Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 DECEMBRIE 2019. GEMENII CHELTUIE BANI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Nu este o zi bună pentru luat decizii importante și demarat noi acțiuni. Cei născuți în zodia Berbec se vor concentra cu greu pe ceea ce au de făcut și tendința este de a fi excesiv de visători. Atenție la proiectele aflate în desfășurare! Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă concentrare. Nativii trebuie să se ancoreze mai mult în realitate și să fie mai sinceri cu ei înșiși în privința resurselor personale pe care le dețin.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de idei ingenioase astăzi care-i pot ajuta în elaborarea unor strategii de viitor. Talentul creativ este la cote înalte și unii nativi pot profita de acest aspect pentru a face bani în plus. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce întâlniri cu prietenii sau vizita unor rude.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot cheltui sume de bani importante pe distracție, iar acest aspect nu le va fi benefic pentru că pot avea parte de fluctuații financiare. Se întrevăd în continuare nemulțumiri financiare și tendința către excese. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce în prim planul unei discuții niște chestiuni profesionale și nativii pot avea ocazia să vadpă o situație din alt unghi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Emotivitatea și sensibbilitatea pot fi la cote înalte astăzi, iar cei născuți în zodia Rac pot deveni vulnerabili la orice comentariu al partenerului de viață. Cel mai bine este să nu lase loc de interpretări și să-și gestioneze cu calm stările. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot apărea despărțiri în cuplurile în care lucrurile nu mai funcționează.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot resimți într-un mod exagerat starea de oboseală, motiv pentru care pot fi irascibili peste măsură. Unii nativi pot folosi timpul liber pentru studiu sau pentru muncă, aspect care, din nou, îi va demobiliza psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se odihnească și să acorde atenție mai multă alimentației. Un plan de distracție poate fi anulat.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Tendința de a se aventura în activități riscante, care cer adrenalină, în activități sportive intense este foarte mare, iar cei născuți în zodia Fecioară se pot epuiza. Relația cu persoana iubită și cu copiii este usor tensionată, iar nativii pot fi acuzați de indiferență. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să acorde mai multă atenție și să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Este o zi bună pentru shopping, pentru plimbări și întâlniri cu prietenii. Cei născuți în zodia Balanță pot organiza mici petreceri la ei acasă sau pot face niște cumpărături pentru locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătiuiește să fie indulgenți și echilibrați cu cei mai în vârsă și să evite contradicțiile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion ziua începe cu mult entuziasm și chef de viață, însă tendința este de a neglija persoana iubită. Nu se întrevăd dispute în cuplu, însă se pot acumula frustrări din partea celuilalt și nu ar trebui neglijat acest aspect. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia unor nativi de a întâlni persoane care să-i sprijine într-o activitate profesională sau afacere personală.

ADVERTISEMENT
Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Oboseala își poate pune amprenta, iar cei născuți în zodia Săgetător pot deveni irascibili fără motiv. De evitat discuțiile în contradictoriu! În plan financiar se întrevăd realizări, rezolvări ale unor situații mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce idei ingenioase și revoluționare care pot contribui la clarificarea unor neînțelegeri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să alse mândra deoparte și să discute deschis cu partenerul de viață. Este în joc viitorul relației lor, însă nu ar trebui să ia încă o decizie pentru că horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o stare de emotivitate și sensibilitate exagerată, iar luciditatea și raționamentul le pot juca feste.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot afla remedii naturiste, pot descopri noi căi de vindecare pentru o neplăcere care le amprentează fizicul, psihicul sau starea sufletească. Nativii au tendința de a se stresa din orice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și refacă forțele prin odihnă și vitaminizare. Nu ar strica să consume mai multe fructe și chiar să iasă la o plimbare în natură.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești ziua de azi vine la pachet cu întâlniri cu prietenii, ieșiri din oraș, scurte călătorii. Nu este exclus să afle niște informații prețioase în urma unui dialog sau să primească niște vești bune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să lege noi relații, însă nu este vorba de scopuri sentimentale, cât mai degrabă sociale, profesioanale și financiare.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *