Astăzi 19 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 21:37
Abonamente

Actualitate 12 Aprilie 2019, ora 08:41

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 APRILIE 2019. RACII SE APROPIE DE PARTENER

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac au șansa de a se apropia mai mult de partener și de a-și consolida povestea de dragoste.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de afirmare, de a ieși în evidență la locul de muncă, însă sunt sfătuiți să adopte o atitudine echilibrată și mai ales să nu intre în conflicte cu cei din jur. Însă, nu ar trebui să aibă prea mari așteptări, contextul astrologic impune unele blocaje. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să se detașeze de factorii de stres.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur au tendința de a prelua asupra lor pera multe sarcini și responsabilități astfel încât la finele zilei se vor simți epuizați. O veste financiară neplăcută le poate da niște planuri peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a revedea niște prieteni mai vechi, posibil de a ieși la o petrecere.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să se echilibreze după o săptămână tensionată. Relația cu membrii familiei nu este una foarte bună, însă la locul de muncă aprecierile nu vor întârzia să apară. Contextul le aduce totuși o stare de spirit acceptabilă, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza o călătorie, o plimbare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de armonie în relația cu persoana iubită. Nativii se simt bine alături de cei dragi, petrec timp cu copiii și se dedică cu plăcere activităților distractive, artistice și relaxante. Momente favorabile pentru consolidarea relațiilor, în special a relației sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce mici reușite și noroace la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu se agită în sensul recuperării unei sume de bani. Nativii pot încheia acum un proiect pentru a-și primi plata. Pe de altă parte, nu este exclus ca stresul de la locul de muncă să le accentueze niște simptome ale unor afecțiuni cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se odihnească mai mult. Posibile insomnii și dereglări de tranzit gastrointestinal.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să primească o invitație la o reuniune de familie sau o rudă să le facă o vizită neașteptată, dar plăcută. Evenimentele de astăzi vor fi provocatoare și vor determina nativii să socializeze mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de acțiune în sectorul sentimental. Nativii se pot destăinui mai mult decât ar trebui sau, pe de altă parte, pot afla un secret despre persoana iubită. Se recomandă mai multă pudență și diplomație în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite să se expună în public, să-și expună viața privată prea mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion nu se vor simți în apele lor și nu este exclus ca probleme legate de sistemul digestiv, uneori legate și de aparatul reproducător, să le pună bețe-n roate. Stare de spirit fluctuantă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai atenți la alimentație și să evite eforturile de orice fel, afecțiunile hepato-biliare fiind, de asemenea, pe lista de riscuri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător ar putea trece prin frământări interioare, poate și ușoare depresii, iar cauzele pot avea legătură cu planul sentimental, poate cu niște reproșuri sosite din partea persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și petreacă mai mult timp în natură, să se plimbe, să se relaxeze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn care pregătesc o excursie, o plecare din țară trebuie să se asigure de toate formalitățile necesare călătoriei deoarece pot întâmpina obstacole la drum. Posibile vești din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce discuții în contradictoriu cu colegii de muncă sau superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător ar putea avea parte de probleme în plan sentimental. Unii nativi se pot certa destul de serios cu persoana iubită, în timp ce alții pot fi dezamăgiți de atitudinea acesteia. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii radicale sau, cel puțin, să nu le pună în practică acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor acorda mai multă atenție persoanei iubite și vor face tot ce le stă în putere pentru a o recuceri sau pentru a-i intra în grații. Nu este exclus ca unii nativi să-și facă reproșuri legate de propriul comportament. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai responsabili la locul de muncă și să-și dea mai mult interes.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Mai 2019, ora: 21:37 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Mai 2019, ora: 09:12

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, a fost lovit cu picioarele în spate de către un bărbat în timpul unui concurs la care participa în Africa de Sud, actorul postând imaginile pe rețelele de socializare, transmite Mediafax. Pe imagini, Arnold Schwarzenegger, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Mai 2019, ora: 08:12

Cutremur în România, sâmbătă seară. Seismul, de 4,1 magnitudine, s-a produs în zona Seismică Vrancea, la ora 22.23. Epicentrul a fost localizat la o adâncime de 114 de kilometri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Mai 2019, ora: 08:07

Compania Purcari Wineries a finalizat achiziția activelor cramei Vismos în Moldova, inclusiv 263 hectare de viță de vie și o platformă de producere pentru vinificația primară, capabilă să proceseze până la 8 mii de tone de struguri (echivalentul a circa 5 milioane litri de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Mai 2019, ora: 08:03

Horoscopul zilei de 19 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 18 Mai 2019, ora: 22:47

Ce scria MIHAI EMINESCU în TIMPUL despre 16 mai 1812 și anexarea Basarabiei

Ce scria MIHAI EMINESCU în TIMPUL despre 16 mai 1812 și anexarea Basarabiei

Fragmente din articolele publicate de poet în ziarul „Timpul”, în 1878.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Mai 2019, ora: 13:17

Liderul PPDA, Andrei Năstase, continua colaborarea cu structurile de forță ale Rusiei. Acesta a trimis, vineri, în data de 17 mai, o nouă scrisoare la Ministerul Afacerilor Interne, însoțită de o revistă a presei cu declarații pe care le consideră probe în dosarul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Mai 2019, ora: 11:30

Liderul PPDA, Andrei Năstase, recunoaşte public faptul că acceptat să formeze o majoritate parlamentară cu PSRM, chiar dacă înaintea alegerilor anticipate din 24 februarie, s-a angajat public să nu facă acest lucru. Declaraţia a fost făcută ieri seara, în cadrul emisiunii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Mai 2019, ora: 11:29

13 membri PPDA, care au format biroul politic teritorial al formațiunii la Soroca, au anunțat că părăsesc, in corpore, rândurile partidului. Declarația semnată de aceștia a fost postată de Mihai Mîțu, fostul președinte al raionului, care s-a alăturat partidului în 2016

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Mai 2019, ora: 09:58

Şeful extremei dreapta austriece şi vicecancelar, Heinz-Christian Strache, a fost acuzat vineri pentru că a promis unei aşa-zise nepoate a unui oligarh rus contracte publice în schimbul unui sprijin financiar, potrivit unor afirmaţii apărute în presă care au provocat un val de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Mai 2019, ora: 09:37

Boris Johnson, fostul ministru de Externe şi susţinător al Brexit, este principalul favorit printre liderii Partidului Conservator pentru a o înlocui pe Theresa May la conducerea partidului şi implicit în funcţia de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Mai 2019, ora: 09:25

Un politician care are un comportament agresiv față de presă, ar trebui să plece din politică. De această părere este eurodeputatul Norica Nicolai, invitatul special al emisiunii Fabrika de la Publika TV. Reacția vine după ce liderul PPDA, Andrei Năstase, finul de cununie al oligarhului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Mai 2019, ora: 08:42

Primarul din Ekaterinburg a anunţat suspendarea construirii unei impozante catedrale în al treilea cel mai important oraş rus, după mai multe zile de ciocniri şi manifestaţii şi după ce președintele Vladimir Putin a făcut apel la reconciliere, relatează AFP, preluată de News.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Mai 2019, ora: 08:41

Unul dintre cei mai importanţi lideri ai Iranului s-a întâlnit recent cu miliţiile rebele irakiene din Baghdad pe care le-a anunţat să se pregătească pentru un război prin interpuşi (proxy war - n.r.), relatează The Guardian. În condiţiile în care relaţiile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Mai 2019, ora: 08:35

Horoscopul zilei de 18 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Mai 2019, ora: 14:59

Site-ul postului de televiziune TV 8 a publicat documentul care confirmă faptul că liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost chemat la Moscova. În documentul respecitv se spune că anchetatorii cercetează tranzacții financiare dubioase din Federația Rusă pe conturile unor persoane...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Mai 2019, ora: 14:40

Apropiata lui Andrei Năstase, Inga Grigoriu, se pare că trăiește pe picior mare, chiar dacă în declarația de avere indică venituri mici. Astfel, deputatul din Platforma DA, cu un venit lunar de aproximativ 4000 de lei, reușește să-și întrețină familia și pe lângă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Mai 2019, ora: 11:56

Cel mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand” este în febra pregătirilor pentru marea deschidere a sezonului estival. Parcul va fi deschis la 1 iunie, de Ziua copiilor, iar muncitorii lucrează practic 24 de ore din 24, pentru a finaliza toate lucrările în termen.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Mai 2019, ora: 11:48

„Fabrica de troli” din Rusia ar fi folosit un software dezvoltat pentru a influența referendumul Brexit, relatează The Telegraph.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Mai 2019, ora: 11:35

PAS și PPDA au fost concepute ca anti-PD, iar distrugerea acestei formațiuni este singura lor rațiune de a exista. Cu toate acestea, există suficiente indicii care arată că democrații vor supraviețui și chiar sunt pe linie de creștere. Opinia aparține editorialistul de la Ziarul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Mai 2019, ora: 11:35

Nu merită să fie deputat, pentru că propriile orgolii şi complexe nu-i permit să accepte diferite puncte de vedere. Este părerea mai multor moldoveni despre comportamentul agresiv al lui Andrei Năstase, finul penalului fugar Victor Ţopa. Oamenii dezaprobă modul în care liderul PPDA...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Mai 2019, ora: 08:01

Aproape 60% dintre ucraineni ar vota pentru aderarea Ucrainei la UE, în cazul unui referendum pe această temă

Aproape 60% dintre ucraineni ar vota pentru aderarea Ucrainei la UE, în cazul unui referendum pe această temă

Un nou sondaj de opinie realizat în Ucraina arată că, în cazul unui referendum, aproape 60% dintre cetățenii ucraineni ar vota în favoarea aderării ţării lor la UE și circa 50% ar vota pentru intrarea în NATO - transmite Unian, citata de Rador.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Mai 2019, ora: 08:00

BACĂU 16 persoane au ajuns în spital, în urma unui accident între o mașină și un microbuz

16 persoane au ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, după ce o mașină și un microbuz cu 14 pasageri s-au ciocnit în orașul Bacău, scrie Mediafax. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Mai 2019, ora: 08:00

Rusia dă înapoi în conflictul său cu Consiliul Europei

Rusia a făcut joi elogiul Consiliului Europei, ceea ce semnifică o schimbare de ton ce sugerează că Moscova intenţionează să rămână în această instanţă care oferă acces la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) şi de unde ea a fost ameninţată cu excluderea,...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)