Astăzi 24 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 18:17
Abonamente

Horoscop 12 Decembrie 2019, ora 08:16

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 DECEMBRIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA GEMENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu cei din jur. La prima oră a dimineții se va forma aspectul de Lună Plină în zodia Gemeni, fenomen astrologic care ne va impacta pe toți, într-un anume sector de viață. Luna Plină vine cu energia încheierii, iar acum, formându-se pe semnul Gemenilor, este vorba despre încheierea unei etape de studiu, unei etape în care am învățat ceva, este ca un fel de test al sorții să vedem dacă am învățat sau nu o lecție.

Luna Plină ne susține să culegem roadele investițiilor noastre, să culegem ceea ce am semănat începând din luna iunie a acestui an (atunci când s-a format Lună Nouă în Gemeni) și până astăzi. De asemenea, este vorba de trecerea într-o nouă etapă (superioară) în modul de comunicare și interacțiune cu cei din jur, dar și cu noi înșine.

Contextul astrologic al momentului vorbește despre expansiune prin cunoaștere, însă ne cere să nu fim superficiali, dar nici să ne împiedicăm de amănunte. Este recomandat să ne facem planuri de viitor, însă va trebui să dominăm tendința de iluzionare. Este recomandat să visăm, însă va trebui să dominăm tentația de a ne lăsa purtați de năluci. Această Lună Plină din Gemeni ne cere să visăm, dar să o facem în urma unei viziuni clare și concrete, realizabile a visului. Avem baze reale? Visul nostru are șanse să devină realitate sau doar ne amăgim?

Loading...


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor încheia o etapă legată de studiu, însă va fi nevoie ca nativii să fie realiști și să-și dea seama dacă este suficient ceea ce știu până acum sau mai este nevoie să aprofundeze ceva. Comunicarea și modul în care intercționează cu cei din jur se poate schimba acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot deveni sensibili la comentariile celor din jur și le recomandă să evite dialogurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Luna Plină din Gemeni va activa sectorul financiar al banilor munciți, iar cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să culeagă roadele muncii depuse. Nativii pot fi recompensați pentru serviciile prestate, pot primi un bonus, o primă la salariu, un comision mai mare și nu este exclus să fie vorba de o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia să valorifice niște resurse personale în vederea îmbunătățirii veniturilor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni sunt direct impactați de Luna Plină, având în vedere că se formează în semnul lor, cu impact asupra personalității și a axei relaționale. Nativii vor pune punct unei etape legată de anumite mentalități și principii. Totodată, cei care se află în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie, dar nu este exclus ca relațiile care nu mai funcționează să se încheie acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot iluziona ușor în privința unei noi relații.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Luna Plină din Gemeni va aduce o perioadă de interiorizare și meditație, iar cei născuți în zodia Rac s-ar putea lăsa măcinați de niște gânduri, însă, totodată, vor avea ocazia să pună punct unor frământări mai vechi, posibil parteneriale sau financiare. Comunicarea cu sinele lor îi poate ajuta să găsească soluția cea mai bună. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi vulnerabili din punct de vedere al sănătății.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot finaliza un proiect și pot culege roadele sau pot pune la punct un plan pentru a demara un proiect de viitor, însă sunt sfătuiți să fie foarte raționali în calcule. O relație de prietenie, în unele cazuri, chiar de iubire, se poate schimba, se poate încheia sau se poate consolida. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite discuțiile tensionate. Pot apărea conflicte cu colegii sau prietenii.


Loading..


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul socio-profesional, iar cei născuți în zodia Fecioară au ocazia acum să culeagă roadele demersurilor întreprinse în ultimele luni. Este momentul recunoașterii meritelor, momentul să încheie o etapă profesională, să-și schimbe locul de muncă, să-și îmbunătățească imaginea și statutul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează să-și facă planuri realiste legate de carieră pentru a nu avea dezamăgiri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
O serie de principii de viață se pot schimba acum, pot lua o nouă traiectorie, iar cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să lase în urmă mentalitățile cu care nu mai rezonează. Nativii pot da un examen și pot obține o diplomă sau pot planifica, pot pleca într-o călătorie. Sectorul cunoașterii va fi de interes întreaga perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite superficialitatea în acțiuni.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Luna Plină din Gemeni va activa o casă financiară, iar cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia, de la caz la caz, să încheie un proces, un litigiu, să intre în posesia unei moșteniri, să finalizeze un partaj, să soluționeze o situație ce vizează niște acte, documente. De asemenea, nativii pot reuși să pună bazele unui plan de viitor, de expansiune, cu fonduri limitate. Sexualitatea va căpăta o nouă dimensiune pe fondul unor experiențe transformatoare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia să culeagă roadele financiare ale unei asocieri sau să soluționeze o situație legată de banii pe care-i dețin împreună cu alții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Sectorul parteneriatelor și al căsătoriei va avea parte de amprenta fenomenului de Luna Plină din Gemeni, iar cei născuți în zodia Săgetător pot încheia acum o etapă legată de o relație, fie personală, fie profesională. Dacă unii nativi pot primi cereri în căsătorie sau pot consolida relația de cuplu, alții pot lua decizia de a se desprinde de un partener care-i îngrădește ți cu care nu rezonează din punctul de vedere al principiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să culeagă roadele unor asocieri, colaborări.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Un capitol legat de locul de muncă se poate încheia acum, iar cei născuți în zodia Capricorn pot lua inclusiv decizia de a-și schimba jobul, însă sunt sfătuiți să fie foarte realiști în alegeri. Unii nativi pot obține noi proiecte, se pot implica în noi activități care să le aducă recunoaștere profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că se pot confrunta cu unele probleme de sănătate, mai ales dacă au neglijat odihna și relaxarea în ultimele luni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot încheia o relație, o poveste de iubire care nu mai funcționează. Nativii care formează un cuplu stabil și solid acum pot să treacă la alt nivel, poate chiar să devină părinți. Pe de altă parte, pot culege roadele uno proiecte creative, care au legătură cu sportul, divertismentul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se folosească de talentul cu care au fost înzestrați, mai ales dacă este vorba de o zonă de interes relaționată cu comunicarea, tranzacțiile, comerțul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Relația cu membrii familiei va intra într-o perioadă de analiză, iar cei născuți în zodia Pești ar putea culege roadele unor demersuri pe care le-au întreprins în legătură cu modul de relaționare cu cei dragi. De la caz la caz, poate fi vorba de o împăcare/distanțare de părinți, de o mutare din casa părintească sau de soluționarea unei probleme locative. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține nativii care vând/cumpără un bun imobiliar.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 17:06 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:58

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău au examinat starea bebeluşului, abandonat într-un cărucior, în sectorul Buiucani din Capitală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:53

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

Mai multe persoane au fost rănite și câteva ar fi murit după un incident armat ce a avut loc vineri în Germania, a informat, poliția, adăugând că suspectul a fost reținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:10

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

În comuna Ișcalău, raionul Fălești, au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Timp de câteva săptămâni, în trei sate ale comunei – Ișcalău, Burghelea și Doltu – vor fi montate peste 30 de kilometri de rețea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 12:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:59

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

Deputatul Ilan Șor a reacționat pe rețelele de socializare la declarațiile lui Dodon. Liderul partidului și fostul primar al or. Orhei a atras atenția, printre altele, la comentariile președintelui făcute pe rețelele sociale în ajunul vizitei sale în Israel. Făcând...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:49

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 24 Ianuarie 2020, ora: 10:17

Moldova şi Ţara Românească, mai separate ca oricând, la 161 de ani de la Mica Unire. Nicio autostradă nu leagă cele două provincii, iar discrepanțele economice s-au adâncit după Revoluție

Moldova şi Ţara Românească, mai separate ca oricând, la 161 de ani de la Mica Unire. Nicio autostradă nu leagă cele două provincii, iar discrepanțele economice s-au adâncit după Revoluție

Cele două foste principate, Moldova şi Ţara Românească, sunt mai separate decât oricând din punct de vedere economic la 161 de ani de la momentul la care au ales să se unească, potrivit unei analize realizată de compania de consultanţă Frames.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 10:09

ULTIMA ORĂ /// Vladimir Putin l-a numit pe Dmitrii Kozak șef adjunct al Administrației Prezidențiale

ULTIMA ORĂ /// Vladimir Putin l-a numit pe Dmitrii Kozak șef adjunct al Administrației Prezidențiale

Vladimir Putin a semnat Decretul „Cu privire la șeful adjunct al administrației președintelui Federației Ruse”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 09:48

7 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Hora Unirii

7 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Hora Unirii

Hora Unirii este unul dintre simbolurile sărbătorii naționale prin care românii celebrează în fiecare 24 ianuarie Ziua Unirii Principatelor Române din 1859, prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza, în Moldova şi Muntenia. Celebra compoziție: „Hai să dăm...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 24 Ianuarie 2020, ora: 09:13

opinie 80% din tinerii (18-29 de ani) din Chișinău vor ca R. Moldova să adere la UE / Dodon și PSRM sfidează tineretul și arată că nu dau doi bani pe viitorul lor

80% din tinerii (18-29 de ani) din Chișinău vor ca R. Moldova să adere la UE / Dodon și PSRM sfidează tineretul și arată că nu dau doi bani pe viitorul lor

Sondajul publicat ieri conține mai multe informații extrem de interesante, una din ele este numărul covărșitor de tineri care vrea ca R. Moldova să intre în UE.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 08:44

Moscova nu crede în râsete

Moscova nu crede în râsete

 Kremlinul nu știe de șagă. A aflat-o pe pielea sa Sașa Dolgopolov, un comedian rus care a îndrăznit să glumească despre cele sfinte: despre religie și despre Putin. În februarie 2019, de pe scena unui bar din Sankt-Petersburg, Dolgopolov a glumit că pe Iisus ar fi trebuit să-l...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 08:23

Mihai Ghimpu: „Niciunul din cei care a făcut alianţă cu socialiştii şi le-a dat puterea nu câştigă de la Dodon”

Mihai Ghimpu: „Niciunul din cei care a făcut alianţă cu socialiştii şi le-a dat puterea nu câştigă de la Dodon”

Preşedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, consideră că lidera PAS, Maia Sandu, nu trebuie să candideze la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestui an, din cauză că acest fapt îi va garanta victoria actualului preşedinte, Igor Dodon. În opinia sa, dacă Maia...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)