Astăzi 18 Septembrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:29
Abonamente

Horoscop 1 Mai 2019, ora 07:29

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 MAI 2019. FECIOARELE POT AVEA O AVENTURĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 1 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor prelua inițiativa în plan amoros și se pot lăsa conduși într-o aventură sexuală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, prin urmare și de energia necesară pentru a-și îndeplini sarcinile curente, dar și pentru a-și pune ordine în viață. Nativii vor fi lucizi în decizii și chiar se vor îndemna să așeze totul în echilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să ia o decizie sentimentală pe care au amânat-o până acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt agitați, nervoși, irascibili și evită dialogurile cu cei din jur. O serie de nativi se vor lăsa măcinați de gânduri brutale, de amintiri din trecut care le revin acid în minte și frământările le pot accentua inclusiv niște afecțiuni deja existente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se dedice activităților care știu că le fac plăcere și să evite discuțiile în contradictoriu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni petrec timp cu prietenii și vor avea tendința de a se suprasolicita în acest sens. Fie este vorba de implicarea activă în problemele celor din anturaj, fie de activități distractive necontrolate și duse la extrem. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce stări de agitație, tensiuni în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac se vor detașa cu greu de niște probleme legate de locul de muncă. Nu este exclus să apară conflicte în zona profesională, să fie chemați la serviciu pe neașteptate sau să trebuiască să lucreze de acasă și acest aspect să-i deranjeze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să aibă grijă la imagine, sfat cu atât mai relevant pentru cei care dețin funcții importante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu ar putea intra în niște controverse cu cei din jur pe teme legate de spiritualitate, religie, credință, filosofie. Nativii pot, de asemenea, pune la cale o călătorie sau chiar pot pleca în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă determinare în zona de studiu și învățare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de niște dialoguri acide pe teme financiare, legate de cheltuirea banilor, de administrarea greșită a bugetului. Nu sunt exclus reproșurile, criticile și acuzele. În plan sentimental, pot avea tendința de a deveni ușor agresivi în gesturi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se arunce în aventuri sentimentale dacă sunt într-o relație stabilă și de lungă durată.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte în relația cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri. Dacă au loc reuniuni cu caracter profesional, întâlniri de afaceri, nativii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce, de la caz la caz, discuții despre căsătorie sau divorț.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea confrunta cu stări de nervozitate, oboseală cronică, dureri de cap și indispoziție generală (nu este exclus să fie favorizate de un context profesional). Nativii sunt sfătuiți să evite suprasolicitarea, indiferent că este vorba de cea fizică sau psihică. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții legate de locul de muncă, poate chiar discuții tensionate cu colegii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vedem să se lupte pentru a obține un beneficiu sentimental. Nativii par să ia atitudine într-un astfel de context și să nu mai lase lucrurile să vină de la sine. Posibile discuții tensionate cu copiii sau despre copii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o înclinație aparte față de zona artistică, însă este posibil ca unii să se dedice activităților sportive și distractive.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se dedică cu mult entuziasm și determinare activităților legate de familie și locuință. Nativii pot avea dialoguri interesante, stimulante cu cei dragi, pot participa la reuniuni de familie sau pot începe o redecorare a locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a reanaliza situația unui bun de patromoniu, a unui imobil.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de dialoguri, unele acide, altele critice, altele motivante cu rudele sau cu persoane apropiate lor. Se vor aduce în discuție posibile deplasări cu rolul de a rezolva chestiuni administrative sau se vor aborda teme legate de studii, cursuri de dezvoltare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la drum, să se deplaseze cu prudență.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de discuții pe teme financiare. Nativi par să fie determinați să-și îmbunătățească veniturile și se pot orienta inclusiv către un talent personal pe care să-l poată explora în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește ca în acest context să nu devină mult prea visători și să aibă așteptări prea mari, iar realitatea să fie cu totul și cu totul alta și să rezulte dezamăgiți. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 17:29

VIDEO / Octavian Țîcu candidează la funcția de primar al Chișinăului și a părăsit fracțiunea PPDA

VIDEO / Octavian Țîcu candidează la funcția de primar al Chișinăului și a părăsit fracțiunea PPDA

Deputatul Octavian Țîcu a decis să candideze la șefia capitalei și a făcut un apel către partidele de dreapta, îndemnându-le să-și unească forțele, pentru a nu admite ca fotoliul de primar al Chișinăului să fie ocupat de socialistul Ion Ceban.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 17:21

Dumitru Țîra este candidatul PPEM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău

Dumitru Țîra este candidatul PPEM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău

Dumitru Țîra candidează pentru funcția de primar general al capitalei! Actele pentru înregistrarea în cursă au fost depuse astăzi la Consiliul electoral de circumscripție Chișinău. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 17:19

CNA şi procurorii anticorupţie au aplicat sechestre în valoare de cca 364 de milioane de lei în dosarul fraudei bancare şi au ridicat 11 automobile de lux

CNA şi procurorii anticorupţie au aplicat sechestre în valoare de cca 364 de milioane de lei în dosarul fraudei bancare şi au ridicat 11 automobile de lux

Centrul Naţional Anticorupţie, prin intermediul Agenţiei de recuperare a bunurilor infracţionale (ARBI), şi procurorii anticorupţie au aplicat zilele acestea sechestre în valoare de cca 364 de milioane de lei în dosarele fraudei bancare. Printre bunurile indisponibilizate sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 15:23

HIV - simptome, transmitere, diagnostic, tratament

HIV - simptome, transmitere, diagnostic, tratament

Cand auzim cuvintele HIV sau SIDA, deschidem ochii mari si suntem foarte precauti. Toti stim cat de grav este sa ai acest virus, dar oare suntem bine informati despre cum putem preveni aceste situatii sau care sunt caile de transmitere? In realitate, chiar si azi, cand medicina a evoluat atat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 14:47

3 sandwichuri sănătoase, perfecte pentru pachetul de la muncă

3 sandwichuri sănătoase, perfecte pentru pachetul de la muncă

Ai ramas in pana de idei si nu mai stii ce sa iti pui in pachetul pe care il iei a doua zi la munca? Incearca niste sandwichuri numai bune de savurat in pauza de pranz. usor de preparat si facute din ingrediente alese cu grija, de tine, pentru a te bucura de o masa savuroasa. Inspira-te din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 13:11

RM a fost condamnată la CEDO, alături de Rusia, pentru că a predat persoane miliției transnistrene

RM a fost condamnată la CEDO, alături de Rusia, pentru că a predat persoane miliției transnistrene

Curtea Europeană pentru Drepturile Omului a făcut publice în data de 17 septembrie 2019, două hotărâri în care au recunoscut Republica Moldova și Federația Rusă vinovate de violarea dreptului de a nu fi supus torturii și tratamentelor inumane, precum și dreptului la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 12:47

Popșoi le ține lecții politice lui Țîcu, Reniță și Carp / „Sunt oameni liberi, dar opiniile separate nu-și au rostul”

Popșoi le ține lecții politice lui Țîcu, Reniță și Carp / „Sunt oameni liberi, dar opiniile separate nu-și au rostul”

Vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Mihai Popșoi, recunoaște că în interiorul Blocului „ACUM” sunt deputați care au opinii separate în ceea ce privește unele aspecte ale cooperării cu PSRM. Acesta spune că, în unele situații, aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 12:25

Separarea puterii în stat a coaliției ACUM-PSRM /// Legislativul îi cheamă pe Harunjen și Cavcaliul la AUDIERI

Separarea puterii în stat a coaliției ACUM-PSRM /// Legislativul îi cheamă pe Harunjen și Cavcaliul la AUDIERI

Comisia parlamentară de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat se convoacă în ședință pe 20 septembrie. Membrii comisiei i-au invitat la audieri pe mai mulți foști funcționari, dar și pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 11:28

Vizită eșuată în SUA /// Maia Sandu RATEAZĂ DIN NOU întrevederea cu Mike Pompeo

Vizită eșuată în SUA /// Maia Sandu RATEAZĂ DIN NOU întrevederea cu Mike Pompeo

Maia Sandu nu se mai vede cu secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, deși acest lucru a fost promis de Guvern. În agenda publicată pe pagina Departamentului de Stat al Statelor Unite se anunță că Pompeo se va afla în aceste zile în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 10:45

Cele 8 reorganizări teritoriale ale României din ultima sută de ani. Ponta propune o a noua

Cele 8 reorganizări teritoriale ale României din ultima sută de ani. Ponta propune o a noua

În decembrie 1918, stăteam așa: Transilvania avea 25 de comitate şi comune, Bucovina- 11 căpitănii fără personalitate juridică, Basarabia avea opt judeţe divizate în ocoale (gubernii), iar Vechiul Regat era împărțit în 37 de județe. De atunci, țara noastră a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 10:28

O regiune din Italia oferă o sumă uriașă oricui vrea să se mute aici. Condiția impusă

O regiune din Italia oferă o sumă uriașă oricui vrea să se mute aici. Condiția impusă

O regiune subpopulată din Italia a anunțat că va oferi peste 25.000 de euro oamenilor dispuși să se mute într-unul din cele 106 de sate, într-un efort de a „resuscita” comunitățile respective.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 10:19

Un pretendent la șefia capitalei a făcut un masterat care a costat peste 45 de mii de euro: „Mi-am dat seama că nu e suficient ceea ce fac”

Un pretendent la șefia capitalei a făcut un masterat care a costat peste 45 de mii de euro: „Mi-am dat seama că nu e suficient ceea ce fac”

Candidatul la funcția de Primar al mun. Chișinău, Victor Chironda, a luat decizia de a candida la funcția de primar al municipiului Chișinău după aproape un an de analiză și cântărire a tuturor argumentelor „pro” și „contra”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 10:06

Vladimir Cebotari este candidatul PDM la funcția de primar general al municipiului Chișinău

Vladimir Cebotari este candidatul PDM la funcția de primar general al municipiului Chișinău

Vladimir Cebotari va depune documentele pentru înregistrarea în alegeri la Comisia Electorală de Circumscripție Chișinău joi, 19 septembrie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 09:57

Eugen Tomac, semnal de ALARMĂ în plenul Parlamentului European: Situația românilor din Transnistria este DISPERATĂ din cauza Rusiei. Cer UE un raport asupra acestei spețe

Eugen Tomac, semnal de ALARMĂ în plenul Parlamentului European: Situația românilor din Transnistria este DISPERATĂ din cauza Rusiei. Cer UE un raport asupra acestei spețe

Eurodeputatul Eugen Tomac afirmat luni, în plenul Parlamentului European, că Rusia practică „un export de frică și divizare” în regiunea transnistreană. Astfel, președintele PMP a tras un semnal de alarmă referitor la „situația disperată a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 09:36

Zeci de răniţi, majoritatea copii, într-un accident rutier din Italia

Zeci de răniţi, majoritatea copii, într-un accident rutier din Italia

Aproximativ 30 de persoane au fost rănite după ce un autobuz de transport public a ieşit de pe carosabil, în centrul Italiei, informează Mediafax citând presa italiană. Accidentul a avut loc marţi după-amiază pe un drum provincial, între localităţile Spoltore...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 08:50

Procurorul General al Guvernului ACUM-PSRM / Un deputat din alianță insistă că nu este nevoie pe separarea puterii în stat

Procurorul General al Guvernului ACUM-PSRM / Un deputat din alianță insistă că nu este nevoie pe separarea puterii în stat

Guvernul Maiei Sandu trebuie să se implice în selectarea candidaturii pentru funcția de procuror general pentru că Consiliul Superior al Procurorilor nu are credibilitate. Declarația aparține dlui Litvinenco, deputat din blocul ACUM și a fost făcută la emisiunea „Politica...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 08:40

Rusia ridică vizele pentru cetățenii din 53 de țări, inclusiv România. Ce regiune poate fi vizitată doar cu viza electronică

Rusia ridică vizele pentru cetățenii din 53 de țări, inclusiv România. Ce regiune poate fi vizitată doar cu viza electronică

Turiștii și oamenii de afaceri din 53 de țări vor putea vizita Stankt Petersburg doar în baza unei vize electronice simplificate, care va intra în vigoare în această toamnă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 08:39

PCRM nu va înainta un candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău

PCRM nu va înainta un candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău

PCRM a prezentat Lista de candidați la funcțiile de consilieri în Consiliul Municipal Chișinău

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 08:30

OSCE este îngrijorată de ancheta Procuraturii R. Moldova împotriva șefului agenției Sputnik, Vladimir Novosadiuk

OSCE este îngrijorată de ancheta Procuraturii R. Moldova împotriva șefului agenției Sputnik, Vladimir Novosadiuk

Vladimir Novosadiuk este suspectat de implicarea într-un caz de fraude și spălare de bani în cazul „jafului secolului” prin structurile omului de afaceri Ilan Shor.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Septembrie 2019, ora: 08:26

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SE POT ÎNDRĂGOSTI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SE POT ÎNDRĂGOSTI

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Septembrie 2019, ora: 06:00 de Ion Macovei

Eminescu pe care îl știm mai puțin

Eminescu pe care îl știm mai puțin Din editia print

Viața lui Mihai Eminescu a fost bântuită de lipsuri, muncă grea și dezamăgiri în viața personală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 04:48

De ce ar trebui sa consumi mai des ceai. Cercetatorii au descoperit un nou beneficiu al acestei bauturi

De ce ar trebui sa consumi mai des ceai. Cercetatorii au descoperit un nou beneficiu al acestei bauturi

Ceaiul a fost subiectul multor cercetari care au scos la iveala nenumarate beneficii ale acestei bauturi: ajuta la diferite boli, precum cancer, diabet, afectiuni cardiovasculare, dar are si calitati microbiene. Iar acum oamenii de stiinta au descoperit un nou beneficiu al ceaiurilor.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 18 Septembrie 2019, ora: 04:25

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

Asocierea dintre fructe şi carne este una ingeniosă. Încearcă această reţetă, cu siguranţă o vei repeta.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 00:31

Seinfeld vine pe Netflix

Seinfeld vine pe Netflix

 A fost o oarecare tristețe la început de toamnă când Netflix n-a mai avut drept de difuzare pentru Friends. Toamna a devenit însă veselă din nou cu vestea că Seinfeld ajunge pe platforma de streaming. Toate 180 de episoade. La mai bine de 30 de ani de la debut. Poate...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)