Astăzi 25 Ianuarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 18:10
Abonamente

Horoscop 13 August 2019, ora 06:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 AUGUST 2019. MERCUR A INTRAT ÎN ZODIA LEU

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de tranzitul planetei Mercur prin zodia lor, pe casa personalității.

În contextul astrologic al momentului, în care planeta Uranus retrogradează în zodia Taur și Marele Benefic, Jupiter, a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător, iată că și planeta Mercur și-a început ingresul în zodia Leu.

Mercur este planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, a rațiunii și intelectului, însă atunci când aceasta traversează zodia Leu, o zodie mândră, impunătoare și exuberantă, calitățile sale sunt exagerate în sens nu neapărat negativ, cât peiorativ. Astfel, în toată această perioadă cât va traversa zodia Leu, adică până pe data de 29 august, când va trece în semnul Fecioară, vom tinde să vorbim vrute și nevrute, să îmbrăcăm dialogul cu mantie de aur chiar dacă dedesupt purtăm veșminte rupte și prăfuite.

Loading...


Mercur în Leu ne face aroganți în comunicare, ne determină să credem că deținem adevărul absolut și nu acceptăm ca ideile noastre să fie contrazise sau contraargumentate. Totodată, Mercur în tranzit prin zodia Leu vine cu o mentalitate creativă impresionantă, însă va conta foarte mult felul în care ne expunem ideile și cum le scoatem la rampă pentri că vorba nesusținută de faptă este egală cu zero.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cu Mercur din Leu în tranzit pe casa sentimentală, nativii Berbec vor fi maeștri în declarații de dragoste. Poate vor spune adevărul, dar mult mai sigur vor fi cuprinși de entuziasmul momentului și se vor arăta peste măsură de îndrăgostiți, inclusiv de o idee, de un gând. În schimb, vor deveni foarte înțelegători și toleranți cu copiii și chiar se vor gândi să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o idee ingenioasă despre cum să scoată bani dintr-o pasiune, cum să valorifice un hobby avut.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de discuții ușor tensionate cu cei din familie, mai ales dacă este vorba de părinți care nu le împărtășesc același idealuri, valori morale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o negociere favorabilă legată de un proces de vânzare/cumpărare a unui imobil. Va crește interesul pentru locuință în această perioadă și nativii pot face investiții în acest sens, mai ales dacă este vorba de redecorat casa.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi exuberanți, extrem de comunicativi și foarte puțin atenți la ceea ce spun, chiar ușor superficiali în dialog. Mercur, întocmai guvernatorul lor, le poate stârni interesul către studiu, le poate trezi dorința de afirmare prin discursuri, dar și pofta de călătorii, chiar dacă este vorba de scurte deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține capacitatea de învățare și de memorare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Este momentul ca cei născuți în zodia Rac să discute o renegociere salarială pentru că șansele chiar sunt de partea lor, însă ceea ce sunt sfătuiți să facă este să nu se creadă mai sus decât sunt și să nu devină prea mândri de poziția lor în firmă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unui venit suplimentar din activități extra.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur își face intrarea cu fală în zodia Leu și este primit cu mândrie, iar aceste aspecte pot favoriza nativii să devină prea orgolioși, prea atotștiutori și să-i deranjeze pe cei din jur cu această atitudine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite să atragă atenția asupra lor și să fie mai domoli, mai calmi în dialog. Ar putea profita de acest tranzit pentru a comunica cu ei înșiși în cel mai sincer și profund mod posibil.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit pe casa subconștientului le va aduce acestor nativi o serie de gânduri și frământări. Nativii se pot întoarce cu gândul în trecut și pot rememora amintiri, însă sunt sfătuiți să o facă pentru a le dizolva și nu pentru a se împovăra mai tare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate scoate în cale o persoană din trecut. Atenție la dialog!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi stimulați de Mercur să vorbească mai mult ca de obicei. Nativii vor simți nevoia să comunice mai mult cu prietenii, să se întâlnească la bârfă, să se distreze și să iasă în evidență în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să profite de acest tranzit pentru a da curs unor idei creative și artistice care zac în mintea lor și astfel să-și contureze niște planuri de viitor în acest sens. Balanțele pot primi sume de bani sub formă ed cadou, sponsorizare, ajutor umanitar de la o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să fie foarte atenți la acest tranzit deoarece contextul astrologic le favorizează avansarea în carieră, le susține investirea într-o funcție, însă nativii pot da dovadă de prea multă mândrie care să deranjeze pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai preocupați de imaginea lor, dar să o mențină în limita bunului simț.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Pentru nativii din Săgetător este o perioadă în care interesul cade pe călătorii. Aceștia simt nevoia să viziteze, să exploreze, să acumuleze cunoștințe noi, însă nu trebuie să o facă pentru a trezi invidia altora, ci pentru evoluția lor persoanlă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești din străinătate sau legate de un curs. Se cere mai mult dialog cu propria lor persoană în vederea clarificării unor principii de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur va tranzita sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Capricorn au toate șansele să-și negocieze un contract în favoarea lor, să primească bani de la partenerul de viață sau partenerii de afaceri, să intre în posesia unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase orgoliul deoparte dacă este vorba de atins un țel, de câștigat niște drepturi bănești. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca în toată această perioadă să aibă parte de dialoguri tensionate, dar lămuritoare cu persoana iubită. Nativii ar putea fi tentați să facă reproșuri și să acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere atenție sporită în cazul negocierii/semnării unor contracte și parteneriate de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Nativii din zodia Pești au parte de acest tranzit pe casa muncii, aspect care le cere mai multă responsabilitate vizavi de job sau de un nou post, de noi sarcini și responsabilități pe care trebuie să le primească. Este important să nu refuze și să accepte sfaturile și oportunitățile oferite, dar să negocieze cu curaj în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea dispute cu colegii sau superiorii. Se cere mai multă odihnă și atenție la starea de sănătate.

https://www.cancan.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 18:10 de Mihaela Culcinschi

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Deputatul fracțiunii „Edinaia Rossia” din Duma de Stat, Evgheni Fedorov, a declarat că scopul Federației Ruse constă în capturarea tuturor republicilor ex-sovietice și recuperarea teritoriilor „Rusiei mari”, după hotarele stabilite în 1945, transmite...

( ) Citeşte tot articolul

Carte 25 Ianuarie 2020, ora: 15:39

B. Petriceicu- Hasdeu: IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT -  Aventurile, domnia, războaiele, moartea lui; rolul său în istoria universală și în viața poporului român. (1572-1574)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:21

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut vineri un lanț uman în jurul unor vestigii antice din centrul orașului, în semn de protest față de construcția unui bloc de patru etaje care urmează să fie ridicat într-o zonă protejată istoric, relateaza info-sud-est.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:18

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Un bărbat care se îndrepta cu maşina din Scoţia spre Republica Moldova şi care se rătăcise în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara a fost salvat de pompieri. El setase GPS-ul pentru „drumul cel mai scurt” spre Chişinău, dar a cerut ajutor după ce nu a mai putut înainta cu...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 15:15

opinie Anatol Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

Anatol  Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

„O spun din start: nu-s antisemit, sunt patriot nu doar la sărbători naționale sau în campanii elctorale și nu dețin încă cetățenia română„, afirmă Anatol Moraru într-o opinie pe site-ul nordnews.md 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:09

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Platforma DA a făcut un apel repetat către forțele proeuropene și naționale în vederea identificării unui candidat unic ce va lupta pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor din circumscripția nr. 38, ce se vor desfășura la data de 15 martie, în caz contrar, Andrei Năstase a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:00

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Descoperire macabră în localitatea Coșernița, Florești. O femeie a fost găsită fără suflare după ce a fost ucisă cu sânge rece în propria casă. Cazul a avut loc ieri, 24 ianuarie. Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Florești, Ina Moscaliuc a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

Socotelile de la Chișinău, diferite de cele din circumscripție. Președintele organizației PAS de la Hîncești: „Îl vom susține pe Grigore Cobzac”

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 11:44

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

 Volumul transbordărilor de mărfuri prin Portul Internațional Liber Giurgiulești (PILG) a crescut cu 3%, înregistrând un nou record de aproape 1.1 mln tone în 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:49

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

Vladislav Surkov, care a ocupat funcția de președinte, și-a dat demisia din funcția publică, a declarat pentru Interfax directorul Centrului pentru Condiții Politice, Alexey Chesnakov.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:47

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Darea în concesiune, în 2013, a Aeroportului Internațional Chișinău a fost soluția optimă în situația dificilă financiară în care se pomenise atunci principala aerogară a țării. De atunci și până acum au fost realizate multe lucruri care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:12

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:04

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Vremurile pe care le traim parca sunt pe repede inainte. Asa pot aparea agitatia si anxietatea. Iata care sunt obiceiurile pe care ar trebui sa le adopti ca sa te poti relaxa si sa reduci anxietatea. Evita mesajele si urmarirea lor prin social media Pana la 60% dintre angajati isi verifica...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:39

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume este o optiune ideala pentru o masa savuroasa si rapida. Iata 10 retete simple pe care le poti prepara pentru toata familia. Aici gasesti o colectie de supe si ciorbe delicioase. 1. Supa crema de legume si ardei copt Ingrediente  Supa crema de legume si ardei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:27

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Trei pasageri dintr-un taxi dintre care un minor au ajuns la spital, în urma unui accident rutier, produs în capitală în prima jumătate a zilei de 24 ianuarie.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 25 Ianuarie 2020, ora: 08:23 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:17

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

 China a anunţat vineri închiderea unor porţiuni din Marele Zid, precum şi a unor populare atracţii turistice din zona Beijing-ului, în cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, care a făcut deja 26 de victime, informează AFP. Mormintele Ming...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:12

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

Jucătoarea română Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe kazaha Iulia Putinţeva cu 6-1, 6-4, sâmbătă, la Melbourne. Halep (28 ani), a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 25 Ianuarie 2020, ora: 07:48

La 25 ianuarie 1475, Ștefan cel Mare anunță victoria de la Vaslui. În 1918, Ucraina își declară independența față de Rusia bolșevică. În 1949 s-a creat CAER. Iar în 2004, roverul Opportunity a atins suprafața planetei Marte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 07:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 25 Ianuarie 2020, ora: 06:33

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

Liderul unionist George Simion și jurnalistul Claudiu Târziu au fost aleși astăzi, în cadrul Congresului național al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), copreședinți ai formațiunii politice. La același eveniment care s-a desfășurat la Iași, de Ziua Unirii...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 25 Ianuarie 2020, ora: 06:31

3 femei geniale din zodiac

3 femei geniale din zodiac

Fiecare femeie este înzestrată cu propriile calități care o evidențiază de celelalte, așa că ea trebuie să profite din plin de ele pentru a se face remarcată și pentru a-i cuceri pe cei din jur. Este foarte bine cunoscut faptul că femeile au propriul farmec ce iese prin toți...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 25 Ianuarie 2020, ora: 05:22

Micul dejun te poate ajuta să fii într-o formă fizică mai bună.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 04:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 01:25

ALERTĂ /// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

ALERTĂ /// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

 Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)