Astăzi 16 Septembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la 15 Septembrie 2019
Abonamente

Horoscop 14 Iunie 2019, ora 07:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 IUNIE 2019. FECIOARELE REZOLVĂ CHESTIUNI ADMINISTRATIVE

Marime Font

Horoscopul zilei de 14 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară rezolvă chestiuni administrative care țin, cel mai probabil, de locuință.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi agitați, grăbiți și vor vrea să rezolve totul cât mai repede, fapt ce le va aduce dezavantaje. Nativii pot greși din această cauză și pot munci dublu pentru a remedia. Atenție la ambiția canalizată greșit. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai calmi și mai atenți la ceea ce semnează, la ceea ce aprobă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur au tendința de a se entuziasma fără să aibă o bază reală. Nativii sunt sfătuiți să nu investească bani în visele sau ideile care le vin astăzi deoarece se pot dovedi înșelătoare, simple himere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să aibe răbdare și să acționeze cu luciditate și diplomație.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a avea o viziune foarte restrictivă asupra viitorului. Pentru unii poate fi vorba de o viziune mult prea sumbră și negativistă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie mai optimiști în conturarea țelurilor personale și a aspirațiilor profesionale. Cu siguranță, există mai multe căi de abordare a unei probleme și mai multe drumuri care duc către succes.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a renunța la un vis, la un plan avut și posibil să adopte această atitudine de frică, de teamă sau din cauza neîncrederii pe care o au în ei. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să aibă curajul să ia decizii, să schimbe direcții, însă să analizeze în detaliu situația înainte.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu nu par să aibă foarte mult spor și determinare în acțiunile pe care le vor întreprinde astăzi, motiv pentru care li se cere să-și facă un program mai realist și mai aproape de posibilitățile reale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o ușoară stare de visare, de melancolie și chiar de apatie. Se recomandă odihnă mai multă!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o zi bună pentru a achita facturi, a face cumpărături și a rezolva treburile administrative ale locuinței. Nativii care au afaceri personale se pot bucura de succes. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce mici câștiguri, noroace financiare neașteptate. Zi favorabilă investițiilor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să fie nevoiți astăzi să ia o decizie care să nu le fie pe plac. Nativii se pot implica în mai multe proiecte, activități în același timp și din acest motiv pot fi stresați. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie mai atenți la nevoile și la cerințele celor din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au șansa de a redresa o situație sentimentală. Nativii sunt sfătuiți să poarte un dialog calm și lămuritor cu persoana iubită. Nu sunt excluse greșelile de raționament. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie rămână ancorați în realitate, să nu acuze fără dovezi și să nu ia decizii radicale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să evite cheltuielile, investițiile și speculațiile financiare pentru că există riscul de a pierde bani. De asemenea, nu este o zi favorabilă dialogului și lămuririlor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unui context de familie care le poate strica starea, îi poate enerva.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot lăsa niște frustrări, niște nemulțumiri și neîmpliniri personale să le afecteze starea de spirit. Nativii au tendința de a-și vărsa nervii pe cei din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să caute soluții și explicații plauzibile la problemele cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de o problemă financiară, fie a lor, fie a celor din familie. Nativii sunt sfătuiți să nu facă credite și să nu dea bani cu împrumut astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea probleme juridice, cu actele, cu legea, prin urmare li se cere maximă prudență în acțiuni.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să se indispună din cauza unei probleme profesionale. Nativii pot intra în conflict cu superiorii, colegii de muncă sau asociații. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu și mai ales să evite să se impună în fața acestora. Seara se întrevăd momente tandre, pasionale în cuplu.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 09:01

Preşedintele Asociaţiei obşteşti CETESTA, Andrei Negruța, susține că, statisticile organizaţiilor internaţionale sunt îngrijorătoare – zilnic din Republica Moldova pleacă pentru totdeauna 106 oameni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 08:50

Reprezentanții formațiunii au fost surprinși împărțind materiale electorale la Bălți care nu conțin date despre tiraj și tipografia la care au fost tipărite.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Septembrie 2019, ora: 08:46

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 13:23

Judecătorii cer convocarea Adunării Generale Extraordinare a Judecătorilor pentru ridicarea mandatelor membrilor permanenți și a membrilor supleanți ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). O cerere în acest sens, semnată de 87 de judecători a fost înregistrată la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 10:53

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:57

Un avion al companiei Wizz Air care se plecase din Londra spre Bucureşti a fost redirecţionat către aeroportul din Frankfurt. Decizia a fost luată din cauza a doi pasageri români, care potrivit celorlalţi călători, s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:39

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Berbec Ideea despre dragoste a Berbecilor nu pare a se potrivi deloc cu realitatea. Iar asta pentru că persoana pe o așteaptă nativii din această zodie, perfectă și strălucitoare, nu o să apară prea curând. De obicei, poveștile de iubire se nasc în cele mai neașteptate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 18:23

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

În câteva luni tarifele la roaming cu România vor putea dispărea spune ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu. Pe lângă eliminarea acestor taxe cu partea română se discută şi posibilitatea de a ne concecta şi la spaţiul UE, la fel fără taxe.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 12:00

12 milioane lei prejudiciu cauzat de o companie cu activitate în jocurile de noroc: procurorii au trimis cauza penală în judecată

Vineri, 13 septembrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță expedierea în instanța de judecată a unei cauze penale privind evaziunea fiscală, comisă de către o persoană juridică specializată în domeniul jocurilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 10:30

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Începând din data de 12 septembrie 2019, în baza autosesizării, procurorii documentează, de comun cu ofițerii de poliție, cazul presupusei intoxicații alimentare produse zilele trecute la liceul teoretic Orizont, filiala Ciocana din capitală, dată fiind rezonanța cazului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:40

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE - Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE -  Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

În urma schimbării guvernului din iunie 2019, Republica Moldova a luat pași hotărâți în implementarea unor reforme cheie pentru a răspunde deteriorării standardelor democratice și a statului de drept, permițând cetățenilor să beneficieze pe deplin de Acordul de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:38

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida astăzi, 13 septembrie, începând cu ora 12.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:25

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță a publicat mai multe imagini de pe șantierul gazoductului Ungheni-Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:18

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă”

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă” Din editia print

Andrei Nastase spune ca nu vede o problema faptul ca consilierul lui Igor Dodon a ajuns sef la CNA. "Cel care a fost numit acolo face fata lucrurilor”, spune Ministrul Afacerilor Interne in cadrul emisiunii InPROfunzime.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 13 Septembrie 2019, ora: 09:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 08:45

Liderul Partidului Liberal (PL), ex-primarul capitalei Dorin Chirtoacă, consideră că „sunt periculoase” declarațiile vicepremierului Andrei Năstase, care „nu vede o problemă” că unul dintre consilierii lui Igor Dodon, Ruslan Flocea, a fost numit director al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 07:00

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

Un cunoscut om de știință din Ijevsk, directorul Institutului Omului al Universității de Stat din Udmurtia, Albert Razin, s-a auto-incendiat pe treptele Consiliului de Stat al Republicii, protestând împotriva desființării învățământului secundar obligatoriu...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Septembrie 2019, ora: 06:43

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

La creșterea ratei inflației a contribuit cel mai mult majorarea prețurilor pentru produsele alimentare cu 8,3% în luna august curent față de septembrie 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 00:45

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Fostul ministru al Economiei, Valeriu Lazăr, a calificat drept populistă și neprofesionistă abordarea guvernanților actuali în cazul așa-numitului dosar al concesionării Aeroportului Internațional Chișinău (AIC).

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 13 Septembrie 2019, ora: 00:35

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva Din editia print

Careva este un pronume nehotărât, sinonim cu cineva, vreunul, oricare. De regulă, se foloseşte în raport cu o persoană necunoscută, pe care vorbitorul nu o identifică numind-o concret, de ex.: Ştie careva (= cineva, vreunul) la ce oră vine şeful? În comunicare apar mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 14:09

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

Directorul companiei „Air Moldova”, Iulian Scorpan, a fost demis acum câteva zile din funcție. Proprietarii companiei, privatizată în toamna anului trecut, nu și-au motivat decizia de a schimba administratorul.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:57

Maia Sandu a DISCUTAT cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova despre neutralizarea munițiilor de la Cobasna

Premierul Maia Sandu a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova, Claus Neukirch.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:54

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

O serie de explozii urmate de un incendiu au avut loc joi în zori la un depozit de muniţii al armatei Turciei în nordul Ciprului, fără ca incidentul să se soldeze cu victime, au indicat responsabili ciprioţi-turci, informează Agenția „France Presse”, preluată de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)