Astăzi 18 Iulie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 17:23
Abonamente

Actualitate 12 Aprilie 2019, ora 08:41

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 APRILIE 2019. RACII SE APROPIE DE PARTENER

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac au șansa de a se apropia mai mult de partener și de a-și consolida povestea de dragoste.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de afirmare, de a ieși în evidență la locul de muncă, însă sunt sfătuiți să adopte o atitudine echilibrată și mai ales să nu intre în conflicte cu cei din jur. Însă, nu ar trebui să aibă prea mari așteptări, contextul astrologic impune unele blocaje. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să se detașeze de factorii de stres.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur au tendința de a prelua asupra lor pera multe sarcini și responsabilități astfel încât la finele zilei se vor simți epuizați. O veste financiară neplăcută le poate da niște planuri peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a revedea niște prieteni mai vechi, posibil de a ieși la o petrecere.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să se echilibreze după o săptămână tensionată. Relația cu membrii familiei nu este una foarte bună, însă la locul de muncă aprecierile nu vor întârzia să apară. Contextul le aduce totuși o stare de spirit acceptabilă, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza o călătorie, o plimbare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de armonie în relația cu persoana iubită. Nativii se simt bine alături de cei dragi, petrec timp cu copiii și se dedică cu plăcere activităților distractive, artistice și relaxante. Momente favorabile pentru consolidarea relațiilor, în special a relației sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce mici reușite și noroace la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu se agită în sensul recuperării unei sume de bani. Nativii pot încheia acum un proiect pentru a-și primi plata. Pe de altă parte, nu este exclus ca stresul de la locul de muncă să le accentueze niște simptome ale unor afecțiuni cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se odihnească mai mult. Posibile insomnii și dereglări de tranzit gastrointestinal.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să primească o invitație la o reuniune de familie sau o rudă să le facă o vizită neașteptată, dar plăcută. Evenimentele de astăzi vor fi provocatoare și vor determina nativii să socializeze mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de acțiune în sectorul sentimental. Nativii se pot destăinui mai mult decât ar trebui sau, pe de altă parte, pot afla un secret despre persoana iubită. Se recomandă mai multă pudență și diplomație în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite să se expună în public, să-și expună viața privată prea mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion nu se vor simți în apele lor și nu este exclus ca probleme legate de sistemul digestiv, uneori legate și de aparatul reproducător, să le pună bețe-n roate. Stare de spirit fluctuantă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai atenți la alimentație și să evite eforturile de orice fel, afecțiunile hepato-biliare fiind, de asemenea, pe lista de riscuri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător ar putea trece prin frământări interioare, poate și ușoare depresii, iar cauzele pot avea legătură cu planul sentimental, poate cu niște reproșuri sosite din partea persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și petreacă mai mult timp în natură, să se plimbe, să se relaxeze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn care pregătesc o excursie, o plecare din țară trebuie să se asigure de toate formalitățile necesare călătoriei deoarece pot întâmpina obstacole la drum. Posibile vești din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce discuții în contradictoriu cu colegii de muncă sau superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător ar putea avea parte de probleme în plan sentimental. Unii nativi se pot certa destul de serios cu persoana iubită, în timp ce alții pot fi dezamăgiți de atitudinea acesteia. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii radicale sau, cel puțin, să nu le pună în practică acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor acorda mai multă atenție persoanei iubite și vor face tot ce le stă în putere pentru a o recuceri sau pentru a-i intra în grații. Nu este exclus ca unii nativi să-și facă reproșuri legate de propriul comportament. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai responsabili la locul de muncă și să-și dea mai mult interes.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 17:23

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu: „Noi protejăm oamenii cu venituri mici. Chiar dacă vor fi majorări acestea vor viza oamenii cu venituri foarte mari. Cei care au venituri mari să plătească impozite mai mari. Cei care au venituri mici să plătească impozite mai mici”. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 17:14

Discuții aprinse în Parlament. ”Reglementarea și accizarea produselor de tutun care nu ard trebuie discutată la nivel de experți”

Discuții aprinse în Parlament. ”Reglementarea și accizarea produselor de tutun care nu ard trebuie discutată la nivel de experți”

Inițiativa legislativă cu privire la reglementarea și accizarea produselor de tutun încălzit a fost suspusă consultărilor publice în Parlament. Proiectul inițiat de deputatul Radu Marian a stârnit discuții aprinse și critici din partea societății civile. În timp...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 15:00

Minute de coșmar pentru o familie din Bender după ce copilul lor de patru ani a căzut de la etajul geamul apartamentului, aflat la etajul trei. Acum băiatul se află în comă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:56

Tânărul a plecat de la domiciliul său, din Chișinău, și nu s-a mai întors acasă. Familia tânărului este devastată și cere ajutor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:53

Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Concurenţă mare la Academia de Poliţie: Pe câte locuri se bat cei 5.000 de elevi înscrişi  80 de teze de doctorat susținute în perioada 2011-2016 nu se regăsesc în format electronic în arhiva Academiei de Poliție,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:47

A fost sistat procesul de înstrăinare a companiei de asigurări „Moldasig”. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon, după ședința Consiliului Suprem de Securitate.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:39

Consumul meselor inainte de a merge la culcare nu este obicei destul de bun, mai ales atunci cand vine vorba de alimente grase, greu de digerat. Dar, daca esti prea infometat si nu poti adormi din cauza asta, poti manca aceste ingrediente fara sa-ti fie teama ca te vei ingrasa sau ca vei avea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:32

O dietă bazată pe combinaţii haotice, fără să se ţină cont de un program echilibrat al meselor, conduce, în scurt timp, la declanşarea unui şoc toxic. Ignorând simptome banale ca roşeaţa, umflarea sau durerea, în timp, inflamaţiile ajung să se cronicizeze. Ca...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:24

Trăim într-o societate, iar acest lucru ne face să depindem unii de alții într-o oarecare măsură. De aceea, cerem ajutorul celor din jur oricând avem nevoie și oferim, la rândul nostru, sprijinul necesar. Totuși, această relație de co-dependență poate, de cele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:06

Expertul în politici de securitate Rosian Vasiloi a fost numit joi, 18 iulie, la propunerea ministrului de Interne, Andrei Năstase, în funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. El îl va înlocui în această funcţie pe Fredolin Lecari.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 18 Iulie 2019, ora: 13:33

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

Conform informațiilor de pe site-ul BNM.MD, rezerva de aur a Băncii Naționale este de 74 kilograme 133 grame nu de 9 kilograme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 13:10

Fracţiunea Partidului Democrat (PDM) în Parlamentul Moldovei va fi condusă de preşedintele de onoare al partidului, Dumitru Diacov. Această decizie a fost luată miercuri, la şedinţa fracţiunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 12:01

Președintele Igor Dodon și PSRM ar încerca, cu ajutorul rușilor, să fragmenteze fracțiunea PD, astfel încât la toamnă, după expirarea a 100 de zile de guvernare, să aibă voturile necesare pentru a debarca Guvernul condus de Maia Sandu și de a readuce R. Moldova pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:25

 Un adolescent din Adelaide, care a hackuit Apple cu două ocazii separate cu speranța că va primi o ofertă de job din partea companiei, a fost scutit de condamnare de către un tribunal. Băiatul, care are în prezent 17 ani, a hackuit mai întâi sistemul de calculatoare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:05

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

Băiatul de 11 ani, dintr-o suburbie a Chişinăului care a fost muscat de câine, iar ulterior internat în stare gravă la Spitalul municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Capitală a murit în această seară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 09:05

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Locuitorul raionului Hânceşti, acuzat pentru trei capete de acuzare, inclusiv: violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi refuzul, împotrivirea şi eschivarea de la testarea alcooscopică, acțiuni comise de o persoană care nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:30

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Mesajul unui preot din Brazilia a înfuriat atât de tare o enoriașă încât aceasta l-a împins pe slujitorul bisericii de pe scenă, chiar în timpul predicii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:27

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un erou lichidator al dezastrului de la Cernobîl și-a pus capăt zilelor după ce a urmărit serialul eveniment de pe HBO, cu lacrimi în ochi, susține fiica acestuia, citată de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 18 Iulie 2019, ora: 08:25

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

PSD e divizat din cauza candidatului la prezidenţiale: Dăncilă, Firea sau Tăriceanu? Din exterior, partidul e atacat de Adrian Năstase, dar şi de foştii „reformişti“ Adrian Ţuţuianu şi Mihai Tudose, trecuţi în tabăra lui Victor Ponta, cel care arbitrează, de pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:40

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ordine la Piața Centrală din Chișinău poate fi făcută doar cu... buldozerul, afirmă fostul primar general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. Potrivit lui, la Piața Centrală există o complexitate de probleme greu de rezolvat, iar experiența orașului Moscova, acolo unde mai multe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:15

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac, afirmă că modificările propuse la Legea cetăţeniei române privind descentralizarea procesul de procesare a dosarelor, ca în fiecare judeţ din România să poată fi depus dosarul şi în termen de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Iulie 2019, ora: 07:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

Horoscopul zilei de 18 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:07

VIDEO / 18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

VIDEO / 18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida mâine, 18 iulie, începând cu ora 13.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)