Astăzi 10 Decembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 9 Decembrie 2019
Abonamente

Horoscop 12 Noiembrie 2019, ora 06:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 NOIEMBRIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA TAUR

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Luna Plină este un moment al culegerii roadelor, un moment al maturizării unui proiect, un moment în care o trăire ajunge la apogeu. Un capitol se încheie acum pentru a lăsa loc altuia să se deschidă. Această Lună Plină formată în zodia Taur va încheia în următoarele două săptămâni o etapă, un ciclu deschis în urmă cu aproximativ 6 luni, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Taur.

Luna Plină de acum va activa axa Taur-Scorpion (Luna din Taur este în opoziție cu Soarele din Scorpion), dar, totodată, va activa și axa relațională, noi în raport cu ceilalți. Ei bine, la modul general, vom încheia acele relații care nu ne mai satisfac nevoile materiale și nici nevoile emoționale și spirituale. De aici putem concluziona că parteneriatele profesionale care nu ne mai aduc beneficiile financiare dorite vor lua sfârșit, iar în plan sentimental se vor încheia relațiile în care partenerul de viață nu ne mai satisface necesitățile materiale și spirituale.


Luna Plină din zodia Taur ne cere să găsim un echilibru între preocupările de ordin material, financiar ale vieții și cele de ordin emoțional și spiritual. Luna se află în opoziție cu Mercur retrograd ceea ce poate traduce o confuzie între ceea ce simțim și ceea ce gândim, motiv pentru care nu este momentul să luam decizii radicale. Chiar dacă simțim nevoia de a pune punct unui capitol de viață, de preferat ar fi să așteptăm până pe 20 noiembrie, atunci când și Mercur își încheie mersul retrograd.

Contextul astrologic general este foarte benefic la această lunație, astfel încât ceea ce se va încheia acum, fiți siguri că va fi spre marele nostru beneficiu ulterior.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au ocazia în această perioadă să schimbe un sistem de valori la care se raportează, cu referire strict la sectorul financiar. Posibil ca nativii să-și renegocieze salariul sau să-și dea seama că pentru munca depusă nu sunt remunerați pe măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a obține un bonus, o primă, o sumă de bani ca urmare a unei acțiuni pe care au întreprins-o cu mai mult timp în urmă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină din semnul lor va activa casa personalității, dar și axa relațională va intra în vizorul celor născuți în zodia Taur, motiv pentru care nativii, dincolo de energia pe care o vor resimți din plin, vor căuta stabilitatea în viața lor, vor dori să se asigure că persoana iubită le asigură confortul financiar și emoțional de care au nevoie. Dacă asta nu se întâmplă, este foarte probabil să ia decizia de a încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să vorbească deschis și fără ocolișuri despre dorințele și nevoile lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Va fi nevoie de multă voință din partea celor născuți în zodia Gemeni pentru a încheia ceva din trecutul lor, ceva ce nu-i mai reprezintă și îi dezechilibrează psihic și emoțional. Luna Plină din Taur va activa sectorul subconștientului și de aceea pentru unii nativi va fi o perioadă de introspecție și frământări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează în privința unor afecțiuni mai vechi care nu au fost tratate corespunzător și acum pot refula.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor analiza relațiile cu prietenii și vor dori să știe dacă ceea ce ei oferă pot primi în egală măsură și de la ceilalți. Acolo unde apare un dezechilibru nu este exclus ca nativii să ia decizia de a încheia o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să poarte dialoguri cât mai sincere cu cei dragi înainte de a lua o decizie radicală.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină din Taur le va activa sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Leu care au întreprins demersurile necesare pentru o avansare în funcție sau pentru obținerea unui alt statut profesional se vor putea bucura de culegerea roadelor. Pe de altă parte, cei care doar au visat la asta, acum își pot clarifica planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai atenți la imagine. Cineva îi poate vorbi pe la spate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară se conturează un context astrologic în care, fie vor culege roadele unor cursuri întreprinse, vor obține o diplomă, fie se vor decide acum să facă ceva pentru dezvoltarea lor profesională. Nativii pot trece printr-un amplu proces de conșiință, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un eveniment care să le schimbe niște principii de viață, un sistem de valori.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să încheie acum un capitol de viață care vizează finanțele, mai exact banii pe care-i dețin împreună cu alții, bani care provin din moșteniri, partaje, procese. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a culege roadele unui proiect sădit cu aproximativ jumătate de an în urmă. Nativii trebuie să fie vigilenți pentru că noi oportunități se pot contura acum, noi colaborări și asocieri

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor încheia o relație care nu-i mai satisface din punct de vedere emoțional sau care le consumă prea multe resurse financiare. De asemenea, pot să-și schimbe niște principii despre iubire acum. Pe de altă parte, nativii pot încheia o colaborare, un proiect și astfel să culeagă roadele, fiecare în funcție de ceea ce a investit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie calmi în dialog și să nu ia decizii pripite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a încheia o etapă legată de locul de muncă. Posibil ca unii nativi să-și schimbe jobul cu unul mai bine plătit sau care să le aducă mai multe motivații emoționale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la starea de sănătate. Se recomandă odihnă și alimentație sănătoasă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de încheierea unei etape în sectorul sentimental. Dacă nativii nu mai sunt satisfăcuți de ceea ce le oferă partenerul, pot aduce în discuție despărțirea, însă în cazurile în care relația funcționează, aceștia pot decide să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține puternic zona creativă și artistică. Pot transforma un hobby într-o sursă de venit.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător această lunație va aduce încheierea bine meritată a unui context care vizează familia, locuința sau un bun de patrimoniu. Astfel, nu este exclus ca unii nativi să se desprindă de părinți, să pornească pe cont propriu sau să-și schimbe domiciliul, să se mute. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține activitățile casnice, de renovare și redecorare a căminului.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești trebuie să fie mai atenți la modul în care comunică cu cei din jur pentru că pot transmite sau interpreta greșit o informație. Este momentul să se împace sau să încheie o relație cu o persoană apropiată, frate, vecin, coleg de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a discuta, de a planifica o deplasare, o scurtă călătorie, însă nu trebuie să se grăbească să plece. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 21:27

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

 Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, suspendat astăzi din funcție și delegat în cadrul Procuraturii Generale (PG) de către procurorul general, Alexandr Stoianoglo, dar și efectuarea unui control asupra activității Procuraturii Anticorupție (PA) de către noul șef...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 19:01

Anul 2020 se anunţă a fi unul senzaţional, cel puţin pentru unele zodii, întrucât pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra în Capricorn, unde va rămâne pentru doi ani şi jumătate. Lângă el va fi şi Saturn, cunoscut drept planeta ghinionului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:14

Cum să-ți protejezi coloana de frig. Potrivit dr. Mihaela Parnia, specialist în recuperare medicală, spondiloza, hernia de disc, cifoza, scolioza, discopatia și alte câteva afecțiuni care provoacă dureri de spate pot fi agravate de temperaturile scăzute. Aceasta...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:12

Un troleibuz s-a tamponat cu un microbuz, în sectorul Botanica. Totul s-a întâmplat cu puțin timp în urmă, pe bulevardul Decebal, în apropiere de centrul comercial Jumbo. Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:02

 Dacă aveţi poftă de maioneză, nutriţioniştii va sfătuiesc să o preparaţi în casă, din ouă proaspete şi ulei de măsline. Evitaţi ouăle de rată, fiindcă pot vehicula Salmonella. Utilizaţi zeamă de lămâie stoarsă pe loc, nu acid citric sau suc de lămâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 17:59

Doi hackeri români au fost condamnaţi la închisoare de către un judecător federal din Statele Unite, după ce au lansat o serie de atacuri cibernetice în urma cărora mii de calculatoare au fost afectate în întreaga lume, relatează site-ul de ştiri...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:40

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis, luni, introducerea pe ordinea de zi a unei propuneri legislative a liderului deputaţilor liberali, Florin Roman, referitoare la reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16% de la 1 ianuarie 2020, în timp ce propunerile PMP privind...

( ) Citeşte tot articolul

Auto 9 Decembrie 2019, ora: 15:34

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Multe voci spun că mașinile cu hidrogen sunt viitorul, iar recordul stabilit recent de Hyundai aduce un plus de credibilitate acestei teorii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:29

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Doua actiuni de protest au avut loc in weekendul trecut în capitala Belarusului împotriva ”integrării profunde” cu Rusia. Actiunile nu au fost autorizate, dar politia nu a intervenit, mitingul fiind organizat în mod pașni, fără ca vreo persoana sa fie reținuta.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 14:09

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Autorul de manuale de istorie integrată în variantă comunistă, Corneliu Popovici (foto), imediat după instalarea în fotoliul de ministru, a vorbit la Sputnik despre intenția de a schimba denumirea cursului „Istoria Universală și a Românilor”. După spusele oficialului,...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 9 Decembrie 2019, ora: 14:00

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

Acum paisprezece ani, un grup de oameni de afaceri şi ziarişti au participat la lucrările Consiliului Mondial Român de la Atlanta, SUA. Reamintim că din delegaţia basarabeană făcea parte şi Iurie Muntean(u) - astăzi „lider de partid”, fost înalt funcţionar şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:19

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

O femeie a murit, după ce a fost lovită de un BMW în timp ce traversa strada. Tragedia a avut loc în această seară, în jurul orei 19:25, pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Hîncești. Potrivit poliției din Hâncești, victima, o femeie în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:14

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Guvernul Arabiei Saudite nu va mai solicita ca restaurantele să aibă intrări separate pentru familii și femei, respectiv pentru bărbați singuri, relatează Mediafax citând BBC. Anterior, era obligatoriu să existe o intrare pentru femei și copii și o alta separată pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:10

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

Un cățel de usturoi consumat în fiecare zi este extrem de bun pentru sănătatea generală a organismului nostru. Din acest motiv, toți mai mulți români caută rețete speciale bazate pe usturoi. O femeie a combinat mierea cu usturoiul și cu puțin ghimbir și a consumat această...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 9 Decembrie 2019, ora: 13:06

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Coliva are origini înainte de creștinism, nefiind invenția creștinilor. Originile ei se regăsesc în ritualuri păgâne, mai exact în manifestările mortuare precreștine legate de cultul pământului ca divinitate. Află cum se face coliva.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:39

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

Agenția Mondială Anti-Doping (WADA) a dictat o suspendare de 4 ani pentru toți sportivii Rusiei, care nu vor avea dreptul să participe la Olimpiada de la Tokyo din 2020. De asemenea, echipa de fotbal a Rusiei va fi exclusă de la Mondialul din 2022 din Qatar. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:35

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Majoritatea studiilor pe substanțele chimice din produsele de păr s-au axat doar pe femeile albe, deși sunt folosite și de cele de culoare. O cercetare nouă de la Institutul Național de Sănătate (NIH) a descoperit că vopseaua permanentă de păr și produsele chimice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:30

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

Un militant irakian activ în cadrul manifestaţiilor împotriva puterii a fost asasinat duminică seară în faţa locuinţei sale în oraşul sfânt şiit Kerbala, relatează Agerpres. În imagini video vizionate apare Fahem al-Tai, în vârstă de 53...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:28

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Black Friday este un fenomen global în care majoritatea oamenilor se aruncă la una sau mai multe achiziții, indiferent cât de tare au nevoie de respectivele produse. O manifestare agresivă de consumerism, în care oamenii își găsesc fericirea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:21

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației duce la rezultate uimitoare în tratamentul cancerului, conform unor experimente recente realizate de cercetătorii australieni. În speranța găsirii unui tratament eficient pentru cea mai periculoasă boală a secolului 21, oamenii de știință au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:16

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele din alimente îngroaşă pereţii arterelor, iar sângele nu mai poate transporta oxigenul şi substanţele nutritive în corp. Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)