Astăzi 21 August 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 20 August 2019
Abonamente

Horoscop 13 August 2019, ora 06:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 AUGUST 2019. MERCUR A INTRAT ÎN ZODIA LEU

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de tranzitul planetei Mercur prin zodia lor, pe casa personalității.

În contextul astrologic al momentului, în care planeta Uranus retrogradează în zodia Taur și Marele Benefic, Jupiter, a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător, iată că și planeta Mercur și-a început ingresul în zodia Leu.

Mercur este planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, a rațiunii și intelectului, însă atunci când aceasta traversează zodia Leu, o zodie mândră, impunătoare și exuberantă, calitățile sale sunt exagerate în sens nu neapărat negativ, cât peiorativ. Astfel, în toată această perioadă cât va traversa zodia Leu, adică până pe data de 29 august, când va trece în semnul Fecioară, vom tinde să vorbim vrute și nevrute, să îmbrăcăm dialogul cu mantie de aur chiar dacă dedesupt purtăm veșminte rupte și prăfuite.


Mercur în Leu ne face aroganți în comunicare, ne determină să credem că deținem adevărul absolut și nu acceptăm ca ideile noastre să fie contrazise sau contraargumentate. Totodată, Mercur în tranzit prin zodia Leu vine cu o mentalitate creativă impresionantă, însă va conta foarte mult felul în care ne expunem ideile și cum le scoatem la rampă pentri că vorba nesusținută de faptă este egală cu zero.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cu Mercur din Leu în tranzit pe casa sentimentală, nativii Berbec vor fi maeștri în declarații de dragoste. Poate vor spune adevărul, dar mult mai sigur vor fi cuprinși de entuziasmul momentului și se vor arăta peste măsură de îndrăgostiți, inclusiv de o idee, de un gând. În schimb, vor deveni foarte înțelegători și toleranți cu copiii și chiar se vor gândi să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o idee ingenioasă despre cum să scoată bani dintr-o pasiune, cum să valorifice un hobby avut.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de discuții ușor tensionate cu cei din familie, mai ales dacă este vorba de părinți care nu le împărtășesc același idealuri, valori morale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o negociere favorabilă legată de un proces de vânzare/cumpărare a unui imobil. Va crește interesul pentru locuință în această perioadă și nativii pot face investiții în acest sens, mai ales dacă este vorba de redecorat casa.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi exuberanți, extrem de comunicativi și foarte puțin atenți la ceea ce spun, chiar ușor superficiali în dialog. Mercur, întocmai guvernatorul lor, le poate stârni interesul către studiu, le poate trezi dorința de afirmare prin discursuri, dar și pofta de călătorii, chiar dacă este vorba de scurte deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține capacitatea de învățare și de memorare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Este momentul ca cei născuți în zodia Rac să discute o renegociere salarială pentru că șansele chiar sunt de partea lor, însă ceea ce sunt sfătuiți să facă este să nu se creadă mai sus decât sunt și să nu devină prea mândri de poziția lor în firmă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unui venit suplimentar din activități extra.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur își face intrarea cu fală în zodia Leu și este primit cu mândrie, iar aceste aspecte pot favoriza nativii să devină prea orgolioși, prea atotștiutori și să-i deranjeze pe cei din jur cu această atitudine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite să atragă atenția asupra lor și să fie mai domoli, mai calmi în dialog. Ar putea profita de acest tranzit pentru a comunica cu ei înșiși în cel mai sincer și profund mod posibil.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit pe casa subconștientului le va aduce acestor nativi o serie de gânduri și frământări. Nativii se pot întoarce cu gândul în trecut și pot rememora amintiri, însă sunt sfătuiți să o facă pentru a le dizolva și nu pentru a se împovăra mai tare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate scoate în cale o persoană din trecut. Atenție la dialog!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi stimulați de Mercur să vorbească mai mult ca de obicei. Nativii vor simți nevoia să comunice mai mult cu prietenii, să se întâlnească la bârfă, să se distreze și să iasă în evidență în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să profite de acest tranzit pentru a da curs unor idei creative și artistice care zac în mintea lor și astfel să-și contureze niște planuri de viitor în acest sens. Balanțele pot primi sume de bani sub formă ed cadou, sponsorizare, ajutor umanitar de la o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să fie foarte atenți la acest tranzit deoarece contextul astrologic le favorizează avansarea în carieră, le susține investirea într-o funcție, însă nativii pot da dovadă de prea multă mândrie care să deranjeze pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai preocupați de imaginea lor, dar să o mențină în limita bunului simț.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Pentru nativii din Săgetător este o perioadă în care interesul cade pe călătorii. Aceștia simt nevoia să viziteze, să exploreze, să acumuleze cunoștințe noi, însă nu trebuie să o facă pentru a trezi invidia altora, ci pentru evoluția lor persoanlă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești din străinătate sau legate de un curs. Se cere mai mult dialog cu propria lor persoană în vederea clarificării unor principii de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur va tranzita sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Capricorn au toate șansele să-și negocieze un contract în favoarea lor, să primească bani de la partenerul de viață sau partenerii de afaceri, să intre în posesia unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase orgoliul deoparte dacă este vorba de atins un țel, de câștigat niște drepturi bănești. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca în toată această perioadă să aibă parte de dialoguri tensionate, dar lămuritoare cu persoana iubită. Nativii ar putea fi tentați să facă reproșuri și să acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere atenție sporită în cazul negocierii/semnării unor contracte și parteneriate de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Nativii din zodia Pești au parte de acest tranzit pe casa muncii, aspect care le cere mai multă responsabilitate vizavi de job sau de un nou post, de noi sarcini și responsabilități pe care trebuie să le primească. Este important să nu refuze și să accepte sfaturile și oportunitățile oferite, dar să negocieze cu curaj în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea dispute cu colegii sau superiorii. Se cere mai multă odihnă și atenție la starea de sănătate.

https://www.cancan.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 August 2019, ora: 22:59

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă cererea doamnei judecător Domnica Manole de revizuire a hotărârii prin care Vladimir Țurcan a fost ales președinte al instanței. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 18:23

Radu Marian recunoaște că numirea lui Țurcan și Manole la CC de către Parlament a fost o GAFĂ: „ Am dat-o în bară”

Radu Marian recunoaște că numirea lui Țurcan și Manole la CC de către Parlament a fost o GAFĂ: „ Am dat-o în bară”

Deputatul blocului ACUM, Radu Marian, recunoaşte că alegerea celor doi reprezentanți constituționali, Vladimir Ţurcan şi Domnica Manole, nu au fost o alegere bună.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:54

Consiliul Republican al PSRM, în ședință: „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

Consiliul Republican al PSRM, în ședință: „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

Partidul Socialiștilor din Republic Moldova (PSRM) anunță despre convocarea unei ședințe a Consiliului Republican al formațiunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:51

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Războiul comercial dintre SUA și China își arată efectele mai devreme decât era așteptat, iar consecințele immediate sunt intrarea în recesiune a celor mai mari economii ale lumii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:27

NEWS ALERT / Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

NEWS ALERT / Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

Mihai Popuşoi: Andrei Năstase va fi candidatul Blocului ACUM pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, informează TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:08

Deputat PSRM către liderii ACUM: Când v-am votat CUMĂTRII, NĂNAȘII și CONCUBINELE în funcții, nu v-a deranjat că suntem socialiști?

Deputat PSRM către liderii ACUM: Când v-am votat CUMĂTRII, NĂNAȘII și CONCUBINELE în funcții, nu v-a deranjat că suntem socialiști?

Deputatul PSRM, Vasile Bolea a venit cu o reacție dură la acuzațiile celor din blocul ACUM, care au criticat vehement votarea ex-deputatului PSRM, Vladimir Țurcan, în calitate de președinte al Curții Constituționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:56

Procurorul General interimar a decis transferarea Dosarului Luncașu la PCCOCS

Procurorul General interimar a decis transferarea Dosarului Luncașu la PCCOCS

Dosarul penal pentru omor intenţionat în cazul decesului omului de afaceri Iurie Luncaşu a fost transmis Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale la decizia procurorului general interimar Dumitru Robu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:39

Poziţia Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova faţă de situaţia actuală din sistemul judiciar

Poziţia Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova faţă de situaţia actuală din sistemul judiciar

Jocurile de culise, care sunt inadmisibile într-un stat de drept, dar la care asistă societatea noastră în ultima perioadă, aduce cu sine nemumărate semne de întrebare. Actualele reforme în domeniul judiciar, asumate de forţa politică actuală, a trezit discuţii şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:33

Moldova, controlată de oamenii apropiați de Rusia. Cum și-a impus președintele Dodon locotenenții în pozițiile – cheie din stat (presa română)

Moldova, controlată de oamenii apropiați de Rusia. Cum și-a impus președintele Dodon locotenenții în pozițiile – cheie din stat (presa română)

La două luni și jumătate de la preluarea guvernării împreună cu partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase, președintele pro-rus Igor Dodon a reușit să impună în pozițiile-cheie din arhitectura de putere a Republicii Moldova oameni loiali lui sau apropiați fățiș...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:32

Noi probe găsite de anchetatori în maşina criminalului Gheorghe Dincă

Noi probe găsite de anchetatori în maşina criminalului Gheorghe Dincă

Anchetatorii au descoperit noi probe extrem de importante în maşina criminalului Gheorghe Dincă. Astfel, criminaliştii ar fi identificat o poşetă albastră, dar şi un cercel, care nu ar fi aparţinut nici Alexandrei Măceşanu, nici Luizei Melencu. Informaţia a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 13:50

Promisiuni electorale vs Realitate /// Ministrul Economiei, Vadim Brînzan: NU SUNT pârghii pentru a întoarce statului Aeroportul

Promisiuni electorale vs Realitate /// Ministrul Economiei, Vadim Brînzan: NU SUNT pârghii pentru a întoarce statului Aeroportul

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, recunoaște semnarea contractului de vânzare a Aeroportului Internațional Chișinău către „NR Investments Ltd”, companie înregistrată pe insula Guernsey (o insulă din canalul englez, în largul coastei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:34

BREAKING NEWS /// INFORMAȚII ȘOCANTE / Nourul radioactiv din Rusia ar fi ajuns în MOLDOVA. De ce TAC autoritățile? (BBC)

BREAKING NEWS /// INFORMAȚII ȘOCANTE / Nourul radioactiv din Rusia ar fi ajuns în MOLDOVA. De ce TAC autoritățile? (BBC)

Conform unei simulari a deplasării norului apărut ca urmare a exploziei unei rachete nucleare, particulele radioactive ar fi ajuns deasupra teritoriului R. Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:15

Deputat român care a susținut fanatic alianța ACUM-SRPM: Asocierea pe termen mai lung la guvernare cu PSRM este TOXICĂ pentru blocul ACUM

Deputat român care a susținut fanatic alianța ACUM-SRPM: Asocierea pe termen mai lung la guvernare cu PSRM este TOXICĂ pentru blocul ACUM

„Înlocuirea sistemului în care Plahotniuc controla toate instituțiile cu unul în care Igor Dodon își plasează oamenii în majoritatea funcțiilor cheie este un scenariu dezastruos, care trebuie evitat”, consideră deputatul român Matei Dobrovie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:14

O sculptură creată de Brâncuşi, de mare valoare, a fost distrusă. Ce daune cere proprietarul/ FOTO

O sculptură creată de Brâncuşi, de mare valoare, a fost distrusă. Ce daune cere proprietarul/ FOTO

O sculptură creată de Constantin Brâncuşi este subiectul unui proces, după ce opera de artă a fost distrusă, proprietarul acesteia cerând despăgubiri de 22,5 milioane de dolari, potrivit Le Figaro, citat de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:26

Năstase anunță că va fi SEMNAT un acord cu PSRM dar crede că nu obligatorie ca el să fie semnat și de Dodon

Năstase anunță că va fi SEMNAT un acord cu PSRM dar crede că nu obligatorie ca el să fie semnat și de Dodon

Un nou acord de colaborare între Blocul ACUM și Partidul Socialiștilor, care va include și un pact de neagresiune pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 20 septembrie, va fi semnat „în zilele următoare”, „condiționat” a declarat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:15

Un deputat din ACUM își ASUMĂ votarea lui Țurcan dar afirmă că nu are ÎNCREDERE în el

Un deputat din ACUM își ASUMĂ votarea lui Țurcan dar afirmă că nu are ÎNCREDERE în el

Deputatul Blocului ACUM Dan Perciun spune că a votat în Parlament pentru o Curte echilibrată cu cel puțin teri judecători în care avea încredere și că a așteptat să fie condusă de un președinte apolitic. Despre aceasta alesul poporului a scris pe rețelele de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:05

Năstase nervos că Dodon le-a tras țeapă și Manole n-o ajuns șefă la CC? Liderul ACUM cere DEMISIA judecătorilor care l-au votat pe Țurcan

Năstase nervos că Dodon le-a tras țeapă și Manole n-o ajuns șefă la CC? Liderul ACUM cere DEMISIA judecătorilor care l-au votat pe Țurcan

Vicepremierul țării, Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne, solicită judecătorilor Curții Constituționale să prezinte public opțiunea lor de vot, în caz contrar să demisioneze.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 August 2019, ora: 08:58

Scenariu de coşmar pentru Marea Britanie, imediat după Brexit. Impactul asupra românilor

Scenariu de coşmar pentru Marea Britanie, imediat după Brexit. Impactul asupra românilor

Perspectiva unui ″Brexit″⁣ fără acord crează îngrijorare, mai ales după apariţia unor documente ale Guvernului britanic care conţin un scenariu alarmant.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 08:53

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra. Dezvăluirile primului avocat al criminalului din Caracal

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra. Dezvăluirile primului avocat al criminalului din Caracal

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea "Marius Tucă Show" de la Mediafax, ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceșanu. Acesta a susținut că nu a violat-o și că au dormit...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 August 2019, ora: 08:46

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 AUGUST 2019. LEII SE ÎMPACĂ CU CINEVA DRAG

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 AUGUST 2019. LEII SE ÎMPACĂ CU CINEVA DRAG

Horoscopul zilei de 20 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 08:27

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu este nemulțămită de numirea colegului său de coaliție guvernamentală - socialistul Vladimir Țurcan președinte al Curții Constituționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 07:39

FOTO / Liuba Șova demască târgurile politice: „Decizia a fost luată în ALTĂ PARTE” / „AM PROBE”

FOTO / Liuba Șova demască târgurile politice: „Decizia a fost luată în ALTĂ PARTE” / „AM PROBE”

Judecătoarea Liuba Șova a făcut dezvăluiri, în cadrul unei intervenții în platoul TV8, despre procedura de vot de astăzi a președintelui Curții Constituționale (CC). Potrivit acesteia, au existat anumite „recomandări” pentru a vota într-un anumit fel, iar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 07:25

Cacealmaua concursurilor mimate

Cacealmaua concursurilor mimate

Dezvăluirile judecătoarei Liuba Șova, despre modul cum a fost ales Vladimir Țurcan și anume că această „decizia a fost luată în altă parte” au declanșat un adevărat „tsunami politic”, scoțând în evidență toată splendoarea și ipocrizia...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)