Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 AUGUST 2019. MERCUR A INTRAT ÎN ZODIA LEU

În contextul astrologic al momentului, în care planeta Uranus retrogradează în zodia Taur și Marele Benefic, Jupiter, a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător, iată că și planeta Mercur și-a început ingresul în zodia Leu.

Mercur este planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, a rațiunii și intelectului, însă atunci când aceasta traversează zodia Leu, o zodie mândră, impunătoare și exuberantă, calitățile sale sunt exagerate în sens nu neapărat negativ, cât peiorativ. Astfel, în toată această perioadă cât va traversa zodia Leu, adică până pe data de 29 august, când va trece în semnul Fecioară, vom tinde să vorbim vrute și nevrute, să îmbrăcăm dialogul cu mantie de aur chiar dacă dedesupt purtăm veșminte rupte și prăfuite.

Mercur în Leu ne face aroganți în comunicare, ne determină să credem că deținem adevărul absolut și nu acceptăm ca ideile noastre să fie contrazise sau contraargumentate. Totodată, Mercur în tranzit prin zodia Leu vine cu o mentalitate creativă impresionantă, însă va conta foarte mult felul în care ne expunem ideile și cum le scoatem la rampă pentri că vorba nesusținută de faptă este egală cu zero.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cu Mercur din Leu în tranzit pe casa sentimentală, nativii Berbec vor fi maeștri în declarații de dragoste. Poate vor spune adevărul, dar mult mai sigur vor fi cuprinși de entuziasmul momentului și se vor arăta peste măsură de îndrăgostiți, inclusiv de o idee, de un gând. În schimb, vor deveni foarte înțelegători și toleranți cu copiii și chiar se vor gândi să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o idee ingenioasă despre cum să scoată bani dintr-o pasiune, cum să valorifice un hobby avut.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de discuții ușor tensionate cu cei din familie, mai ales dacă este vorba de părinți care nu le împărtășesc același idealuri, valori morale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o negociere favorabilă legată de un proces de vânzare/cumpărare a unui imobil. Va crește interesul pentru locuință în această perioadă și nativii pot face investiții în acest sens, mai ales dacă este vorba de redecorat casa.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi exuberanți, extrem de comunicativi și foarte puțin atenți la ceea ce spun, chiar ușor superficiali în dialog. Mercur, întocmai guvernatorul lor, le poate stârni interesul către studiu, le poate trezi dorința de afirmare prin discursuri, dar și pofta de călătorii, chiar dacă este vorba de scurte deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține capacitatea de învățare și de memorare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Este momentul ca cei născuți în zodia Rac să discute o renegociere salarială pentru că șansele chiar sunt de partea lor, însă ceea ce sunt sfătuiți să facă este să nu se creadă mai sus decât sunt și să nu devină prea mândri de poziția lor în firmă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unui venit suplimentar din activități extra.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur își face intrarea cu fală în zodia Leu și este primit cu mândrie, iar aceste aspecte pot favoriza nativii să devină prea orgolioși, prea atotștiutori și să-i deranjeze pe cei din jur cu această atitudine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite să atragă atenția asupra lor și să fie mai domoli, mai calmi în dialog. Ar putea profita de acest tranzit pentru a comunica cu ei înșiși în cel mai sincer și profund mod posibil.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit pe casa subconștientului le va aduce acestor nativi o serie de gânduri și frământări. Nativii se pot întoarce cu gândul în trecut și pot rememora amintiri, însă sunt sfătuiți să o facă pentru a le dizolva și nu pentru a se împovăra mai tare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate scoate în cale o persoană din trecut. Atenție la dialog!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi stimulați de Mercur să vorbească mai mult ca de obicei. Nativii vor simți nevoia să comunice mai mult cu prietenii, să se întâlnească la bârfă, să se distreze și să iasă în evidență în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să profite de acest tranzit pentru a da curs unor idei creative și artistice care zac în mintea lor și astfel să-și contureze niște planuri de viitor în acest sens. Balanțele pot primi sume de bani sub formă ed cadou, sponsorizare, ajutor umanitar de la o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să fie foarte atenți la acest tranzit deoarece contextul astrologic le favorizează avansarea în carieră, le susține investirea într-o funcție, însă nativii pot da dovadă de prea multă mândrie care să deranjeze pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai preocupați de imaginea lor, dar să o mențină în limita bunului simț.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Pentru nativii din Săgetător este o perioadă în care interesul cade pe călătorii. Aceștia simt nevoia să viziteze, să exploreze, să acumuleze cunoștințe noi, însă nu trebuie să o facă pentru a trezi invidia altora, ci pentru evoluția lor persoanlă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești din străinătate sau legate de un curs. Se cere mai mult dialog cu propria lor persoană în vederea clarificării unor principii de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Mercur va tranzita sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Capricorn au toate șansele să-și negocieze un contract în favoarea lor, să primească bani de la partenerul de viață sau partenerii de afaceri, să intre în posesia unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase orgoliul deoparte dacă este vorba de atins un țel, de câștigat niște drepturi bănești. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca în toată această perioadă să aibă parte de dialoguri tensionate, dar lămuritoare cu persoana iubită. Nativii ar putea fi tentați să facă reproșuri și să acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere atenție sporită în cazul negocierii/semnării unor contracte și parteneriate de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 august 2019
Nativii din zodia Pești au parte de acest tranzit pe casa muncii, aspect care le cere mai multă responsabilitate vizavi de job sau de un nou post, de noi sarcini și responsabilități pe care trebuie să le primească. Este important să nu refuze și să accepte sfaturile și oportunitățile oferite, dar să negocieze cu curaj în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea dispute cu colegii sau superiorii. Se cere mai multă odihnă și atenție la starea de sănătate.

https://www.cancan.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *