Astăzi 8 August 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 11:42
Abonamente

Horoscop 12 Noiembrie 2019, ora 06:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 NOIEMBRIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA TAUR

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Luna Plină este un moment al culegerii roadelor, un moment al maturizării unui proiect, un moment în care o trăire ajunge la apogeu. Un capitol se încheie acum pentru a lăsa loc altuia să se deschidă. Această Lună Plină formată în zodia Taur va încheia în următoarele două săptămâni o etapă, un ciclu deschis în urmă cu aproximativ 6 luni, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Taur.

Luna Plină de acum va activa axa Taur-Scorpion (Luna din Taur este în opoziție cu Soarele din Scorpion), dar, totodată, va activa și axa relațională, noi în raport cu ceilalți. Ei bine, la modul general, vom încheia acele relații care nu ne mai satisfac nevoile materiale și nici nevoile emoționale și spirituale. De aici putem concluziona că parteneriatele profesionale care nu ne mai aduc beneficiile financiare dorite vor lua sfârșit, iar în plan sentimental se vor încheia relațiile în care partenerul de viață nu ne mai satisface necesitățile materiale și spirituale.

Loading...


Luna Plină din zodia Taur ne cere să găsim un echilibru între preocupările de ordin material, financiar ale vieții și cele de ordin emoțional și spiritual. Luna se află în opoziție cu Mercur retrograd ceea ce poate traduce o confuzie între ceea ce simțim și ceea ce gândim, motiv pentru care nu este momentul să luam decizii radicale. Chiar dacă simțim nevoia de a pune punct unui capitol de viață, de preferat ar fi să așteptăm până pe 20 noiembrie, atunci când și Mercur își încheie mersul retrograd.

Contextul astrologic general este foarte benefic la această lunație, astfel încât ceea ce se va încheia acum, fiți siguri că va fi spre marele nostru beneficiu ulterior.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au ocazia în această perioadă să schimbe un sistem de valori la care se raportează, cu referire strict la sectorul financiar. Posibil ca nativii să-și renegocieze salariul sau să-și dea seama că pentru munca depusă nu sunt remunerați pe măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a obține un bonus, o primă, o sumă de bani ca urmare a unei acțiuni pe care au întreprins-o cu mai mult timp în urmă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină din semnul lor va activa casa personalității, dar și axa relațională va intra în vizorul celor născuți în zodia Taur, motiv pentru care nativii, dincolo de energia pe care o vor resimți din plin, vor căuta stabilitatea în viața lor, vor dori să se asigure că persoana iubită le asigură confortul financiar și emoțional de care au nevoie. Dacă asta nu se întâmplă, este foarte probabil să ia decizia de a încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să vorbească deschis și fără ocolișuri despre dorințele și nevoile lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Va fi nevoie de multă voință din partea celor născuți în zodia Gemeni pentru a încheia ceva din trecutul lor, ceva ce nu-i mai reprezintă și îi dezechilibrează psihic și emoțional. Luna Plină din Taur va activa sectorul subconștientului și de aceea pentru unii nativi va fi o perioadă de introspecție și frământări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează în privința unor afecțiuni mai vechi care nu au fost tratate corespunzător și acum pot refula.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor analiza relațiile cu prietenii și vor dori să știe dacă ceea ce ei oferă pot primi în egală măsură și de la ceilalți. Acolo unde apare un dezechilibru nu este exclus ca nativii să ia decizia de a încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să poarte dialoguri cât mai sincere cu cei dragi înainte de a lua o decizie radicală.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină din Taur le va activa sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Leu care au întreprins demersurile necesare pentru o avansare în funcție sau pentru obținerea unui alt statut profesional se vor putea bucura de culegerea roadelor. Pe de altă parte, cei care doar au visat la asta, acum își pot clarifica planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai atenți la imagine. Cineva îi poate vorbi pe la spate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară se conturează un context astrologic în care, fie vor culege roadele unor cursuri întreprinse, vor obține o diplomă, fie se vor decide acum să facă ceva pentru dezvoltarea lor profesională. Nativii pot trece printr-un amplu proces de conșiință, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un eveniment care să le schimbe niște principii de viață, un sistem de valori.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să încheie acum un capitol de viață care vizează finanțele, mai exact banii pe care-i dețin împreună cu alții, bani care provin din moșteniri, partaje, procese. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a culege roadele unui proiect sădit cu aproximativ jumătate de an în urmă. Nativii trebuie să fie vigilenți pentru că noi oportunități se pot contura acum, noi colaborări și asocieri

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor încheia o relație care nu-i mai satisface din punct de vedere emoțional sau care le consumă prea multe resurse financiare. De asemenea, pot să-și schimbe niște principii despre iubire acum. Pe de altă parte, nativii pot încheia o colaborare, un proiect și astfel să culeagă roadele, fiecare în funcție de ceea ce a investit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie calmi în dialog și să nu ia decizii pripite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a încheia o etapă legată de locul de muncă. Posibil ca unii nativi să-și schimbe jobul cu unul mai bine plătit sau care să le aducă mai multe motivații emoționale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la starea de sănătate. Se recomandă odihnă și alimentație sănătoasă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de încheierea unei etape în sectorul sentimental. Dacă nativii nu mai sunt satisfăcuți de ceea ce le oferă partenerul, pot aduce în discuție despărțirea, însă în cazurile în care relația funcționează, aceștia pot decide să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține puternic zona creativă și artistică. Pot transforma un hobby într-o sursă de venit.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător această lunație va aduce încheierea bine meritată a unui context care vizează familia, locuința sau un bun de patrimoniu. Astfel, nu este exclus ca unii nativi să se desprindă de părinți, să pornească pe cont propriu sau să-și schimbe domiciliul, să se mute. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține activitățile casnice, de renovare și redecorare a căminului.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești trebuie să fie mai atenți la modul în care comunică cu cei din jur pentru că pot transmite sau interpreta greșit o informație. Este momentul să se împace sau să încheie o relație cu o persoană apropiată, frate, vecin, coleg de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a discuta, de a planifica o deplasare, o scurtă călătorie, însă nu trebuie să se grăbească să plece. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Culinar.md 8 August 2020, ora: 11:42

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Se ştie, fiecare bunică are propria reţetă de chifteluţe… Unele înmoaie pâinea în lapte, altele folosesc un amestec de ierburi aromatice numai de ele ştiut, altele, ceva mai îndrăzneţe, combină diverse tipuri de carne pentru a căpăta o textură perfectă....

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 8 August 2020, ora: 11:41

Vânăta - ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Vânăta - ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Pe lângă faptul că este un aliat de nădejde în curele de slăbire, vânăta ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii. În mod interesant, vânata a fost considerată mult timp un aliment toxic. Acest lucru se datorează...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 8 August 2020, ora: 11:39

China, Rusia și Iranul încearcă să influențeze alegerile prezidențiale din SUA

China, Rusia și Iranul încearcă să influențeze alegerile prezidențiale din SUA

China, Rusia și Iran încearcă să înfluențeze alegerile din Statele Unite în funcție de propriile interese, avertizează serviciile americane de informații, potrivit CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 8 August 2020, ora: 11:31

VIDEO: Mai multe femei au fost surprinse când fură pavajul unei străzi din Chişinău şi îl urcă într-o maşină de lux

VIDEO:  Mai multe femei au fost surprinse când fură pavajul unei străzi din Chişinău şi îl urcă într-o maşină de lux

 Patru femei au fost filmate când fură plăci din pavajul unei străzi din Chişinău și le pun într-un autoturism de lux. Primarul Ion Ceban a cerut ca persoanele să fie identificate imediat şi a insistat ca imaginile cu cetăţeni care fură bunuri de pe stradă să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 8 August 2020, ora: 09:28

Piscinele se DESCHID de la 10 august. Ce reguli trebuie respectate

Piscinele se DESCHID de la 10 august. Ce reguli trebuie respectate

Comisia națională extraordinară pentru sănătate publică s-a întrunit astăzi în ședință. Ca urmare a analizei situației epidemiologice actuale, precum și a evaluării nivelului de respectare a măsurilor de sănătate publică, membrii CNESP au decis că,...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 8 August 2020, ora: 09:25

VIDEO: Un avion al Air India s-a rupt în două la aterizare; cel puţin 14 MORȚI şi 15 răniţi grav

VIDEO: Un avion al Air India s-a rupt în două la aterizare; cel puţin 14 MORȚI şi 15 răniţi grav

Cel puţin 14 oameni au murit şi 15 sunt răniţi grav după ce un avion al Air India care transporta 191 de pasageri şi membri ai echipajului a părăsit pista la aterizarea pe aeroportul din Kozhikode, în vestul Indiei, şi s-a rupt în două, a anunţat poliţia, citată de AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 8 August 2020, ora: 09:16

Avertizare meteo de CANICULĂ. Ce temperaturi se vor atinge astăzi

Avertizare meteo de CANICULĂ. Ce temperaturi se vor atinge astăzi

 Încă o zi toridă ne așteaptă astăzi, cu maxime de 33 de grade în nord și de 35 de grade în sud. Vântul va fi destul de vioi și ne va ajuta să facem față arțiței. Două avertizări meteorologice de tip Cod Galben sunt în vigoare în Republica...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 8 August 2020, ora: 09:05

Horoscopul zilei de azi SÂMBĂTĂ 8 AUGUST 2020. Cum te influențează Portalul Leului azi?

Horoscopul zilei de azi SÂMBĂTĂ 8 AUGUST 2020. Cum te influențează Portalul Leului azi?

 Ultimele zile au fost marcate de evenimente astrale importante. Mercur a intrat in Leu, Venus a intrat in Rac. Si nici ziua de azi nu este una obisnuita. Azi se deschide Portalul Leului, poarta care face legatura intre lumea fizica si lumea spirituala. In plus, Luna este in Berbec si este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 August 2020, ora: 11:25

MOLDOVA - ÎN IZOLARE ABSOLUTĂ! Cozi imense la vama Leușeni: Zeci de moldoveni sunt întorși din drum la frontiera română / VIDEO

MOLDOVA - ÎN IZOLARE ABSOLUTĂ! Cozi imense la vama Leușeni: Zeci de moldoveni sunt întorși din drum la frontiera română / VIDEO

Zeci de moldoveni au format cozi imense la vama Leușeni și frontierele române, încercând să ajungă în mai multe state din Uniunea Europeană pe timp de pandemie. Chiar dacă la frontiera Republicii Moldova acestora le este permis să treacă prezentând doar...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 7 August 2020, ora: 09:34

opinie Sergiu Litvinenco: „Dodon pregătește fraudarea masivă a alegerilor și prin intermediul pădurarilor”

Sergiu Litvinenco: „Dodon pregătește fraudarea masivă a alegerilor și prin intermediul pădurarilor”

„Dodon este dispus să folosească toate metodele pentru fraudarea alegerilor. E clar și de ce – fără fraudă nu are nicio șansă să rămână în funcție; iar dacă pierde puterea, e doar un pas până la pierderea libertății”, scrie pe FB deputatul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 August 2020, ora: 08:54

Programul prin care românii își pot eficientiza energetic locuințele începe din 15 septembrie. Ce pot face cu cei 15.000 de euro de la stat

Programul prin care românii își pot eficientiza energetic locuințele începe din 15 septembrie. Ce pot face cu cei 15.000 de euro de la stat

Programul "Casa Eficientă Energetic" pentru persoane fizice va debuta pe data de 15 septembrie 2020, iar proprietarii de case din România pot depune cereri de finanţare pentru a primi până la 15.000 de euro, a anunţat ministrul Mediului, Costel Alexe.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 7 August 2020, ora: 07:58

LIBAN / Gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor antiguvernamentali la Beirut

LIBAN / Gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor antiguvernamentali la Beirut

 Forţele de ordine libaneze au folosit gaze lacrimogene joi seară pentru a dispersa zeci de manifestanţi care protestau după explozia masivă mortală din portul Beirut în această săptămână, devenită un simbol al incompetenţei şi corupţiei autorităţilor, informează...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 7 August 2020, ora: 07:55

Cum au reuşit ostaşii români, după un an de pierderi masive, să revină miraculos pentru a câştiga cea mai importantă bătălie din Primul Război Mondial

Cum au reuşit ostaşii români, după un an de pierderi masive, să revină miraculos pentru a câştiga cea mai importantă bătălie din Primul Război Mondial

Pe 6 august s-au împlinit 103 ani de la cea mai importantă operaţiune militară desfăşurată de Armata Română în timpul Primului Război Mondial.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 7 August 2020, ora: 07:52

Un nou record NEGATIV: 406 noi cazuri de COVID-19, după prelucrarea a 2254 de teste

Un nou record NEGATIV: 406 noi cazuri de COVID-19, după prelucrarea a 2254 de teste

 Alte 406 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri în Republica Moldova, dintre care 5 în Transnistria. Numărul total de cazuri în Transnistria- 1585. Din numărul total de cazuri, 5 sunt de import (Turcia-2, România-2, Portugalia-1). 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 7 August 2020, ora: 07:42

Ambasadorul Franței, solidar cu afirmațiile lui Michalko privind frauda bancară. Diplomatul amintește de angajamentul R. Moldova față de UE

Ambasadorul Franței, solidar cu afirmațiile lui Michalko privind frauda bancară. Diplomatul amintește de angajamentul R. Moldova față de UE

Ambasadorul Franței este pe deplin solidar cu afirmațiile Excelenței Sale Peter Michalko, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova. Mesajul postat pe pagina misiunii țin de procedurile judiciare referitoare la fraudele bancare masive în Moldova, la care s-a referit și ambasadorul...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 7 August 2020, ora: 07:42

Anglia reimpune carantina pentru persoanele care vin din Belgia, Andorra sau Bahamas

Anglia reimpune carantina pentru persoanele care vin din Belgia, Andorra sau Bahamas

 Ministerul Transporturilor din Marea Britanie a anunţat joi că persoanele care vin din Belgia, Andorra sau Bahamas vor fi din nou supuse carantinei începând de sâmbătă, măsură luată din cauza unei ''creşteri semnificative'' a cazurilor de infectare cu noul...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 7 August 2020, ora: 07:40

Horoscopul zilei de azi VINERI 7 AUGUST 2020. Cum te simți cu Venus în Rac?

Horoscopul zilei de azi VINERI 7 AUGUST 2020. Cum te simți cu Venus în Rac?

 Venus intra in Rac si este timpul sa celebrezi valorile de familie. Venus in Rac are nevoie de imbratisari de la oamenii dragi. Venus in Rac are nevoie de frumusete, de romantism, de timp petrecut cu familia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 August 2020, ora: 07:22

Alegerile prezidențiale din Belarus: începutul sfârșitului pentru Lukașenko?

Alegerile prezidențiale din Belarus: începutul sfârșitului pentru Lukașenko? Foto: simbol

Duminică, 8 august, vor avea loc – într-o atmosferă extrem de tensionată – alegeri prezidențiale în Republica Belarus, fostă republică sovietică condusă în ultimii 26 de ani de Aleksandr Lukașenko, pe care media occidentală îl numește ultimul...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 7 August 2020, ora: 02:15

Fie că-ţi petreci zilele de vara acasă sau în aer liber, porumbul copt e un adevărat deliciu care se prepară uşor atât în propria bucătărie, cât şi pe grătar, la o ieşire la iarbă verde alături de prieteni.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 7 August 2020, ora: 01:46

Coronavirus: Israelul va începe în octombrie testarea unui vaccin pe oameni

Coronavirus: Israelul va începe în octombrie testarea unui vaccin pe oameni

 Un institut israelian de cercetări medicale subordonat Ministerului Apărării intenţionează să înceapă în luna octombrie testele clinice pe oameni pentru un vaccin împotriva COVID-19, a declarat joi ministrul israelian al apărării, Benny Gantz, potrivit Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 7 August 2020, ora: 00:10

Cum să prepari cea mai aromată cafea: trucuri și idei

Cum să prepari cea mai aromată cafea: trucuri și idei

 Nimic nu se compară, dis-de-dimineață, cu aroma intensă a unei cafele, care îți trezește simțurile și te încarcă de energie și de bună dispoziție. Tabiet, obicei sau motiv de întâlnire cu prietenii, băutul cafelei vine de pe tărâmuri arabe....

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 7 August 2020, ora: 00:07

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

- E o nebunie curată să crezi că vlahii au ajuns până în vârful Munţilor Alpi. Dar pe urmă gă­seşti pe hartă "Vârful Rodica", "Velika Planina" şi mergi acolo să vezi dacă este adevărat. Şi este! Primii locuitori ai Alpilor au fost...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 7 August 2020, ora: 00:06

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Actualitatea lui... rămâne un clişeu dătător de dureri de măsele nu numai al redactării, dar şi al cercetării premergătoare unei publicări. Cum textele de referinţă ale Istoriei intelectuale a lumii au profunzimi de Groapa Marianelor sute de ani după ce-au văzut lumina...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)