Astăzi 24 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 18:30
Abonamente

Horoscop 10 Decembrie 2019, ora 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 10 DECEMBRIE 2019. LEII IAU DECIZII SENTIMENTALE

Marime Font

Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu pot lua astăzi niște decizii sentimentale inspirate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Berbec se bucură de o intuiție surprinzătoare, aspect care-i poate ajuta în luarea deciziilor. La locul de muncă situația se îmbunătățește și unii nativi pot primi propuneri interesante care nu ar trebui refuzate pentru că pot aduce un venit suplimentar sau un bonus pentru implicare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite dialogurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Veștile legate de o călătorie, de un plan de vacanță pot să nu fie pe placul celor născuți în zodia Taur. Nativii s-ar putea să nu ajungă la o înțelegere cu familia sau cu persoana iubită în privința unui program. La locul de muncă este posibil să aibă parte de aprecieri sau cineva să le propună un proiect care să-i pună în evidență. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să acorde mai multă atenție familiei.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se pot baza pe intuiție dacă au de făcut investiții sau tranzacții financiare. Se întrevăd rezolvări financiare. În plan profesional pot reuși să obțină un proiect sau să-și atingă un scop dorit. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce întâlniri cu prietenii, petreceri de grup, evenimente sociale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Fie că este vorba de familie, loc de muncă sau afaceri, cei născuți în zodia Rac au mari șanse să rezolve o problemă, să soluționeze un proiect. Cu toate astea, nu este momentul să se suprasolicite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că au tendința de a se implica în multe activități în același timp,a spect deloc favorabil sănătății.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Zona sentimentală devine un punct de interes, iar cei născuți în zodia Leu ar putea astăzi să ia decizii înțelepte și de viitor în legătură cu o relație sau cu persoana iubită. Nativii ar trebui să se bazeze pe intuiție, să-și asculte vocea interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a face niște bani, de a culege roadele unui proiect, investiție.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia unei schimbări în viața lor, mai ales în ceea ce privește prietenii, anturajul. Nativii vor dori o nouă abordare în zona socială, vor dori să se distanțeze de anumite persoane sau să se apropie de un alt mediu care le poate fi corespunzător cu ceea ce-și doresc în prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține planurile pe termen lung și proiectele curajoase.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au șanse mari să intre astăzi în posesia unei sume de bani. De asemenea, este un context astrologic favorabil planurilor pe termen lung împreună cu familia sau cu persoanele apropiate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță aduce un interes major pentru studiu și activități intelectuale. Zi favorabilă testelor și examenelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
În plan sentimental, pentru cei născuți în zodia Scorpion ziua de azi vine cu hotărâri importante. Unele aspecte se pot schimba în cuplu și nu este exclus ca nativii să fie ușor confuzi. Nu este o zi favorabilă nici din punct de vedere financiar, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite cheltuielile și speculațiile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de o deplasare, călătorie care să nu fi fost în program, ănsă va fi vorba de un drum în care rezolvă o situație. Este o zi bună în plan relațional, sentimental, partenerial și pot face planuri alături de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu se impună cu orice preț în fața celor dragi, ci să fie mai îngăduitori.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Comunicarea este un punct forte pentru cei născuți în zodia Capricorn care pot rezolva prin dialog o serie de tensiuni și neclarități. Nativii se pot implica cu succes în activități noi și pot ajuta o persoană dragă care le cere ajutorul. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține puternic demararea unui nou proiect.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Este o zi favorabilă pentru studiu, pentru aprofundarea unor cunoștințe profesionale, iar cei născuți în zodia Vărsător pot învăța lucruri noi și se pot adapta cu ușurință cererilor de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu facă promisiuni mărețe, ci să fie foarte atenți la dialog, la ceea ce vorbesc.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești au șanse mari să demareze un nou proiect sau să dea o nouă formă, un nou suflu unui proect mai vechi. Nativii ar trebui, însă să evite speculațiile și investițiile financiare care prezintă un grad de risc major. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce susținere din partea unui partener, fie că este vorba de partener de viață, fie de partener de afaceri. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 17:06 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:58

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău au examinat starea bebeluşului, abandonat într-un cărucior, în sectorul Buiucani din Capitală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:53

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

Mai multe persoane au fost rănite și câteva ar fi murit după un incident armat ce a avut loc vineri în Germania, a informat, poliția, adăugând că suspectul a fost reținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:10

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

În comuna Ișcalău, raionul Fălești, au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Timp de câteva săptămâni, în trei sate ale comunei – Ișcalău, Burghelea și Doltu – vor fi montate peste 30 de kilometri de rețea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 12:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:59

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

Deputatul Ilan Șor a reacționat pe rețelele de socializare la declarațiile lui Dodon. Liderul partidului și fostul primar al or. Orhei a atras atenția, printre altele, la comentariile președintelui făcute pe rețelele sociale în ajunul vizitei sale în Israel. Făcând...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:49

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 24 Ianuarie 2020, ora: 10:17

Moldova şi Ţara Românească, mai separate ca oricând, la 161 de ani de la Mica Unire. Nicio autostradă nu leagă cele două provincii, iar discrepanțele economice s-au adâncit după Revoluție

Moldova şi Ţara Românească, mai separate ca oricând, la 161 de ani de la Mica Unire. Nicio autostradă nu leagă cele două provincii, iar discrepanțele economice s-au adâncit după Revoluție

Cele două foste principate, Moldova şi Ţara Românească, sunt mai separate decât oricând din punct de vedere economic la 161 de ani de la momentul la care au ales să se unească, potrivit unei analize realizată de compania de consultanţă Frames.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 10:09

ULTIMA ORĂ /// Vladimir Putin l-a numit pe Dmitrii Kozak șef adjunct al Administrației Prezidențiale

ULTIMA ORĂ /// Vladimir Putin l-a numit pe Dmitrii Kozak șef adjunct al Administrației Prezidențiale

Vladimir Putin a semnat Decretul „Cu privire la șeful adjunct al administrației președintelui Federației Ruse”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 09:48

7 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Hora Unirii

7 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Hora Unirii

Hora Unirii este unul dintre simbolurile sărbătorii naționale prin care românii celebrează în fiecare 24 ianuarie Ziua Unirii Principatelor Române din 1859, prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza, în Moldova şi Muntenia. Celebra compoziție: „Hai să dăm...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 24 Ianuarie 2020, ora: 09:13

opinie 80% din tinerii (18-29 de ani) din Chișinău vor ca R. Moldova să adere la UE / Dodon și PSRM sfidează tineretul și arată că nu dau doi bani pe viitorul lor

80% din tinerii (18-29 de ani) din Chișinău vor ca R. Moldova să adere la UE / Dodon și PSRM sfidează tineretul și arată că nu dau doi bani pe viitorul lor

Sondajul publicat ieri conține mai multe informații extrem de interesante, una din ele este numărul covărșitor de tineri care vrea ca R. Moldova să intre în UE.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)