Astăzi 3 Iunie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 15:50
Abonamente

Horoscop 14 Decembrie 2019, ora 07:27

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 DECEMBRIE 2019. SCORPIONII POT AVEA CRIZE DE PERSONALITATE

Marime Font

Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot cădea pradă gândurilor și pot suferi adevărate crize de personalitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec doresc să se preocupe mai mult de cei dragi, să petreacă mai mult timp cu aceștia, însă la mijloc vor interveni niște responsabilități profesionale pe care nu le vor putea ignora. Nativii s-ar putea să resimtă un stres din zona muncii care să-i împiedice să se dedice activităților gospodărești, reuniunilor de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce înțelegere și sprijin din partea rudelor, însă le cere, totuși, să nu neglijeze odihna.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur și-ar putea dedica ziua acumulării, aprofundării unor cunoștințe în vederea evoluțeii profesionale. Nativii vor fi în continuare mai tăcuți, mai rezervați în dialog și nu este exclus să fie frământați de niște gânduri că nu sunt suficienți de buni într-un domeniu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot dezvolta o curiozitate lăuntrică pentru descoperirea unui adevăr.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Se întrevăd calcule și socoteli, însă cei născuți în zodia Gemeni nu vor fi deloc împăcați cu rezultatele. Nativii pot reuși astăzi să reglementeze o situație financiară, iar acest aspect ar putea aduce și o sumă de bani, returnarea unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționeză că pot, din impulsivitate sau hipersensibilitate, să fie mai cheltuitori decât de obicei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot simți fel și fel de frustrări interioare, nemulțumiri legate pe relația pe care o au cu persoana iubită, însă nu se vor expune unui dialog, ci vor prefera tăcerea. Nativii se pot folosi de starea de spirit pe care o au pentru a-și analiza sentimentele, însă horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii deoarece pot fi mult prea subiective și sentimetaliste.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu slăbiciune organică, stare de oboseală accentuată și pe acest fond nu este exclus ca o serie de simptome ale unor afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, să-și facă apariția. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se suprasolicite cu activități gospodărești sau profesionale, ci să recurgă la odihnă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Relația cu persoana iubită poate fi umbrită azi de nepăsare, neghijență, dezinteres, indiferență, iar cei născuți în zodia Fecioară pot reacționa destul de autoritar, rigid la propunerile celor dragi. Tensiuni vor apărea și în relațiile dintre părinți și copii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu impună reguli absurde și aberante celor dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot întâmpina dificultăți în relația cu părinții, cu familia sau cu cineva mai în vârstă care reprezintă o autoritate în viața lor. Pot exista motive de îngrijorare, situații în care nativii nu vor ști cum să intervină și nu este exclus să fie chiar ei la mijloc într-un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce dialoguri legate de bunuri de patrimoniu, de casă, posibil de regimul unei locuințe, însă nu va fi vorba de schimbări de domiciliu sau situații radicale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Este un context astrologic destul de delicat pentru cei născuți în zodia Scorpion, care se pot contrazice în gândire și fapte. Nativii pot fi dezorientați, pot suferi o criză de personalitate, pot fi indeciși și mai laes se pot îndoi de propriile lor decizii, se pot acuza de faptele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu renunțe momentan la planurile lor, să nu abandoneze un proiect chiar dacă viziunea este sumbră.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Săgetător continuă seria îngrijorărilor și a nemulțumirilor. Posibil ca niște favoruri bănești să nu mai fie valabile, o datorie să întârzie a le fi returnată sau, în alte cazuri, plăți urgente pot interveni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi poate pune în fața unei situații de viață mai ciudate, pe care aceștia să nu știe cum să o abordeze și să încerce să o rezolve cu bani.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au o perspectivă sumbră, negativistă asupra viitorului și nu este exclus ca nativii să fie copleșiți de griji, de datorii care nu pot fi amânate. Pot apărea presiuni din exterior destul de dificil de integrat în programul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu ia decizii radicale acum și nici să nu fie radicali în acțiuni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Contextul astrologic al momentului nu va fi deloc favorabil celor născuți în zodia Vărsător. Nativii se pot confrunta cu probleme de sănptate, pot avea stări depresive, de tristețe și dezamăgire, chiar și în lipsa unui stimul real sau actual. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să caute să-și canalizeze gândurile către zone mai confortabile, cu toate că nici activitățile distractive nu pare să le fie pe plac nativilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești traversează o etapă în care melancolia, regretele, starea de dor se pot accentua remarcabil. Nativii sunt sfătuiți să se dedice activităților creative, care pot stimula creativitatea. Este un moment bun pentru a aborda un nou stil de viață, pentru a face sport. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să să încerce să se automotiveze pentru a face față cu bine contextului astrologic. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Timpul Local 3 Iunie 2020, ora: 15:50

Piața Centrală ar putea să se închidă. Chicu: „Majoritatea cetățenilor nu respectă regulile ANSP”

Piața Centrală ar putea să se închidă. Chicu: „Majoritatea cetățenilor nu respectă regulile ANSP”

Premierul Ion Chicu a cerut în cadrul deschiderii ședinței Guvernului de astăzi, 3 iunie, elaborarea proiectului de lege privind închiderea Pieței Centrale, deoarece oamenii nu respectă regulile impuse de ANSP cu privire la situația epidemiologică din țară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Iunie 2020, ora: 12:54

Octavian Țîcu propune deputaților un PACT ANTI-DODON

Octavian Țîcu propune deputaților un PACT ANTI-DODON

Apel către forțele anti-Dodon din Parlament:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Iunie 2020, ora: 12:45

ÎNCOTRO? O explozie „controlată” a avut loc în FAȚA clădirii MAI din Chișinău / VIDEO. În pachetul care a fost detonat era un ceas și un buchet de flori

ÎNCOTRO? O explozie „controlată” a avut loc în FAȚA clădirii MAI din Chișinău / VIDEO. În pachetul care a fost detonat era un ceas și un buchet de flori

O explozie a avut loc în fața Ministerului de Interne. Se pare că a fost una controlată, întrucât geniștii au atenționat momentul.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 3 Iunie 2020, ora: 12:35

Finalistul din a doua ediție a jocului „Bani la greu” a câștigat 118 000 de lei în 10 minute

Finalistul din a doua ediție a jocului „Bani la greu” a câștigat 118 000 de lei în 10 minute

Să deveniți mai bogați cu 118 000 de lei în doar câteva minute e posibil cu Loteria Națională. Pentru aceasta trebuie să vă mobilizați norocul și să înregistrați bilete cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”! De acest lucru s-a convins...

( ) Citeşte tot articolul

Criza 3 Iunie 2020, ora: 12:28

OMS: Industria tutunului cheltuiește anual 8 miliarde de dolari pentru marketing și publicitate. Produsele din tutun ucid în fiecare an peste 8 milioane de oameni

OMS: Industria tutunului cheltuiește anual 8 miliarde de dolari pentru marketing și publicitate. Produsele din tutun ucid în fiecare an peste 8 milioane de oameni

​Produsele din tutun ucid peste 8 milioane de oameni în fiecare an, iar peste un milion dintre aceștia mor din cauza expunerii la fumatul pasiv, arată Organizația Mondială a Sănătății. "Industria tutunului și cele asociate acesteia trebuie să găsească în...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 3 Iunie 2020, ora: 12:23

Zodia care trece prin foc și sabie. Necazurile se țin scai

Zodia care trece prin foc și sabie. Necazurile se țin scai

 Berbec Careul dintre Soare și Marte te va provoca să pierzi energie într-un mod neproductiv.  Taur Partenerul este foarte melancolic și insistă să îți spună regretele sale. Tu ai nevoie să fii prezent.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 3 Iunie 2020, ora: 12:17

Așa faci cel mai bun peşte la cuptor. Ingredientul care face diferenţa

Așa faci cel mai bun peşte la cuptor. Ingredientul care face diferenţa

 Gătit în folie de aluminiu, peştele îşi intensifică aroma. Vinul alb şi roşiile cherry, cărnoase şi suculente, înnobilează carnea. O reţetă Jamie Oliver, care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 3 Iunie 2020, ora: 11:48

Tânăr de 30 ani lovit MORTAL de tren. Cum s-a petrecut tragedia

Tânăr de 30 ani lovit MORTAL de tren. Cum s-a petrecut tragedia

Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:20, în proximitatea stației de tren din localitatea Ghidighici, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 3 Iunie 2020, ora: 11:43

FOTO / Explozie într-o casă din Orhei. O femei de 56 de ani a MURIT

FOTO / Explozie într-o casă din Orhei. O femei de 56 de ani a MURIT

În dimineața zilei de 3 iunie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați pentru a interveni în urma unei deflagrații care a avut loc într-o gospodărie din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Iunie 2020, ora: 11:40

Din 15 iunie am putea merge în România FĂRĂ SĂ STĂM 14 zile în carantină

Din 15 iunie am putea merge în România FĂRĂ SĂ STĂM 14 zile în carantină Foto: București

Veste bună pentru românii care şi-au făcut planuri de vacanţă în Grecia sau Bulgaria anul acesta.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Iunie 2020, ora: 09:49

Un fost ziarist de la Sputnik Moldova denunță cenzura practicată de oficiosul propagandei ruse

Un fost ziarist de la Sputnik Moldova denunță cenzura practicată de oficiosul propagandei ruse

Sputnik Moldova, finanțată de guvernul rus și devenită un instrument al propagandei mediatice oficiale, ar avea o listă cu persoane „indezirabile” pentru apariția în textele publicate pe site sau în emisiunile difuzate de postul lor de radio, acuză un ziarist...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 3 Iunie 2020, ora: 08:54

Prognoza METEO pentru 7 zile / FOTO

Prognoza METEO pentru 7 zile / FOTO

 Meteorologii anunță pentru astăzi ploi calme doar în regiunea de nord. În centru și sud vremea va fi însorită, cu cer parțial acoperit de nori.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 3 Iunie 2020, ora: 08:34

Un tren pe ruta Bălți-Ocnița a luat foc din mers / VIDEO

Un tren pe ruta Bălți-Ocnița a luat foc din mers / VIDEO

 Un nou incendiu pe calea ferată. Trenul Ocniţa-Bălţi a luat foc, ieri, pe sectorul Tîrnova-Dondușeni. Potrivit unui comunicat al CFM, ajutorul mașinistului a observat fum în cabina din spate a trenului.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 3 Iunie 2020, ora: 08:28

Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani al capitalei a fost testat ieri cu COVID-19

Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani al capitalei a fost testat ieri cu COVID-19

 Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani al capitalei a fost testat ieri cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban, pe 3 iunie. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, edilul a precizat că pretura sectorului Buiucani a intrat în carantină.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Iunie 2020, ora: 08:27

Cutremur fără precedent în Europa! Anunțul făcut de Franța, a doua mare economie de pe continent

Cutremur fără precedent în Europa! Anunțul făcut de Franța, a doua mare economie de pe continent

Ministrul francez al Economiei şi Finanţelor a anunţat luni că Guvernul de la Paris mizează în prezent pe o contracţie de 11% a Produsului Intern Brut în acest an, faţă de un recul de 8% cât estima anterior.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 3 Iunie 2020, ora: 08:18

Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 3 IUNIE 2020. Gândește bine ce vrei!

Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 3 IUNIE 2020. Gândește bine ce vrei!

 Soarele in Gemeni si Venus retrograd fac o conjunctie de zile mari. Intereseaza-te de ceva nou: poate un nou look, un nou stil, o noua conceptie. Simti nevoia de ceva proaspat. Chiar daca Mercur incepe sa incetineasca si sa se pregatesca de retrogradarea din 18 iunie, Marte vrea mai multa...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 3 Iunie 2020, ora: 07:42

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Colapsul Uniunii Sovietice, dincolo de implozia imperiului comunist, a creat o serie de probleme tuturor statelor ex-sovietice, una dintre cele mai stringente devenind cea a existenţei, în teritoriul acestora, a unui contingent uriaş de forţe armate ale unei formaţiuni statale noi...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 3 Iunie 2020, ora: 07:25

ULTIMA ORĂ /// 60 de cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

ULTIMA ORĂ /// 60 de cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

Primăria comunei Trușeni anunță că în total 60 persoane s-au infectat, 0 cazuri suspecte, 15 se află în carantină, 113 sunt monitorizate la domiciliu și 39 sunt tratate!

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 3 Iunie 2020, ora: 01:13

Vatra Dornei - comoara turistică a Bucovinei

Vatra Dornei - comoara turistică a Bucovinei

Statiunea Vatra Dornei se afla la 89 de kilometri de Bistrita Nasaud si 112 kilometri de Suceava, si este recunoscuta si apreciata in intreaga lume pentru frumusetea ei. Numita si Perla Bucovinei, Vatra Dornei nu inceteaza sa impresioneze turistii de peste tot prin clima placuta, peisaje...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 3 Iunie 2020, ora: 00:33

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

Ce se ascunde, de fapt, în spatele așa-numitului acord de împrumut pe care l-au negociat oamenii lui Igor Dodon „din numele Republicii Moldova”, ce interese stau în spatele acestui document și ce risca Republica Moldova în cazul în care acesta nu ar fi...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)