Astăzi 27 Mai 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 21:00
Abonamente

Horoscop 10 Aprilie 2019, ora 06:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 10 APRILIE 2019. JUPITER RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea parte de retrogradarea lui Jupiter, planeta expansiunii și a marilor beneficii, întocmai în semnul lor. Tranzitul va influența toate zodiile și va dura până în data de 11 august 2019.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze atitudinea vizavi de o călătorie. S-ar putea ca nativii să ia în calcul o mai veche propunere de a se muta din țară. Posibile vești din străinătate, răspunsuri de la instituții sau persoane cu care au o relație la distanță. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să finalizeze un curs sau, cel puțin, să se gândească în direcția aceasta.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze situația financiară, mai exact sectorul banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Nativii pot întâmpina unele blocaje în primirea unei sume de bani, cu atât mai mult cu cât aceasta provine dintr-o moștenire, credit. Este momentul să-și revizuiască atitudinea vizavi de un împrumut și să ia decizia de a-l returna. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce discuții în cuplu pe teme financiare.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu persoana iubită sau parteneriatele de afaceri. Nativii pot întâmpina blocaje în semnarea unor contracte, pot reedita niște condiții contractuale, pot revizui niște parteneriate. Cei care sunt căsătoriți pot divorța în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce discuții tensionate în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze situația de la locul de muncă, dar și starea de sănătate. Nativii pot întâmpina blocaje în dialogul cu superiorii și colegii, dar și în desfășurarea activităților zilnice. Cei nemulțumiți de locul de muncă, acum pot lua decizia de a căuta altceva. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se intereseze mai mult de propria sănătate, să facă un consult de specialitate sau un set de analize.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul. Pentru unii nativi aflați în relații care nu mai funcționează, acest tranzit poate aduce despărțirea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute să se facă remarcați prin activități artistice, sportive, mai ales dacă până acumle-au inhibat.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu membrii familiei, dar și o situație legată de locuință. În timp ce unii nativi pot avea parte de revederi neașteptate cu rude, alții pot săpa adânc în rădăcinile familiei pentru a afla detalii despre trecutul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce întârzieri în vânzarea, cumpărarea unei case. Moment favorabil renovărilor în cămin.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu rudele, în special cu frații și nu este exclus să se reia legături mai vechi întrerupte. De asemenea, este momentul să-și continue niște studii abandonate, să dea niște examene restante sau să se hotărască să plece în călătorii pe care le-au amânat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce dificultăți și blocaje în comunicare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze situația financiară, mai exact banii proveniți din munca proprie. Nativii care sunt nemulțumiți de salariu pot încerca o renegociere acum, iar cei care așteaptă bani din alte surse este posibil să-i primească, dar cu întârziere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a reedita un contract din punct de vedere al remunerației.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de Jupiter retrograd, întocmai guvernatorul lor, să-și reanalizeze aspecte ce vizează personalitatea, dar și relația de iubire. Nativii pot avea parte de evenimente și situații inedite de natură să le pună sub semnul întrebării niște concepții, principii și convingeri de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o necesitate interioară de a-și reevalua sentimentele față de persoan aiubită.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați de Jupiter retrograd să înceapă un amplu proces de introspecție și meditație. Marele Benefic va acționa la nivelul subconștientului și nu este exclus să fie frământați de tot felul de gânduri pe care sunt sfătuiți să le scoată la suprafață pentru a le analiza și vindeca. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să ofere mai multă atenție sănătății, în special dacă se confruntă cu boli cronice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu prietenii și persoanele din anturaj. Nativii se pot împăca cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum și nu este exclus să reapară în viața lor persoane din trecut, inclusiv foști parteneri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a-și reedita niște planuri și proiecte de viitor făcute împreună cu prietenii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze sectorul carierei. Nativii care nu sunt mulțumiți de profesia lor sau de locul de muncă în sine pot lua decizia de a face o schimbare radicală în această perioadă. De asemenea, nu este exclus să întâmpine blocaje în avansare, în primirea unei funcții. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai atenți la imaginea profesională pe care o promovează în acest răstimp.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 08:28

Cum s-a petrecut accidentul de la Cernobîl din urmă cu 33 de ani - „Vina a aparţinut omului sovietic şi îndoctrinării regimului din URSS“

Cum s-a petrecut accidentul de la Cernobîl din urmă cu 33 de ani - „Vina a aparţinut omului sovietic şi îndoctrinării regimului din URSS“

Anul acesta, pe 26 aprilie, s-au împlinit 33 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl. A fost cel mai grav eveniment nuclear din istorie şi a servit drept exemplu de nerepetat pentru cum un stat nu reuşeşte să poarte grija propriilor cetăţeni într-o situaţie de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 08:20

Vikingii la Echimăuţi

Vikingii la Echimăuţi

În cadrul Sesiunii științifice a Departamentului Istoria Românilor, Universală și Arheologie a Facultății de Istorie și Filosofie, Universitatea de Stat din Moldova, din 17 mai 2019, Ion Tentiuc și Valeriu Bubulici, cercetători științifici la Muzeul Național de Istorie a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 08:13

PROGNOZA METEO 27 mai: Ne aşteaptă o săptămână cu temperaturi de foc

Astăzi, pe întreg teritoriul ţării, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 24 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 25 de grade, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi 27, iar la Leova se aşteaptă cu 28 de grade. La Comrat şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 07:33

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Cine a câștigat în Europa și cum arată viitorul Parlament European?

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Cine a câștigat în Europa și cum arată viitorul Parlament European?

Cetăţenii cu drept de vot din Uniunea Europeană și-au ales, în perioada 23-26 mai, viitorul Parlament European, primul pas dintr-un proces care va schimba conducerea principalelor instituţii ale UE în cursul acestui an. Verzii europeni au înregistrat un succesc istoric la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 07:25

Ce a adus scrutinul în Europa: I-a slăbit pe Macron şi Merkel şi l-a întărit pe Sanchez

Alegerile europarlamentare au adus rezultate dezamăgitoare partidelor aflate la guvernare în Franţa şi Germania, considerate cele două motoare ale Europei, spre deosebire de premierul spaniol Pedro Sanchez, a cărui victorie clară a asigurat socialiştilor spanioli un rol important in...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 07:23

Au fost descoperite 18 noi exoplanete de mărimea Terrei

Oamenii de ştiinţă au descoperit 18 noi exoplanete de mărimea Terrei, analizând datele NASA cu ajutorul unor metode mai eficiente.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 07:22

Cele mai vechi urme că oamenii au gătit datează de acum 120.000 ani

O descoperire din peşterile râului Klasies din Africa de Sud sugerează că oamenii foloseau focul pentru a prepara hrana începând cu 120.000 de ani în urmă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 07:21

Cutremur produs duminică seara în România, cu magnitudinea de 4

Un cutremur cu magnitudinea de 4 grade s-a înregistrat, duminică seară, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 190 de kilometri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 07:18

Aproape 38 de mii de cetățeni români din Republica Moldova au votat la europarlamentare

Apoximativ 38 de mii de români din Republica Moldova și-au exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor europarlamentare, desfășurate duminică, 26 mai. Așa arată datele datele Biroului Electoral Central al României, la ora 21.00, după închiderea secțiilor de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2019, ora: 07:15

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Exit-poll vs datele BEC / ora 7:00 Rezultate provizorii după procesarea a 96,53% din voturi

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Exit-poll vs datele BEC / ora 7:00 Rezultate provizorii după procesarea a 96,53%  din voturi

România a votat azi în cadrul alegerilor europarlamentare din 2019 și a referendumului pentru justiție inițiat de președintele Klaus Iohannis. A fost o zi lungă, în care românii s-au mobilizat exemplar și s-au prezentat la urne în număr record. În...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 27 Mai 2019, ora: 07:06

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 MAI 2019. TAURII SE BUCURĂ DE LIBERTATE

Horoscopul zilei de 27 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Iurie Leancă: „Riscăm să devenim o țară fără niciun fel de viitor”

Iurie Leancă: „Riscăm să devenim o țară fără niciun fel de viitor” Din editia print

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Flota rusă a efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)