapă niște studii, niște cursuri care să-i ajute pe viitor în definirea unei direcții profesoinale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi dezamăgiți, păcăliți de un prieten sau de o persoană din anturaj.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Luna Nouă se va forma într-un sector financiar, iar cei născuți în zodia Rac vor avea numeroase oportunități de a-și îmbunătăți situația financiară în această perioadă. Este important ca nativii să fie foarte atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor pentru că șansele pot veni într-un mod surprinzător și neașteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite conflictele cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte ed această Lună Nouă întocmai în semnul lor cu impact foarte puternic asupra personalității. Nativii vor trece prin schimbări (retușări radicale) de principii și nu este exclus ca unele convingeri de viață învechite să fie înlăturate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a relua o fostă poveste de dragoste sau de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Pentru Fecioare acest context astrologic, chiar dacă se petrece pe o casă a trecutului și a introspecției, va aduce momente de liniște în care nativii vor putea să se concentreze pe propria lor persoană și să vindece traume și răni sufletești din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o sumă de bani neașteptată, un cadou sau un bun material.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de o perioadă în care distracția va fi cuvântul de ordine. Nativii se vor întâlni cu prietenii, vor petrece timp alături de aceștia, vor călători și vor cunoaște noi persoane cu care să lege relații de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă șansa de a vindeca o iubire din trecut sau ed a cunoaște pe cineva care să le reaprindă flacăra inimii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Nativii din zodia Scorpion vor avea parte de noi începuturi profesionale, de noi oportunități de avansare în carieră și nu este exclus ca în această perioadă să primească sarcini de natură să-i responsabilizeze și să le ofere ocazia de a prelua o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că nu va fi ușor să preia conducerea, dar să-și urmeze aspirațiile cu multă îndrăzneală și îndârjire.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Luna Nouă va deschide apetitul pentru distracție și călătorii, iar nativii din zodia Săgetător vor îmbrățișa cu mult entuziasm contextul. Nu este exclus ca la drum să se îndrăgostească și să înceapă o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot trece printr-un proces de redefinire a unor principii și valori morale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Pentru Capricorni va urma o perioadă în care sectorul financiar va fi centrul de interes și nu este exclus ca nativii să intre în posesia unei sume de bani, fie de la un partener de afaceri, colaborator, asociat, fie de la locul de muncă, poate o sumă restantă, poate obținută în urma unui parteneriat încheiat anterior. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere multă atenție în semnarea contractelor și în negocieri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia la această Lună Nouă să deschidă noi uși, noi orizonturi în relația de cuplu. În timp ce unii nativi pot fi ceruți în căsătorie, alții pot începe o relație de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi poate pune pe nativi în ipostaza de a-și trasa noi direcții în carieră, de a-și recontura scopurile și obiectivele de viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Nativii din zodia Pești pot reuși în această perioadă să vindece o problemă de sănătate mai veche sau chiar să depășească o rană sufletească. Comunicarea le va fi aliat de bază acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că șansele de a face schimbări la locul de muncă există, însă trebuie făcute cu prudență, mai ales dacă este vorba de o schimbare a domeniului, a jobului în sine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *