Astăzi 21 Ianuarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 08:57
Abonamente

Horoscop 12 Noiembrie 2019, ora 06:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 NOIEMBRIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA TAUR

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Luna Plină este un moment al culegerii roadelor, un moment al maturizării unui proiect, un moment în care o trăire ajunge la apogeu. Un capitol se încheie acum pentru a lăsa loc altuia să se deschidă. Această Lună Plină formată în zodia Taur va încheia în următoarele două săptămâni o etapă, un ciclu deschis în urmă cu aproximativ 6 luni, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Taur.

Luna Plină de acum va activa axa Taur-Scorpion (Luna din Taur este în opoziție cu Soarele din Scorpion), dar, totodată, va activa și axa relațională, noi în raport cu ceilalți. Ei bine, la modul general, vom încheia acele relații care nu ne mai satisfac nevoile materiale și nici nevoile emoționale și spirituale. De aici putem concluziona că parteneriatele profesionale care nu ne mai aduc beneficiile financiare dorite vor lua sfârșit, iar în plan sentimental se vor încheia relațiile în care partenerul de viață nu ne mai satisface necesitățile materiale și spirituale.


Luna Plină din zodia Taur ne cere să găsim un echilibru între preocupările de ordin material, financiar ale vieții și cele de ordin emoțional și spiritual. Luna se află în opoziție cu Mercur retrograd ceea ce poate traduce o confuzie între ceea ce simțim și ceea ce gândim, motiv pentru care nu este momentul să luam decizii radicale. Chiar dacă simțim nevoia de a pune punct unui capitol de viață, de preferat ar fi să așteptăm până pe 20 noiembrie, atunci când și Mercur își încheie mersul retrograd.

Contextul astrologic general este foarte benefic la această lunație, astfel încât ceea ce se va încheia acum, fiți siguri că va fi spre marele nostru beneficiu ulterior.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au ocazia în această perioadă să schimbe un sistem de valori la care se raportează, cu referire strict la sectorul financiar. Posibil ca nativii să-și renegocieze salariul sau să-și dea seama că pentru munca depusă nu sunt remunerați pe măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a obține un bonus, o primă, o sumă de bani ca urmare a unei acțiuni pe care au întreprins-o cu mai mult timp în urmă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină din semnul lor va activa casa personalității, dar și axa relațională va intra în vizorul celor născuți în zodia Taur, motiv pentru care nativii, dincolo de energia pe care o vor resimți din plin, vor căuta stabilitatea în viața lor, vor dori să se asigure că persoana iubită le asigură confortul financiar și emoțional de care au nevoie. Dacă asta nu se întâmplă, este foarte probabil să ia decizia de a încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să vorbească deschis și fără ocolișuri despre dorințele și nevoile lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Va fi nevoie de multă voință din partea celor născuți în zodia Gemeni pentru a încheia ceva din trecutul lor, ceva ce nu-i mai reprezintă și îi dezechilibrează psihic și emoțional. Luna Plină din Taur va activa sectorul subconștientului și de aceea pentru unii nativi va fi o perioadă de introspecție și frământări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează în privința unor afecțiuni mai vechi care nu au fost tratate corespunzător și acum pot refula.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor analiza relațiile cu prietenii și vor dori să știe dacă ceea ce ei oferă pot primi în egală măsură și de la ceilalți. Acolo unde apare un dezechilibru nu este exclus ca nativii să ia decizia de a încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să poarte dialoguri cât mai sincere cu cei dragi înainte de a lua o decizie radicală.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină din Taur le va activa sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Leu care au întreprins demersurile necesare pentru o avansare în funcție sau pentru obținerea unui alt statut profesional se vor putea bucura de culegerea roadelor. Pe de altă parte, cei care doar au visat la asta, acum își pot clarifica planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai atenți la imagine. Cineva îi poate vorbi pe la spate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară se conturează un context astrologic în care, fie vor culege roadele unor cursuri întreprinse, vor obține o diplomă, fie se vor decide acum să facă ceva pentru dezvoltarea lor profesională. Nativii pot trece printr-un amplu proces de conșiință, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un eveniment care să le schimbe niște principii de viață, un sistem de valori.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să încheie acum un capitol de viață care vizează finanțele, mai exact banii pe care-i dețin împreună cu alții, bani care provin din moșteniri, partaje, procese. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a culege roadele unui proiect sădit cu aproximativ jumătate de an în urmă. Nativii trebuie să fie vigilenți pentru că noi oportunități se pot contura acum, noi colaborări și asocieri

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor încheia o relație care nu-i mai satisface din punct de vedere emoțional sau care le consumă prea multe resurse financiare. De asemenea, pot să-și schimbe niște principii despre iubire acum. Pe de altă parte, nativii pot încheia o colaborare, un proiect și astfel să culeagă roadele, fiecare în funcție de ceea ce a investit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie calmi în dialog și să nu ia decizii pripite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a încheia o etapă legată de locul de muncă. Posibil ca unii nativi să-și schimbe jobul cu unul mai bine plătit sau care să le aducă mai multe motivații emoționale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la starea de sănătate. Se recomandă odihnă și alimentație sănătoasă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de încheierea unei etape în sectorul sentimental. Dacă nativii nu mai sunt satisfăcuți de ceea ce le oferă partenerul, pot aduce în discuție despărțirea, însă în cazurile în care relația funcționează, aceștia pot decide să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține puternic zona creativă și artistică. Pot transforma un hobby într-o sursă de venit.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător această lunație va aduce încheierea bine meritată a unui context care vizează familia, locuința sau un bun de patrimoniu. Astfel, nu este exclus ca unii nativi să se desprindă de părinți, să pornească pe cont propriu sau să-și schimbe domiciliul, să se mute. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține activitățile casnice, de renovare și redecorare a căminului.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești trebuie să fie mai atenți la modul în care comunică cu cei din jur pentru că pot transmite sau interpreta greșit o informație. Este momentul să se împace sau să încheie o relație cu o persoană apropiată, frate, vecin, coleg de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a discuta, de a planifica o deplasare, o scurtă călătorie, însă nu trebuie să se grăbească să plece. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 08:57 de Silviu Tănase

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști Din editia print

Zilele trecute lidera PAS Maia Sandu a oferit un interviu pentru TVR Moldova unde a conturat primele teze referitoare la viitoarea campanie prezidențială. Deși a ezitat să-și anunțe participarea în viitoarea campanie prezidențială, declarând că „PAS va susține un...

( ) Citeşte tot articolul

Film 20 Ianuarie 2020, ora: 20:52

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin se va desfășura între 20 februarie și 1 martie 2020

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:23

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Doi deținuți de la Penitenciarul nr.2-Lipcani intenționau să evadeze printr-un tunel săpat sub zidul închisorii, dar au fost prinși până să-și pună planul în practică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:03

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei Foto: Ramin Mazur

Portalului e-licitatie.md arată că Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova a demarat o licitație publică pentru a achiziționa 110 de tablete noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 19:18

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

 Preşedintele rus Vladimir Putin a depus luni la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei, la mai puţin de o săptămână de la anunţul său surpriză privind o reformă a sistemului politic, transmite AFP. Proiectul de lege, publicat pe site-ul Dumei de Stat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 18:56

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că nu o va susține pe Olesea Stamate în cadrul alegerilor parlamentare anticipate pe circumscripția uninominală Hîncești și optează pentru candidatura lui Mihai Druță. Anunțul a fost luat în cadrul ședinței de astăzi a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 16:35

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Mimarea combaterii corupției, arestări ilegale și învinuiți achitați pe bandă rulantă!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Stare de alertă pe întreg teritoriul Chinei. Cea mai mare temere a specialiştilor s-a adeverit. Noul tip de coronavirus s-a răspândit în alte două provincii din China, după Wuhan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:48

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

O angajată a Serviciului Poliţiei Judecătoreşti a IGP din Bălţi a fost reţinută de ofiţerii DGT,,Nord” a CNA şi procurori pentru corupere pasivă. Potrivit denunțătorului, poliţista i-ar fi cerut 200 de euro pentru a grăbi încetarea dosarului de căutare, pornit pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:24

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

În 2019 s-a înregistrat cel mai mare trafic de mărfuri din istoria porturilor maritime românești, anunță Compania Națională Administrația Porturilor Constanța, citată de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:15

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

Spargerea unei conducte cu apă caldă, în plină noapte, a ucis cel puțin cinci oameni și a rănit alți trei într-un hotel din centrul Rusiei, au anunțat luni autoritățile, citate de AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 Ianuarie 2020, ora: 13:58

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg Din editia print

Consiliul electoral al circumscripției Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea candidatului Partidului Politic ȘOR la funcția de deputat, Vitalie Balinschi. Candidatura propusă locuitorilor circumscripției 38 Hâncești a fost prezentată în...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 20 Ianuarie 2020, ora: 13:21

OPINIA CITITORULUI / Statalismul este preferat de românofobi și de cei care vor să fure miliarde

OPINIA CITITORULUI  / Statalismul este preferat de românofobi și de cei care vor să fure miliarde

Un cititor a reacționat la editoriaul „Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 13:13

Prietenii lui Dodon cad unul după altul //// Putin a cerut DEMISIA procurorului general al Rusiei, Iurie Ciaika

Prietenii lui Dodon cad unul după altul //// Putin a cerut DEMISIA procurorului general al Rusiei, Iurie Ciaika

Procurorul general al Federației Ruse, Iurie Ciaika, va pleca din funcție la cererea lui Vladimir Putin, anunță serviciul de presă al Kremlinului. Putin îl propune în această funcție pe vice-președintele Cimitetului de Anchetă, Igor Krasnov.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 12:11

PPDA cere convocarea Comisiei securitate: „Dodon și-a depășit atribuțiile și acționează în interesele separatiștilor”

PPDA cere convocarea Comisiei securitate: „Dodon și-a depășit atribuțiile și acționează în interesele separatiștilor”

Șeful statului și-a depășit atribuțiile când a promis Tiraspolului și Moscovei anularea normei legale care prevede că din 10 ianuarie 2019 toate autovehiculele din stânga Nistrului pot intra în alte țări doar cu plăcuțe neutre de înmatriculare, însoțite de abțibildul MD lipit pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 10:46

Laura Urschi: Cum e să fii incurabil-bolnav în Moldova?

Laura Urschi: Cum e să fii incurabil-bolnav în Moldova?

 Boala nu alege. Ea vine pur și simplu. Nechemată. Neașteptată. Nemiloasă. Ea vine și încearcă a-ți lua totul: profesie, prieteni, familie, casă, viață. Tu ai de ales: lupți sau nu. Simplu, da? Iar acum fără fabule abstracte și metafore.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 10:35

ULTIMA ORĂ /// Un membru al organizației teroriste ISIS a fost REȚINUT pe Aeroportul Chișinău (FOTO)

ULTIMA ORĂ /// Un membru al organizației teroriste ISIS a fost REȚINUT pe Aeroportul Chișinău (FOTO)

Polițiștii de frontieră în cooperare cu ofițerii Centrului Antiterorist al Serviciului de Informații și Securitate, au reținut un cetățean al Tadjikistanului, aflat în căutare ca fiind membru al organizației extremist-teroriste internaționale "DAESH", în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:31

Iurie Reniță: Majoritatea absolută a factorilor politici decizionali de la Chișinău manifestă o atitudine exclusiv conjuncturală și ipocrită față de România

Iurie Reniță: Majoritatea absolută a factorilor politici decizionali de la Chișinău manifestă o atitudine exclusiv conjuncturală și ipocrită față de România

Recentele declarații ale Președintelui K. Iohannis, Premierului L. Orban și ale Ambasadorului D. Ioniță vis-à-vis de realitățile politice din Republica Moldova au fost mai mult decât necesare, ele fiind așteptate de mult timp mai ales de către cei care simt, gândesc...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Un nou proprietar, în locul lui Oleg Cristal, la televiziuni din holdingul lui Plahotniuc (Mold-street)

Un nou proprietar, în locul lui Oleg Cristal, la televiziuni din holdingul lui Plahotniuc (Mold-street)

Firma Telestar Media SRL ce deține drepturile de emisie a posturilor de televiziune Canal 2 și Canal 3, ce fac parte din holdingul media al oligarhului Vladimir Plahotniuc are un nou proprietar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:04

DOCUMENTE BOMBĂ /// Viorel Morari ar fi pornit URMĂRIREA PENALĂ împotriva „Exclusiv Media” fondată de Furculiță, un apropiat de-a lui Igor Dodon (ZDG.MD)

DOCUMENTE BOMBĂ /// Viorel Morari ar fi pornit URMĂRIREA PENALĂ împotriva „Exclusiv Media” fondată de Furculiță, un apropiat de-a lui Igor Dodon (ZDG.MD)

Procesul penal pe faptul unei eventuale finanțări din exterior a PSRM a fost conexat la cauza penală pe faptul spălării banilor în proporții deosebit de mari cu implicarea „Exclusiv Media”, al cărei fondator este deputatul socialist Corneliu Furculiță. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:43

EVENIMENT /// Moldovan Design Week

EVENIMENT /// Moldovan Design Week

Rezervă-ți un loc la MDW 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:35

Carnea printată 3D pe care nu o deosebești de cea reală

Carnea printată 3D pe care nu o deosebești de cea reală

Într-un context tot mai schimbător din punct de vedere climatic, industria alimentară caută soluții. Carnea printată 3D ar putea fi una dintre ele. Îți spuneam, recent, de carnea artificială, creată în laborator, cea care începe să câștige teren și care...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)