Astăzi 10 Decembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 18:50
Abonamente

Horoscop 1 August 2019, ora 06:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 AUGUST 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA LEU

Marime Font

Horoscopul zilei de 1 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor.

Luna Nouă reprezintă un moment al noilor începuturi, iar faptul că se formează în zodia Leu vorbește de afirmare, de conturarea unei profunde dorințe de a ieși în față, de a străluci în lumina reflectoarelor. De asemenea, este un moment oportun pentru a ne manifesta creativitatea și a ne pune în evidență zona artistică. Particular, această Lună Nouă în zodia Leu, ne aduce marea ocazia de a ne vindeca de trecut, însă ne cere să ne întoarcem privirea către Dumnezeu, către Divinitate, să fim mai conștienți că avem un destin de urmat și să facem tot posibilul să ne atingem idealurile și țelurile fără a răni și a călca în picioare pe cei din jur. Atenție! Vor exista răsturnări de situație acum, în special în sectorul sentimental și profesional. Trebuie primite cu brațele deschise și trebuie să gândim că aceastea ne vor ajuta în evoluție și în atingerea Sensului Vieții.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Luna Nouă le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia unui nou început în relațiile sentimentale. Nativii singuri vor cunoaște o persoană cu care să înceapă o nouă poveste de dragoste, iar în cuplurile de lungă durată se va aduce în discuție posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le va aduce ocazia să vindece o durere sufletească, o rană din trecut, posibil chiar legată de o fostă relație.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Dacă unii nativi vor reuși să restabilească o legătură cu părinții care a fost mult încercată, să ierte ceva din copilăria lor care i-a amprentat, alți nativi vor reuși să-și cumpere o casă, să o renoveze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în cale o persoană din trecut, chiar din trecutul karmic, și astfel să vindece o rană sentimentală rămasă necicatrizată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Comunicarea va fi punctul forte al nativilor din zodia Gemeni deoarece Luna Nouă întocmai în acest sector se va manifesta. Aceștia vor avea ocazia acum să înceapă niște studii, niște cursuri care să-i ajute pe viitor în definirea unei direcții profesoinale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi dezamăgiți, păcăliți de un prieten sau de o persoană din anturaj.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Luna Nouă se va forma într-un sector financiar, iar cei născuți în zodia Rac vor avea numeroase oportunități de a-și îmbunătăți situația financiară în această perioadă. Este important ca nativii să fie foarte atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor pentru că șansele pot veni într-un mod surprinzător și neașteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite conflictele cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte ed această Lună Nouă întocmai în semnul lor cu impact foarte puternic asupra personalității. Nativii vor trece prin schimbări (retușări radicale) de principii și nu este exclus ca unele convingeri de viață învechite să fie înlăturate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a relua o fostă poveste de dragoste sau de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Pentru Fecioare acest context astrologic, chiar dacă se petrece pe o casă a trecutului și a introspecției, va aduce momente de liniște în care nativii vor putea să se concentreze pe propria lor persoană și să vindece traume și răni sufletești din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o sumă de bani neașteptată, un cadou sau un bun material.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de o perioadă în care distracția va fi cuvântul de ordine. Nativii se vor întâlni cu prietenii, vor petrece timp alături de aceștia, vor călători și vor cunoaște noi persoane cu care să lege relații de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă șansa de a vindeca o iubire din trecut sau ed a cunoaște pe cineva care să le reaprindă flacăra inimii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Nativii din zodia Scorpion vor avea parte de noi începuturi profesionale, de noi oportunități de avansare în carieră și nu este exclus ca în această perioadă să primească sarcini de natură să-i responsabilizeze și să le ofere ocazia de a prelua o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că nu va fi ușor să preia conducerea, dar să-și urmeze aspirațiile cu multă îndrăzneală și îndârjire.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Luna Nouă va deschide apetitul pentru distracție și călătorii, iar nativii din zodia Săgetător vor îmbrățișa cu mult entuziasm contextul. Nu este exclus ca la drum să se îndrăgostească și să înceapă o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot trece printr-un proces de redefinire a unor principii și valori morale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Pentru Capricorni va urma o perioadă în care sectorul financiar va fi centrul de interes și nu este exclus ca nativii să intre în posesia unei sume de bani, fie de la un partener de afaceri, colaborator, asociat, fie de la locul de muncă, poate o sumă restantă, poate obținută în urma unui parteneriat încheiat anterior. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere multă atenție în semnarea contractelor și în negocieri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia la această Lună Nouă să deschidă noi uși, noi orizonturi în relația de cuplu. În timp ce unii nativi pot fi ceruți în căsătorie, alții pot începe o relație de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi poate pune pe nativi în ipostaza de a-și trasa noi direcții în carieră, de a-și recontura scopurile și obiectivele de viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 august 2019
Nativii din zodia Pești pot reuși în această perioadă să vindece o problemă de sănătate mai veche sau chiar să depășească o rană sufletească. Comunicarea le va fi aliat de bază acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că șansele de a face schimbări la locul de muncă există, însă trebuie făcute cu prudență, mai ales dacă este vorba de o schimbare a domeniului, a jobului în sine.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:50

Judecatoria Chisinau a respins în termen record cererea de chemare in judecata depusa de Viorel Morari

Judecatoria Chisinau a respins în termen record cererea de chemare in judecata depusa de Viorel Morari

Judecatoria Chisinau, sediul Rascani, a respins ca fiind inadmisibila cererea de chemare in judecata depusa de Viorel Morari, care a atacat in instanta decizia Procurorului General de al suspenda din functie si de a verifica activitatea Procuraturii Anticoruptie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:43

Nu numai că este plină de substanțe nutritive esențiale precum vitaminele B, fierul, manganul, cuprul, magneziul și potasiul, dar reprezintă o mină de aur pentru sănătate. Este bogata in nitrati, pe care corpul il transforma in oxid nitric - un compus care relaxeaza si dilata vasele de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:27

Pentru multi dintre noi, a visa ca mori este una dintre cele mai terifiante experiente pe care le putem avea atunci cand dormi. Insa trebuie sa stii totusi ca semnificatia acestui vis nu este negativa, asa cum te-ai astepta.  Cu totii ne temem de moarte, este o frica primara, cu care ne...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:23

Arde gunoiştea de la marginea oraşului Vulcăneşti. Potrivit autorităţilor locale, la faţa locului se află pompierii şi angajaţii „Apă-Canal”, care încearcă să stingă flăcările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:13

Alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie de joi, 12 decembrie, au fost dominate de tema ieșirii din Uniunea Europeană, a cărei dată este stabilită pentru 31 ianuarie 2020. Principalele partide competitoare au ca subiect principal de campanie Brexit-ul. La trei ani și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:11

Turcia ar putea lansa o intervenţie militară în Libia, a avertizat marţi preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, citat de postul TRT şi de agenţia de presă ANSA, conform MEDIAFAX. „În cazul în care vom fi invitaţi de Guvernul Fayez al-Sarraj pentru o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 17:03

Primăria municipiului Chișinău informează că începând cu data de 09.12.2019 până pe data de 18.02.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Cetatea Chilia la intersecție str. N. Titulescu și str. Cetatea Chilia intersecție cu str. Busuiocești. Măsura este impusă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 17:00

Un magazin din stânga Nstrului, la un pas, de a fi prădat de hoți. Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 9 decembrie, în orașul Bender.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 16:57

Suplimentul la Contractul de furnizare de gaze existent dintre „Gazprom” și SA „Moldovagaz” urmează a fi semnat până la finele lunii decembrie, după agrearea soluțiilor privind achitarea costului serviciilor de transport al gazelor naturale în regim revers...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 10 Decembrie 2019, ora: 15:34

Ion Chicu s-a întâlnit cu investitorii cehi care au preluat pachetul majoritar al Gas Natural Fenosa

Ion Chicu s-a întâlnit cu investitorii cehi care au preluat pachetul majoritar al Gas Natural Fenosa

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, s-a întâlnit astăzi cu grupul de investitori cehi care au procurat recent rețelele electrice de distribuție Gas Natural Fenosa. Această întreprindere deservește circa ¾ din consumatorii de energie electrică din Republica...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:46

Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit

Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit

Cântăreața suedeză Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit luni, la vârsta de 61 de ani, după o luptă de 17 ani cu cancerul.  Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a fan clubului formației Roxette. În 2002, Marie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:39

Atmosferă incandescentă la Hollywood. Lista nominalizărilor pentru Globurile de aur

Atmosferă incandescentă la Hollywood. Lista nominalizărilor pentru Globurile de aur

Tensiunea vedetelor de la Hollywood a atins cote maxime după ce a fost anunţată lista nominalizărilor pentru Globurile de Aur. În topul producţiilor cinematografice a fost plasat filmul „The Irishman” urmat de „Joker” şi „Once upon a time în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:33

Dosarul olandezului, trimis in judecata dupa ce a abuzat sexual doi copii la Cahul. Barbatul, eliberat din arest. Ce spun procurorii

Dosarul olandezului, trimis in judecata dupa ce a abuzat sexual doi copii la Cahul. Barbatul, eliberat din arest. Ce spun procurorii

Olandezul, trimis in judecata dupa ce a abuzat sexual doi copii la Cahul, a fost eliberat din arest. Judecatorii au dat curs solicitarii avocatului inculpatului si l-au eliberat sub control judiciar. Potrivit procurorilor PCCOCS, demersul de prelungire a arestului preventiv a olandezului a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:31

FLASH /// O nouă schemă de corupţie la Primăria capitalei şi Agenţia Servicii Publice. Patru persoane, între care o şefă de direcţie, reţinute de CNA

FLASH /// O nouă schemă de corupţie la Primăria capitalei şi Agenţia Servicii Publice. Patru persoane, între care o şefă de direcţie, reţinute de CNA

O nouă schemă de corupţie la Primăria municipiului Chişinău a fost developată de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie. O şefă de direcţie, doi reprezentanţi ai unei agenţii imobiliare, dar şi un angajat al Agenţiei Servicii Publice sunt bănuiţi că ar fi pretins bani de la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:20

Căuta fete pe care să le ducă la prostituție, în UE. O moldoveancă de 25 de ani, arestată/ VIDEO

Căuta fete pe care să le ducă la prostituție, în UE. O moldoveancă de 25 de ani, arestată/ VIDEO

O suspectă de trafic de ființe umane a fost reținută în flagrant pe Aeroportul Internațional Chișinău, în timp ce intenționa să părăsească teritoriul Republicii Moldova alături de o potențială victimă. Reținerea acesteia, dar și toate acțiunile de documentare au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:15

Bărbatul care a ucis 6 oameni într-un spital din Cehia s-a sinucis înainte să fie prins de polițiști

Bărbatul care a ucis 6 oameni într-un spital din Cehia s-a sinucis înainte să fie prins de polițiști

Bărbatul care a împușcat mortal șase oameni și a rănit alți doi, cu o armă semiautomată, într-un spital din Cehia, s-a sinucis. Tragedia a avut loc marți dimineața într-un spital din Cehia. Puţin după ora 7 dimineaţa, un bărbat cu o armă semiautomată a deschis...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:12

Iohannis anunță că-i retrage decorația lui Adrian Năstase. „Voi retrage decorațiile tuturor celor condamnați penal”

Iohannis anunță că-i retrage decorația lui Adrian Năstase. „Voi retrage decorațiile tuturor celor condamnați penal”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că îi va retrage decorația fostului premier Adrian Năstase, care a ispășit o pedeapsă cu închisoarea. Șeful statului a adăugat că va face acest lucru în cazul tuturor persoanelor cae au fost condamnate penal.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:49

Ultima oră// Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Ultima oră// Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Liviu Dragnea rămâne în închisoare, a decis instanţa supremă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:43

Uite cum se face o prăjitură delicioasă cu BANANE. În 10 minute se poate mânca

Uite cum se face o prăjitură delicioasă cu BANANE. În 10 minute se poate mânca

 Uite cum se face o prăjitură delicioasă cu banane! Merită să încerci această minunată prăjitură. Pe lângă faptul că e gata în 10 minute, nu necesită coacere. Ingrediente necesare 500 g biscuiţi 150 g nucă 6 banane sucul de la o lămâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:39

Zodia care strălucește în decembrie. Aspecte favorabile în domeniul sentimental

Zodia care strălucește în decembrie. Aspecte favorabile în domeniul sentimental

Zodia care strălucește în decembrie. Aspecte favorabile în domeniul sentimental BERBEC Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:28

Foamea ascunsă este cauzată, cel mai adesea, de lipsa acestor vitamine și minerale. Poate duce la obezitate și la slăbirea sistemului imunitar

Foamea ascunsă este cauzată, cel mai adesea, de lipsa acestor vitamine și minerale. Poate duce la obezitate și la slăbirea sistemului imunitar

Un concept mai puțin popular, dar care reprezintă astăzi o preocupare la nivel mondial este foamea ascunsă. Pentru a putea înțelege cum ne poate impacta, trebuie să înțelegem ce este această afecțiune. Conf.Dr. Sanda-Maria Crețoiu, co-fondator Nutriescience a explicat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:19

Un avion cu 40 de pasageri a dispărut de pe radare

Un avion cu 40 de pasageri a dispărut de pe radare

Armata aerului din Chile a anunţat luni că a pierdut ''contactul radio'' cu un avion militar C130, cu 38 de persoane la bord, care decolase din Punta Arenas (sud) spre o bază din Antarctica, relatează marţi AFP. ''Un avion C130 Hercules a decolat la ora 16.55 (19.55 GMT) din oraşul Punta...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 10 Decembrie 2019, ora: 12:08

Alfred Nobel - cel mai bogat vagabond al Europei

Alfred Nobel - cel mai bogat vagabond al Europei Din editia print

Alfred Nobel a fost chimist, inventator și om de afaceri suedez. Nobel s-a născut la 21 octombrie 1833. El este inventatorul dinamitei și întemeietorul fundației ce oferă anual faimoasele Premii Nobel. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 11:56

Prim-ministrul Chicu, despre alternativele de livrare a gazelor și cine e vinovat că s-a ajuns aici

Prim-ministrul Chicu, despre alternativele de livrare a gazelor și cine e vinovat că s-a ajuns aici

Premierul Ion Chicu recunoaşte că există problema cu tranzitul gazelor naturale rusești spre Republica Moldova prin Ucraina, din cauza divergenţelor dintre Rusia și Ucraina. Chicu spune că este o problemă externă, dar care a fost definitiv ignorată de Guvernul condus de Maia Sandu. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 11:33

Ultima oră// A decedat fostul Primar al Moscovei, Iurie Lujkov

Ultima oră// A decedat fostul Primar al Moscovei, Iurie Lujkov

Fostul Primar al Moscovei, Iurie Lujkov, a decedat.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)