Astăzi 22 Februarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 10:18
Abonamente

Horoscop 10 Februarie 2020, ora 00:38

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 10 FEBRUARIE 2020. TAURII SE PREOCUPĂ DE IUBIRE

Marime Font

Horoscopul zilei de 10 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur se vor preocupa de latura sentimentală și de relația cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o nouă etapă privind munca, dar și sănătatea. Astfel, nativii fie vor schimba programul de muncă, ritmul în care-și desfășoară sarcinile sau chiar jobul în sine. Pe de altă parte, vor simți o nevoie acută de a-și trasa noi direcții privind stilul de viață, dieta, timpul alocat relaxării și sportului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia unui dialog legat de starea de sănătate, poate cu un medic, poate o consultație, investigație medicală.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Taur, ziua de azi aduce multă implicare în viața amoroasă și chef de petrecere a timpului cu persoana iubită sau, dacă sunt părinți, cu copiii. Nativii pot avea ocazia de a trece în altă etapă amoroasă, de a pune noi reguli atât vizavi de ei înșiși, cât și vizavi de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să evite cerințele absurde și restricțiile extreme în cuplu.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni se dedică consolidării unor relații de familie. Nativii vor dori să abordeze anumite probleme de familie din alt unghi, din altă perspectivă. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a rezolva niște chestiuni ce țin de locuință. Poate unii vor rezolva ceva legat de acte, alții vor face o reamenajare sau se vor muta într-un alt spațiu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Chiar dacă veștile nu sunt foarte bune în sfera profesioanlă, cei născuți în zodia Rac vor ști să se mobilizeze și să facă ce este mai bine pentru ei și pentru evoluțua lor. Se întrevăd dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau chiar posibilitatea de a pleca, de a planifica o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a clarifica niște situații de familie, de cuplu. Moment al comunicării raționale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să primească o oportunitate de a-și pune în aplicare un proiect, de a scoate bani dintr-o activitate nouă. Nativii au șanse mari să lase în spate un stres financiar și să-și deschidă noi orizonturi în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să cântărească cu atenție ofertele, să le analizeze în amănunt pentru a fi convinși 100% că li se potrivesc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea o zi plină de energie și foarte multă determinare în îndeplinirea scopurilor. Nativii vor fi foarte raționali, chiar dacă va exista pe fundal o oarecare emotivitate, nu va fi suficient de puternică cât să le schimbe optica. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se preocupe mai mult de propria persoană și să nu uite de plăcerile personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea confrunta cu o stare de oboseală, nu neapărat nejustificată, ci consecință a supraepuizării psihice, pentru unii fizice, din weekend. Nativii ar trebui să fie foarte atenți la odihnă și să evite să se alarmeze fără motiv. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a discuta cu o persoană dragă și de a-și spune of-urile astfel încât să-și aducă starea emoțională într-un oarecare echilibru.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion pot reuși astăzi să-și consolideze niște relații de prietenie, să le aducă la un numitor comun. Anturajul nativilor s-ar putea să aibă nevoie de o schimbare, însă subiectivitatea de astăzi s-ar putea să nu-i ajute neapărat să ia cele mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot afla detalii mai puțin plăcute despre persoane apropiate în care aveau încredere.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător vor ști cum să-și contureze o imagine profesională în avantajul lor și astfel să obțină acele avantaje de care au nevoie în carieră. Nativii trebuie să fie atenți și la ce se petrece în spatele cortinei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a afla detalii mai puțin plăcute despre șefi, colaboratori, chiar colegi de muncă cu statut important.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn sunt atrași de dialoguri pe teme spirituale și filozofice. Unii nativi vor căuta să exploreze noi domenii care să le aducă expansiune profesională sau personală, în cazul celor ce-și doresc să evolueze spiritual. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate favoriza unor nativi o călătorie sau dialoguri cu persoane aflate dincolo de granițe sau foarte evoluate spiritual.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar părea că scapă de o povară financiară. Poate nativii reintră în posesia unor drepturi materiale, poate câștigă un proces, poate nu mai trebuie să-și susțină un partener sau pe cineva din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce o nouă etapă legată de viața sexuală.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Pești ziua de astăzi va avea impact în zona partenerială. Astfel, nativii fie reclădesc o poveste de iubire, fie restabilesc termenii și condițiile unei colaborari, unei asocieri care a fost ținută în umbră până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot încheia o relație dacă nu se ajunge la un acord comun.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Cultură 22 Februarie 2020, ora: 10:18

Postul Paștelui 2020. În calendarul bisericesc, în Postul Paștelui se intră în două etape, primul pas fiind făcut chiar mâine, pe 23 februarie, în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți. Lăsată Secului pentru Postul Paștelui 2020 are două etape care conduc treptat către Postul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 09:40

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Ministerul Economiei a emis, vineri, autorizaţia pentru executarea lucrărilor de foraje geotehnice offshore pe segmentul submarin al viitoarei conducte de alimentare din amonte Ana - STG, în apropierea ţărmului, în zona Vadu din judeţul Constanţa, a anunțat instituţia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:50

Bufonul regelui Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos”

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos” Din editia print

„Ce-l impiedica pe Litvinenco sa asculte informatia, sa o compare cu planul de actiuni aprobat si sa vina cu intrebari, critici, sugestii?”, se întreabă consilierul lui Chicu, Vitalie Dragancea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:04

5 alimente care agravează simptomele răcelii

5 alimente care agravează simptomele răcelii

Îți vâjâie capul, îți curge nasul și strănuți în continuu? Sunt semnele clare că suferi de răceală. Dar aceste simptome le au și cei care suferă de infecții virale ale căilor respiratorii superioare (IACRS). Există mai mult de 200 de viruși care pot...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:57

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Un nou caz de suicid a zguduit centrul țării. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit strangulat în propria casă, de către fiul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:49

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Cei trei primari PDM din raionul Dondușeni, care au anunțat, joi, că pleacă din partid, au revenit peste o zi. Anunțul a fost făcut de președintele democraților, Pavel Filip.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:32

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

 Numărul zilnic de noi cazuri de contaminare cu coronavirus în China este scădere, cu 397 de cazuri anunţate sâmbătă de comisia naţională de sănătate faţă de aproape 900 vineri, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

Ieri, deputatul Octavian Țîcu a anunțat că o cărţulie „profund antiromânească şi antiunionistă” , în care se aduc jigniri statului şi cetăţenilor români, este distribuită în Parlament de „angajaţii fracţiunii PSRM”. Din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 03:20

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:50

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din orașul Napoli, acolo unde suspecții îți desfășurau activitatea ilegală.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 22 Februarie 2020, ora: 00:46

Bulgaria ar putea să amâne până la vară planurile privind aderarea la ERM-2 (mecanismul ratelor de schimb - n. r.), o perioadă obligatorie de doi ani, înainte de adoptarea monedei euro, a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:40

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

29 de persoane fizice urmează a fi audiate de procurori în dosarul finanțării PSRM din Bahamas.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:31

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Tăierea ilicită a pădurilor este o problemă gravă în opinia șefului statului, Igor Dodon. Acesta le promite pădurarilor că „vor intra la închisoare”, dacă continuă să vândă ilegal lemn, iar ministrului Agriculturii, Ion Perju, îi promite că riscă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:28

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, că după ce în vară Andronachi dispăruse o perioadă din Republica Moldova, ulterior președintele Igor Dodon „i-a dat asigurări că nu-l atinge”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:22

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

 Aproape 900.000 de pangolini, o specie aflată pe cale de dispariţie, au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii, a informat joi un ONG care monitorizează circuitul traficului de animale, citat de AFP. "Nu trece o zi fără a vedea o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:00

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

Ședință cu SCANDAL la Parlament: Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului, în ziua în care premierul Chicu a venit neanunțat în Parlament să-și citească raportul la 100 de zile de activitate

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 21 Februarie 2020, ora: 13:42

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Peste 1000 de actuali și viitori antreprenori sunt așteptați la cel mai important eveniment local dedicat antreprenoriatului – Chișinău Startup Week 2020. Acesta va avea loc în perioada 23-27 martie și va include o serie de evenimente de interes pentru cei din domeniu. Timp de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)