Astăzi 21 Ianuarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 10:05
Abonamente

Horoscop 14 Decembrie 2019, ora 07:27

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 DECEMBRIE 2019. SCORPIONII POT AVEA CRIZE DE PERSONALITATE

Marime Font

Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot cădea pradă gândurilor și pot suferi adevărate crize de personalitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec doresc să se preocupe mai mult de cei dragi, să petreacă mai mult timp cu aceștia, însă la mijloc vor interveni niște responsabilități profesionale pe care nu le vor putea ignora. Nativii s-ar putea să resimtă un stres din zona muncii care să-i împiedice să se dedice activităților gospodărești, reuniunilor de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce înțelegere și sprijin din partea rudelor, însă le cere, totuși, să nu neglijeze odihna.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur și-ar putea dedica ziua acumulării, aprofundării unor cunoștințe în vederea evoluțeii profesionale. Nativii vor fi în continuare mai tăcuți, mai rezervați în dialog și nu este exclus să fie frământați de niște gânduri că nu sunt suficienți de buni într-un domeniu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot dezvolta o curiozitate lăuntrică pentru descoperirea unui adevăr.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Se întrevăd calcule și socoteli, însă cei născuți în zodia Gemeni nu vor fi deloc împăcați cu rezultatele. Nativii pot reuși astăzi să reglementeze o situație financiară, iar acest aspect ar putea aduce și o sumă de bani, returnarea unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționeză că pot, din impulsivitate sau hipersensibilitate, să fie mai cheltuitori decât de obicei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot simți fel și fel de frustrări interioare, nemulțumiri legate pe relația pe care o au cu persoana iubită, însă nu se vor expune unui dialog, ci vor prefera tăcerea. Nativii se pot folosi de starea de spirit pe care o au pentru a-și analiza sentimentele, însă horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii deoarece pot fi mult prea subiective și sentimetaliste.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu slăbiciune organică, stare de oboseală accentuată și pe acest fond nu este exclus ca o serie de simptome ale unor afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, să-și facă apariția. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se suprasolicite cu activități gospodărești sau profesionale, ci să recurgă la odihnă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Relația cu persoana iubită poate fi umbrită azi de nepăsare, neghijență, dezinteres, indiferență, iar cei născuți în zodia Fecioară pot reacționa destul de autoritar, rigid la propunerile celor dragi. Tensiuni vor apărea și în relațiile dintre părinți și copii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu impună reguli absurde și aberante celor dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot întâmpina dificultăți în relația cu părinții, cu familia sau cu cineva mai în vârstă care reprezintă o autoritate în viața lor. Pot exista motive de îngrijorare, situații în care nativii nu vor ști cum să intervină și nu este exclus să fie chiar ei la mijloc într-un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce dialoguri legate de bunuri de patrimoniu, de casă, posibil de regimul unei locuințe, însă nu va fi vorba de schimbări de domiciliu sau situații radicale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Este un context astrologic destul de delicat pentru cei născuți în zodia Scorpion, care se pot contrazice în gândire și fapte. Nativii pot fi dezorientați, pot suferi o criză de personalitate, pot fi indeciși și mai laes se pot îndoi de propriile lor decizii, se pot acuza de faptele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu renunțe momentan la planurile lor, să nu abandoneze un proiect chiar dacă viziunea este sumbră.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Săgetător continuă seria îngrijorărilor și a nemulțumirilor. Posibil ca niște favoruri bănești să nu mai fie valabile, o datorie să întârzie a le fi returnată sau, în alte cazuri, plăți urgente pot interveni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi poate pune în fața unei situații de viață mai ciudate, pe care aceștia să nu știe cum să o abordeze și să încerce să o rezolve cu bani.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au o perspectivă sumbră, negativistă asupra viitorului și nu este exclus ca nativii să fie copleșiți de griji, de datorii care nu pot fi amânate. Pot apărea presiuni din exterior destul de dificil de integrat în programul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu ia decizii radicale acum și nici să nu fie radicali în acțiuni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Contextul astrologic al momentului nu va fi deloc favorabil celor născuți în zodia Vărsător. Nativii se pot confrunta cu probleme de sănptate, pot avea stări depresive, de tristețe și dezamăgire, chiar și în lipsa unui stimul real sau actual. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să caute să-și canalizeze gândurile către zone mai confortabile, cu toate că nici activitățile distractive nu pare să le fie pe plac nativilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești traversează o etapă în care melancolia, regretele, starea de dor se pot accentua remarcabil. Nativii sunt sfătuiți să se dedice activităților creative, care pot stimula creativitatea. Este un moment bun pentru a aborda un nou stil de viață, pentru a face sport. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să să încerce să se automotiveze pentru a face față cu bine contextului astrologic. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 10:01

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

În perioada 1 decembrie – 15 ianuarie, Loteria Națională a oferit câștiguri în valoare de 14 575 000 de lei. Dintre acestea, 19 norocoși au descoperit premii mari în bilete de loterie în sumă de 5 619 439 de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 09:15

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

Ex-deputatul Valeriu Saharneanu, reprezentant al Partidului Popular Românesc, a dezvăluit cum a ajuns fostul președinte al formațiunii, Vlad Țurcanu, să conducă partidul, dar și cum, ulterior, nu s-a mai implicat în activități.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 09:04

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

Minorul de 14 ani care a ucis cu sânge rece un alt minor de 12 ani a primit mandat de arest pentru 30 de zile, după ce ieri a fost reținut pentru 24 de ore. Băiatul este suspectat că ar fi omorât un băiat de 12 ani, iar cadavrul l-a ascuns într-o clădire nefinisată.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 08:57 de Silviu Tănase

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști Din editia print

Zilele trecute lidera PAS Maia Sandu a oferit un interviu pentru TVR Moldova unde a conturat primele teze referitoare la viitoarea campanie prezidențială. Deși a ezitat să-și anunțe participarea în viitoarea campanie prezidențială, declarând că „PAS va susține un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:54

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat în această după-amiază într-o fântână de canalizare de pe strada Alecu Russo, din sectorul Ciocana al capitalei. Solicitată telefonic, Natalai Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:25

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

 Ieri, 20 ianuarie, a avut loc „Gala Cineaștilor 2020”. Evenimentul a fost organizat în premieră de către Uniunea Cineaștilor din Moldova în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Laureații Galei...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Ianuarie 2020, ora: 07:58

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia (Zaharia Cușnir)

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia (Zaharia Cușnir)

A făcut senzație publicarea unui pachet de fotografii din satele basarabene ale anilor 50-60, la apogeul Uniunii Sovietice. Pe mine m-au întristat și vă spun de ce.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Ianuarie 2020, ora: 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 06:33

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Mai mult de trei sferturi (79%) din infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice din Europa era controlată de companiile de utilităţi şi petroliere.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 21 Ianuarie 2020, ora: 05:49

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie Din editia print

În prezent, în spaţiul audiovizualului există numeroase (ca să nu zicem nenumărate) posturi de radio şi TV, care încearcă din răsputeri să ne ademenească, să capteze cu orice preţ atenţia publicului. În avangarda acestei permanente competiţii sunt cei de la...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 21 Ianuarie 2020, ora: 00:25

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Conştientul emite raţionamente şi subconştientul produce; conştientul alege şi subconştientul livrează marfa. Vă prezentăm câteva trucuri. Este de la sine înţeles că puteţi adăuga cele care corespund aşteptărilor, nevoilor sau dorinţelor voastre. 

( ) Citeşte tot articolul

Film 20 Ianuarie 2020, ora: 20:52

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin se va desfășura între 20 februarie și 1 martie 2020

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:23

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Doi deținuți de la Penitenciarul nr.2-Lipcani intenționau să evadeze printr-un tunel săpat sub zidul închisorii, dar au fost prinși până să-și pună planul în practică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:03

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei Foto: Ramin Mazur

Portalului e-licitatie.md arată că Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova a demarat o licitație publică pentru a achiziționa 110 de tablete noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 19:18

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

 Preşedintele rus Vladimir Putin a depus luni la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei, la mai puţin de o săptămână de la anunţul său surpriză privind o reformă a sistemului politic, transmite AFP. Proiectul de lege, publicat pe site-ul Dumei de Stat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 18:56

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că nu o va susține pe Olesea Stamate în cadrul alegerilor parlamentare anticipate pe circumscripția uninominală Hîncești și optează pentru candidatura lui Mihai Druță. Anunțul a fost luat în cadrul ședinței de astăzi a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 16:35

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Mimarea combaterii corupției, arestări ilegale și învinuiți achitați pe bandă rulantă!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Stare de alertă pe întreg teritoriul Chinei. Cea mai mare temere a specialiştilor s-a adeverit. Noul tip de coronavirus s-a răspândit în alte două provincii din China, după Wuhan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:48

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

O angajată a Serviciului Poliţiei Judecătoreşti a IGP din Bălţi a fost reţinută de ofiţerii DGT,,Nord” a CNA şi procurori pentru corupere pasivă. Potrivit denunțătorului, poliţista i-ar fi cerut 200 de euro pentru a grăbi încetarea dosarului de căutare, pornit pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:24

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

În 2019 s-a înregistrat cel mai mare trafic de mărfuri din istoria porturilor maritime românești, anunță Compania Națională Administrația Porturilor Constanța, citată de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:15

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

Spargerea unei conducte cu apă caldă, în plină noapte, a ucis cel puțin cinci oameni și a rănit alți trei într-un hotel din centrul Rusiei, au anunțat luni autoritățile, citate de AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 Ianuarie 2020, ora: 13:58

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg Din editia print

Consiliul electoral al circumscripției Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea candidatului Partidului Politic ȘOR la funcția de deputat, Vitalie Balinschi. Candidatura propusă locuitorilor circumscripției 38 Hâncești a fost prezentată în...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)