Astăzi 20 Noiembrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la ora 12:09
Abonamente

Horoscop 1 Mai 2019, ora 07:29

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 MAI 2019. FECIOARELE POT AVEA O AVENTURĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 1 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor prelua inițiativa în plan amoros și se pot lăsa conduși într-o aventură sexuală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, prin urmare și de energia necesară pentru a-și îndeplini sarcinile curente, dar și pentru a-și pune ordine în viață. Nativii vor fi lucizi în decizii și chiar se vor îndemna să așeze totul în echilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să ia o decizie sentimentală pe care au amânat-o până acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt agitați, nervoși, irascibili și evită dialogurile cu cei din jur. O serie de nativi se vor lăsa măcinați de gânduri brutale, de amintiri din trecut care le revin acid în minte și frământările le pot accentua inclusiv niște afecțiuni deja existente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se dedice activităților care știu că le fac plăcere și să evite discuțiile în contradictoriu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni petrec timp cu prietenii și vor avea tendința de a se suprasolicita în acest sens. Fie este vorba de implicarea activă în problemele celor din anturaj, fie de activități distractive necontrolate și duse la extrem. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce stări de agitație, tensiuni în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac se vor detașa cu greu de niște probleme legate de locul de muncă. Nu este exclus să apară conflicte în zona profesională, să fie chemați la serviciu pe neașteptate sau să trebuiască să lucreze de acasă și acest aspect să-i deranjeze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să aibă grijă la imagine, sfat cu atât mai relevant pentru cei care dețin funcții importante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu ar putea intra în niște controverse cu cei din jur pe teme legate de spiritualitate, religie, credință, filosofie. Nativii pot, de asemenea, pune la cale o călătorie sau chiar pot pleca în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă determinare în zona de studiu și învățare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de niște dialoguri acide pe teme financiare, legate de cheltuirea banilor, de administrarea greșită a bugetului. Nu sunt exclus reproșurile, criticile și acuzele. În plan sentimental, pot avea tendința de a deveni ușor agresivi în gesturi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se arunce în aventuri sentimentale dacă sunt într-o relație stabilă și de lungă durată.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte în relația cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri. Dacă au loc reuniuni cu caracter profesional, întâlniri de afaceri, nativii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce, de la caz la caz, discuții despre căsătorie sau divorț.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea confrunta cu stări de nervozitate, oboseală cronică, dureri de cap și indispoziție generală (nu este exclus să fie favorizate de un context profesional). Nativii sunt sfătuiți să evite suprasolicitarea, indiferent că este vorba de cea fizică sau psihică. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții legate de locul de muncă, poate chiar discuții tensionate cu colegii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vedem să se lupte pentru a obține un beneficiu sentimental. Nativii par să ia atitudine într-un astfel de context și să nu mai lase lucrurile să vină de la sine. Posibile discuții tensionate cu copiii sau despre copii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o înclinație aparte față de zona artistică, însă este posibil ca unii să se dedice activităților sportive și distractive.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se dedică cu mult entuziasm și determinare activităților legate de familie și locuință. Nativii pot avea dialoguri interesante, stimulante cu cei dragi, pot participa la reuniuni de familie sau pot începe o redecorare a locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a reanaliza situația unui bun de patromoniu, a unui imobil.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de dialoguri, unele acide, altele critice, altele motivante cu rudele sau cu persoane apropiate lor. Se vor aduce în discuție posibile deplasări cu rolul de a rezolva chestiuni administrative sau se vor aborda teme legate de studii, cursuri de dezvoltare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la drum, să se deplaseze cu prudență.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de discuții pe teme financiare. Nativi par să fie determinați să-și îmbunătățească veniturile și se pot orienta inclusiv către un talent personal pe care să-l poată explora în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește ca în acest context să nu devină mult prea visători și să aibă așteptări prea mari, iar realitatea să fie cu totul și cu totul alta și să rezulte dezamăgiți. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 12:08

RUSIA LUI PUTIN /// Prejudiciul cauzat de corupție în primele opt luni ale anului 2019 se ridică la 1,3 miliarde de euro

RUSIA LUI PUTIN /// Prejudiciul cauzat de corupție în primele opt luni ale anului 2019 se ridică la 1,3 miliarde de euro

Prejudiciul total cauzat de corupție în primele opt luni ale anului 2019 în Rusia se ridică la aproximativ 102 miliarde de ruble, respectiv 1,3 miliarde de euro la cursurile de schimb actuale.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 20 Noiembrie 2019, ora: 12:00

Crucea lui Năstase va rămâne. Pavel Voicu va păstra crucifixul instalat la MAI

Crucea lui Năstase va rămâne. Pavel Voicu va păstra crucifixul instalat la MAI

Crucifixul instalat de fostul ministrul al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, va rămâne în incinta instituţiei. Noul şef al MAI, Pavel Voicu, spune că şi el este creştin ortodox şi crede în puterea rugăciunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 11:26

(VIDEO) Celebrul blogger rus Ilya Varlamov consideră Aeroportul Chișinău un exemplu pentru spațiul ex-sovietic

(VIDEO) Celebrul blogger rus Ilya Varlamov consideră Aeroportul Chișinău un exemplu pentru spațiul ex-sovietic

Republica Moldova se poate mândri nu doar cu vinurile sale, dar și cu Aeroportul său, datorită schimbărilor și modernizărilor din ultimii ani, este concluzia cunoscutului blogger rus Ilya Varlamov, în urma unei vizite pe care a efectuat-o în țara noastră. Acesta a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 11:12

CSP îi admite pe toți patru candidați la funcția de procuror general selectați anterior de Ministerul Justiției

CSP îi admite pe toți patru candidați la funcția de procuror general selectați anterior de Ministerul Justiției

Candidații la funcția de procuror general vor fi intervievați la 28 noiembrie în cadrul Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 09:53

ŞOCANT. Femeie însăcinată dusă în pădure, bătută cu săbăticie şi înjunghiată de soţ

ŞOCANT. Femeie însăcinată dusă în pădure, bătută cu săbăticie şi înjunghiată de soţ

Caz incredibil la Târgu Jiu. O femeie însărcinată în 31 de săptămâni a fost bătută cu sălbăticie și înjunghiată în picior de soțul ei, drogat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 08:53

RĂZBOI ENERGETIC /// Kievul acuză Moscova: Gazprom pune CONDIȚII inacceptabile pentru continuarea tranzitului gazelor

RĂZBOI ENERGETIC /// Kievul acuză Moscova: Gazprom pune CONDIȚII inacceptabile pentru continuarea tranzitului gazelor

Rusia pune condiții inacceptabile pentru un nou acord privind tranzitul gazelor ruse pe teritoriul Ucrainei, a declarat Alexei Orjely, ministrul ucrainean al energiei, pe postul tv ICTV. Ministrul a atras atenția asupra faptului că Gazprom a propus să se încheie un nou contract sau să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 08:40

Igor Grosu (PAS): Plahotniuc ar fi venit la Iași pentru A DA JOS Guvernul Sandu

Igor Grosu (PAS): Plahotniuc ar fi venit la Iași pentru A DA JOS Guvernul Sandu

Fostul lider al PD, Vladimir Plahotniuc, ar fi ajuns recent până la Iași pentru a pune la cale demiterea Guvernului Sandu și instaurarea noului Executiv, susține secretarul general al PAS Igor Grosu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 08:12

Accident în Buiucani. Un șofer a fost transportat la spital / FOTO

Accident în Buiucani. Un șofer a fost transportat la spital / FOTO

Un accident grav s-a produs în această seară la intersecţia străzilor Alba Iulia cu Suceviţa din Capitală. Imaginile video de la faţa locului au fost postate pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:53

Uniunea Europeană și-a împărțit bugetul. Cine va primi cei mai mulți bani în 2020

Uniunea Europeană și-a împărțit bugetul. Cine va primi cei mai mulți bani în 2020

Guvernele statelor din Uniunea Europeană, Parlamentul şi Comisia Europeană au ajuns luni noaptea la un acord referitor la bugetul anului 2020. Este vorba de 168.7 miliarde de euro pentru anul viitor. Cele mai mari cheltuieli se vor face pentru combaterea schimbărilor climatice, protecţia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:48

Măcel în Iran: Cel puţin 106 protestatari au fost ucişi în cursul demonstrațiilor, anunță Amnesty International

Măcel în Iran: Cel puţin 106 protestatari au fost ucişi în cursul demonstrațiilor, anunță Amnesty International

Cel puţin 106 protestatari au fost ucişi în cursul demonstraţiilor din Iran, anunţă organizaţia pentru drepturile omului Amnesty International, informează agenţia Associated Press, citată de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:42

Ce spune Iohannis că ar face mai bine în al doilea mandat

Ce spune Iohannis că ar face mai bine în al doilea mandat

Președintele Klaus Iohannis spune că un posibil regret pe care îl are legat de acest mandat la Cotroceni este faptul că nu a comunicat „la nivelul optim” și spune că va îmbunătăți acest lucru dacă va câștiga un nou mandat la alegerile prezidențiale din 24...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 Noiembrie 2019, ora: 07:33

Tragedie pentru Gigi Becali! DNA i-a dat lovitura finală: Atac devastator la bani

Tragedie pentru Gigi Becali! DNA i-a dat lovitura finală: Atac devastator la bani

Gigi Becali se află într-un din momentele sale cele mai cumplite. Acesta a reacționat după ce a fost acuzat că a spălat 50 milioane de euro

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:33

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 20 noiembrie. Ce aduce in amor Mercur direct?

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 20 noiembrie. Ce aduce in amor Mercur direct?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru azi MIERCURI 20 NOIEMBRIE 2019. Veste buna, Mercur iese din retrograd azi si isi reia miscarea directa, desi mai sunt doua saptamani in care se afla in tranzitul numit umbra post retrograda si in care vor coabita atat influentele sale din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:27

Olandezii au descoperit 25 de migranți într-un container frigorific cu destinația Marea Britanie

Olandezii au descoperit 25 de migranți într-un container frigorific cu destinația Marea Britanie

Echipajul unui feribot olandez a anunțat marți descoperirea a 25 de migranți în interiorul unui container frigorific aflat la bordul unei nave care se îndrepta către Marea Britanie, relatează site-ul postului Le Figaro, citat de Mediafax. Containerul frigorific se afla la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:19

Dieta cu ceai de pătrunjel: A slăbit 5 kilograme în 3 zile

Dieta cu ceai de pătrunjel: A slăbit 5 kilograme în 3 zile

Dieta cu ceai de pătrunjel. De la 72 de kilograme a ajuns la 67 în doar trei zile. Unul dintre utilizatorii portalului naturalmedicinebox.net a împărtăşit secretul sau: ceaiul de pătrunjel. Dieta cu ceai de pătrunjel. Pătrunjelul este un aliat excelent în lupta...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:13

Un tânăr pompier și familia sa au rămas fără casă, în urma unui incendiu. Să ajutăm împreună această familie!

Un tânăr pompier și familia sa au rămas fără casă, în urma unui incendiu. Să ajutăm împreună această familie!

A stins zeci de incendii şi a ajutat zeci de familii, duminică însă el însuşi a ajuns victima unui incendiu. O familie din Poiana, Ungheni, a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce un incendiu, provocat de un scurtcircuit, i-a mistuit locuinţa. Alina şi Victor...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)