Astăzi 19 Octombrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 11:00
Abonamente

Horoscop 10 Octombrie 2019, ora 01:54

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 10 OCTOMBRIE 2019. BERBECII TREC PRIN STĂRI AFECTIVE EPUIZANTE

Marime Font

Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec trec prin stări emoționale confuze și epuizante.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec trec prin stări interioare confuze, solicitante și epuizante psihic. Cu greu nativii pot lua o decizie, mai ales că le revin în minte situații din trecut, amintiri obsesive. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate, să se menajeze mai mult, să se odihnească mai mult. Suplimentele alimentare de imunitate le pot fi de un real ajutor acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Nu este exclus ca cei născuți în zodia Taur să între în conflicte cu prietenii pe motiv că aceștia nu sunt pregătiți (sau nu vor) să facă față solicitărilor cerute, impuse de cei din anturaj. Nativii cu greu vor reuși să se echilibreze emoțional, starea de spirit fiind destul de fluctuantă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de unele probleme de sănătate, cel mai probabil cauzate de stres și suprasolicitarea organismului.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte astăzi de atacuri la adresa imaginii, funcției și statutului profesional, motiv pentru care nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți ce afișează și cui acordă încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor tensiuni la locul de muncă care, administrate necorespunzător, se pot transforma în conflicte.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot simți mai intens nevoia de a se dedica spiritualității, de a-și recontura unele credințe, principii de viață. Momente de maximă creativitate în care se poate atinge succesul. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că rațiunea poate fi nu neapărat confuză, cât mai puțin logică și nu este recomandat să ia decizii radicale și importante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cu toate că situația în cuplu și în relația cu cei apropiați se mai detensiomnează, cei născuți în zodia Leu tind să fie în continuare conflictuali dacă nu le sunt îndeplinite condițiile cerute, impuse sau dacă nu le sunt urmate ordinele. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poatea duce ocazia de a primi mici cadouri, daruri, aprecieri sub formă de premii, de bunuri materiale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Se cere foarte multă atenție la persoanele nou cunoscute astăzi, deoarece cei născuți în zodia Fecioară pot fi păcăliți, înșelați de aparanțe. Nu este, însă, exclus ca nativii să aibă o primă impresie greșită asupra acestora, de aceea horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și asculte pe cât posibil intuiția. Nu este momentul să-și încredințeze secretele și planurile de viitor nimănui.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Starea de spirit a celor născuți în zodia Balanță va fluctua destul de mult astăzi. Nativii vor fi ba entuziaști, ba morocănoși, ba calmi, ba agitați, vor oscila între împăcarea cu o persoană și ignorarea acesteia. Posibile conflicte financiare, sume de bani nereturnate, plăți întârziate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să petreacă mai mult timp practicând acele activități care le fac plăcere și le aduc satisfacție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a exagera în relațiile cu cei dragi. Pe fondul unor trăiri afective intense, nativii pot dramatiza și nu este exclus să depășească limita în unele dialoguri, mai ales dacă este vorba de relația cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu dezbată subiecte aprinse, sensibilie, delicate pentru a nu isca conflicte care pot fi evitate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Pot apărea conflicte în familie, între părinți și copii, ca urmare a principiilor diferite, ca urmare a unor interese diferite. Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă mai puțin de cămin, de activitățile gospodărești, iar acest aspect poate aduce reproșuri și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu mai pună la suflet tot ce aud și să mai ignore din criticile care le sunt adresate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Chiar dacă cei născuți în zodia Capricorn nu vor excela la capitolul comunicare, nativii se vor face înțeleși. Mai cu frumosul, mai cu forța, vor ști să-și impună punctul de vedere și să obțină ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie diplomați până în pânzele albe. Vor avea numai de câștigat.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Celor născuți în zodia Vărsător li se cere multă atenție la tentațiile financiare. Nativii se pot lăsa furați de o promisiune care pretinde a le îmbunătăți situația financiară și pot face investiții eronate, sub impulsul momentului. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție în legătură cu imaginea lor. Poate este momentul să devină mai sobri și serioși în anumite relații și parteneriate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești traversează o etapă plină de sensibilitate, romantism și tind să se implice în problemele celor din jur cu scopul de a-i ajuta. Nativii au o capacitate de convingere care-i poate ajuta să obțină ușor ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să aibă grijă în ce fel de cauze umanitare, caritabile se implică pentru a nu fi păcăliți.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:23

Concert cu peripeții pentru Lady Gaga, care a căzut de pe scenă în Las Vegas. S-a întâmplat la scurt timp după ce artista invitase pe scenă un fan. I-a sărit acestuia în brațe, numai că bărbatul și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:11

Hillary Clinton a acuzat Moscova că se amestecă din nou în alegerile prezidenţiale americane în favoarea lui Donald Trump, sprijinind candidatura unei democrate în alegerile primare în vederea prezidenţialelor, pe care o numeşte „favorită a ruşilor”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:05

Au izbucnit violențe, vineri seara, la Barcelona, între protestatari și forțele de ordine, după ce sute de mii de oameni au participat la un miting uriaș în Barceelona, la apelul celor care militează pentru separarea de Spania. Pe măsură ce s-a lăsat noaptea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 09:40

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Bozieni-Hâncești.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Octombrie 2019, ora: 09:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:35

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

Un accident auto grav a avut loc în această dimineață în comuna Bălțați din judetul Iasi, soldat cu patru victime, scrie Ziarul de Iași.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:30

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

 Federaţia Rusa se pregăteşte pentru o agresiune militară la scară largă împotriva Ucrainei, nu numai de-a lungul liniei de contact (Donbas), ci de-a lungul întregii linii de frontieră ruso-ucrainene, a declarat vineri şeful adjunct al Statului Major al armatei ucrainene,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:16

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat proiectul de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:15

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

Pe parcursul ultimelor săptămâni, președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor a avut peste 60 de întâlniri cu alegătorii și membrii de partid din toată țara prin intermediul interacțiunilor live, care i-au asigurat posibilitatea să interacționeze cu ei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Deşi se prezintă drept mare luptătoare cu corupţia şi spune că are misiunea de a curăţa instituţiile statului, premierul Maia Sandu ignoră subiectul intens discutat public despre mașina de 1 milion de lei cumpărată de colegul ei din blocul ACUM, Andrei Năstase. Astfel, Maia Sandu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Winnow, dezvoltatorul soluţiei Winnow Vision, care ajută bucătarii să reducă la jumătate cantitatea de deşeuri alimentare, anunţă finalizarea unei runde de finanţare din seria B în valoare de 12 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei, citat de agenţia de presă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:25

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul blocului ACUM Iurie Reniță a anunțat că nu își va da votul pentru Andrei Năstase, președintele partidului din fracțiunea căruia face parte în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:05

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile surprinse în parcarea unui centru comercial din Râmnicu-Vâlcea. Doi bărbați au fost surprinși în timp ce încarcau mai multe baxuri de bere într-un microbuz școlar. Imaginile transmise de un telespectator către Digi24 fac acum...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:56

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Octavian Ticu, candidatul partidului burdușit de oligarhi a lui Anatol Salaru le spune basarabenilor că este unionist, iar presei rusofone (NewsMaker.md) îi declară că „iubește Rusia și se mândrește cu asta”, scrie pe facebook, liderul USB, Valeriu Munteanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:42

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul promovează ”mătăniile inteligente”, conectate la dispozitivele mobile prin intermediul unei aplicaţii de rugăciune lansate la începutul anului de Papa Francisc, anunţă Catholic News Agency. Prezentate ca ”smart rosary”, mătăniile inteligente au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:33

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:26

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Deși plasticul îi e prieten umanității de peste jumătate de secol, utilizarea lui excesivă l-a transformat în dușman. Paiele de plastic ajung în ocean, în nasul broaștelor țestoase, pungile de plastic ajung în burțile balenelor, microparticulele de plastic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:22

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Hitesh Kumar Sirohi, un comerciant din districtul Bareilly din Uttar Pradesh, India, săpa un mormânt pentru fiica lui care a murit la naștere când s-a întâmplat ceva ieșit din comun. În momentul în care a lăsat bebelușul în pământ și se...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)