Astăzi 20 Noiembrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:26
Abonamente

Horoscop 13 August 2019, ora 06:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 AUGUST 2019. MERCUR A INTRAT ÎN ZODIA LEU

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de tranzitul planetei Mercur prin zodia lor, pe casa personalității.

În contextul astrologic al momentului, în care planeta Uranus retrogradează în zodia Taur și Marele Benefic, Jupiter, a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător, iată că și planeta Mercur și-a început ingresul în zodia Leu.

Mercur este planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, a rațiunii și intelectului, însă atunci când aceasta traversează zodia Leu, o zodie mândră, impunătoare și exuberantă, calitățile sale sunt exagerate în sens nu neapărat negativ, cât peiorativ. Astfel, în toată această perioadă cât va traversa zodia Leu, adică până pe data de 29 august, când va trece în semnul Fecioară, vom tinde să vorbim vrute și nevrute, să îmbrăcăm dialogul cu mantie de aur chiar dacă dedesupt purtăm veșminte rupte și prăfuite.


Mercur în Leu ne face aroganți în comunicare, ne determină să credem că deținem adevărul absolut și nu acceptăm ca ideile noastre să fie contrazise sau contraargumentate. Totodată, Mercur în tranzit prin zodia Leu vine cu o mentalitate creativă impresionantă, însă va conta foarte mult felul în care ne expunem ideile și cum le scoatem la rampă pentri că vorba nesusținută de faptă este egală cu zero.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cu Mercur din Leu în tranzit pe casa sentimentală, nativii Berbec vor fi maeștri în declarații de dragoste. Poate vor spune adevărul, dar mult mai sigur vor fi cuprinși de entuziasmul momentului și se vor arăta peste măsură de îndrăgostiți, inclusiv de o idee, de un gând. În schimb, vor deveni foarte înțelegători și toleranți cu copiii și chiar se vor gândi să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o idee ingenioasă despre cum să scoată bani dintr-o pasiune, cum să valorifice un hobby avut.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de discuții ușor tensionate cu cei din familie, mai ales dacă este vorba de părinți care nu le împărtășesc același idealuri, valori morale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o negociere favorabilă legată de un proces de vânzare/cumpărare a unui imobil. Va crește interesul pentru locuință în această perioadă și nativii pot face investiții în acest sens, mai ales dacă este vorba de redecorat casa.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi exuberanți, extrem de comunicativi și foarte puțin atenți la ceea ce spun, chiar ușor superficiali în dialog. Mercur, întocmai guvernatorul lor, le poate stârni interesul către studiu, le poate trezi dorința de afirmare prin discursuri, dar și pofta de călătorii, chiar dacă este vorba de scurte deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține capacitatea de învățare și de memorare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Este momentul ca cei născuți în zodia Rac să discute o renegociere salarială pentru că șansele chiar sunt de partea lor, însă ceea ce sunt sfătuiți să facă este să nu se creadă mai sus decât sunt și să nu devină prea mândri de poziția lor în firmă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unui venit suplimentar din activități extra.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur își face intrarea cu fală în zodia Leu și este primit cu mândrie, iar aceste aspecte pot favoriza nativii să devină prea orgolioși, prea atotștiutori și să-i deranjeze pe cei din jur cu această atitudine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite să atragă atenția asupra lor și să fie mai domoli, mai calmi în dialog. Ar putea profita de acest tranzit pentru a comunica cu ei înșiși în cel mai sincer și profund mod posibil.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit pe casa subconștientului le va aduce acestor nativi o serie de gânduri și frământări. Nativii se pot întoarce cu gândul în trecut și pot rememora amintiri, însă sunt sfătuiți să o facă pentru a le dizolva și nu pentru a se împovăra mai tare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate scoate în cale o persoană din trecut. Atenție la dialog!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi stimulați de Mercur să vorbească mai mult ca de obicei. Nativii vor simți nevoia să comunice mai mult cu prietenii, să se întâlnească la bârfă, să se distreze și să iasă în evidență în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să profite de acest tranzit pentru a da curs unor idei creative și artistice care zac în mintea lor și astfel să-și contureze niște planuri de viitor în acest sens. Balanțele pot primi sume de bani sub formă ed cadou, sponsorizare, ajutor umanitar de la o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să fie foarte atenți la acest tranzit deoarece contextul astrologic le favorizează avansarea în carieră, le susține investirea într-o funcție, însă nativii pot da dovadă de prea multă mândrie care să deranjeze pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai preocupați de imaginea lor, dar să o mențină în limita bunului simț.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Pentru nativii din Săgetător este o perioadă în care interesul cade pe călătorii. Aceștia simt nevoia să viziteze, să exploreze, să acumuleze cunoștințe noi, însă nu trebuie să o facă pentru a trezi invidia altora, ci pentru evoluția lor persoanlă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești din străinătate sau legate de un curs. Se cere mai mult dialog cu propria lor persoană în vederea clarificării unor principii de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur va tranzita sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Capricorn au toate șansele să-și negocieze un contract în favoarea lor, să primească bani de la partenerul de viață sau partenerii de afaceri, să intre în posesia unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase orgoliul deoparte dacă este vorba de atins un țel, de câștigat niște drepturi bănești. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca în toată această perioadă să aibă parte de dialoguri tensionate, dar lămuritoare cu persoana iubită. Nativii ar putea fi tentați să facă reproșuri și să acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere atenție sporită în cazul negocierii/semnării unor contracte și parteneriate de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Nativii din zodia Pești au parte de acest tranzit pe casa muncii, aspect care le cere mai multă responsabilitate vizavi de job sau de un nou post, de noi sarcini și responsabilități pe care trebuie să le primească. Este important să nu refuze și să accepte sfaturile și oportunitățile oferite, dar să negocieze cu curaj în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea dispute cu colegii sau superiorii. Se cere mai multă odihnă și atenție la starea de sănătate.

https://www.cancan.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 11:26

(VIDEO) Celebrul blogger rus Ilya Varlamov consideră Aeroportul Chișinău un exemplu pentru spațiul ex-sovietic

(VIDEO) Celebrul blogger rus Ilya Varlamov consideră Aeroportul Chișinău un exemplu pentru spațiul ex-sovietic

Republica Moldova se poate mândri nu doar cu vinurile sale, dar și cu Aeroportul său, datorită schimbărilor și modernizărilor din ultimii ani, este concluzia cunoscutului blogger rus Ilya Varlamov, în urma unei vizite pe care a efectuat-o în țara noastră. Acesta a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 11:12

CSP îi admite pe toți patru candidați la funcția de procuror general selectați anterior de Ministerul Justiției

CSP îi admite pe toți patru candidați la funcția de procuror general selectați anterior de Ministerul Justiției

Candidații la funcția de procuror general vor fi intervievați la 28 noiembrie în cadrul Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 10:12

CONTINUITATE /// Crucea lui Năstase va rămâne. Pavel Voicu va păstra crucifixul instalat la MAI

CONTINUITATE /// Crucea lui Năstase va rămâne. Pavel Voicu va păstra crucifixul instalat la MAI

Crucifixul instalat de fostul ministrul al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, va rămâne în incinta instituţiei. Noul şef al MAI, Pavel Voicu, spune că şi el este creştin ortodox şi crede în puterea rugăciunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 09:53

ŞOCANT. Femeie însăcinată dusă în pădure, bătută cu săbăticie şi înjunghiată de soţ

ŞOCANT. Femeie însăcinată dusă în pădure, bătută cu săbăticie şi înjunghiată de soţ

Caz incredibil la Târgu Jiu. O femeie însărcinată în 31 de săptămâni a fost bătută cu sălbăticie și înjunghiată în picior de soțul ei, drogat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 09:22

„Ștergerea urmelor represiunilor sovietice și rescrierea istoriei” - Unul dintre cele mai actuale planuri ale Kremlinului este pus în aplicare

„Ștergerea urmelor represiunilor sovietice și rescrierea istoriei” - Unul dintre cele mai actuale planuri ale Kremlinului este pus în aplicare

Tendințele ofensive din ultimii ani ale Rusiei de a rescrie, reinterpreta şi folosi în scopuri politice istoria Celui de-al Doile Război Mondial, care a schimbat faţa Europei şi a lumii, devin tot mai evidente. Pentru a promova versiunea sa asupra evenimentelor, regimul de la Moscova a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 08:53

RĂZBOI ENERGETIC /// Kievul acuză Moscova: Gazprom pune CONDIȚII inacceptabile pentru continuarea tranzitului gazelor

RĂZBOI ENERGETIC /// Kievul acuză Moscova: Gazprom pune CONDIȚII inacceptabile pentru continuarea tranzitului gazelor

Rusia pune condiții inacceptabile pentru un nou acord privind tranzitul gazelor ruse pe teritoriul Ucrainei, a declarat Alexei Orjely, ministrul ucrainean al energiei, pe postul tv ICTV. Ministrul a atras atenția asupra faptului că Gazprom a propus să se încheie un nou contract sau să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 08:40

Igor Grosu (PAS): Plahotniuc ar fi venit la Iași pentru A DA JOS Guvernul Sandu

Igor Grosu (PAS): Plahotniuc ar fi venit la Iași pentru A DA JOS Guvernul Sandu

Fostul lider al PD, Vladimir Plahotniuc, ar fi ajuns recent până la Iași pentru a pune la cale demiterea Guvernului Sandu și instaurarea noului Executiv, susține secretarul general al PAS Igor Grosu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 08:12

Accident în Buiucani. Un șofer a fost transportat la spital / FOTO

Accident în Buiucani. Un șofer a fost transportat la spital / FOTO

Un accident grav s-a produs în această seară la intersecţia străzilor Alba Iulia cu Suceviţa din Capitală. Imaginile video de la faţa locului au fost postate pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 20 Noiembrie 2019, ora: 08:10

Maia Sandu, despre remanierile de la Guvern: „Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc”

Maia Sandu, despre remanierile de la Guvern: „Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc”

„Numirile la grămadă” operate ieri de Guvernul Chicu confirmă faptul că PD și PSRM au pus la cale de mai mult timp demiterea fostului Executiv, consideră fostul premier Maia Sandu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:53

Uniunea Europeană și-a împărțit bugetul. Cine va primi cei mai mulți bani în 2020

Uniunea Europeană și-a împărțit bugetul. Cine va primi cei mai mulți bani în 2020

Guvernele statelor din Uniunea Europeană, Parlamentul şi Comisia Europeană au ajuns luni noaptea la un acord referitor la bugetul anului 2020. Este vorba de 168.7 miliarde de euro pentru anul viitor. Cele mai mari cheltuieli se vor face pentru combaterea schimbărilor climatice, protecţia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:48

Măcel în Iran: Cel puţin 106 protestatari au fost ucişi în cursul demonstrațiilor, anunță Amnesty International

Măcel în Iran: Cel puţin 106 protestatari au fost ucişi în cursul demonstrațiilor, anunță Amnesty International

Cel puţin 106 protestatari au fost ucişi în cursul demonstraţiilor din Iran, anunţă organizaţia pentru drepturile omului Amnesty International, informează agenţia Associated Press, citată de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:42

Ce spune Iohannis că ar face mai bine în al doilea mandat

Ce spune Iohannis că ar face mai bine în al doilea mandat

Președintele Klaus Iohannis spune că un posibil regret pe care îl are legat de acest mandat la Cotroceni este faptul că nu a comunicat „la nivelul optim” și spune că va îmbunătăți acest lucru dacă va câștiga un nou mandat la alegerile prezidențiale din 24...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 Noiembrie 2019, ora: 07:33

Gigi Becali se află într-un din momentele sale cele mai cumplite. Acesta a reacționat după ce a fost acuzat că a spălat 50 milioane de euro

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Noiembrie 2019, ora: 07:33

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 20 noiembrie. Ce aduce in amor Mercur direct?

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 20 noiembrie. Ce aduce in amor Mercur direct?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru azi MIERCURI 20 NOIEMBRIE 2019. Veste buna, Mercur iese din retrograd azi si isi reia miscarea directa, desi mai sunt doua saptamani in care se afla in tranzitul numit umbra post retrograda si in care vor coabita atat influentele sale din...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)