Astăzi 24 Septembrie 2020, Joi - Ultima actualizare la ora 09:33
Abonamente

Horoscop 11 Noiembrie 2019, ora 09:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 NOIEMBRIE 2019. SCORPIONII AU ÎNDOIELI ÎN DRAGOSTE

Marime Font

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot avea îndoieli legate de persoana iubită.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Berbec, ziua de azi intensifică nevoia de rezolvare a unei situații financiare. Nativii se pot preocupa de un rezultat juridic care vizează un drept bănesc obținut în instanță sau în urma unui proces notarial. Poate fi vorba și de un partaj în unele cazuri, de o împărțire a unui bun material, poate a unui imobil sau unei sume de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu se grăbească în decizii și acțiuni, să nu se lase ghidați de impulsivitate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur vor resimți o puternică nevoie de stabilitate și siguranță, fie materială, fie partenerială. Nativii pot reanaliza beneficiile care le revin dintr-o asociere, fie ea sentimentală sau de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu se grăbească în a da verdicte și să lucreze mai mult cu propria lor nevoie de a-și manifesta posesivitatea.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să nu aibă o stare de spirit foarte bună astăzi și totul să se datoreze unei probleme de sănătate mai vechi sau încă nedepistată. Cel mai probabil, nativii se pot confrunta cu afecțiuni de natură endocrinologică. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să caute echilibrul între interior și exterior, între minte și suflet, dar mai ales între ce gândesc și ce transmit.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Sectorul prietenilor este provocat, încercat și pus sub lupa analizei, iar cei născuți în zodia Rac ar putea afla niște secrete, niște informații deranjante care să schimbe foaia în anturaj. Nativii pot rupe relații cu persoane care i-au dezamăgit. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că și în plan sentimental pot exista unele tensiuni, unele încercări ale destinului și probabil va fi nevoie de lămuriri suplimentare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
O serie de evenimente și situații neprevăzute pot avea un impact benefic în viața celor născuți în zodia Leu. Nativii se pot face remarcați și pot primi aplauze fără să fi căutat celebritatea neapărat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce situații tensionate în familie, cel mai probabil cauzate de o lipsă de sprijin și susținere din partea celor dragi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Nu este o zi bună pentru călătorii, iar cei născuți în zodia Fecioară sunt avertizați să circule cu prudență, să-și păstreze actele aproape, să se informeze despre detaliile destinației, programului, etc… Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce unele neplăceri în comunicare, dialog, chiar și surprize neașteptate venite pe cale informațională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță trec printr-o intensificare a problemelor legate de zona financiară, și aici nu este vorba doar de bani, ci și de bunuri materiale pe care nativii le-au pierdut sau se află în postura de a le pierde. Pot apărea și întorsături de situație, de principiu în favoarea nativilor care dețin toate datele problemei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să se folosească de un adevăr, să scoată un AS din mânecă, să demascheze pe cineva care i-a păcălit sau încearcă să facă asta.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
În sufletul celor născuți în zodia Scorpion încep să se înrădăcineze o serie de neîncrederi, de semne de întrebare cu privire la relația lor, la partenerul de viață. Nativii vor fi destul de confuzi, însă vor alege să se lupte cu îndoielile, chiar să devină detectivi dacă este nevoie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de unele surprize în cuplu, de unele răsturnări de situație neașteptate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să aibă mare grijă la sănătate. Stresul, imunitatea scăzută și unele probleme de natură endocrinologică își pot pune amprenta asupra stării lor generale și nativii pot deveni apatici și irascibili. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite investigațiile medicale acum, dar să se odihnească mai mult și să abordeze un plan alimentar sănătos și echilibrat. De evitat execsele și viciile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot afla din întâmplare niște amănunte neștiute despre persoana iubită. În unele cazuri, secretele care ies la iveală pot determina nativii să se îndepărteze de partener, să ia o pauză. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le pune într-o lumină tensionată inclusiv relațiile de prietenie.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Din dialogurile cu membrii familiei, este foarte probabil ca cei născuți în zodia Vărsător să afle niște secrete, niște ascunzișuri care să le schimbe radical o viziune avută asupra unui fapt din trecutul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate aduce discuții pe teme de patrimoniu, însă cu greu se va ajunge la un consens astăzi, mai laes dacă la mijloc este multă emoție și emotivitate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești se pot confrunta astăzi cu unele dezamăgiri în plan profesional, cel mai probabil acestea provenind din idei entuziaste și mărețe sau din false adevăruri, din deconspirarea unr minciuni. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere foarte multă atenție și înțelepciune în dialog, în comunicare. Este bine să nu spună chiar tot ce gândesc, mai ales dacă nu analizează în profunzime înainte.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 09:33

Bulgaria a expulzat doi diplomați ruși, suspectați că s-au implicat în acțiuni de spionaj. Aceștia căutau informații clasificate despre planurile de modernizare a armatei bulgare și despre întreținerea echipamentelor militare

Bulgaria a expulzat doi diplomați ruși, suspectați că s-au implicat în acțiuni de spionaj. Aceștia căutau informații clasificate despre planurile de modernizare a armatei bulgare și despre întreținerea echipamentelor militare

Bulgaria a expulzat doi diplomați ruși pe care procurorii îi suspectează că au fost implicați în acțiuni de spionaj. Cei doi diplomați ruși au fost somați să părăsească Bulgaria în 72 de ore, a declarat miercuri ministerul de externe, conform Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 08:59

Fără comentarii: Dimitrie Cantemir despre islam

Fără comentarii: Dimitrie Cantemir despre islam

Din Precuvântarea la Sistemul sau întocmirea religiei Muhammedane:

( ) Citeşte tot articolul

Externe 24 Septembrie 2020, ora: 08:38

Publicaţia Charlie Hebdo, ameninţată din nou de Al Qaida: media franceze lansează un apel la mobilizare

Publicaţia Charlie Hebdo, ameninţată din nou de Al Qaida: media franceze lansează un apel la mobilizare

 O sută de mass-media publică miercuri în Franţa o scrisoare deschisă în care lansează un apel la mobilizare în favoarea libertăţii de expresie în sprijinul săptămânalului Charlie Hebdo, care a fost ameninţat din nou de Al Qaida după retipărirea...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 24 Septembrie 2020, ora: 08:03

Filat ar fi furat 100 de milioane de euro; „O parte din acești bani sunt stocați acum în Europa și Africa”. „Plahotniuc îi organiza mese cu prieteni în penitenciar și îi trimitea cadouri de Crăciun”

Filat ar fi furat 100 de milioane de euro; „O parte din acești bani sunt stocați acum în Europa și Africa”. „Plahotniuc îi organiza mese cu prieteni în penitenciar și îi trimitea cadouri de Crăciun”

„Filat a furat suma de 100 de milioane de euro din băncile moldovenești cu ajutorul lui Șor. O parte din acești bani sunt stocați acum în Europa și în Africa. O altă parte de bani au fost și în Turcia, însă după câte am înțeles sunt deja...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 07:50

GALERIE FOTO/VIDEO. Bandiții lui Lukașenko i-au bătut și arestat pe protestatarii care au ieșit în stradă împotriva sângerosului dictator

GALERIE FOTO/VIDEO. Bandiții lui Lukașenko i-au bătut și arestat pe protestatarii care au ieșit în stradă împotriva sângerosului dictator

După ce Lukașenko și-a organizat o inaugurație în secret, bielorușii au ieșit din nou în stradă. De această dată forțele de ordine au fost mai agresive decât de obicei.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 24 Septembrie 2020, ora: 07:48

Alertă meteo: cod GALBEN de secetă hidrologică

Alertă meteo: cod GALBEN de secetă hidrologică

Potrivit meteorologilor, astăzi, aerul se va încălzi până 23..26 de grade Celsius în nord, 24..27 de grade în centru și 25..28 de grade în sud. Presiunea atmosferică va fi ridicată. Vântul va sufla din sud-est, cu o viteză de 2-7 metri pe secundă....

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 24 Septembrie 2020, ora: 07:04

Ce spune cafeaua preferată despre tine

Ce spune cafeaua preferată despre tine

 Chiar daca nu exista cifre oficiale, cafeaua este una dintre cele mai apreciate bauturi din intreaga lume. Cafeaua nu doar ca le ofera oamenilor plusul de energie necesar inceperii unei noi zile de munca, insa dezvaluie o multime de lucruri despre personalitatea celor care o consuma,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 06:13

investigație CONTRABANDĂ DE MILIOANE / Transnistrenii de la Sheriff-ul au importat combustibil de 100 de milioane de dolari fără să plătească accize și impozite în R. Moldova

CONTRABANDĂ DE MILIOANE / Transnistrenii de la Sheriff-ul au importat combustibil de 100 de milioane de dolari fără să plătească accize și impozite în R. Moldova

Separatiștii transnistreni a cumpărat combustibil din UE și l-au introdus în R. Moldova ilegal, fraudând bugetul cu sute de milioane.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 24 Septembrie 2020, ora: 05:00

ISTORIE / TOP 3 victorii ale ARMATEI ROMÂNE

ISTORIE / TOP 3 victorii ale ARMATEI ROMÂNE

De la înfiinţarea statului naţional suveran şi independent România, Armata Română nu s-a implicat în multe conflicte regionale sau internaţionale. 

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 Septembrie 2020, ora: 04:54

Horoscopul zilei de azi JOI 24 SEPTEMBRIE 2020. Cum acționezi acum?

Horoscopul zilei de azi JOI 24 SEPTEMBRIE 2020. Cum acționezi acum?

 Mercur din Balanta face opozitie cu Marte retrograd in Berbec si iti deschide calea catre negociere. Patrarul de Luna in Capricorn iti arata ca o situatie de criza trebuie rezolvata. Cum actionezi?

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 24 Septembrie 2020, ora: 04:29

Cum a fost ciopârţit şi batjocorit Nicolae Iorga de un grup de legionari

Cum a fost ciopârţit şi batjocorit Nicolae Iorga de un grup de legionari

Istoricul botoşănean Nicolae Iorga a fost considerat un titan al culturii româneşti interbelice. Cu toate acestea, şi-a găsit sfârşitul la marginea unei păduri, batjocorit şi apoi ucis cu bestialitate. Vă prezintăm radiografia asasinatului celebru.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 01:44

Prima femeie care a murit pentru Hristos – Calendar creștin ortodox: 24 septembrie

Prima femeie care a murit pentru Hristos – Calendar creștin ortodox: 24 septembrie

Sfânta Întâia Muceniță Tecla, cea Întocmai cu Apostolii, s-a născut în Iconia (astăzi Konya, în Turcia) în prima jumătate a secolului I d.Hr.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 01:22

Șeful OMV, Rainer Seele, e vizat de o plângere la parchetul anti-corupție din Austria. El e acuzat de abuz de încredere și acceptarea de foloase într-o tranzacție uriașă cu fondul de investiții Mubadala din Abu Dhabi

Șeful OMV, Rainer Seele, e vizat de o plângere la parchetul anti-corupție din Austria. El e acuzat de abuz de încredere și acceptarea de foloase într-o tranzacție uriașă cu fondul de investiții Mubadala din Abu Dhabi

Rainer Seele, CEO-ul companiei austriece OMV, care controlează Petrom, este vizat de o plângere depusă de un whistleblower la parchetul anticorupție din Austria, transmite publicația locală Kurier. Plângerea a fost confirmată de un purtător de cuvânt al parchetului, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Septembrie 2020, ora: 12:27

Ceban, către Nagacevschi: Pute în sistemul judecătoresc

Ceban, către Nagacevschi: Pute în sistemul judecătoresc

Lista agenților economici din Capitală care încalcă normele va fi făcută publică, pentru ca cetățenii să poată vedea cine se face vinovat pentru mirosul insuportabil.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Septembrie 2020, ora: 12:03

„Viitorul nicotinei”: Specialiști de talie internațională au discutat rolul nicotinei în reducerea bolilor asociate fumatului

„Viitorul nicotinei”: Specialiști de talie internațională au discutat rolul nicotinei în reducerea bolilor asociate fumatului

Nicotina este unul dintre produsele nocive, eliminate prin fumul țigării în timpul arderii. În același timp, împreună cu nicotina, se elimină o serie de substanțe dăunătoare sănătății. Nicotina creează dependență, dar nu este direct responsabilă de provocarea...

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 23 Septembrie 2020, ora: 10:00

Newton House: Cel mai solicitat complex rezidențial din sectorul Buiucani anunță ridicarea prețurilor la ultimele apartamente

Newton House: Cel mai solicitat complex rezidențial din sectorul Buiucani anunță ridicarea prețurilor la ultimele apartamente

Newton House, proiectul care a spart tiparele cu metoda inovativă de achitare în rate, anunță ridicarea programată a prețurilor. Potrivit angajaților companiei de construcție, începând cu data de 29 septembrie m2 va costa mai mult cu 55 €.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Septembrie 2020, ora: 08:49

Transportatorii aerieni globali cer testarea pentru Covid-19, pe aeroporturi, a tuturor pasagerilor curselor internaţionale, pentru înlocuirea carantinelor

Transportatorii aerieni globali cer testarea pentru Covid-19, pe aeroporturi, a tuturor pasagerilor curselor internaţionale, pentru înlocuirea carantinelor

Transportatorii aerieni globali au cerut marţi testarea pentru Covid-19, pe aeroporturi, a tuturor pasagerilor curselor internaţionale, pentru înlocuirea carantinelor care, în opinia lor, amplifică scăderea traficului, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 23 Septembrie 2020, ora: 08:45

Botez cu 250 de persoane întrerupt de poliție. Organizatorul era un bărbat cercetat pentru proxenetism

Botez cu 250 de persoane întrerupt de poliție. Organizatorul era un bărbat cercetat pentru proxenetism

 Un botez din Buzău a fost întrerupt de poliție aseară, pentru că parcicipanții nu respectau regulile impuse în contextul pandemiei.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 23 Septembrie 2020, ora: 08:42

Reacția Simonei Halep după retragerile numeroase de la Roland Garros

Reacția Simonei Halep după retragerile numeroase de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit despre retragerile numeroase de la Roland Garros, după ce trei jucătoare din top 10 au decis să nu participe, la fel ca și alte sportive importante.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 23 Septembrie 2020, ora: 08:41

Xi Jinping îndeamnă la o recuperare „verde” a economiei mondiale, deși China este unul dintre cei mai mari poluatori ai lumii

Xi Jinping îndeamnă la o recuperare „verde” a economiei mondiale, deși China este unul dintre cei mai mari poluatori ai lumii

 Preşedintele chinez Xi Jinping a îndemnat marţi statele lumii să susţină o recuperare "verde" a economiei mondiale în era post-COVID, în mesajul video transmis lucrărilor celei de-a 75-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, relatează Xinhua.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)