Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 AUGUST 2020. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA VĂRSĂTOR

Luna Plină simbolizează încheierea unei etape din viața noastră pentru a face loc altui capitol nou. Fiecare persoană, în funcție de zodia și ascendentul său, va trage niște concluzii finale într-un anumit sector de viață. Toate aceste încheieri vorbesc, într-un fel sau altul, despre evoluție. Această Lună Plină, grație faptului că se formează în Vărsător, ne cere să ne întoarcem atenția de la noi înșine către ceilalți, către umanitate și va avea o influență puternică timp de aproximativ două săptămâni.

Luna Plină în zodia Vărsător se formează în opoziție cu Soarele din Leu, dar și cu Venus (iubirea, relațiile) din Leu, prin urmare ne poate favoriza niște decizii, niște concluzii legate de iubire, de cum o percepem, de cum o manifestăm și de cum știm să o primim, de aceea nu este exclus ca unele relații care nu funcționează sau care ne îngrădesc, ne pun limite, să se încheie acum. Pe de altă parte, există și un aspect tensionat cu Pluton (transformarea, frica) din zodia Capricorn, dar și cu Marte (acțiunea) din zodia Leu. Cu alte cuvinte, dacă vrem să ne afirmăm, să ieșim în față și ssă ne facem remarcați, trebuie să ne învingem temerile, fricile interioare și să acționăm cu mai multă încredere în noi, dar cu generozitate față de ceilalți.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor trage concluzii referitoare la pieteni și la orice fel de grup din care fac parte. Este posibil ca nativii să se despartă acum de cei cu care nu mai rezonează, dar totodaată, este posibil ca o relație de prietenie să se transforme într-una de iubire sau invers. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce curajul de a spune lucrurilor pe nume și a lua decizii radicale spre binele tuturor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Pentru nativii din zodia Taur această Lună Plină va aduce concluzii referitoare la statutul socio-profesional. Nu este exclus ca pentru majoritatea să se încheie o etapă referitoare la carieră, să se producă o schimbare de aspirații, ideauri și astfel să se pună punct unui loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să dea dovadă de curaj și să nu renunțe la visele lor, oricât de imposibil de atin ar părea.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de încheierea unui capitol referitor la principiile de viață, la sistemul de valori, la credințe. Nativii pot lua niște decizii radicale cu privire la un context care-i leagă/dezleagă de străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă curaj să-și urmeze visurile și aspirațiile.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Această Lună Nouă le va aduce nativilor din zodia Rac ocazia să încheie un capitol care priviște zona financiară, mai exact banii pe care-i dețin împreună cu alții. Aspectul, de la caz la caz, poate aduce finalizarea unui partaj, primirea unei moștenii, încheierea unui credit, returnarea unri datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o mai mare nevoie de pasiune în cuplu, de intimitate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia ca în această perioadă să încheie o poveste de iubire care nu mai funcționează, să pună punct unui parteneriat, fie domestic, fie profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să dea dovadă de curaj și determinare și să nu se teamă de singurătate sau de un nou capitol care dorește să se deschidă înaintea lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Odată cu acest context de Lună Plină în Vărsător este foarte posibil ca celor născuți în zodia Fecioară să le revină în actualitate o serie de probleme de sănătate mai vechi care acum să necesite vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce încheierea unei etape care ține de locul de muncă, de colegi și situația profesională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Cei născuți în zodia Balanță au parte de această Lună Plină pe casa sentimentală. Este posibil ca o poveste de iubire care nu-i mai reprezintă să se încheie acum, însă, pe de altă parte, de la caz la caz, poate fi vorba de apariția unei sarcini sau de conturarea unui nou capitol în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă mai mult curaj pentru a-și pune în practică ideile, hobby-urile și pasiunile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Nativii din zodia Scorpion pot încheia o situație care vizează familia și locuința. Este posibil ca aceștia să-și dorească să se mute în propria casă, să încheie un proces de vânzare/cumpărare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă curaj să discute cu părinții propriile nemulțumiri sau dureri, să vindece traume din copilărie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de încheierea unui capitol care privește studiile, comunicarea, cursurile. Nativii pot culege roadele unui discurs, unui interviu, pot primi o diplomă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține acei nativi care dau examene și îi sfătuiește să aibă curaj, să nu se teamă de dialogul deschis și să-și înfrângă temerile dacă trebuie să susțină o ședință.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Cei născuți în zodia Capricorn vor încheia o etapă financiară. Nativii pot reuși obținerea unui salariu mai bun, pot culege roadele unei colaborări, unui proiect personal, pot primi o primă și nu este exclus să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și schimbe viziunea, modul în care se raportează la bani.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această Lună Plină întocmai în semnul lor. Nativii pot să-și schimbe niște principii fundamentale, modul în care se raportează la cei din jur, pot trage noi concluzii referitoare la modul în care relaționează, interacționeză cu partenerul de viață. De asemenea, pot încheia o etapă profesională și pot culege roadele în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o schimbare legată de stilul de viață.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 august 2020
Este o Lună Plină impactantă pentru cei născuți în zodia Pești care pot avea parte de transformări profunde la nivel subconștient. Nativii se pot confrunta cu o serie de frici și temeri, însă dacă acestea vor ieși la suprafață va fi pentru că trebuie vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția și mai puțin rațiunea. Este o perioadă favorabilă meditației și introspecției.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *