HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 AUGUST 2019. MERCUR A INTRAT ÎN ZODIA LEU | Horoscop
Astăzi 19 Septembrie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 17:12
Abonamente

Horoscop 13 August 2019, ora 06:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 AUGUST 2019. MERCUR A INTRAT ÎN ZODIA LEU

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de tranzitul planetei Mercur prin zodia lor, pe casa personalității.

În contextul astrologic al momentului, în care planeta Uranus retrogradează în zodia Taur și Marele Benefic, Jupiter, a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător, iată că și planeta Mercur și-a început ingresul în zodia Leu.

Mercur este planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, a rațiunii și intelectului, însă atunci când aceasta traversează zodia Leu, o zodie mândră, impunătoare și exuberantă, calitățile sale sunt exagerate în sens nu neapărat negativ, cât peiorativ. Astfel, în toată această perioadă cât va traversa zodia Leu, adică până pe data de 29 august, când va trece în semnul Fecioară, vom tinde să vorbim vrute și nevrute, să îmbrăcăm dialogul cu mantie de aur chiar dacă dedesupt purtăm veșminte rupte și prăfuite.

Loading...


Mercur în Leu ne face aroganți în comunicare, ne determină să credem că deținem adevărul absolut și nu acceptăm ca ideile noastre să fie contrazise sau contraargumentate. Totodată, Mercur în tranzit prin zodia Leu vine cu o mentalitate creativă impresionantă, însă va conta foarte mult felul în care ne expunem ideile și cum le scoatem la rampă pentri că vorba nesusținută de faptă este egală cu zero.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cu Mercur din Leu în tranzit pe casa sentimentală, nativii Berbec vor fi maeștri în declarații de dragoste. Poate vor spune adevărul, dar mult mai sigur vor fi cuprinși de entuziasmul momentului și se vor arăta peste măsură de îndrăgostiți, inclusiv de o idee, de un gând. În schimb, vor deveni foarte înțelegători și toleranți cu copiii și chiar se vor gândi să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o idee ingenioasă despre cum să scoată bani dintr-o pasiune, cum să valorifice un hobby avut.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de discuții ușor tensionate cu cei din familie, mai ales dacă este vorba de părinți care nu le împărtășesc același idealuri, valori morale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o negociere favorabilă legată de un proces de vânzare/cumpărare a unui imobil. Va crește interesul pentru locuință în această perioadă și nativii pot face investiții în acest sens, mai ales dacă este vorba de redecorat casa.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi exuberanți, extrem de comunicativi și foarte puțin atenți la ceea ce spun, chiar ușor superficiali în dialog. Mercur, întocmai guvernatorul lor, le poate stârni interesul către studiu, le poate trezi dorința de afirmare prin discursuri, dar și pofta de călătorii, chiar dacă este vorba de scurte deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține capacitatea de învățare și de memorare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Este momentul ca cei născuți în zodia Rac să discute o renegociere salarială pentru că șansele chiar sunt de partea lor, însă ceea ce sunt sfătuiți să facă este să nu se creadă mai sus decât sunt și să nu devină prea mândri de poziția lor în firmă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unui venit suplimentar din activități extra.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur își face intrarea cu fală în zodia Leu și este primit cu mândrie, iar aceste aspecte pot favoriza nativii să devină prea orgolioși, prea atotștiutori și să-i deranjeze pe cei din jur cu această atitudine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite să atragă atenția asupra lor și să fie mai domoli, mai calmi în dialog. Ar putea profita de acest tranzit pentru a comunica cu ei înșiși în cel mai sincer și profund mod posibil.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit pe casa subconștientului le va aduce acestor nativi o serie de gânduri și frământări. Nativii se pot întoarce cu gândul în trecut și pot rememora amintiri, însă sunt sfătuiți să o facă pentru a le dizolva și nu pentru a se împovăra mai tare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate scoate în cale o persoană din trecut. Atenție la dialog!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi stimulați de Mercur să vorbească mai mult ca de obicei. Nativii vor simți nevoia să comunice mai mult cu prietenii, să se întâlnească la bârfă, să se distreze și să iasă în evidență în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să profite de acest tranzit pentru a da curs unor idei creative și artistice care zac în mintea lor și astfel să-și contureze niște planuri de viitor în acest sens. Balanțele pot primi sume de bani sub formă ed cadou, sponsorizare, ajutor umanitar de la o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să fie foarte atenți la acest tranzit deoarece contextul astrologic le favorizează avansarea în carieră, le susține investirea într-o funcție, însă nativii pot da dovadă de prea multă mândrie care să deranjeze pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai preocupați de imaginea lor, dar să o mențină în limita bunului simț.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Pentru nativii din Săgetător este o perioadă în care interesul cade pe călătorii. Aceștia simt nevoia să viziteze, să exploreze, să acumuleze cunoștințe noi, însă nu trebuie să o facă pentru a trezi invidia altora, ci pentru evoluția lor persoanlă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești din străinătate sau legate de un curs. Se cere mai mult dialog cu propria lor persoană în vederea clarificării unor principii de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur va tranzita sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Capricorn au toate șansele să-și negocieze un contract în favoarea lor, să primească bani de la partenerul de viață sau partenerii de afaceri, să intre în posesia unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase orgoliul deoparte dacă este vorba de atins un țel, de câștigat niște drepturi bănești. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca în toată această perioadă să aibă parte de dialoguri tensionate, dar lămuritoare cu persoana iubită. Nativii ar putea fi tentați să facă reproșuri și să acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere atenție sporită în cazul negocierii/semnării unor contracte și parteneriate de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Nativii din zodia Pești au parte de acest tranzit pe casa muncii, aspect care le cere mai multă responsabilitate vizavi de job sau de un nou post, de noi sarcini și responsabilități pe care trebuie să le primească. Este important să nu refuze și să accepte sfaturile și oportunitățile oferite, dar să negocieze cu curaj în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea dispute cu colegii sau superiorii. Se cere mai multă odihnă și atenție la starea de sănătate.

https://www.cancan.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Cultură 19 Septembrie 2020, ora: 07:06

Pe data de 19 septembrie 1895 este inaugurat Podul peste Dunăre de la Cernavoda, lucrare proiectată de inginerul Anghel Saligny, fiind, la acea vreme, cel mai lung din Europa şi printre cele mai importante poduri metalice cu deschidere mare din lume.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Septembrie 2020, ora: 05:23

Horoscopul toamnei 2019. Toate zodiile au o șansă să câștige!

Horoscopul toamnei 2019. Toate zodiile au o șansă să câștige!

Toamna aceasta va fi cu adevărat anotimpul abundenței, cu o mulțime de evenimente și schimbări, cu multe șanse pentru multe zodii și cu multă dragoste. Dar fiecare dintre noi trebuie să atragă ceea ce știe că îi priește! Citește ce ai de câștigat în horoscopul...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 19 Septembrie 2020, ora: 05:07

„Eşti COOL şi dacă vorbeşti corect”: paronime Din editia print / Foto: bioinvestmedicalcenter.ro

Ce înseamnă orar?   

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 Septembrie 2020, ora: 00:25

Numele Balmuş provine de la o poreclă ce are la bază cuvântul balmoş – termen culinar ce numeşte o mâncare ciobănească în care se amestecă diferite ingrediente (zer gras stors din caşul dulce, făină de păpuşoi, smântână, unt, brânză, ouă)...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 17:38

Alegeri 2020 / Andrian Candu a fost „eliminat” din cursa electorală

Alegeri 2020 / Andrian Candu a fost „eliminat” din cursa electorală

Andrian Candu nu a fost înregistrat în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din partea partidului Pro Moldova. Împotriva înregistrării acestuia au votat 5 membri ai CEC. Alții 2 s-au abținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 14:08

Uniunea Europeană și-a asigurat 300 de milioane de doze din vaccinul Sanofi-GSK

Uniunea Europeană și-a asigurat 300 de milioane de doze din vaccinul Sanofi-GSK

Uniunea Europeană a convenit achiziționarea unui potențial vaccin anti-covid cu Sanofi și GSK în al doilea astfel de acord pentru asigurarea de astfel de doze, în condițiile în care se apropie termenul limită pentru înscrierea în programul de achiziționare de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 09:15

Socialistul Corneliu Furculiță recunoaște că în „marea” Uniune Sovietică veceurile din curtea școlii erau într-o stare catastrofală

Socialistul Corneliu Furculiță recunoaște că în „marea” Uniune Sovietică veceurile din curtea școlii erau într-o stare catastrofală Foto: simbol

Corneliu Furculiță lasă să se înțeleagă că WC-urile din timpul URSS erau într-o stare deplorabilă. Deputatul PSRM a învătat la școala din satul Sadova, actualul raion Călărași pe care a terminat-o în anul 1986. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 09:04

Moldova (n-)are viitor?! / În doar patru ani populația a SCĂZUT cu 170 de mii de oameni. Doar anul trecut au plecat 40 de mii de cetățeni apți de muncă, iar asta este aproape egal cu populația unui raion

Moldova (n-)are viitor?! / În doar patru ani populația a SCĂZUT cu 170 de mii de oameni. Doar anul trecut au plecat 40 de mii de cetățeni apți de muncă, iar asta este aproape egal cu populația unui raion

Tinerii continuă să plece în număr mare din Moldova, iar motivele principale ale acestei decizii sunt șomajul, salariile mici și incertitudinea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 08:37

alegeri 2020 Alexandru Tănase comentează circulara expediată de CEC: „Nu are NICIO VALOARE juridică. E o pierdere de timp”

Alexandru Tănase comentează circulara expediată de CEC: „Nu are NICIO VALOARE juridică. E o pierdere de timp”

Circulara Comisiei Electorale Centrale (CEC), care interzice partidelor să finanțeze campaniile candidaților înaintați, nu are valoare juridică. Asta a declarat Alexandru Tănase, ex-președintele Curții Constituționale în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 07:28

Suspiciune de fraudă la vaccinul rusesc / Forbes: Au fabricat rușii date despre producerea vaccinului lor Covid-19?

Suspiciune de fraudă la vaccinul rusesc / Forbes: Au fabricat rușii date despre producerea vaccinului lor Covid-19?

Săptămâna trecută, o echipă de oameni de știință ruși a publicat rezultatele primelor două faze a procesului de fabricare a unui nou vaccin anti-Covid-19 dezvoltat în Rusia care ridică mai multe semne de întrebare și care a atras atenția mai multor oameni de...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 18 Septembrie 2020, ora: 04:25

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

Asocierea dintre fructe şi carne este una ingeniosă. Încearcă această reţetă, cu siguranţă o vei repeta.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Septembrie 2020, ora: 01:58

Horoscop 18 septembrie 2020. Oboseala se resimte la final de săptămână

Horoscop 18 septembrie 2020. Oboseala se resimte la final de săptămână

Horoscop 18 septembrie 2020. După o săptămână plină cu activități de tot felul, în sfârșit a venit timpul pentru o binemeritată odihnă. Oboseala se resimte din plin, iar nevoia de pauză este tot mai acută. Dintre toate zodiile, cei mai fresh sunt nativii în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 01:47

„Vrei să bei cu 5 lei?” Un bărbat din Bălți vinde printre gard alcool contrafăcut / VIDEO

„Vrei să bei cu 5 lei?” Un bărbat din Bălți vinde printre gard alcool contrafăcut / VIDEO

De-i cald, de plouă, de bate vântul, alcoolul ieftin și fără acte de proveninență se vinde ca pâinea caldă într-o curte din orașul Bălți. Un bărbat și-a făcut un punct de comercializare a alcoolului contrafăcut chiar după gard. 100 de grame de vodcă sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 18 Septembrie 2020, ora: 00:50

Prognoza METEO. Schimbări radicale: temperaturile scad brusc

Prognoza METEO. Schimbări radicale: temperaturile scad brusc

Pentru astăzi meteorologii prevăd maxime de +26..+29 de grade Celsius în nord, +27..+30 de grade în centru și +28..+31 de grade în sud.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 17 Septembrie 2020, ora: 12:49

VIDEO: Cum sunt făcute conservele de TON - Mai mănânci după ce vezi asta?

VIDEO: Cum sunt făcute conservele de TON - Mai mănânci după ce vezi asta?

 Te-ai întrebat vreodată cum sunt fabricate conservele de ton? Acum poți vedea imagini rare dintr-o fabrică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2020, ora: 12:45

Tariful la gaz ar urma să scadă cu exact o lună înainte de turul 1 al alegerilor

Tariful la gaz ar urma să scadă cu exact o lună înainte de turul 1 al alegerilor Foto: simbol

Consumatorii vor plăti mai puțin pentru gazele naturale începând cu luna viitoare. Întreprinderea Moldovagaz a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică să reducă tarifele la combustibilul albastru.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2020, ora: 12:40

„Zâmbește, e gratis” i-a câștigat pe Stamate și Nagacevschi, în toate instanțele naționale. Dumitru Țîra: „Le mulțumesc pentru această experiență”

„Zâmbește, e gratis” i-a câștigat pe Stamate și Nagacevschi, în toate instanțele naționale. Dumitru Țîra: „Le mulțumesc pentru această experiență”

Colegiul civil, comercial și de contencios administrativ al Curții Supreme de Justiție (CSJ), examinând recursul Ministerului Justiției la cererea de chemare în judecată depusă de Dumitru Țîra cu privire la contestarea unui act administrativ al instituției, l-a declarat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2020, ora: 12:36

FOTO. O toaletă dintr-o şcoală din R. Moldova, inaugurată cu tăierea panglicii roşii. Oficialii au fost întâlniţi cu pâine şi sare

FOTO. O toaletă dintr-o şcoală din R. Moldova, inaugurată cu tăierea panglicii roşii. Oficialii au fost întâlniţi cu pâine şi sare

Deschiderea unui grup sanitar în Gimnaziul din satul Hiliuţi, raionul Râşcani, a devenit prilej pentru câţiva oficiali de a tăia panglica roşie cu această ocazie. La inaugurarea WC-ului au participat primarul satului, Alexandru Sandu, deputatul socialist Vladimir...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)